2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senden daha iyi bilemez eşin. Ayrıca hepimiz verdik mamayı. Sen memeni de vermeye devam ettikçe alışkanlık olmaz. İlk günler az verdim hemşireye inanıp. Sütün var mama verme dedi çünkü. Ama oğlum sarılık oldu. Nerdeyse hastaneye yatacaktik. Bence gizli gizli vermeye devam et. Boşuna kavga edip kendini de yıpratma. Sen yetersiz değilsin. Sonuçta senin için de yeni bir yaşam. Adapte olman zaman alacak. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Yalnız değilsin. Evi de bırak bok götürsün. Bir süre kirli kalmasından kimse ölmez. Senden ve evlatlarından kıymetli değil. Allah yardımcın olsun.

Yarın kontrole gideceğim. Baticon sürüyorum ama bakalım

canim doktora gidin ve doktora mama vereyim mi diye sor, zaten ver dicektir. esin de bunu kulaklariyla duymus olur.

kac tane cisli kakali bezi cikiyor bebeginin ? cisli bezi az ise bobreklerinde sknti da olur bu yuzden.
her zaman sutumuz istedigimiz duzeyde olmuyor ilk haftalar. Benim 3 hafta oldu hala gunde 3-4 biberon mama veriyorum.

4/5 defa kaka yapıyor günde .Ancak sürekli ağlıyor sürekli meme istiyor .Mememde süt kalmıyor ama yine de hep ağzında .İkinci çocuğum daha tecrübeli olurum derken resmen tosladım ben

Geçireceğin küçük bir cinnet herşeyi halledecektir. Gizli gizli mama verme gözümün önün de ver edebildiği kadar kavga etsin. Anne olan benim sen babasın karışma işime de. Canımı sıkma iyi değilim de az da rol kes çıldırmış gibi davran. Ben geçen gün kv deme öyle davrandım. Üsütüne vazife edinmiş gibi mama verme diyip duruyor içeri gidip saçımı başımı az dağıttım biberonu elime aldım mama mı vereceksin verme o çocuk aç değil şimdi emdi falan diye konuşmaya başladı. Bana bak zaten iyi değilim bu çocuğun anası benim istediğimi veririm dedim. Eşim dahil nasıl konuşuyorsun falan dedi. Bana bakın canımı sıkmayın çocukla birlikte balkondan atarım kendimi dedim şimdi ev sakin. İstediğim gibi mama veriyorum.

Kızlar her akşam ne yemek yapıcaz derdi başladı gaz yapmayan neler var? Neye baksam gaz yapar yazıyor nette. Hep et, tavuk da yenmiyor.

Kızlar her akşam ne yemek yapıcaz derdi başladı gaz yapmayan neler var? Neye baksam gaz yapar yazıyor nette. Hep et, tavuk da yenmiyor.
Ne yersek yiyelim gaz yapacak bende kahvaltı türü besleniyorum. 3 aya kadar bu şekil de devam edeceğim. Hafif yiyecekler yemeye özen gösteriyorum. Yemek değil de daha çok atıştırmadık hem doğum kiloma iyi geliyor

Evde annem var, eşim var o yüzden yemek yapmak gerekiyor bezelye yapayım dedim gaz yapar yazıyor nette. Biz emziren anneler ne yicez böyle

uyudugu icin o kadsr icemiyordur muhtemelen. gece benim kiz da ayni. dogru duzgun ememedi , uyuya kaldi , uyandirdim vs ama ise yaramadi. smdi mama verdim , cin gbi acik gozlerler iciyor memeyi oyle uyanik emse zaten butun sorunum cozulcek
Bu olayı çözmek lazım bitmek üzereyim ben uykusuzluktan
Yok canım 400lük aldım. Özellikle belirttim ki kendi de bebeklere 400luk veriyoruz dedi. Kendime 1000lik aldım.
O zaman 1 damla olması imkansız

Bayanlar kaç gündür okuyamıyorum kalça çıkığı, özel sigorta ve aşı konuları geçmiş galiba. Özel sigorta biz de yaptırcaz ama henüz araştırmafım. Beni de bilgilendirir misiniz ve kalça çıkığına ne zaman bakılacak kafaya da mı bakılacak tam okuyamadım bi yandan süt sağıo bi yandan oğlanı pışpışlıyorum şuanda da

Seni çılgın bütün problemi cozecekse cinnet geçirmek en güzel çözüm oluyor yapacak bir şey yok. Ben de dün ufak bir kriz yaşadım çocuğum 2 saat memede durdu bırakınca açmış gibi ağlamaya başlıyodu ben de iki saat önce süt sagmistim acaba o süt mü kalmadı diye düşünmeye başladım hemen mutfağa yöneldim mama kutusunu aldım mama vereyim bari dedim kayınvalidem geldi yavrum senin sütün var mamaya gerek yok dedi. Aç ama doymuyor dedim gazı vardır bence sık sık çişini kakasını da yapıyor dedi. gaz sancısına nasıl tepki vereceğini bilemez ki hemen mama vermeyelim dedi gerçekten de öyleymiş ama gazı çıkınca bir rahatladi uyudu mışıl mışıl

4/5 defa kaka yapıyor günde .Ancak sürekli ağlıyor sürekli meme istiyor .Mememde süt kalmıyor ama yine de hep ağzında .İkinci çocuğum daha tecrübeli olurum derken resmen tosladım ben
kaka ilk haftalar evet 4-5 kere yapiyor.
cis durumu nasil ? onu da 4-5 tane yapiyor mu ?

her bebek farkli oluyor canim. kendini sakin suclama. ayrica bedenlerimiz de yaslaniyor. ilk cocukta ki gibi dinc olmamakta normal.

benim ilk cocugum ve yanimda annem var . O olmasaydi perisan olurdum kesin

Evde annem var, eşim var o yüzden yemek yapmak gerekiyor bezelye yapayım dedim gaz yapar yazıyor nette. Biz emziren anneler ne yicez böyle
Evet benim evinde de varlar. Hatta kv lerde bizdeydi gittiler şükür. Kv sürekli bana soğan ye sarımsak ye diye diye bir hal kaldı. Kadın yemicem dememden anlamıyor. Süt yapar diyip duruyor. Ne ye dediyse yemedim. Onlar yemek yedi. Ben yulaf yeşillik komposto falan yedim. Bi de demesin mi senin sütün çocuğu beslemez diye. Bende dedim ki senin sütünün beslediklerini de görüyorum. Hazım ve sindirim problemleri var dedim.

Senin ki iyiymiş ve aşırı mantıklı benim ki lüzumsuz boş ağzın teki. Bana diyor ki 40 çıkınca yemeklerin suyundan ağzına ver tatsın anlamadım dedim. İlerde yemek ayrımı yapmaz diyor. Süt çocuğuna yemek suyu vermeyi nasıl akıl ettin ben vermem dedim. Bana gelirseniz ben veririm diyor. Ruh hastası.

Canım bizi doktor 3 gün muayenesinde 1 ay sonra gelin kalça çıkıklığı için dedi yani 1 ayı doldurunca gideceğiz. Kafa muayenesi hakkından bilgim yok. Ben de özel sigortayı Allianz sigortan yaptıracağım ama anneyi de sigortalamak istiyorlar. Şu an maddi yönden biraz sıkıştık. Ayın 15 olsun hemen okeylicem

Oğluşumun vitamini bitti. İçeriğine bakmamıştım salak gibi.Doktor önerdi temiz içeriktir diye. Glukoz şurubu var şeker var doktor nasıl bunu önerdi aklım şaştı. Acd3 diye bir vitamin. Doktora sordum oceanı, geçebiliriz dedi bende ondan kullanıcam artık.

Ay çiğ soğan sarımsak direkt gaz yapar bebekte iyi ki dinlememişsin bu kayınvalideler valla değişik benimki de torununu gelip görmedi daha

Aaaa deli mi ne bunun için ideal zaman var zaten 5 ay ve sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…