İyi canım oğlum çok şükür sadece biraz huzursuzluğu var bir gece hastanede yatınca bir de kandı serumdu flaan çok tedirgin olduCanım geçmiş olsun okudum yazamamıştım nasıl oğluşun iyileşti mi?
@mabel63 sen ve kızlar nasıl oldunuz canım? Umarım en kısa zamanda bir yardımcı bulursun canım Allah yardımcın olsun
Bana demire devam dedi ama ben omegaya da devam ediyorum. Aklıma geldikçe de kalsiyum alıyorum çünkü düzenli süt ürünleri vs tüketemiyorum
Biz kullandık canım antibiyotik bir gece de hastanede yattık üstelik virüsten yani çocuğa virüs taşımışızKızlar bir kaç gündür göğüslerim kaşınıyor, özellikle kahverengi yerin etrafı, bu durumu yaşayan var mı aranızda?
yani vicdan azabıKızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi
Canim bana damlaysa 3 kere eger fisfislaysa 1 kere dedi doktor hatta babam vardi yanimda. Sen bildigin ne ise oyle yap canim ben yonlendirmeyeyimBana eczacı bir damla dedi canım ya. Devletin verdiği üç damla dedim. Ama bunun içeriği yoğun dedi. Acaba hangisi doğru? Ne yapsak ki
Bende aldım bugün artık onu kullanacağım
Ya 3 damla ya da 1 fıs , dimi canim? Bize cocuk doktorumjz boyle dediBenden başka ocean öneren olduysa görmedim. Net cevap veröek gerekirse puf demiştir eczacı. 3 damla ocean puf ü ile 1 pufa eşit. Günlük alması gereken doz budur bebeklerin. Eğer 1 damla dediyse de yanlış bildiğinin altına imzamı atarım doktorunuza sorun
Bende dolapta sakladım tüm damlaları. verdikten sonra o kadarcık soğukluk dahi öksürtüyordu. kullanmadıpım boş odam var soğuk olan oraya koydum.
Aynn bizimkiler.minik doğdu hatta küçük doğduğu için bide kardiyoloji ye baktiralim dediBenimki 36 haftalik dogdu canim prematureye giriyor.37 haftadan önce doğanlar o yüzden 40 i doldurduktan sonra gidicez.kalca içinde ultrosondan gün verecekler zaten
Damla olarak kullanırsanız 3 fisfis olaraksa tek fis dedilerKaç damla gunde ?
Bendede var biogaia damladan ama henüz başlamadım bende merak ediyorum nasıl kullanıldığını ve kullanıp faydasını gören varmı diye. Yarın doktor kontrolümüz var gidince sorayım diyorumKızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Çok geçmiş olsun canım aynı vicdan azabı bendede var 13 günlükken başladı ve hala geçmedi öksürük dahada ilerledi yarın hastahaneye götürücem size ne dedi doktor. Allah'ım ya kış bebeği ne zormuşBiz kullandık canım antibiyotik bir gece de hastanede yattık üstelik virüsten yani çocuğa virüs taşımışız
yani vicdan azabıbirkaç gündür calpol ve klamer kullanıyoruz ,calpol seviyor da antibiyotiği hiç de sevmedi çok şükür bugün bitti 5.günde size de çok geçmiş olsun ,daha 3.5 kilo bir minnak ya çocuğun başına doğduğundan beri gelmeyen kalmadı
kardesi var mi okula giden? Benimkinin var ve hasta şu an ateş ve halsizlik var. Bebegime gecer diye korkuyorum,emziriyo olmam korur insallah. Gecmis olsun minicik bedeninde oksuruk ne zordur yavrum.Çok geçmiş olsun canım aynı vicdan azabı bendede var 13 günlükken başladı ve hala geçmedi öksürük dahada ilerledi yarın hastahaneye götürücem size ne dedi doktor. Allah'ım ya kış bebeği ne zormuşiki çocuğum yaz çocuğuydu ne rahatmış meğer
Ateşi mi vardi canim?Biz kullandık canım antibiyotik bir gece de hastanede yattık üstelik virüsten yani çocuğa virüs taşımışız
yani vicdan azabıbirkaç gündür calpol ve klamer kullanıyoruz ,calpol seviyor da antibiyotiği hiç de sevmedi çok şükür bugün bitti 5.günde size de çok geçmiş olsun ,daha 3.5 kilo bir minnak ya çocuğun başına doğduğundan beri gelmeyen kalmadı
Evet abisi var ve malesef gün içinde yaklasmasin diye o kadar mücadele veriyorum ki ama asla dinlemiyo kardeşim de kardeşim deyip gelip yapışıyo çocuğa ama o hasta olmadan olmuştu terlettim sıcak tutayım derken ondan oldu galibakardesi var mi okula giden? Benimkinin var ve hasta şu an ateş ve halsizlik var. Bebegime gecer diye korkuyorum,emziriyo olmam korur insallah. Gecmis olsun minicik bedeninde oksuruk ne zordur yavrum.
Ya ablalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızdaEvet abisi var ve malesef gün içinde yaklasmasin diye o kadar mücadele veriyorum ki ama asla dinlemiyo kardeşim de kardeşim deyip gelip yapışıyo çocuğa ama o hasta olmadan olmuştu terlettim sıcak tutayım derken ondan oldu galiba
Daha çok gençsin ve yeni evlisin asla stres yapma hicbirseyin olmasa bile sitres çok etkiler hamileliği geciktirir. Önce sakin ol ve doktorunu dinle tedavini ol evliliğinin tadını çıkar. Elbette çaresi vardır. Benim gorumcemdede sorun vardı esindede vardı görümcem tüp bebek yaptı tutmadı eşi ameliyat oldu yine olmadı doktor olmaz dedi kendiliğinden tedavisiz 3 çocuğu arka arkaya olduYa ablalarım gebelik belirtisi var diye gittim kadın doğuma yumurta tembelliği çıktı yıkıldım folidoce verdi bir de antibiyotik sizce hızlandırır mı bi bilgisi olan var mı aranızdaağlamaktan gözlerim şişti
Çok zor bi geceydi bizim ya sürekli uyandı sürekli ve benim de boğazım ağrımaya başladıBizimki de huysuz bu gece ne derdi var anlamıyorum
Kerebiçle mamul yiyeydinGel bi sarılalım dün sırf bu yüzden evi terk edip Tarsus'a gittim ondan yoktum
Sütün akışı iyi oluncada çıldırıyor denendi dün gece zulüm gibiydi fazla gelince bırakıp ağlıyordu makas olayıyla çözdümkactane yiyoruz bundan sekerim ?
anladim canim ama emsin de uclu ucsuz artik yapacak birsey yok
benim disarda dikisim yok, dumduz bir cizgi yapistirmislar .
benim o kadar sutum olmadigi icin tasmiyor tabihepi topu bir iki kere yasadim o durumu
evet canim
Ocean markaysa damlalikla 3 damla fisfisla 1 pufBana eczacı bir damla dedi canım ya. Devletin verdiği üç damla dedim. Ama bunun içeriği yoğun dedi. Acaba hangisi doğru? Ne yapsak ki
Geçmiş olsun tatlımKızlar bebeğim neredeyse 1 haftadır öksürüyordu ve burnu tıkalıydı . Hava nemlendirici aldık pek çözüm olmadı. Tekrar kontrole götürdük bugün antibiyotik yazdı kullanmak içime sinmiyor ama başka cagrem yok. Kendimi çok sorumsuz hissediyorum bakamadım üşütmüşüm bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?