2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kalkan vakumlu gibi mi yapışıyor? Ben gümüş kapak kullanıyorum da akıyor sürekli çözümde bulamadım. Gümüş kapakla mesela uyurken falan kayma olmuyor mu benim üstüm hep ıslak.

Kalkan vakumlu gibi mi yapışıyor? Ben gümüş kapak kullanıyorum da akıyor sürekli çözümde bulamadım. Gümüş kapakla mesela uyurken falan kayma olmuyor mu benim üstüm hep ıslak.
Aynen gümüş kapak süt sızdırıyor kalkan yapışıyor daha iyi oluyo sizdirmiyor da

Annem evin işleri ile ilgileniyor diye ona da çok vermiyorum eşim de çalışıyor zaten yani yatağında uyusa şöyle 2 3 saat rahat edicem ama yok
Biz de öncelik bebek bakımı. İnan evi kimsenin gözü görmüyor. Dağınıklıktan nefret ederim şimdi ev hava da bebeğimin düzenini oturtmana kadar ev biraz daha bekleyebilir. Bende tek kalınca nasıl edeceğim onu düşünüyorum

Ayrıntılı ultrason da çıktı ortaya ilk ulan doğdu 4 aylık yine ultrason çekildi
Benim bebeğimin detaylıda böbreklerinden birisi 0.05 daha büyüktü doktor sıkıntı olmaz demişti. Daha sonra bu konu ile ilgili doktorumuz hiç bişey demedi benim de sormak aklıma gelmedi.

Hımm çok teşekkür ederim.

Canım popo masajı yap altını aç popo yanallarına baş parmaklarınla krem sürer gibi oval bir şekilde yuvarlak yap bir kaç dk yap benimkine her yaptığımda yapıyor yarım saat içinde
Monoviti kesince düzenli yapmaya başladı canım ama yine de aklımda olsun kabızlık yaşarsa dediğin masajı yaparım

Reactions: 11K
Doktorun onay verdi mi?bende aldım ebeye yazdım ama saat 5 i geçtiği için yarın cevap verecektir
Bugun kontrolu vardi haftalik. Saglik ocaginin verdigi gaz ve kabizlk yapiyo diyolar ocean markasinin var mi onerebileceginjz yenidogana gore olani dedim, 400 IU olani dedi, keza eczaciya da yenidogan icin uygun dimi faln dedim evet dedi

Tek kalma düşüncesi aklıma gelince içime fenalık basıyor valla tek başıma herhalde aç susuz bir köşede kucağımda bebeğimle kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…