2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok zor bi geceydi bizim ya sürekli uyandı sürekli ve benim de boğazım ağrımaya başladı
Sürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumun

Ahh canım yaa bizim minnak kuzular erken tanıştı antibiyotikle Allahım dermansız dert vermesin hepsi geçip gidecek ama işte anne yüreği. Sorma o aşılardan ben de çok korkuyorum üstelik 3 tane ve ben de x2 İnşallah tüm bebelerimiz ateşsiz, sorunsuz atlatır 2. ay aşılarını. Aşı takviminde daha yoğun bir ay yok zaten

Çok zor gaz sancısı benim bebeğim de masaj da yapsam yeterli olması sancıya uyandı sürekli geri dalması da uzun sürüyor bi döngüye girdik

Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Evet canım dolapta tutman gerekiyor vermeden önce iyice çalkala dibe çökebiliyor. Bize yoğun bakımdayken başlamışlar günde 5 damla şeklinde. Ben hastaneden çıkınca bıraktım. Çok şükür kendileri gazlarını çıkarabiliyor diye bıraktım ben

Reactions: 11K
Kizlar
Benim basur yine tozunu agladim sabah o derece
Ne iyi gelir rahatlatır bilginiz var mi

Kızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum

Kızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Bizim kurumun anlaşmalı tamamlayıcı sağlığı var ailecek. Ama bebeklere bu yıl yaptırmıcam sanırım. Çünkü özel doktora götürüyoruz muayenehaneye. Aynı zamanda doğumdan itibaren Ege üniversitesinde takip ediliyorlar tetkik vs orda yaptırıyorum. Ağustosta poliçe yenilendiğinde onları da ekleyeceğim

Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Açıldıktan sonra 3 hafta içinde bitirceksen oda ısısnda saklayabilirsin canım,kullanma talimatında yazıyor .daha uzun süre kullanırsan buzdolabına koyun diyorlar

Bizde hastanedeyiz,dün kan verdik, bugün anestezi doktoru görcek.Onay verirse ameliyat planlanacak ya bu hafta yada diğer hafta

Benim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferinde
Yaptır canım büyük kolaylık sigorta. Benim nisana kadar policem var şimdi bebek için de ekleyeceğim nisana kadar 6 muayene hakkı olacak nisandan sonra da en yüksekten poliçe yapacağım minimum 10 muayeneli işimi görür bayağı.

Eczacı açılmadan önce dolapta beklemesi lazım ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir demişti. Bizimki hep oda sıcaklığında bir şey olur mu ki?

insallah hizla sagligina kavusur yavrunuz. guc diliyorum size ve esinize de. dualarim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…