2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Koliklere özel biberon kullan var mı hamgi marka iyi
canim ben dr browns kullaniyordum ama ucundan cok akiyor , bebis boyle bogukcak oldu bir iki kere onlari kaldirdim buyuyunce kullanicam.

Philips avent anti kolik aldim. baya memnunuz. icinde yesil seyler var hava gitmesin die
gecmis olsun canim
kullansan daha iyi olur gibi cunku ekim annelerinde de bebegi yogun bakimda yatan cok oldu bu salgin yuzunden.
bebekte gaz yapiyor mu bu ? bira mayasi , bende denemek istiyorum ama bazi bebekelrde gaz yapabiliyormus

İnşallah canım insan kendini suçluyor issyer istemez

Verdim şimdi karnını doyurup şifa olsun inşallah

O bebek için değil anne için süt yapıyormuş.he bebekde gaz yaparmi bilmem emzirme danışmanı kullandigini söylüyor kendiside ondan öneriyor 5 ay emzirememis bebeğini sağıp vermiş sonra memeye döndürmeyi başarmış iyice artsın diye sütü bundan kullanıyormuş .yorumlarda 3 kat arttığını belirtiyorlar.

Ben hastaneden eve geldikten sonraki gün yıkadım bebeğimi sonra gün aşırı ezcaneden sprey (80 derece alkol)aldık onu sikip içinden çıkan mendille kuruladim her açtığımda altını.bebegimin göbeği 4.5 günde düştü ve çok az parça kaldı her banyodan sonra onlarda yumuşayıp kuruyup düştü tertemiz şuan.

Verdim şimdi karnını doyurup şifa olsun inşallah
Amin canim
evet biliyorum anne kullaniyor sut artsin diye ama bebekde gaz da yapabilirmis.
Benim kuzenim de kullandi o bir sorun yasamadi ama bebeginde kolik gbi belirtiler gosteren de cok insan var .
o yuzfen bende emin olamadim cnku cemenotu cayi ictim 5-6 gun sutum artti gercekten ama bebegim gazdan mahfoldu. arastirinca ogrendim bende.
tabi her cocukta farkli etki yapiyor

Kendini suçlama sen bebeğin için en iyi olanı düşünmüşsündür. Daha yeni anneler olarak tabi ki yanlışlarımız olacak. Doktorun verdiği antibiyotiği söylediği gibi kullan şifa olsun bebeciğe. İnşallah çabuk atlatır.

Çok büyük fark çıkıyor canim anlamadım vallahi ya

Avent var bende normali hee yemek yediğinde boğuluyo çünkü hiç yemek görmemiş gibi nefessiz cekiyor yavrum mememi öyle cekse.göğüslerim süt dolmuştu

Bizimkide oyleydi canim doktor gordu dedi korkma o sividan iltihap degilmis o . Kuru tut korkma dedi bir iki gune kurudu o sivi normale dondu

Avent var bende normali hee yemek yediğinde boğuluyo çünkü hiç yemek görmemiş gibi nefessiz cekiyor yavrum mememi öyle cekse.göğüslerim süt dolmuştu
canim gogus ucu denedin mi hic ?
benim arkdasin bebegide iyi cekmiyormu gogusten sonra emzirme danismani gogus ucu denettirmis, biberon hissi veriyor ya bebeklere daha iyi cekmeye baslamis bebegi. oda bunu kesfedeli bebek dogduktan 3 hafta sonra fln .

Kızlar gümüş kapaktan çok memnun kaldım. Krem falan sürmüyorum. Mochi süt pompası çok işime yaradı. Sütü güzel topluyor. Süt sağma olarak manuel pompa avent ve elektronik lansinoh vardı ama zahmetli geldi sağmak. Ancak mochi den çok memnun kaldım. Çok tavsiye ederim

Gumus kapak benim favorim . En cok ne kullanmaktan memnun kaldin deseler , tek cevabim gumus kapak
3-4 tane gogus ucu kremi, iki kutu gogus pedi almistim , hepsi duruyor oylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…