Canım geçmiş olsun okudum yazamamıştım nasıl oğluşun iyileşti mi?
Doğum yapan arkadaşlar,doktorlarınız Demir dışında bir şey önerdi mi ,benim vicium d3 falan gibi multivitaminlerim vardı hamile iken aslnda içeriklerinde hep vitamin var şimdi de devam etsem mi diyorum çok dengeli beslenemşyorum birçok şeyi gaz yapıyor diye yemiyorum zaten ,ne zamandır gribim bile geçmiyor oysaki önceden bir iki güne düzelirdim birwz vitaminsiz kaldım gibi hissediyorum
Gece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolurCanim uzulup stres yapma yazdiklarinin aynisini ben de yasiyorum bilhassa solunum konusunda.
Yarin kontrolu var soracagim yine de doktora.
Ozellikle emerken hizli hizli soluk alip vermek icin ortalama 5 saniye fLan emmeyi durdurup devam etmeleri oluyo mu ?
canim bana dr , demir hapi verdi. hamilelikte kullandigim multivitamini kullanmaya devam et dedi birde d vit aliyorum ayriyettenDoğum yapan arkadaşlar,doktorlarınız Demir dışında bir şey önerdi mi ,benim vicium d3 falan gibi multivitaminlerim vardı hamile iken aslnda içeriklerinde hep vitamin var şimdi de devam etsem mi diyorum çok dengeli beslenemşyorum birçok şeyi gaz yapıyor diye yemiyorum zaten ,ne zamandır gribim bile geçmiyor oysaki önceden bir iki güne düzelirdim birwz vitaminsiz kaldım gibi hissediyorum
cok gecmis olsun canim , insallah kisa surede sagligina kavusur yavrunGece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolur
Belki tartilarda farklılık olabilir ama önemli olan kilo alıp almaması yani kilo alım oranı sen ona bak bence.ben işitme testinde gitmiştim hastaneye o zaman tartilmisti bir kerede kendi doktoru muayanede tartmisti.onun dışında iki kez sağlık ocağı tarti farklı zamanlarda tartildi ama bunlar o yüzden farkı bilmiyorum ama kilo alıyor.bence sende onu dikkate alGünaydın Kızlar bebeklerinizin sağlık ocağı ile hastanedeki kiloları uyusuyormu benim ikisi arasında uçurum var resmen
İş görmezlik raporu analıktı sanırım ismiBende merak ettim. Özel sektöre mi yatıyor yoksa 657 ye de yatıyor mu? Bi de e devlette nerden bakılıyor
Ilık pamukla sildim doktorun verdiği spreyden sıktım 1 gün sonra parça olanda düştüSelamlar bebeğimin göbeği düştü ancak biraz kabuk kabuk ve içinde ki sarımsı iltihap duruyor gibi ama sağlıklı görünüyor. Siz düşünce hemen yıkadınız mı bir şey sürdünüz mü?
Benimki ustune basark uyarmisti adetten fazla kanaman olursa beklemeden hemen gel diye. Aksam olunca bnmki sabahi bile beklemeden acile yonlendirdi. Rahim kasilmasindansa kendi de toparlaniyo ama farkli sebepleri de olabiliyomus. Neyseki sennki de toparlanandanmis da gecmis kanamanÇok geçmiş olsun doğumdan sonra çok büyük bir parça düştü bende eve çıktıktan sonrada yine bir kez oldukça büyük bir parça düştü el kadar vardı, onun haricinde ufak tefek parçalar düşürdüm normal olduğunu sanıyordum. Kontrole de gittim ama konuşmadık galiba doktorumla. Normal değil miymiş ? Şu anda yok, kanamam da azaldı.
Kızım emmediği için mama veriyorum o aralıkta sakin olduğu bir anda altını açıyorum. Işığı da yakmazsam uykusu fazla açılmıyor. Sonra mamaya devam ediyoruz o ara uyuyor işte.
Bi tanede bende var, farkı meme emmiyor maama veriyorum ikinci mamayı etirene ladar yıkıyor ortalığı
Benim kızımın da hiç tahammülü yok
Canım neredeyse aynı operasyonu geçirdik seninle. Multivitamin, kan hapı, 2 krem ve minoset var bende de.
Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallahGece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolur
Canım ben hala doğum yapamadımGünaydın arkadaşlar. Doğum yapacaklar vardıbirumutturyasamak1 diğer arkadaşın adını tam hatırlayamadım etiketleyemiyorum. Sanki ses yok birkaç gündür onlarda. Umarım sağlıkla kavusmuslardir. Bizim velet iki gecedir saat üçle altı yedi arası uyumuyor. Çok ağlamıyor ama ıh ıh sürekli. Eşimle dönüşümlü bakıyoruz Allah'tan. İnsanın uykusunun en tatlı saatleri Ben temizliyorum o kaka yapıyor. Bok görmekten bir hâl oldum
Bu vitamin.Canım resmini paylaşır mısın vitaminin
Geçmiş olsun canım benim allah beterinden korusun. Böyle böyle büyüyecekler hepimizin başına gelecek. Çok fazla salgın var bu aralar. Yeter ki iyileşsin çözümü antibiyotiktense öyle olsun önemseme lütfenKızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?