Aynen öyle zaten benim bebişim evhamdan hasta oldu malesefBebeği hasta olan annelerim çok çok geçmiş olsun bakın şöyle bir şeye denk geldim mantıklı geldi. Şükürler olsun maşallahbenim bebeğim hasta olmadı evimizin sıcaklığı en fazla 25-26 dereceye çıkıyor o da gündüz güneşliyse yoksa 22-23-24 derece arası. Ve bebeğimi kalın kalın giydirmiyorum 2 kat giydiriyorum beyaz zıbın kilotlu çorap ve tüm penye tulum emzirirken terlemişse eğer hemen üzerini değişiyorum ya da bez koyuyorum.
Başvuru yapmadan mı yatmış?Benim e devlette görünüyordu hesabıma yatmış baktım
Analık izni için işgöremezlik ödeneği alıyoruz ya doğum yapınca onu sormuştumNe raporu
Son 3 brüt maaşın 2/3 u çıktığın tarihle doğum yaptığın tarih arası kadar yatacak ama ben de hesapliyorum izne çıktığım ayın da brüt ücreti katılacak mı acaba katılmazsa daha az alicam çünkü bize de temmuzda zam geldi. Eylül'de izne çıktım Eylül Ağustos temmuz un brüt maaşları yüksek. Ama eylülü katmazsa Ağustos temmuz Haziran brüt maaşları düşüyor Haziran bozuyo işiBenimki henüz yatmadı 35 haftada çıkmıştım 39 da doğdu 4026 tl gözüküyor e devlette bana cok az geldi
Canım doğum parası başvurusunu kimlik başvurusunda otomatik almışlar eşim öyle anlattı. Emzirme ödeneği de isyerin doğum iznini islettikten sonra otomatik yatıyor benim öyle oldu isgoremezlik ödeneği kısmına gir e devletten oradan takip edebilirsin benim bankaya talimat geçmişler ama henüz yatmadı yarın yatar muhtemelen.Ya bu arada cüzı bisey ama dogum ve sut parasi var ya ona nasil basvuracagiz?
VakSelam kızlar, kızım 1,5 2 saatte hatta bazen 1 daatte uyanıyor mama yiyor hemen uyuyor ama o uykular mızmız uykular. Sürekli olarak ıkınıyor sesler çıkarıyor mızırdanıyor ağlar gibi yapıyor. Doymuyor mu sizce ? Zaten emmedi bugün beni, mamayı da saat başı içtiği için 60 ml bile zor içiyor. Bazende 30 ml de kalıyor. O yüzden saat vaşı uyanıyor diye düşünüyorum ama gazıjı çıkarırken omzumda uyuyakalıyor, uyandırsam daha fena, çığlık çığlığa ağlıyor elleri kolları ne yapacağını şaşırıyor. Bu seferde hiç uyumuyor. Ne yapsam kimyon mu içirsem sizce gaza iyi gelir diyorlar. Bende yemeliymişim galiba
Tesekkur ederimCanım doğum parası başvurusunu kimlik başvurusunda otomatik almışlar eşim öyle anlattı. Emzirme ödeneği de isyerin doğum iznini islettikten sonra otomatik yatıyor benim öyle oldu isgoremezlik ödeneği kısmına gir e devletten oradan takip edebilirsin benim bankaya talimat geçmişler ama henüz yatmadı yarın yatar muhtemelen.
İlk zamanlar öyle oluyor canim seni çok iyi anlıyorum seni emzik niyetine kullaniyor uyurken de öyle uyumak istiyor ayirinca da uyanıyor emzik vermeyi denedin miŞimdi oturup ağlayacağım. Kızım hiç memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykuya salmıyor. Var mı önerisi olam ?
Denedim tutmuyor emzik.İlk zamanlar öyle oluyor canim seni çok iyi anlıyorum seni emzik niyetine kullaniyor uyurken de öyle uyumak istiyor ayirinca da uyanıyor emzik vermeyi denedin mi
Anladım benim ki de tutmuyor yeni yeni zorla tutturmaya çalışıyorum bı sure bu şekilde devam eder inşallah en kısa zaman da düzelirDenedim tutmuyor emzik.
İnşallahAnladım benim ki de tutmuyor yeni yeni zorla tutturmaya çalışıyorum bı sure bu şekilde devam eder inşallah en kısa zaman da düzelir
Benimkide ondan sonra kabız oldu evt hergun yapan çocuk 5 günde yapıyor bende vermeyim artık ozamanBende verdim bir kac kere ayni belirtiler bizde de oldu. Burdaki arkadaslarda yazinca aydinlandim dedim bizde de var biraktim sonra. Sukur su an rahat yapiyo buyuk tuvaletini
Gaz olmuyor ama kabızlık evet var 5 günde ancak yapıyor bende vermeyim artık başka alicamKızlar d vit olarak aile hekiminin verdiği monoviti kullanan var mi iceriginde paraben varmış ve gaz kabızlık yapıyormuş diye okudum biz kullaniyorduk gaz sorunumuz çok oluyor kendi çıkarıyor ama feryat figan bugün vermedim su an baya sakin
Videoyu buraya link atar mısın
Videoyu buraya link atar mısın
Ben aspiratörle temizliyordum tehlikeliymiş. Damlat demişti doktor iki damla şeklinde e haliyle öyle çıkmıyor. Sen ne kadar sıkıp temizliyorsun canım.
Videodaki gibi yaptık canim çok güzel açıldı zaten uçlar çok büyük bebeğin burun deliği okadar büyük değil böylesi daha kolay benimki hiç aglamadi bideBen aspiratörle temizliyordum tehlikeliymiş. Damlat demişti doktor iki damla şeklinde e haliyle öyle çıkmıyor. Sen ne kadar sıkıp temizliyorsun canım.
Tekrar yatacak banada şimdiye kadar iki kez yattı 4537+2157 olarakBenimki henüz yatmadı 35 haftada çıkmıştım 39 da doğdu 4026 tl gözüküyor e devlette bana cok az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?