Sürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumunÇok zor bi geceydi bizim ya sürekli uyandı sürekli ve benim de boğazım ağrımaya başladı
Ahh canım yaa bizim minnak kuzular erken tanıştı antibiyotikleİyi canım oğlum çok şükür sadece biraz huzursuzluğu var bir gece hastanede yatınca bir de kandı serumdu flaan çok tedirgin oldusürekli irkiliyor ,dokununca bile sıçrıyor yavrum şimdiden bir hafta sonraya iki ay aşılarının stresi bastı beni
Çok zor gaz sancısı benim bebeğim de masaj da yapsam yeterli olması sancıya uyandı sürekli geri dalması da uzun sürüyor bi döngüye girdikSürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumun
Evet canım dolapta tutman gerekiyor vermeden önce iyice çalkala dibe çökebiliyor. Bize yoğun bakımdayken başlamışlar günde 5 damla şeklinde. Ben hastaneden çıkınca bıraktım. Çok şükür kendileri gazlarını çıkarabiliyor diye bıraktım benKızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Ben çok istiyorum ama fırsatım olup araştıramadım bir türlü. Tamamlayıcı sigorta yaptırayım diye düşündüm anne ile birlikte olması gerekliymiş sanırımKızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Dün yeşil mercimek yemeği yedim kimyonu bastım ama fayda etmedi demek gaz yaptıÇok zor gaz sancısı benim bebeğim de masaj da yapsam yeterli olması sancıya uyandı sürekli geri dalması da uzun sürüyor bi döngüye girdik
Ben kendi sağlık sigortama ekleyeceğim canım çocuğunkini 15.gunde yapılıyormuş bu hafta yaptıracağımKızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Bizim kurumun anlaşmalı tamamlayıcı sağlığı var ailecek. Ama bebeklere bu yıl yaptırmıcam sanırım. Çünkü özel doktora götürüyoruz muayenehaneye. Aynı zamanda doğumdan itibaren Ege üniversitesinde takip ediliyorlar tetkik vs orda yaptırıyorum. Ağustosta poliçe yenilendiğinde onları da ekleyeceğimKızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Hangi aşılarda canım ?Kızlar sağlık ocaklarında aşı sıkıntısı varmış sizler de yaşadınız mı
Valens D3 ü bizde kullanıyoruz canım .Gazı çok oluyor ondan mı acaba ? Taburcu olurken doktorumuz yazmıştıValencs d3 de yapıyor mmu acaba bende aynı sorunları yaşıyorum
SanırımValens D3 ü bizde kullanıyoruz canım .Gazı çok oluyor ondan mı acaba ? Taburcu olurken doktorumuz yazmıştı
Açıldıktan sonra 3 hafta içinde bitirceksen oda ısısnda saklayabilirsin canım,kullanma talimatında yazıyor .daha uzun süre kullanırsan buzdolabına koyun diyorlarKızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı
Benim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferindeBen kendi sağlık sigortama ekleyeceğim canım çocuğunkini 15.gunde yapılıyormuş bu hafta yaptıracağım
Yaptır canım büyük kolaylık sigorta. Benim nisana kadar policem var şimdi bebek için de ekleyeceğim nisana kadar 6 muayene hakkı olacak nisandan sonra da en yüksekten poliçe yapacağım minimum 10 muayeneli işimi görür bayağı.Benim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferinde
Ben ilk bebeğimde hiç dikkat etmeden her şeyi yiyordum hiç gaz sorunu yoktu , bebeğin bünyesiyle alakalı canım biraz büyüsünler geçecek inşallahDün yeşil mercimek yemeği yedim kimyonu bastım ama fayda etmedi demek gaz yaptı
Eczacı açılmadan önce dolapta beklemesi lazım ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir demişti. Bizimki hep oda sıcaklığında bir şey olur mu ki?Evet canım dolapta tutman gerekiyor vermeden önce iyice çalkala dibe çökebiliyor. Bize yoğun bakımdayken başlamışlar günde 5 damla şeklinde. Ben hastaneden çıkınca bıraktım. Çok şükür kendileri gazlarını çıkarabiliyor diye bıraktım ben
insallah hizla sagligina kavusur yavrunuz. guc diliyorum size ve esinize de. dualarim sizinle.Gece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?