kactane yiyoruz bundan sekerim ?Kızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçınsonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
anladim canim ama emsin de uclu ucsuz artik yapacak birsey yokBen göğüs ucu kullanıyorum ama sanki kendi meme tuttuğu zaman daha iyi çekiyordu gibi geliyor. Bıraktırmaya çalışıyorum ama silikon uçsuz almıyor mememi
benim disarda dikisim yok, dumduz bir cizgi yapistirmislar .Yarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )
benim o kadar sutum olmadigi icin tasmiyor tabiGöğüs pedini kullanıyorum yoksa tişörtüme süt çıkıyor
evet canimSilikon göğüs ucu mu
Şeker tehliken yoksa istediğin kadar ye canımkactane yiyoruz bundan sekerim ?
artik yok , yiyebilirimŞeker tehliken yoksa istediğin kadar ye canımben sabah 1 tane yedim sonra süt sağıp dondurucuya attım akşam bir tane daha yedim bebişi emziriyorum şimdi
Ye ye hem çok lezzetli oluyo hem tahin gerçekten güzel süt yapıyor tabi yanında bestlak ve humana ile destek veriyorum bir de Kudüs hurmasıartik yok , yiyebilirim
Benim hamilelikte bende vardı bebekte yoktu doğumdan sonra geçti. Ama bir arkadaşın bebeginde vardı geçti çok şükürMrb böbrek büyüme süreci nasıl ilerledi benimde kızımda var şuan
Ayy bayılırım zaten Trabzon hurma ceviz ikilisine teşekkürler tarif içinKızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçınsonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
Bana eczacı bir damla dedi canım ya. Devletin verdiği üç damla dedim. Ama bunun içeriği yoğun dedi. Acaba hangisi doğru? Ne yapsak kiEvet 400 IU olandan dedi. Spreyle verirsen 1 fıs, damla seklinde verirsen 3 damla. Gunde 1 kez
Bende aldım bugün artık onu kullanacağımBugun ben de ondan aldim doktoruma sorup
Asi oldu canim.Evet göz kardiyoloji ve kalça usg için gidecegim 8aralikta buldum randevuyuAsini oldun mu sen .kalça icinmi gideceksin hastaneye
Aynn bizimkiler.minik doğdu hatta küçük doğduğu için bide kardiyoloji ye baktiralim dedi doktorBenimki 36 haftalik dogdu canim prematureye giriyor.37 haftadan önce doğanlar o yüzden 40 i doldurduktan sonra gidicez.kalca içinde ultrosondan gün verecekler zaten
İlk hafta mı çok erken değil mi genelde 2. Ayda yaptırıyorlar ama bizim doktorumuz 3. Aya girince demiş benden bir ay önce doğum yapan arkadaşaBizim göz muayenemiz ilk hafta yapildi bir aylık olunca da 2. Kontrolumuz var erken dogum premature de değil sizi niye geç yönlendirmişler
Benim de yok canım kontrole çağırdı pansuman için ama üstünde estetik dikiş için bi yapışlan var sanırım o nasıl çıkıyor bilemedimkactane yiyoruz bundan sekerim ?
anladim canim ama emsin de uclu ucsuz artik yapacak birsey yok
benim disarda dikisim yok, dumduz bir cizgi yapistirmislar .
benim o kadar sutum olmadigi icin tasmiyor tabihepi topu bir iki kere yasadim o durumu
evet canim
ohh sifa olsunnYe ye hem çok lezzetli oluyo hem tahin gerçekten güzel süt yapıyor tabi yanında bestlak ve humana ile destek veriyorum bir de Kudüs hurması
bende bantlar var , aralikli dikine yapistirilmis , dogumdan iki hafta sonra dusta kendim cikardim dr soylemistiBenim de yok canım kontrole çağırdı pansuman için ama üstünde estetik dikiş için bi yapışlan var sanırım o nasıl çıkıyor bilemedim
Yaptım yedim canım gece emip emip uyur inşallahKızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçınsonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
Hastaneden çıkarken doktor vermişti reçete yazmıştıValla canım sağlık ocağı verdiyse bence kullanma. İçerik olarak aynı sadece isimleri başka oluyor.
Bebiş doğduğunda bi belge veriyorlar onu iş yerine götürüyor eşin onlarda sisteme işliyorlar ptt yatıyor normalde paralar ama e devlet üzerinden iban eklersen direk ibna yatar PTT uğrqşmazsınEmzirme ödeneği ve doğum parası hakkımız baki tabi. O ayrı. Ben de onu çözemedim. Şahsi olarak biz mi direk başvuracağız, sokağa çıkamıyorum ben, kamu kurumuna gidip nasıl başvurayım
Bizimki de huysuz bu gece ne derdi var anlamıyorumYaptım yedim canım gece emip emip uyur inşallah
Benden başka ocean öneren olduysa görmedim. Net cevap veröek gerekirse puf demiştir eczacı. 3 damla ocean puf ü ile 1 pufa eşit. Günlük alması gereken doz budur bebeklerin. Eğer 1 damla dediyse de yanlış bildiğinin altına imzamı atarım doktorunuza sorunBana eczacı bir damla dedi canım ya. Devletin verdiği üç damla dedim. Ama bunun içeriği yoğun dedi. Acaba hangisi doğru? Ne yapsak ki
Bende dolapta sakladım tüm damlaları. verdikten sonra o kadarcık soğukluk dahi öksürtüyordu. kullanmadıpım boş odam var soğuk olan oraya koydum.Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
İçeriğine bakmak lazım karşılaştırmak lazımHastaneden çıkarken doktor vermişti reçete yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?