2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçın sonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
kactane yiyoruz bundan sekerim ?
Ben göğüs ucu kullanıyorum ama sanki kendi meme tuttuğu zaman daha iyi çekiyordu gibi geliyor. Bıraktırmaya çalışıyorum ama silikon uçsuz almıyor mememi
anladim canim ama emsin de uclu ucsuz artik yapacak birsey yok
Yarın sezaryen dikişlerim için kontrolüm var tecrübeli annelerden konu hakkında bilgiye ihtiyacım var ne yapılacak acı verici mi ( zira ameliyat çok acılı geçti bir acıya daha tahammülüm yok )
benim disarda dikisim yok, dumduz bir cizgi yapistirmislar .
Göğüs pedini kullanıyorum yoksa tişörtüme süt çıkıyor
benim o kadar sutum olmadigi icin tasmiyor tabihepi topu bir iki kere yasadim o durumu
Silikon göğüs ucu mu
evet canim

Benimki 36 haftalik dogdu canim prematureye giriyor.37 haftadan önce doğanlar o yüzden 40 i doldurduktan sonra gidicez.kalca içinde ultrosondan gün verecekler zaten
Aynn bizimkiler.minik doğdu hatta küçük doğduğu için bide kardiyoloji ye baktiralim dedi doktor

Bizim göz muayenemiz ilk hafta yapildi bir aylık olunca da 2. Kontrolumuz var erken dogum premature de değil sizi niye geç yönlendirmişler
İlk hafta mı çok erken değil mi genelde 2. Ayda yaptırıyorlar ama bizim doktorumuz 3. Aya girince demiş benden bir ay önce doğum yapan arkadaşa

Benim de yok canım kontrole çağırdı pansuman için ama üstünde estetik dikiş için bi yapışlan var sanırım o nasıl çıkıyor bilemedim

Ye ye hem çok lezzetli oluyo hem tahin gerçekten güzel süt yapıyor tabi yanında bestlak ve humana ile destek veriyorum bir de Kudüs hurması
ohh sifa olsunn
Benim de yok canım kontrole çağırdı pansuman için ama üstünde estetik dikiş için bi yapışlan var sanırım o nasıl çıkıyor bilemedim
bende bantlar var , aralikli dikine yapistirilmis , dogumdan iki hafta sonra dusta kendim cikardim dr soylemisti

Emzirme ödeneği ve doğum parası hakkımız baki tabi. O ayrı. Ben de onu çözemedim. Şahsi olarak biz mi direk başvuracağız, sokağa çıkamıyorum ben, kamu kurumuna gidip nasıl başvurayım
Bebiş doğduğunda bi belge veriyorlar onu iş yerine götürüyor eşin onlarda sisteme işliyorlar ptt yatıyor normalde paralar ama e devlet üzerinden iban eklersen direk ibna yatar PTT uğrqşmazsın

Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı

Bana eczacı bir damla dedi canım ya. Devletin verdiği üç damla dedim. Ama bunun içeriği yoğun dedi. Acaba hangisi doğru? Ne yapsak ki
Benden başka ocean öneren olduysa görmedim. Net cevap veröek gerekirse puf demiştir eczacı. 3 damla ocean puf ü ile 1 pufa eşit. Günlük alması gereken doz budur bebeklerin. Eğer 1 damla dediyse de yanlış bildiğinin altına imzamı atarım doktorunuza sorun
Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Bende dolapta sakladım tüm damlaları. verdikten sonra o kadarcık soğukluk dahi öksürtüyordu. kullanmadıpım boş odam var soğuk olan oraya koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…