Ben de yaptırdım ama bebekler için sağlık sigortası için anne ya da babanın bağlı olduğu sigorta şirketinden yaptırmak lazımmış. Yani anne ya da babanın sigortası yoksa sağlık sigortası yaptıramayabilirsiniz. Sigortacı bize böyle demişti bir araştırın derim bunuBenim sağlık sigortam yok. Sadece kızıma yaptırıcam. Sadece muayene için 500 veriyoruz her seferinde
Canim tam o ara bizim de basimiza geldi. Gazla mucadele bu. 2-3 gun oldu gecti. Simdi gazini iterek cikartmayi ogrendi.Kızlar bebeğim 12 günlük oldu, dünden beri uykuya zor dalıyor. Normalde meme verdiğimde hemen derin uykuya dalan bebek dünden beri sürekli meme için ağlayıp memede savaş verip 15 dk emip uykuya dalıyor fakat 5-10 dk sonra uykusundan uyanıyor ayaklarını çeke çeke kizararak ağlıyor. Gaz çıkartıyorum, zaten çok yiyor doymama gibi bir durumu yok, altını sürekli kontrol ediyoruz kirli yatmıyor, karin ağrısı falan mı var acaba baska neden bulamadim. Sürekli pışpış yapıyorum biraz uyuyup uyanıyor çok yorucu bir hal aldı
Tamam canım kontrole gidince soracagim doktora.Benden başka ocean öneren olduysa görmedim. Net cevap veröek gerekirse puf demiştir eczacı. 3 damla ocean puf ü ile 1 pufa eşit. Günlük alması gereken doz budur bebeklerin. Eğer 1 damla dediyse de yanlış bildiğinin altına imzamı atarım doktorunuza sorun
Bende dolapta sakladım tüm damlaları. verdikten sonra o kadarcık soğukluk dahi öksürtüyordu. kullanmadıpım boş odam var soğuk olan oraya koydum.
Kuzum hep kaka yapmazlarSürekli emzirdim doymuyor gibi meme arandı durdu gelmeyince bastı yaygarayi gazı vardır diye karnına masaj yaptım sonra yine emzirdim uyuttum 3 saat uyudu . Gece boyunca bir kere kalktım emzirmeye. Ama kaka yapmadı muhtemelen karni ondan ağrıdı yavrumun
Genelde herkese öyle denmiş. Benim eczacının kafası karışıktı galiba. Hatta başlangıçta yenidoğana uygun değil dedi. Ben de kadınlar kulübünde herkes kullanıyor diyince prospektüse baktı tamam kullanabilirsiniz dediCanim bana damlaysa 3 kere eger fisfislaysa 1 kere dedi doktor hatta babam vardi yanimda. Sen bildigin ne ise oyle yap canim ben yonlendirmeyeyim
Tamam canım sağ ol. Benim eczaci bilmiyor demek ki.Ocean markaysa damlalikla 3 damla fisfisla 1 puf
Kiz banada eczaci kendim için d3k2 sipariş verdim resmini bile attım k vitamini düşük olandan olacak diye bakar kör herhalde yine yüksek olanı getirmişTamam canım sağ ol. Benim eczaci bilmiyor demek ki.
Kızlar muhteşem bir süt arttırıcı tarif vereceğim. Trabzon hurmasini dilimliyoruz üzerine tahin ceviz tarçınsonra bebişe süt banyosu yaptırıyoruz.
canim 70 az degil mi ? kac kg bebegin ?Kızlar 70 mll mama veriyorum her saat açlıktan uyanıyor ne yapmam gerekiyor çıldıracağım artık
2 saatte bir altını açıyorum uyaniyor sonra emzirip geri yatırıyorum ama dün saat başı emdi 2 saati beklemeden. Ondan da gaz olurmuş. Bebek midedeki sütü sindirmeden yeni süt gelince hazımsızlık yaparmış 2 saatte bir emzirin denmesinin sebebi oymuş.Kuzum hep kaka yapmazlar
Hatta bir süre hiç yapmazlar çiş önemli
Sen daha iyi bilirsinde 3 saate 1 kaldirmiyormusun kuzum bize ayağını dürtün burnuna dokunun sırtına masaj yaparak uyandırın dediler 2 saate 1 yada 3 saate 1 beslenmesi için
Aynen öyle. Belki 400 lük vermemiştir eczacı gece geldi aklıma. 1000lik yetişkinlerde 600 lük büyük okul çağındaki çocuklar da kullanılıyormuş. Kesinlikle az bile verilse bebeklere uygun değil acaba ondan mı verdi de yoğun dedi. Aksi mümkün değil.Ya 3 damla ya da 1 fıs , dimi canim? Bize cocuk doktorumjz boyle dedi
Onları hiç duymadımKerebiçle mamul yiyeydin
Benimki minik diyeydi 2 saate 1 yoksa hep gazlı2 saatte bir altını açıyorum uyaniyor sonra emzirip geri yatırıyorum ama dün saat başı emdi 2 saati beklemeden. Ondan da gaz olurmuş. Bebek midedeki sütü sindirmeden yeni süt gelince hazımsızlık yaparmış 2 saatte bir emzirin denmesinin sebebi oymuş.
Tarsusun meşhur tatlıları kızAynen öyle. Belki 400 lük vermemiştir eczacı gece geldi aklıma. 1000lik yetişkinlerde 600 lük büyük okul çağındaki çocuklar da kullanılıyormuş. Kesinlikle az bile verilse bebeklere uygun değil acaba ondan mı verdi de yoğun dedi. Aksi mümkün değil.
Onları hiç duymadımertesi gün eve dönüp onu evden kovdum ben niye gittiysem sabaha kadar uyutmadı sıpa yadırgadı mı naptı
Ben nasıl bilmemTarsusun meşhur tatlıları kızfloryada vardı taptaze oluyor o dış kısmı ağızda eriyor of of
Aa nasıl bilmezsin hemşerim :) çok güzeldir ikisi de.Ben nasıl bilmem
Yavrum bebişe adaptasyonun yanında neler neler yaşıyorsunOnları hiç duymadımertesi gün eve dönüp onu evden kovdum ben niye gittiysem sabaha kadar uyutmadı sıpa yadırgadı mı naptı
Memede veriyorım 4200 en soncanim 70 az degil mi ? kac kg bebegin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?