2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen öyle zaten benim bebişim evhamdan hasta oldu malesef terlettim büyük ihtimalle. Ben hep söylüyorum soğuktan değil terden korkuyorum diye ama anne yüreği işte düştüm o hataya sıcak tutayım derken hasta oldu çocuk

Benimki henüz yatmadı 35 haftada çıkmıştım 39 da doğdu 4026 tl gözüküyor e devlette bana cok az geldi
Son 3 brüt maaşın 2/3 u çıktığın tarihle doğum yaptığın tarih arası kadar yatacak ama ben de hesapliyorum izne çıktığım ayın da brüt ücreti katılacak mı acaba katılmazsa daha az alicam çünkü bize de temmuzda zam geldi. Eylül'de izne çıktım Eylül Ağustos temmuz un brüt maaşları yüksek. Ama eylülü katmazsa Ağustos temmuz Haziran brüt maaşları düşüyor Haziran bozuyo işi

Ya bu arada cüzı bisey ama dogum ve sut parasi var ya ona nasil basvuracagiz?
Canım doğum parası başvurusunu kimlik başvurusunda otomatik almışlar eşim öyle anlattı. Emzirme ödeneği de isyerin doğum iznini islettikten sonra otomatik yatıyor benim öyle oldu isgoremezlik ödeneği kısmına gir e devletten oradan takip edebilirsin benim bankaya talimat geçmişler ama henüz yatmadı yarın yatar muhtemelen.

Kızlar ben sanırım grip oluyorum evden de çıkmıyorum bir bebeğimin kontrolleri için hastaneye gidiyorum nerden nasıl kaptım anlamadım ya bebeğime de geçerse nasıl yapıcam? Parol falan alsam acaba iyi gelir mi?

Vak
Tesekkur ederim

Şimdi oturup ağlayacağım. Kızım hiç memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykuya salmıyor. Var mı önerisi olam ?
İlk zamanlar öyle oluyor canim seni çok iyi anlıyorum seni emzik niyetine kullaniyor uyurken de öyle uyumak istiyor ayirinca da uyanıyor emzik vermeyi denedin mi

Bende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletini
Benimkide ondan sonra kabız oldu evt hergun yapan çocuk 5 günde yapıyor bende vermeyim artık ozaman

Gaz olmuyor ama kabızlık evet var 5 günde ancak yapıyor bende vermeyim artık başka alicam

Ben aspiratörle temizliyordum tehlikeliymiş. Damlat demişti doktor iki damla şeklinde e haliyle öyle çıkmıyor. Sen ne kadar sıkıp temizliyorsun canım.
Videodaki gibi yaptık canim çok güzel açıldı zaten uçlar çok büyük bebeğin burun deliği okadar büyük değil böylesi daha kolay benimki hiç aglamadi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…