- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Bizim göz muayenemiz ilk hafta yapildi bir aylık olunca da 2. Kontrolumuz var erken dogum premature de değil sizi niye geç yönlendirmişlerBizim doktorumuz göz muayenesi için 3. Ay demişti 2. Ayda kalça
Kalkan vakumlu gibi mi yapışıyor? Ben gümüş kapak kullanıyorum da akıyor sürekli çözümde bulamadım. Gümüş kapakla mesela uyurken falan kayma olmuyor mu benim üstüm hep ıslak.Ben de çok sevdim gümüş kapagi ama içine çok süt doluyor altından sizip atleti ıslatıyor diye kalkan aldım kalkan da mükemmel bir olay hem akan sütü topluyor hem de ucunun nemli kalmasını sağlıyor. Sürekli kullanmak sağlıklı değil diye emzirmeden 5 dk önce ve emzirirken takıyorum. Bir de baby menin göğüs pedlerinden memnun kaldım sütü emiyor ama meme ucunu kurutmuyor. Artık acıma evresini atlattım direkt dayıyorum bebişin ağzına
Ay sağ ol kuzum gözümde büyütüyordumYok canım su geçirmez bant varsa onu çıkarıp ultrasonla rahmine bakıyor doktor acılı bir işlem yok korkma
Sıcağa olumlu tepki vermesi bende gaz hissi uyandırdı canımYatarak emzirme dışında hepsini denedimyatağını ısıtınca bugün bir saat uyudu yatağında sonra gene mızırdanıp kalktı
Evet canım benim de kendi kendine eriyecek bakalım ne yapacakBende sadece bakti ellemedi bile doktor. Cunku estetik dikisi atildi, kendi kendine eriyecekmiş dikis alma olayi yok.Senin oyle degil mi ?
Aynen gümüş kapak süt sızdırıyor kalkan yapışıyor daha iyi oluyo sizdirmiyor daKalkan vakumlu gibi mi yapışıyor? Ben gümüş kapak kullanıyorum da akıyor sürekli çözümde bulamadım. Gümüş kapakla mesela uyurken falan kayma olmuyor mu benim üstüm hep ıslak.
Biz de öncelik bebek bakımı. İnan evi kimsenin gözü görmüyor. Dağınıklıktan nefret ederim şimdi ev hava da bebeğimin düzenini oturtmana kadar ev biraz daha bekleyebilir. Bende tek kalınca nasıl edeceğim onu düşünüyorumAnnem evin işleri ile ilgileniyor diye ona da çok vermiyorum eşim de çalışıyor zatenyani yatağında uyusa şöyle 2 3 saat rahat edicem ama yok
Benim bebeğimin detaylıda böbreklerinden birisi 0.05 daha büyüktü doktor sıkıntı olmaz demişti. Daha sonra bu konu ile ilgili doktorumuz hiç bişey demedi benim de sormak aklıma gelmedi.Ayrıntılı ultrason da çıktı ortaya ilk ulan doğdu 4 aylık yine ultrason çekildi
Hımm çok teşekkür ederim.Özel sektörde geçerli diye biliyorum. Devlet memurları ve kendi Sandığı olan bankalar kurumlarda geçerli değil. Çünkü biz ücretli izin yani analık izni kısmında kurumumuzdan maaşımızı almaya devam ediyoruz. Onlar almıyorlar, onun yerine SGK yatırıyor.
Monoviti kesince düzenli yapmaya başladı canım ama yine de aklımda olsun kabızlık yaşarsa dediğin masajı yaparımCanım popo masajı yap altını aç popo yanallarına baş parmaklarınla krem sürer gibi oval bir şekilde yuvarlak yap bir kaç dk yap benimkine her yaptığımda yapıyor yarım saat içinde
Doktorun onay verdi mi?bende aldım ebeye yazdım ama saat 5 i geçtiği için yarın cevap verecektirBugun ben de ondan aldim doktoruma sorup
Valla canım sağlık ocağı verdiyse bence kullanma. İçerik olarak aynı sadece isimleri başka oluyor.Valencs d3 de yapıyor mmu acaba bende aynı sorunları yaşıyorum
Buyuk olasilkkla bir sey cikmayacwktir. Siz sadece kontrolunj yaptirin.Bizim önceki kontrollerde hiç öyle birşey denmemisti bugun ilk defa söyledi doktor. İnşallah bir daha duymayız teşekkür ettim cvp için
Evet 400 IU olandan dedi. Spreyle verirsen 1 fıs, damla seklinde verirsen 3 damla. Gunde 1 kezDoktorun onay verdi mi?bende aldım ebeye yazdım ama saat 5 i geçtiği için yarın cevap verecektir
Bugun kontrolu vardi haftalik. Saglik ocaginin verdigi gaz ve kabizlk yapiyo diyolar ocean markasinin var mi onerebileceginjz yenidogana gore olani dedim, 400 IU olani dedi, keza eczaciya da yenidogan icin uygun dimi faln dedim evet dediDoktorun onay verdi mi?bende aldım ebeye yazdım ama saat 5 i geçtiği için yarın cevap verecektir
Tamam canım çok saolEvet 400 IU olandan dedi. Spreyle verirsen 1 fıs, damla seklinde verirsen 3 damla. Gunde 1 kez
Emzirme ödeneği ve doğum parası hakkımız baki tabi. O ayrı. Ben de onu çözemedim. Şahsi olarak biz mi direk başvuracağız, sokağa çıkamıyorum ben, kamu kurumuna gidip nasıl başvurayımHımm çok teşekkür ederim.
Eşin de başvuru yapabilir canımEmzirme ödeneği ve doğum parası hakkımız baki tabi. O ayrı. Ben de onu çözemedim. Şahsi olarak biz mi direk başvuracağız, sokağa çıkamıyorum ben, kamu kurumuna gidip nasıl başvurayım
BunuEmzirme ödeneği ve doğum parası hakkımız baki tabi. O ayrı. Ben de onu çözemedim. Şahsi olarak biz mi direk başvuracağız, sokağa çıkamıyorum ben, kamu kurumuna gidip nasıl başvurayım
Tek kalma düşüncesi aklıma gelince içime fenalık basıyor valla tek başıma herhalde aç susuz bir köşede kucağımda bebeğimle kalırımBiz de öncelik bebek bakımı. İnan evi kimsenin gözü görmüyor. Dağınıklıktan nefret ederim şimdi ev hava da bebeğimin düzenini oturtmana kadar ev biraz daha bekleyebilir. Bende tek kalınca nasıl edeceğim onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?