2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferinde
Ben de yaptırdım ama bebekler için sağlık sigortası için anne ya da babanın bağlı olduğu sigorta şirketinden yaptırmak lazımmış. Yani anne ya da babanın sigortası yoksa sağlık sigortası yaptıramayabilirsiniz. Sigortacı bize böyle demişti bir araştırın derim bunu

Canim tam o ara bizim de basimiza geldi. Gazla mucadele bu. 2-3 gun oldu gecti. Simdi gazini iterek cikartmayi ogrendi.
Tavsiyem ayaklarini ve karnini sicak tut cocugun. ben kiyafetinin icine ve disina corap giydirdim ayaklardan usutmesin diye. Emme oncesi, emerken ve sonrasinda sirtina hafif hafif pat pat yaparak gaz cikisina yardimci olabilirsin.
Aksam banyosu da karinlarini rahatlatiyor. Daha kolay cikiyor gazlar ama muhim olan usutmeden hemen kurulayip ayaklari ozellikle giydirmek.
Biraz yorulacaksin ama kendiliginden ite kaka gaz cikarmaya alismasi an meselesi. Tabii gaz orada hep olacak. Sabirlar diliyorum.

Tamam canım kontrole gidince soracagim doktora.

Kuzum hep kaka yapmazlar
Hatta bir süre hiç yapmazlar çiş önemli
Sen daha iyi bilirsinde 3 saate 1 kaldirmiyormusun kuzum bize ayağını dürtün burnuna dokunun sırtına masaj yaparak uyandırın dediler 2 saate 1 yada 3 saate 1 beslenmesi için

Canim bana damlaysa 3 kere eger fisfislaysa 1 kere dedi doktor hatta babam vardi yanimda. Sen bildigin ne ise oyle yap canim ben yonlendirmeyeyim
Genelde herkese öyle denmiş. Benim eczacının kafası karışıktı galiba. Hatta başlangıçta yenidoğana uygun değil dedi. Ben de kadınlar kulübünde herkes kullanıyor diyince prospektüse baktı tamam kullanabilirsiniz dedi

Kızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçın sonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
Yiyorum bende boyuna kilo da aliyorum saka gibi emziriyorum da ise baslayana kadar tosuna doncem heralde olsun bebisim icin tosunda olurum

2 saatte bir altını açıyorum uyaniyor sonra emzirip geri yatırıyorum ama dün saat başı emdi 2 saati beklemeden. Ondan da gaz olurmuş. Bebek midedeki sütü sindirmeden yeni süt gelince hazımsızlık yaparmış 2 saatte bir emzirin denmesinin sebebi oymuş.

Ya 3 damla ya da 1 fıs , dimi canim? Bize cocuk doktorumjz boyle dedi
Aynen öyle. Belki 400 lük vermemiştir eczacı gece geldi aklıma. 1000lik yetişkinlerde 600 lük büyük okul çağındaki çocuklar da kullanılıyormuş. Kesinlikle az bile verilse bebeklere uygun değil acaba ondan mı verdi de yoğun dedi. Aksi mümkün değil.
Kerebiçle mamul yiyeydin
Onları hiç duymadım ertesi gün eve dönüp onu evden kovdum ben niye gittiysem sabaha kadar uyutmadı sıpa yadırgadı mı naptı

Benimki minik diyeydi 2 saate 1 yoksa hep gazlı

Tarsusun meşhur tatlıları kız floryada vardı taptaze oluyor o dış kısmı ağızda eriyor of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…