2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimki de bu gece çıldırmış gibi. Memede ağlıyor, kavga ediyor. Mama verdim soluksuz içti. Üç dört kez popodan gaz çıkardı ama gene de sakinleşmedi

Bende oldum canim salgın var herkes hasta yaa sadece katarin diye bı suruo verdiler oda sadece 2 gün başka icmicekmisim

Benimki de bu gece çıldırmış gibi. Memede ağlıyor, kavga ediyor. Mama verdim soluksuz içti. Üç dört kez popodan gaz çıkardı ama gene de sakinleşmedi
Bizde tam olarak aynısı bayılıyorum yorgunluktan meme de kendini parçalıyor o kadar sinirleniyorum ki Allahım sen yardım et iki çocukla hiç çekilmiyor bu yorgunluk

Dün gece de benim ki öyleydi. Bugünde sakin ama uyumuyor

Monovit d3 benim bebeğim de kabızlık yapacaktı erken ayıktım2 gündür düzenli çişini yapıyor

Cqnim buyuk parca dusurmek belki cok anormal degildir qma doktora muhakkak soylemeyi gerektiren bir sey. Bana pqrcq gibi pihti vs gelirse bilgilendir demisti. Bende olmadi ama normal cok az miktardq kqnamam devam ediyo o da sanirim lohusalik surecinin yani. Bebwgin 40ı doldugundq muayenem var doktlr o zaman gel dedi

Evet biz yaptırdık çöp bir çubuk ucunu degdiriyor göbek deliğine.

Arkadaşlar bende sağlık ocağının verdiği D3 kullanmayacağım.Hangisini almalıyım hangisinden memnunsunuz?

Uyku tulumu kullanan arkadaşlar memnun musunuz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Ben kullaniyorum canim .
Kanada dayim ben , dreamland baby tog 1 diye icinde pirinlerle agirlik olan bir tulum. memnum ama ev geceleri daha soguk olmaya basladi o yuzden tog 2.5 alacagim.

3. gununden beri uyku tulumunda yatiyor ozellikle geceleri uyku tulumuna koyuyorum ki ilerde uyku egitimi vs verdigimde daha cabuk alissin diye.

Kizlar ben sut yapmaya yardimci Mother s milk tea diye bir cay iciyordum 5-6 gundur. icinde cemenotu vardi. sutum gercekten cok artti ama bebegime belli ki o gaz yapmis. iki gundur icmiyorum ve bio gaia damla kullandim . duzeldi cocuk.
birde mamasini hipp combiotic ile degistirdim.
Kakasinin rengide sariya dondu eskisi gibi

Günaydın Kızlar bebeklerinizin sağlık ocağı ile hastanedeki kiloları uyusuyormu benim ikisi arasında uçurum var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…