O adapte süreci kuzum sizinki atlatacak tam kavrayacak zamanlaBizde de aynı durumlar var. Omzuma alıyorum boynumu yiyecek nerdeyse memeye alıyorum 10 saniye emiyor sonra başını attırıyor arkaya bırakıyor memeyi. Sonra tekrar göğüsü ucu bulmada sıkıntı yaşıyor 10 dk emmiyor kesintisiz. Hep bırak-tutGöğsüm tam boşalmadığı için de şişiyor sağıyorum mecbur
Yaninada Türk kahvesiKızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçınsonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
Ben göğüs ucu kullanıyorum ama sanki kendi meme tuttuğu zaman daha iyi çekiyordu gibi geliyor. Bıraktırmaya çalışıyorum ama silikon uçsuz almıyor mememicanim gogus ucu denedin mi hic ?
benim arkdasin bebegide iyi cekmiyormu gogusten sonra emzirme danismani gogus ucu denettirmis, biberon hissi veriyor ya bebeklere daha iyi cekmeye baslamis bebegi. oda bunu kesfedeli bebek dogduktan 3 hafta sonra fln .
Biri bana kafein bebeğe geçiyor uykusuzluk yapıyor dedi ben kahve içtiğim gün 4 saat aralıksız uyudukYaninada Türk kahvesi
Ben de kalkandan aşırı memnun kaldım yatarken bile çıkarmıyorum içine akan 1 damla süt bile kıymetli.Ben de çok sevdim gümüş kapagi ama içine çok süt doluyor altından sizip atleti ıslatıyor diye kalkan aldım kalkan da mükemmel bir olay hem akan sütü topluyor hem de ucunun nemli kalmasını sağlıyor. Sürekli kullanmak sağlıklı değil diye emzirmeden 5 dk önce ve emzirirken takıyorum. Bir de baby menin göğüs pedlerinden memnun kaldım sütü emiyor ama meme ucunu kurutmuyor. Artık acıma evresini atlattım direkt dayıyorum bebişin ağzına
Evet evet nem düşükse çalıştırmak lazım. Benim evim hep yüksek nem çıkıyor havalandırıyorum biraz düşüyor sonra gene çıkıyor çözüm bulamadımPeki 70 e çıkınca ne yapmalıyım bugun çıktı mesela havalandırdım resmen 2 saat 56 ya düştü nem düşükse mi çalıştıracağız bu aleti
Ay bir kere havalandırma başlığını takip unuttum içine süt dolmus eğilip bişey aldım yerden bir baktım komple islagimBen de kalkandan aşırı memnun kaldım yatarken bile çıkarmıyorum içine akan 1 damla süt bile kıymetli.
Yok canım su geçirmez bant varsa onu çıkarıp ultrasonla rahmine bakıyor doktor acılı bir işlem yok korkmaYarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )
Göğüs pedini kullanıyorum yoksa tişörtüme süt çıkıyorGumus kapak benim favorim . En cok ne kullanmaktan memnun kaldin deseler , tek cevabim gumus kapak
3-4 tane gogus ucu kremi, iki kutu gogus pedi almistim , hepsi duruyor oylece.
Bende ince jelli olan göğüs pedini çok sevdim. Çok şükür benim meme uçlarım da ağrımıyor.Ben de çok sevdim gümüş kapagi ama içine çok süt doluyor altından sizip atleti ıslatıyor diye kalkan aldım kalkan da mükemmel bir olay hem akan sütü topluyor hem de ucunun nemli kalmasını sağlıyor. Sürekli kullanmak sağlıklı değil diye emzirmeden 5 dk önce ve emzirirken takıyorum. Bir de baby menin göğüs pedlerinden memnun kaldım sütü emiyor ama meme ucunu kurutmuyor. Artık acıma evresini atlattım direkt dayıyorum bebişin ağzına
Canım benim de öyle ben anneme ya da eşime veriyorum onlar yatırıyorKızlar valla öldüm artık geceden beri kollarımda, artık ellerim, kollarım, sırtım ağrıyorbu bebe yatağında neden yatmıyor illa kucağımda uyuyacak valla baygınlık geçiricem artık fenalık geldi. Memeyi iki emiyor sonra uyuyor, uyanıyor gene emiyor. Bir o memeyi bir bu memeyi vermekten helak oldum artık. Evin içinde amazonlar gibi meme açık geziyorum
Böbrek büyümesi olduğunu nasıl anladınız yani teşhisi nasıl kondu. Bu konuda fikir sahibi değilim bebeğim de var mı? Bilmiyorum gözlemlemek adına soruyorumMrb böbrek büyüme süreci nasıl ilerledi benimde kızımda var şuan
Annem evin işleri ile ilgileniyor diye ona da çok vermiyorum eşim de çalışıyor zatenCanım benim de öyle ben anneme ya da eşime veriyorum onlar yatırıyorAnnem haftaya gidecek eşim işe gidiyor bakalım baş başa kalınca ne yapacağız
Bende de durum aynıEvet evet nem düşükse çalıştırmak lazım. Benim evim hep yüksek nem çıkıyor havalandırıyorum biraz düşüyor sonra gene çıkıyor çözüm bulamadım
Ayrıntılı ultrason da çıktı ortaya ilk ulan doğdu 4 aylık yine ultrason çekildiBöbrek büyümesi olduğunu nasıl anladınız yani teşhisi nasıl kondu. Bu konuda fikir sahibi değilim bebeğim de var mı? Bilmiyorum gözlemlemek adına soruyorum
Bende doğumdan itibaren hiç yalnız kalmadım yengem haftaya gidiyor 40. Çıkınca nr yapacağım bilmiyorumCanım benim de öyle ben anneme ya da eşime veriyorum onlar yatırıyorAnnem haftaya gidecek eşim işe gidiyor bakalım baş başa kalınca ne yapacağız
Silikon göğüs ucu mucanim gogus ucu denedin mi hic ?
benim arkdasin bebegide iyi cekmiyormu gogusten sonra emzirme danismani gogus ucu denettirmis, biberon hissi veriyor ya bebeklere daha iyi cekmeye baslamis bebegi. oda bunu kesfedeli bebek dogduktan 3 hafta sonra fln .
Bende hastaneden randevu aldım ayın 8ine bakalım inşallah birşey cikmazBugün olduk canım .40 .günden sonrada göz muayanesi olcak birde kalça için ultrason için gün alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?