2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok geçmiş olsun bir an önce kavuşursunuz inşallah korkma güçlüdür onlar. Çabucak toparlar. Haklısın misafir konusunda aslında ama dinleyen kim

2. Olayı bitmiştir tek ben mücadele ediyorum onu anladım.

Sağlıklı olun da sen ve bebeğin önemli olan o. Doğumdan sonraki dertler açısından acele etme derim Bebeğe kavuşma kısmı güzel de bu dünyaya adapte olmaya çalışırken zorluyorlar maalesef. Ama canları sağ olsun. Umarım Katre_g de sağlıkla kavuşmuştur bebeğine

Bugünden sonra vazgeçtim memeye dayiyorum çıldırıyor geri çekiyorum meme istiyor atak haftası sanırım
Bizde de aynı durumlar var. Omzuma alıyorum boynumu yiyecek nerdeyse memeye alıyorum 10 saniye emiyor sonra başını attırıyor arkaya bırakıyor memeyi. Sonra tekrar göğüsü ucu bulmada sıkıntı yaşıyor 10 dk emmiyor kesintisiz. Hep bırak-tutGöğsüm tam boşalmadığı için de şişiyor sağıyorum mecbur

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu, dünden beri uykuya zor dalıyor. Normalde meme verdiğimde hemen derin uykuya dalan bebek dünden beri sürekli meme için ağlayıp memede savaş verip 15 dk emip uykuya dalıyor fakat 5-10 dk sonra uykusundan uyanıyor ayaklarını çeke çeke kizararak ağlıyor. Gaz çıkartıyorum, zaten çok yiyor doymama gibi bir durumu yok, altını sürekli kontrol ediyoruz kirli yatmıyor, karin ağrısı falan mı var acaba baska neden bulamadim. Sürekli pışpış yapıyorum biraz uyuyup uyanıyor çok yorucu bir hal aldı

Bahsettiğin şeyler gaza işaret ediyor canım.

Bugünden sonra vazgeçtim memeye dayiyorum çıldırıyor geri çekiyorum meme istiyor atak haftası sanırım
Aynıyız. Sabaha karşı 5’ten 9’a kadar; bir de 12.30’dan şu ana kadar yaşadım o atağı. Artık ağlamaktan çuğlık atmaktan yoruldu. Uykusuzluktan uyuyamıyor. Doktor sap simplex damla verdi, biogaia’ya ilave. Şimdi onu da kullandım. Bakalım rahatlar mı

Bizde de durumlar aynıydı ve gaz sancısıydı maalesef göbeğine masaj yapınca rahatlıyordu miniğim gazı çıkıyordu ağızdan 2 3 popodan 1 kere gibi ama yeterli gelmiyormuş filim çekmiştiler gaz doluydu miniğim doktor bize damlanın yanına ek olarak probiyotik yazdı Allah razı olsun valla rahatladı kızım yine ara ara zorlanıyor ama kakasını yapacağı zaman 2 3 dk hiçbir şey değil oda
Doktor destek takviye yazmazsa ellerini sıcak suyla yıkayıp göbeğine masaj yapabilirsin çok faydasını gördüm birde ağız mendilini ısıtıp zıbının üstünden karnına koyuyordum

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Mrb böbrek büyüme süreci nasıl ilerledi benimde kızımda var şuan

Ben de çok sevdim gümüş kapagi ama içine çok süt doluyor altından sizip atleti ıslatıyor diye kalkan aldım kalkan da mükemmel bir olay hem akan sütü topluyor hem de ucunun nemli kalmasını sağlıyor. Sürekli kullanmak sağlıklı değil diye emzirmeden 5 dk önce ve emzirirken takıyorum. Bir de baby menin göğüs pedlerinden memnun kaldım sütü emiyor ama meme ucunu kurutmuyor. Artık acıma evresini atlattım direkt dayıyorum bebişin ağzına

Gaz bitse burun tıkanıklığı başlıyor bu sefer rahat uyuyamiyor çıkılmaz sokak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…