- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Midesi büyümüştür belki canım doymuyosa ondanKızlar 70 mll mama veriyorum her saat açlıktan uyanıyor ne yapmam gerekiyor çıldıracağım artık
Çok kilo alcak diyede korkuyorumMidesi büyümüştür belki canım doymuyosa ondan
Bilmiyorum ki canım, hastanedeyken hemşire dolapta tut dediEczacı açılmadan önce dolapta beklemesi lazım ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir demişti. Bizimki hep oda sıcaklığında bir şey olur mu ki?
40 .çıktıktan sonra gel dediler ama randevu alicaz ultroson için tabi aynı gün çekilmez belki 1 hafta yada 10 gün sonrasına randevu verirler bakalimKızlar kalça usg için ne zaman yaptırın dediler. Ben sanki 1. ay diye hatırlıyordum ama doktorumuz 8. haftada yapılacak dedi. 5 aralığa kalça kafa usg için randevu verdiler ama yine de merak ettim sizler ne zaman yaptırdınız ya da yaptırcaksınız?
Bana doktorumuz 28.gun dedi canım o zaman yaptıracağımKızlar kalça usg için ne zaman yaptırın dediler. Ben sanki 1. ay diye hatırlıyordum ama doktorumuz 8. haftada yapılacak dedi. 5 aralığa kalça kafa usg için randevu verdiler ama yine de merak ettim sizler ne zaman yaptırdınız ya da yaptırcaksınız?
Yaşın daha küçük bu kadar sitres yapma kendine. Tabi ki olur. Adet görüryorsan doğura bilirsin doğanın kanunu bu. Güzelce tedavini ol bedenini be zihnini rahatlar herşeyi akışına bırak. Müdahale etmeDaha 19 yaşındayım sizce hızlanır mı 4 aylık evliyim
Allianz sigortadan yaptıracağımKızlae günaydın. Bebeğine sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? Hastane muayene ücretleri malum
Kalça 2. Ay bizim canım, Nöroloji ve gelişimsel pediatri 3. AyKızlar kalça usg için ne zaman yaptırın dediler. Ben sanki 1. ay diye hatırlıyordum ama doktorumuz 8. haftada yapılacak dedi. 5 aralığa kalça kafa usg için randevu verdiler ama yine de merak ettim sizler ne zaman yaptırdınız ya da yaptırcaksınız?
Özel sağlık sigortası daha mantıklı. Biraz fiyatı farklı ama daha mantıklı geliyorYaptır canım büyük kolaylık sigorta. Benim nisana kadar policem var şimdi bebek için de ekleyeceğim nisana kadar 6 muayene hakkı olacak nisandan sonra da en yüksekten poliçe yapacağım minimum 10 muayeneli işimi görür bayağı.
Ben de öyle sağıp verdiğim de 70ml e denk geliyor saat başı emmek istiyor bazen emzirmekten yoruluyorum mama veriyorum. Bazı bebekler iştahlı olur. Hepsi değişecek biraz sabırlı olmamız lazım.Kızlar 70 mll mama veriyorum her saat açlıktan uyanıyor ne yapmam gerekiyor çıldıracağım artık
2 saat beklese2 saatte bir altını açıyorum uyaniyor sonra emzirip geri yatırıyorum ama dün saat başı emdi 2 saati beklemeden. Ondan da gaz olurmuş. Bebek midedeki sütü sindirmeden yeni süt gelince hazımsızlık yaparmış 2 saatte bir emzirin denmesinin sebebi oymuş.
Kremleri var çok iyi geliyor aile sağlığı doktoruna yazdır sıkıyordum uyuşuyor ağrısını kesiyor.bendede var 13 yılda 4 5 kere hortladı ağrı olarak.normal doğum sonucu olmuştu.Kizlar
Benim basur yine tozunu agladim sabah o derece
Ne iyi gelir rahatlatır bilginiz var mi
Canım çok geçmiş olsun prospektüsü her zaman okumak lazım işte. Bende o ihmalde bulundum. Ama artık her ilacın prospektüsüne bakıyorum. Rabbim acil acil şifalar versin çok üzüldümBaşımıza gelmeyen kalmadı. Doktorun verdiği antibiyotik bebeğime çok ağır geldi. Hiç gaz sancısı çekmeyen bebeğim gazdan patlayacak gibi oldu. Taş gibi oldu karnı . Gözleri kaydı bayılır gibi oldu . Önce bacakları titremeye başladı sonra tüm vücudu. İlk başta ben mi abartıyorum dedim komşuyu çağırdım . Annelik iç güdüsü abartıyor olabilir miyim acaba dedim , öyle korktum ki nöbet geçiriyor sandım. Hemen doktora gittik . Gaz sancısı diyip yolladılar. Eve geldik 1 2 saat sonra daha kötü oldu yavrum . Bu defa özele gittik . Röntgen çektiler karnı gaz doluydu , lavman yaptılar nasıl rahatladı kuzum. Şimdi yine gaz sancısı çekiyor. Özelde ki doktor ilaçları kullanmayın ilaçlık bir durumu yok bebek kötü değil dedi . Bende vermedim bu sabah. İlacın kullanma kılavuzunda 6 aydan önceki bebeklerde önerilmez yazıyordu zaten .
Başımıza gelmeyen kalmadı. Doktorun verdiği antibiyotik bebeğime çok ağır geldi. Hiç gaz sancısı çekmeyen bebeğim gazdan patlayacak gibi oldu. Taş gibi oldu karnı . Gözleri kaydı bayılır gibi oldu . Önce bacakları titremeye başladı sonra tüm vücudu. İlk başta ben mi abartıyorum dedim komşuyu çağırdım . Annelik iç güdüsü abartıyor olabilir miyim acaba dedim , öyle korktum ki nöbet geçiriyor sandım. Hemen doktora gittik . Gaz sancısı diyip yolladılar. Eve geldik 1 2 saat sonra daha kötü oldu yavrum . Bu defa özele gittik . Röntgen çektiler karnı gaz doluydu , lavman yaptılar nasıl rahatladı kuzum. Şimdi yine gaz sancısı çekiyor. Özelde ki doktor ilaçları kullanmayın ilaçlık bir durumu yok bebek kötü değil dedi . Bende vermedim bu sabah. İlacın kullanma kılavuzunda 6 aydan önceki bebeklerde önerilmez yazıyordu zaten .
Eczacı açılmadan önce dolapta beklemesi lazım ama açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilir demişti. Bizimki hep oda sıcaklığında bir şey olur mu ki?
Sütün akışı iyi oluncada çıldırıyor denendi dün gece zulüm gibiydi fazla gelince bırakıp ağlıyordu makas olayıyla çözdümyoksa mamaya düşecekti
Ayy çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü olmuşBaşımıza gelmeyen kalmadı. Doktorun verdiği antibiyotik bebeğime çok ağır geldi. Hiç gaz sancısı çekmeyen bebeğim gazdan patlayacak gibi oldu. Taş gibi oldu karnı . Gözleri kaydı bayılır gibi oldu . Önce bacakları titremeye başladı sonra tüm vücudu. İlk başta ben mi abartıyorum dedim komşuyu çağırdım . Annelik iç güdüsü abartıyor olabilir miyim acaba dedim , öyle korktum ki nöbet geçiriyor sandım. Hemen doktora gittik . Gaz sancısı diyip yolladılar. Eve geldik 1 2 saat sonra daha kötü oldu yavrum . Bu defa özele gittik . Röntgen çektiler karnı gaz doluydu , lavman yaptılar nasıl rahatladı kuzum. Şimdi yine gaz sancısı çekiyor. Özelde ki doktor ilaçları kullanmayın ilaçlık bir durumu yok bebek kötü değil dedi . Bende vermedim bu sabah. İlacın kullanma kılavuzunda 6 aydan önceki bebeklerde önerilmez yazıyordu zaten .
Ben de alalı iki hafta olacak açmadan önce buzdolabındaydı ama sonrasında hep oda ısısında beklediBen aldıktan hemen sonra açmadım, 1 hafta durdu evde ve salak kafam dolapta değil serin bir oda vardı orada tuttum. Şimdi Eczacıbaşı’nı bi arayayım diyorum, varsa müşteri temsilcisi gibi bi şey danışayım detaylıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?