2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bakayım bende. Canım senin sezeryan dikiş yerin ne durumda. Benim sanki baş ve sonunda kanama ve sarı su akmış

Çok kilo alcak diyede korkuyorum
Korkma hareketlendiklerinde veriyorlar ben emzirdikden sonra 90cc ye çıktı.1 aylık kontrolde 4300 çıktı 200 g düştü hemşire elbiseleriyle tartildigindan.istemedikleri de itiyirlar zaten bazen duruyorsa mamada vermiyirum.sen emzir bol bol benim bazen 1 buçuk saati buluyor memeyle savaşımız.bide biberon verme kaşık biberonla ver biberonu ben gece uykuluyken kaşıkla boğazına kaçar diye veriyorum bazen.ama biberon meme yi daha az ve yanlış tutmasına neden oluyor.

Canım çok geçmiş olsun prospektüsü her zaman okumak lazım işte. Bende o ihmalde bulundum. Ama artık her ilacın prospektüsüne bakıyorum. Rabbim acil acil şifalar versin çok üzüldüm
Allah razı olsun canım. Hangi doktora güveneceğimizi şaşırdık vallahi

Teşekkür ederim canım Azro diye bir antibiyotik çok zor böyle olunca birşey gelmiyor elimizden

Ayy çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü olmuş yazık yavruya, özeldeki doktor verme dediyse verme canım burnunu sık sık aç evin nemini stabil tut inşallah iyileşecek
Çok sağ ol canım nemlendirici aldık zaten iyi gelir inşallah vermedik bu sabah yazık yavrum perişan oldu

Kızlar size içimi dökmek istiyorum.iki kızımın ardından yeni doğum yaptım işte.ilk günler annnem vardı ben bebekle ilgilenirken annem sadece temizlik kızların kıyafetleri utu ve yemekle ilgileniyordu halada arada gelip yemek temizlik yapar gider.kayinvalidem üst katimda oturuyor.senelerdir.annem gideli bikere yemek nasıl yapıcan nasıl kahvaltı yapıcan deme yok sadece kızları okul saatinde alıp okul sattinden okuldan almakla kendini görevlendirmiş başka bişey yok gelip gitme yok.ben sabah 12 yu buluyir kahvalti hazirlayip yapmam eşim akşam geldikten sonra o bebeğe bakarken ben yemek yapıyorum temizlik hak getire.kendi evininsabah öğle akşam temizler sesi geliyor.bos evi temizteteceginy gelse benim evi temizleme ne olur. Sıfır düşünce. Bide yıllık izin almış mısra kızları o okula götürüp getirecekmis bana bı faydası var sanki.estmde tek laf etmiyor annem biraz dokundursu akşam ben geldikden sonra yapıyor yemek annem ne yemeği yapacakmış diyor.bide gelip çocuğu severken kilo almış benim çocuğum tek meme alsa alamazdi mama aldı kilo alıyor diyerekde benim moralimi bozuyor.yok senin sütun kuvvetsiz yetmiyor mama verin ben parasını veririm diyor.faydasi yok bide zarar veriyor.offfggg

2 saat beklese beklemiyor ki saat başı emmek istiyor
Dün benimki de öyleydi gaz sancısı çekti o yüzden. Gece 2 saatte bir emzirdim. Allah'tan güzel uyudu. Bugün de iki saatte bir emziriyorum arada uyuyor.
Bakayım bende. Canım senin sezeryan dikiş yerin ne durumda. Benim sanki baş ve sonunda kanama ve sarı su akmış
Benim dikiste bir sikinti yok canım doktor contractubex jel yazdı onu sürüyorum masaj yapa yapa. Doktoruna görün istersen akması normal değil. Tutmamış olabilir mi?

İlk hafta mı çok erken değil mi genelde 2. Ayda yaptırıyorlar ama bizim doktorumuz 3. Aya girince demiş benden bir ay önce doğum yapan arkadaşa
Bize doktorumuz ilk bir ayda yapılması gerekiyor dedi canım biz kardiyolojiye görürdük götürmüşken göz muayenesini yaptırdık ikinci kontrolümüz yarin hatta şükür bir sorun yok ama iste işleyiş öyleymiş, 6. Ayda da şaşılık kontrolü var her doktorun tedbiri farklı olabiliyor demek ki

Bize covid dedi biz panikleyip hemen yatırdık emmesi falan azalır diye en azından serum takviyesi aldı bir gece sonra toparladı çok şükür

Aşırı stres yaptım bu hastalıkla çok üst üste geldi bir ateşe ve huysuzluğa daha gücüm yok gibi

Aa nasıl bilmezsin hemşerim :) çok güzeldir ikisi de.
Not aldım bizşm bebişler büyümeden gitmem bidaha o yarım saatlik yolda el kadar şey bana neler yaptı
Yavrum bebişe adaptasyonun yanında neler neler yaşıyorsun desteğe ihtiyacın var mı ?
Valla burda stres attığım destek gördüğüm kadar bu katıksız öküzden görmüyorum gayet iyi geliyorsunuz zaten teşekkür ederim düşündüğün için

Ya varya sinir oluyorum boyle durumlara. Hadi kv yapiyo bi dengesizlik en azindan esinin bu durumu gorup seni rahatlatmasi lazim. Tamam annesi atsa atamaz satsa satamaz ama en azindan sana hak verici konusmalar yapabilir. Bizlerde de oluyor inan ki canim kv patavatsizliklari. Gecenlerde bana diyorki kv cocugun cisi civik demekki yaramiyo sutun diyo. Gelde sinir olma . Bende dedimki yaramiyorda niye kilo aliyor bu cocuk. Bosver azicik bi kulagindan girsin bi kulagindan ciksin. Evlerde birak oldugu kadar duzenli olsun cocugun toparlaninca halledersin

Kremleri var çok iyi geliyor aile sağlığı doktoruna yazdır sıkıyordum uyuşuyor ağrısını kesiyor.bendede var 13 yılda 4 5 kere hortladı ağrı olarak.normal doğum sonucu olmuştu.
Oyle mi muayne olmak istemiyorum direk söylesem ya da isim versen ben direk eczaneden alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…