2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın arkadaşlar. Doğum yapacaklar vardı birumutturyasamak1 diğer arkadaşın adını tam hatırlayamadım etiketleyemiyorum. Sanki ses yok birkaç gündür onlarda. Umarım sağlıkla kavusmuslardir. Bizim velet iki gecedir saat üçle altı yedi arası uyumuyor. Çok ağlamıyor ama ıh ıh sürekli. Eşimle dönüşümlü bakıyoruz Allah'tan. İnsanın uykusunun en tatlı saatleri Ben temizliyorum o kaka yapıyor. Bok görmekten bir hâl oldum

Doğum yapan arkadaşlar,doktorlarınız Demir dışında bir şey önerdi mi ,benim vicium d3 falan gibi multivitaminlerim vardı hamile iken aslnda içeriklerinde hep vitamin var şimdi de devam etsem mi diyorum çok dengeli beslenemşyorum birçok şeyi gaz yapıyor diye yemiyorum zaten ,ne zamandır gribim bile geçmiyor oysaki önceden bir iki güne düzelirdim birwz vitaminsiz kaldım gibi hissediyorum

M mabel63 kızların nasıl oldu canım ?
Canım geçmiş olsun okudum yazamamıştım nasıl oğluşun iyileşti mi?

M mabel63 sen ve kızlar nasıl oldunuz canım? Umarım en kısa zamanda bir yardımcı bulursun canım Allah yardımcın olsun
Bana demire devam dedi ama ben omegaya da devam ediyorum. Aklıma geldikçe de kalsiyum alıyorum çünkü düzenli süt ürünleri vs tüketemiyorum

K Kubra4116 kuzucum nasılsın? Bebişler nasıl? Oyy nasıl bir tempo bu hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. Tuna’nın gazı ne durumda umarım biraz azalmıştır artık.

Gece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolur

canim bana dr , demir hapi verdi. hamilelikte kullandigim multivitamini kullanmaya devam et dedi birde d vit aliyorum ayriyetten
cok gecmis olsun canim , insallah kisa surede sagligina kavusur yavrun

Günaydın Kızlar bebeklerinizin sağlık ocağı ile hastanedeki kiloları uyusuyormu benim ikisi arasında uçurum var resmen
Belki tartilarda farklılık olabilir ama önemli olan kilo alıp almaması yani kilo alım oranı sen ona bak bence.ben işitme testinde gitmiştim hastaneye o zaman tartilmisti bir kerede kendi doktoru muayanede tartmisti.onun dışında iki kez sağlık ocağı tarti farklı zamanlarda tartildi ama bunlar o yüzden farkı bilmiyorum ama kilo alıyor.bence sende onu dikkate al

Selamlar bebeğimin göbeği düştü ancak biraz kabuk kabuk ve içinde ki sarımsı iltihap duruyor gibi ama sağlıklı görünüyor. Siz düşünce hemen yıkadınız mı bir şey sürdünüz mü?

Koliklere özel biberon kullan var mı hamgi marka iyi

Ilık pamukla sildim doktorun verdiği spreyden sıktım 1 gün sonra parça olanda düştü

Benimki ustune basark uyarmisti adetten fazla kanaman olursa beklemeden hemen gel diye. Aksam olunca bnmki sabahi bile beklemeden acile yonlendirdi. Rahim kasilmasindansa kendi de toparlaniyo ama farkli sebepleri de olabiliyomus. Neyseki sennki de toparlanandanmis da gecmis kanaman

Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah

Canım ben hala doğum yapamadım Dört gözle bekliyorum. Bir de Katre_g doğum yapacaktı. Onun en son başlamıştı sancıları sonra sesi çıkmadı. Tahminim o doğum yapmıştır.
Topiğin son doğum yapacak kişisi ben kaldım Kasım annesi olacakken Aralık annesi olacağım sanırım

Doğumdan sonra da başka dertler başlıyır değil mi? Kakasını yaptı mı? Emdi mi? Uyudu mu? Bakalım beni neler bekliyor

Kızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi

Kızlar bir kaç gündür göğüslerim kaşınıyor, özellikle kahverengi yerin etrafı, bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Geçmiş olsun canım benim allah beterinden korusun. Böyle böyle büyüyecekler hepimizin başına gelecek. Çok fazla salgın var bu aralar. Yeter ki iyileşsin çözümü antibiyotiktense öyle olsun önemseme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…