Bende merak ettim. Özel sektöre mi yatıyor yoksa 657 ye de yatıyor mu? Bi de e devlette nerden bakılıyor
Bizim doktorumuz göz muayenesi için 3. Ay demişti 2. Ayda kalçaBugün olduk canım .40 .günden sonrada göz muayanesi olcak birde kalça için ultrason için gün alicaz
Canım popo masajı yap altını aç popo yanallarına baş parmaklarınla krem sürer gibi oval bir şekilde yuvarlak yap bir kaç dk yap benimkine her yaptığımda yapıyor yarım saat içindeBebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Anne sütü de veriyorum fomül mama da veriyorum. Gaz yapıyorum ama kaka yapmıyor. Küçük çişini de yapıyor. Kakasını neden yapmıyor.
Bugun ben de ondan aldim doktoruma sorupBir arkadaş ocean önermişti ben ondan aldım memnunum gruptan birçok kişi aldı
Bende aynı sekilde yapıyorum cok ağladığında elini ağzına götürüyorum sakinleşiyor biraz hemen hızlıca değiştirmeye calısıyorumKızlar kızlar, gece bebenizi emzirmeye kalktığınızda her seferinde altını da değiştiriyor musunuz? Ben önce altını alıyorum, o ara açlıktan epey ağlıyor, sanırım bu da uykusunu açıyor.b
Bende sadece bakti ellemedi bile doktor. Cunku estetik dikisi atildi, kendi kendine eriyecekmiş dikis alma olayi yok.Senin oyle degil mi ?Yarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )
Valencs d3 de yapıyor mmu acaba bende aynı sorunları yaşıyorumAz önce topiğe yazdım bebeğim kaka yapmıyor diye evet sebebi bu monovit şimdi hatırladım 2 gündür vermiyorum bugün kaka yaptı çocuğum. Aşırı gaz yapıyor ve çok ağlıyordu maşallah2 gündür sakin gidiyor. Ben burda bi arkadaş önermişti ocean ondan sipariş verdim hafta içi elimde olur o zamana kadar d vitamini kullanmayacağım. Kullanan arkadaşların bebeğine de şifa olsun
Korkma bizde de durumlar ayni. Kalpte ufurumu ilk hafta cok az duymus son 2 haftadır her seferinde kontrol ediyo artik duymuyorum ufurum dedi. Ufurum 1 ay icinde gecme eğilimi varmis. Gecmezse de 1 yasina dek sanirim gecme imkani yine varmis ve masum ufurumse zaten hic korkma hep oyle okudum.Hanımlar bizim de bugün sarilik değerimiz 10 kusur çıkmış kanda. 21. Günümüz doktor yarın yorumlayacak sonucu. Bu sarılık ne zaman bitecek yahu
Bir de kalpte masum ufurum var dedi doktor kardiyoloji ye yönlendirdi kötü birşey değil dedi ama bilgisi olan var mı bu konuda
Asini oldun mu sen .kalça icinmi gideceksin hastaneyeBende hastaneden randevu aldım ayın 8ine bakalım inşallah birşey cikmaz
Benimki 36 haftalik dogdu canim prematureye giriyor.37 haftadan önce doğanlar o yüzden 40 i doldurduktan sonra gidicez.kalca içinde ultrosondan gün verecekler zatenBizim doktorumuz göz muayenesi için 3. Ay demişti 2. Ayda kalça
Bizim önceki kontrollerde hiç öyle birşey denmemisti bugun ilk defa söyledi doktor. İnşallah bir daha duymayız teşekkür ettim cvp içinKorkma bizde de durumlar ayni. Kalpte ufurumu ilk hafta cok az duymus son 2 haftadır her seferinde kontrol ediyo artik duymuyorum ufurum dedi. Ufurum 1 ay icinde gecme eğilimi varmis. Gecmezse de 1 yasina dek sanirim gecme imkani yine varmis ve masum ufurumse zaten hic korkma hep oyle okudum.
Gel bi sarılalım dün sırf bu yüzden evi terk edip Tarsus'a gittim ondan yoktum2. Olayı bitmiştir tek ben mücadele ediyorum onu anladım.
Yatağını ekstra sıcak tutabilirsin, kokun olan bir şey yatağa koyabilirsin , yatarak emzirebilirsin , normalden fazla besleme yapabilirsin, banyo yaptırabilirsin derin dalsın diye benim yöntemlerim bunlar umarım işe yararKızlar valla öldüm artık geceden beri kollarımda, artık ellerim, kollarım, sırtım ağrıyorbu bebe yatağında neden yatmıyor illa kucağımda uyuyacak valla baygınlık geçiricem artık fenalık geldi. Memeyi iki emiyor sonra uyuyor, uyanıyor gene emiyor. Bir o memeyi bir bu memeyi vermekten helak oldum artık. Evin içinde amazonlar gibi meme açık geziyorum
Bizde de bi kaç gündür durumlar ayni umarım bi ataktir boyle gitmez çok zor uykusuzluk da bi yandanKızlar valla öldüm artık geceden beri kollarımda, artık ellerim, kollarım, sırtım ağrıyorbu bebe yatağında neden yatmıyor illa kucağımda uyuyacak valla baygınlık geçiricem artık fenalık geldi. Memeyi iki emiyor sonra uyuyor, uyanıyor gene emiyor. Bir o memeyi bir bu memeyi vermekten helak oldum artık. Evin içinde amazonlar gibi meme açık geziyorum
Bu arada gazı bir iki kere çıkıp gazı çıktı nasolsa diye de düşünebiliyoruz aslında gaz hala olduğu için de yatakta yatmak istemeyebiliyor. Yada keyfi de olabilir belki ama inşallah birinden biri işe yarar da dinlenirsin.Yatağını ekstra sıcak tutabilirsin, kokun olan bir şey yatağa koyabilirsin , yatarak emzirebilirsin , normalden fazla besleme yapabilirsin, banyo yaptırabilirsin derin dalsın diye benim yöntemlerim bunlar umarım işe yarar
Yatarak emzirme dışında hepsini denedimYatağını ekstra sıcak tutabilirsin, kokun olan bir şey yatağa koyabilirsin , yatarak emzirebilirsin , normalden fazla besleme yapabilirsin, banyo yaptırabilirsin derin dalsın diye benim yöntemlerim bunlar umarım işe yarar
Ay evet gaz da sebep olabiliyor. Gazolabildiğince çıkarmaya çalışıyorum. Gaz masajı da yapıyorum arada pırt pırt çıkarıyor o da iyi oluyor da. Valla işte her şeyi denemeye çalışıyorum ama bir gün işe yararken diğer gün yaramayabiliyorBu arada gazı bir iki kere çıkıp gazı çıktı nasolsa diye de düşünebiliyoruz aslında gaz hala olduğu için de yatakta yatmak istemeyebiliyor. Yada keyfi de olabilir belki ama inşallah birinden biri işe yarar da dinlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?