canim ben dr browns kullaniyordum ama ucundan cok akiyor , bebis boyle bogukcak oldu bir iki kere onlari kaldirdim buyuyunce kullanicam.Koliklere özel biberon kullan var mı hamgi marka iyi
gecmis olsun canimKızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi
bebekte gaz yapiyor mu bu ? bira mayasi , bende denemek istiyorum ama bazi bebekelrde gaz yapabiliyormusBu vitamin.
İnşallah canım insan kendini suçluyor issyer istemezGeçmiş olsun canım benim allah beterinden korusun. Böyle böyle büyüyecekler hepimizin başına gelecek. Çok fazla salgın var bu aralar. Yeter ki iyileşsin çözümü antibiyotiktense öyle olsun önemseme lütfen
Verdim şimdi karnını doyurup şifa olsun inşallahcanim ben dr browns kullaniyordum ama ucundan cok akiyor , bebis boyle bogukcak oldu bir iki kere onlari kaldirdim buyuyunce kullanicam.
Philips avent anti kolik aldim. baya memnunuz. icinde yesil seyler var hava gitmesin die
gecmis olsun canim
kullansan daha iyi olur gibi cunku ekim annelerinde de bebegi yogun bakimda yatan cok oldu bu salgin yuzunden.
bebekte gaz yapiyor mu bu ? bira mayasi , bende denemek istiyorum ama bazi bebekelrde gaz yapabiliyormus
O bebek için değil anne için süt yapıyormuş.he bebekde gaz yaparmi bilmem emzirme danışmanı kullandigini söylüyor kendiside ondan öneriyor 5 ay emzirememis bebeğini sağıp vermiş sonra memeye döndürmeyi başarmış iyice artsın diye sütü bundan kullanıyormuş .yorumlarda 3 kat arttığını belirtiyorlar.canim ben dr browns kullaniyordum ama ucundan cok akiyor , bebis boyle bogukcak oldu bir iki kere onlari kaldirdim buyuyunce kullanicam.
Philips avent anti kolik aldim. baya memnunuz. icinde yesil seyler var hava gitmesin die
gecmis olsun canim
kullansan daha iyi olur gibi cunku ekim annelerinde de bebegi yogun bakimda yatan cok oldu bu salgin yuzunden.
bebekte gaz yapiyor mu bu ? bira mayasi , bende denemek istiyorum ama bazi bebekelrde gaz yapabiliyormus
Ben hastaneden eve geldikten sonraki gün yıkadım bebeğimi sonra gün aşırı ezcaneden sprey (80 derece alkol)aldık onu sikip içinden çıkan mendille kuruladim her açtığımda altını.bebegimin göbeği 4.5 günde düştü ve çok az parça kaldı her banyodan sonra onlarda yumuşayıp kuruyup düştü tertemiz şuan.Selamlar bebeğimin göbeği düştü ancak biraz kabuk kabuk ve içinde ki sarımsı iltihap duruyor gibi ama sağlıklı görünüyor. Siz düşünce hemen yıkadınız mı bir şey sürdünüz mü?
Amin canimVerdim şimdi karnını doyurup şifa olsun inşallah
evet biliyorum anne kullaniyor sut artsin diye ama bebekde gaz da yapabilirmis.O bebek için değil anne için süt yapıyormuş.he bebekde gaz yaparmi bilmem emzirme danışmanı kullandigini söylüyor kendiside ondan öneriyor 5 ay emzirememis bebeğini sağıp vermiş sonra memeye döndürmeyi başarmış iyice artsın diye sütü bundan kullanıyormuş .yorumlarda 3 kat arttığını belirtiyorlar.
Kendini suçlama sen bebeğin için en iyi olanı düşünmüşsündür. Daha yeni anneler olarak tabi ki yanlışlarımız olacak. Doktorun verdiği antibiyotiği söylediği gibi kullan şifa olsun bebeciğe. İnşallah çabuk atlatır.Kızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi
Bundan bende sipariş verdim. İnşallah şifa olurSolgar B12 diye takviye hapı var.emzirme danışmanları öneriyor bende alicam ins artar benimde sütüm .
Avent kullanıyorum. Bundan memnunun kaldım. Hiç yapmıyor değil minimuma indiriyor. Bebeğim de sevdi Philips Avent Anti-kolik Pp Yenidoğan Akışlı Biberon 125 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKoliklere özel biberon kullan var mı hamgi marka iyi
Çok büyük fark çıkıyor canim anlamadım vallahi yaBelki tartilarda farklılık olabilir ama önemli olan kilo alıp almaması yani kilo alım oranı sen ona bak bence.ben işitme testinde gitmiştim hastaneye o zaman tartilmisti bir kerede kendi doktoru muayanede tartmisti.onun dışında iki kez sağlık ocağı tarti farklı zamanlarda tartildi ama bunlar o yüzden farkı bilmiyorum ama kilo alıyor.bence sende onu dikkate al
Avent var bende normali hee yemek yediğinde boğuluyo çünkü hiç yemek görmemiş gibi nefessiz cekiyor yavrum mememi öyle cekse.göğüslerim süt dolmuştucanim ben dr browns kullaniyordum ama ucundan cok akiyor , bebis boyle bogukcak oldu bir iki kere onlari kaldirdim buyuyunce kullanicam.
gecmis olsun canim
Bende bunu aliyim o zamanAvent kullanıyorum. Bundan memnunun kaldım. Hiç yapmıyor değil minimuma indiriyor. Bebeğim de sevdi Philips Avent Anti-kolik Pp Yenidoğan Akışlı Biberon 125 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bizimkinin arasinda 200 gram vardi canim saglik ocaginda mesela 4100 cikmisti hastanede 3900Günaydın Kızlar bebeklerinizin sağlık ocağı ile hastanedeki kiloları uyusuyormu benim ikisi arasında uçurum var resmen
Bizimkide oyleydi canim doktor gordu dedi korkma o sividan iltihap degilmis o . Kuru tut korkma dedi bir iki gune kurudu o sivi normale donduSelamlar bebeğimin göbeği düştü ancak biraz kabuk kabuk ve içinde ki sarımsı iltihap duruyor gibi ama sağlıklı görünüyor. Siz düşünce hemen yıkadınız mı bir şey sürdünüz mü?
canim gogus ucu denedin mi hic ?Avent var bende normali hee yemek yediğinde boğuluyo çünkü hiç yemek görmemiş gibi nefessiz cekiyor yavrum mememi öyle cekse.göğüslerim süt dolmuştu
Allah Allah bir sor bakalım o zaman doktoradaÇok büyük fark çıkıyor canim anlamadım vallahi ya
Gumus kapak benim favorim . En cok ne kullanmaktan memnun kaldin deseler , tek cevabim gumus kapakKızlar gümüş kapaktan çok memnun kaldım. Krem falan sürmüyorum. Mochi süt pompası çok işime yaradı. Sütü güzel topluyor. Süt sağma olarak manuel pompa avent ve elektronik lansinoh vardı ama zahmetli geldi sağmak. Ancak mochi den çok memnun kaldım. Çok tavsiye ederim
Bana ossuruyor geyiriyor dilini çıkarıyor acıktım diyorHani bi video var ya sen hmileyken cek butun sıkıntıları kahrini o gitsin babasina ceksinbizim bebe ufakken ben anne de derdim o muzip muzip siritip baba derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?