Yok canım emzirme ödeneği yazıyor 300 tlde ayriyeten kaymakamlığa değil sosyal hizmetlere gittim başvuru yaptım oda ocakta yatacakmis.oyle dedilerBaşvuru yapmadan mı yatmış?
Bende oldum canim salgın var herkes hasta yaa sadece katarin diye bı suruo verdiler oda sadece 2 gün başka icmicekmisimKızlar ben sanırım grip oluyorumevden de çıkmıyorum bir bebeğimin kontrolleri için hastaneye gidiyorum nerden nasıl kaptım anlamadım ya bebeğime de geçerse nasıl yapıcam? Parol falan alsam acaba iyi gelir mi?
Bizde tam olarak aynısıBenimki de bu gece çıldırmış gibi. Memede ağlıyor, kavga ediyor. Mama verdim soluksuz içti. Üç dört kez popodan gaz çıkardı ama gene de sakinleşmedi
Öyle bir ödenekten haberim yok vallaAnalık izni için işgöremezlik ödeneği alıyoruz ya doğum yapınca onu sormuştumyanlış hesaplayıp beklentiyi yukseltmeyeyim
Dün gece de benim ki öyleydi. Bugünde sakin ama uyumuyorBenimki de bu gece çıldırmış gibi. Memede ağlıyor, kavga ediyor. Mama verdim soluksuz içti. Üç dört kez popodan gaz çıkardı ama gene de sakinleşmedi
Bende merak ettim. Özel sektöre mi yatıyor yoksa 657 ye de yatıyor mu? Bi de e devlette nerden bakılıyorBenimki henüz yatmadı 35 haftada çıkmıştım 39 da doğdu 4026 tl gözüküyor e devlette bana cok az geldi
Cqnim buyuk parca dusurmek belki cok anormal degildir qma doktora muhakkak soylemeyi gerektiren bir sey. Bana pqrcq gibi pihti vs gelirse bilgilendir demisti. Bende olmadi ama normal cok az miktardq kqnamam devam ediyo o da sanirim lohusalik surecinin yani. Bebwgin 40ı doldugundq muayenem var doktlr o zaman gel dediÇok geçmiş olsun doğumdan sonra çok büyük bir parça düştü bende eve çıktıktan sonrada yine bir kez oldukça büyük bir parça düştü el kadar vardı, onun haricinde ufak tefek parçalar düşürdüm normal olduğunu sanıyordum. Kontrole de gittim ama konuşmadık galiba doktorumla. Normal değil miymiş ? Şu anda yok, kanamam da azaldı.
Kızım emmediği için mama veriyorum o aralıkta sakin olduğu bir anda altını açıyorum. Işığı da yakmazsam uykusu fazla açılmıyor. Sonra mamaya devam ediyoruz o ara uyuyor işte.
Bi tanede bende var, farkı meme emmiyor maama veriyorum ikinci mamayı etirene ladar yıkıyor ortalığı
Benim kızımın da hiç tahammülü yok
Canım neredeyse aynı operasyonu geçirdik seninle. Multivitamin, kan hapı, 2 krem ve minoset var bende de.
Mrb benim kiziminda geç düşmüştü 15. Gün düştü diye hatırlıyorum. Bir enfeksiyon falan yoksa endişe etme. Kuru tutmaya çalışSelam kızlar. Ben doğum yapalı 13 gün oldu ama hala göbek bağı düşmedi. Bu durum normal mi ????
Evet biz yaptırdık çöp bir çubuk ucunu degdiriyor göbek deliğine.Hanımlar bebişimin göbeği Çarşamba günü düştü aynı gün doktor kontrolümüz vardı doktor alkollü mendille temizledi parça kalirsa gümüş nitratla alırız gibi bişey söyledi ve sanirm bebeğimin göbeğinde küçük bir parça kaldı bu işlemi yaptıran var mı acaba?
Bir arkadaş ocean önermişti ben ondan aldım memnunum gruptan birçok kişi aldıArkadaşlar bende sağlık ocağının verdiği D3 kullanmayacağım.Hangisini almalıyım hangisinden memnunsunuz?
Doğum parası için aile bakanlığı , süt parası için SGK ya başvuru canımYa bu arada cüzı bisey ama dogum ve sut parasi var ya ona nasil basvuracagiz?
Ben kullaniyorum canim .Uyku tulumu kullanan arkadaşlar memnun musunuz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Günde bir fis 3 damlaya eşit canımBende alıyım canim ozaman nasıl kullanıyorsun peki
Canım resmini paylaşır mısın vitamininSolgar B12 diye takviye hapı var.emzirme danışmanları öneriyor bende alicam ins artar benimde sütüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?