2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O adapte süreci kuzum sizinki atlatacak tam kavrayacak zamanla
Benimki gaz burun tıkanıklığı emiyor kaka yapıyor çiş yapsa dursun kaka yapınca hemen değiştirmek zorundayiz pişik olmasın diye bu sefer geri uyaniyor karnı tok diye emmiyorda emmeyince uykuyada dalamiyor ee bu sefer memeyi çekiyor süt geliyor amacı uyumak sonra bir gaz sancısı giriyor böyle sürüp gidiyor emzikte tutmuyor

Ben göğüs ucu kullanıyorum ama sanki kendi meme tuttuğu zaman daha iyi çekiyordu gibi geliyor. Bıraktırmaya çalışıyorum ama silikon uçsuz almıyor mememi

Kızlar valla öldüm artık geceden beri kollarımda, artık ellerim, kollarım, sırtım ağrıyor bu bebe yatağında neden yatmıyor illa kucağımda uyuyacak valla baygınlık geçiricem artık fenalık geldi. Memeyi iki emiyor sonra uyuyor, uyanıyor gene emiyor. Bir o memeyi bir bu memeyi vermekten helak oldum artık. Evin içinde amazonlar gibi meme açık geziyorum

Ben de kalkandan aşırı memnun kaldım yatarken bile çıkarmıyorum içine akan 1 damla süt bile kıymetli.

Yarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )

Peki 70 e çıkınca ne yapmalıyım bugun çıktı mesela havalandırdım resmen 2 saat 56 ya düştü nem düşükse mi çalıştıracağız bu aleti
Evet evet nem düşükse çalıştırmak lazım. Benim evim hep yüksek nem çıkıyor havalandırıyorum biraz düşüyor sonra gene çıkıyor çözüm bulamadım

Yarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )
Yok canım su geçirmez bant varsa onu çıkarıp ultrasonla rahmine bakıyor doktor acılı bir işlem yok korkma

Bende ince jelli olan göğüs pedini çok sevdim. Çok şükür benim meme uçlarım da ağrımıyor.

Canım benim de öyle ben anneme ya da eşime veriyorum onlar yatırıyor Annem haftaya gidecek eşim işe gidiyor bakalım baş başa kalınca ne yapacağız

Mrb böbrek büyüme süreci nasıl ilerledi benimde kızımda var şuan
Böbrek büyümesi olduğunu nasıl anladınız yani teşhisi nasıl kondu. Bu konuda fikir sahibi değilim bebeğim de var mı? Bilmiyorum gözlemlemek adına soruyorum

Canım benim de öyle ben anneme ya da eşime veriyorum onlar yatırıyor Annem haftaya gidecek eşim işe gidiyor bakalım baş başa kalınca ne yapacağız
Annem evin işleri ile ilgileniyor diye ona da çok vermiyorum eşim de çalışıyor zaten yani yatağında uyusa şöyle 2 3 saat rahat edicem ama yok

Evet evet nem düşükse çalıştırmak lazım. Benim evim hep yüksek nem çıkıyor havalandırıyorum biraz düşüyor sonra gene çıkıyor çözüm bulamadım
Bende de durum aynı geceleri 70 e çıkıyor salonda yatıyoruz hemen salonun kapısını açıyorum ısı 22 lere nemde 60 65 arasına düşüyor

Bende doğumdan itibaren hiç yalnız kalmadım yengem haftaya gidiyor 40. Çıkınca nr yapacağım bilmiyorum korkuyorum da geceleri eşim var ama bazen aşırı geç geliyor

Silikon göğüs ucu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…