• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok zor bi geceydi bizim ya sürekli uyandı sürekli ve benim de boğazım ağrımaya başladı 😭
Sürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumun

İyi canım oğlum çok şükür sadece biraz huzursuzluğu var bir gece hastanede yatınca bir de kandı serumdu flaan çok tedirgin oldu 😞 sürekli irkiliyor ,dokununca bile sıçrıyor yavrum şimdiden bir hafta sonraya iki ay aşılarının stresi bastı beni
Ahh canım yaa bizim minnak kuzular erken tanıştı antibiyotikle😢 Allahım dermansız dert vermesin hepsi geçip gidecek ama işte anne yüreği. Sorma o aşılardan ben de çok korkuyorum üstelik 3 tane ve ben de x2 😨 İnşallah tüm bebelerimiz ateşsiz, sorunsuz atlatır 2. ay aşılarını. Aşı takviminde daha yoğun bir ay yok zaten

Sürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumun
Çok zor gaz sancısı benim bebeğim de masaj da yapsam yeterli olması sancıya uyandı sürekli geri dalması da uzun sürüyor bi döngüye girdik

Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı 🤦🏻‍♀️
Evet canım dolapta tutman gerekiyor vermeden önce iyice çalkala dibe çökebiliyor. Bize yoğun bakımdayken başlamışlar günde 5 damla şeklinde. Ben hastaneden çıkınca bıraktım. Çok şükür kendileri gazlarını çıkarabiliyor diye bıraktım ben

• Beğen
Reactions: 11K
Kızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum

Kızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Bizim kurumun anlaşmalı tamamlayıcı sağlığı var ailecek. Ama bebeklere bu yıl yaptırmıcam sanırım. Çünkü özel doktora götürüyoruz muayenehaneye. Aynı zamanda doğumdan itibaren Ege üniversitesinde takip ediliyorlar tetkik vs orda yaptırıyorum. Ağustosta poliçe yenilendiğinde onları da ekleyeceğim

Kızlar biogaia damla aldım eczacı dolapta sakla dedi nasıl kullanacağım fikri olan var mı benim mesai başladı 🤦🏻‍♀️
Açıldıktan sonra 3 hafta içinde bitirceksen oda ısısnda saklayabilirsin canım,kullanma talimatında yazıyor .daha uzun süre kullanırsan buzdolabına koyun diyorlar

Bizde hastanedeyiz,dün kan verdik, bugün anestezi doktoru görcek.Onay verirse ameliyat planlanacak ya bu hafta yada diğer hafta

Benim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferinde
Yaptır canım büyük kolaylık sigorta. Benim nisana kadar policem var şimdi bebek için de ekleyeceğim nisana kadar 6 muayene hakkı olacak nisandan sonra da en yüksekten poliçe yapacağım minimum 10 muayeneli işimi görür bayağı.

Evet canım dolapta tutman gerekiyor vermeden önce iyice çalkala dibe çökebiliyor. Bize yoğun bakımdayken başlamışlar günde 5 damla şeklinde. Ben hastaneden çıkınca bıraktım. Çok şükür kendileri gazlarını çıkarabiliyor diye bıraktım ben
Eczacı açılmadan önce dolapta beklemesi lazım ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir demişti. Bizimki hep oda sıcaklığında bir şey olur mu ki?

Gece acile goturduk cok halsizligi vardi emmiyordu cokta.crp yuksek cikti yogun baikma alindi tekrar.perisanim.zaten dogdugundada yatmisti.tam kavustuk derken yeniden.nokur dua edin bana nolur duzelsin kizim sagsalim kavusalim.salgin varmis cok butun cocuklar hastaydi.kalabaliga girmeyin misafir kabul etmeyin.banada dua edin nolur
insallah hizla sagligina kavusur yavrunuz. guc diliyorum size ve esinize de. dualarim sizinle.

Back
X