Ahahhaah kız Allah seni aklına nasıl geliyo böyle sözler yemin ederim tartışma anında asla akıl edemem bunları söylemeyi sonra yatarken içim içimi yer keşke bunu soyleseydim diyeEvet benim evinde de varlar. Hatta kv lerde bizdeydi gittiler şükür. Kv sürekli bana soğan ye sarımsak ye diye diye bir hal kaldı. Kadın yemicem dememden anlamıyor. Süt yapar diyip duruyor. Ne ye dediyse yemedim. Onlar yemek yedi. Ben yulaf yeşillik komposto falan yedim. Bi de demesin mi senin sütün çocuğu beslemez diye. Bende dedim ki senin sütünün beslediklerini de görüyorum. Hazım ve sindirim problemleri var dedim.
Evet benim evinde de varlar. Hatta kv lerde bizdeydi gittiler şükür. Kv sürekli bana soğan ye sarımsak ye diye diye bir hal kaldı. Kadın yemicem dememden anlamıyor. Süt yapar diyip duruyor. Ne ye dediyse yemedim. Onlar yemek yedi. Ben yulaf yeşillik komposto falan yedim. Bi de demesin mi senin sütün çocuğu beslemez diye. Bende dedim ki senin sütünün beslediklerini de görüyorum. Hazım ve sindirim problemleri var dedim.
Aslında canları yandığı için değil gözlerine takılan (açmak için)kıskaç gibi bi aparat o rahatsızlık veriyor ondan ağlıyorlar bide göze ışık tutuluyor o yüzden ağlıyor.Benimki çok ağladı ama sağlığı içinKizlar merhaba rop muayenesi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?eras0201 Eflatun1Kelebek cok endişeliyim çok mu can yakici
Evet benim evinde de varlar. Hatta kv lerde bizdeydi gittiler şükür. Kv sürekli bana soğan ye sarımsak ye diye diye bir hal kaldı. Kadın yemicem dememden anlamıyor. Süt yapar diyip duruyor. Ne ye dediyse yemedim. Onlar yemek yedi. Ben yulaf yeşillik komposto falan yedim. Bi de demesin mi senin sütün çocuğu beslemez diye. Bende dedim ki senin sütünün beslediklerini de görüyorum. Hazım ve sindirim problemleri var dedim.
Ay çiğ soğan gaz mı yapıyorAy çiğ soğan sarımsak direkt gaz yapar bebekte iyi ki dinlememişsinbu kayınvalideler valla değişik benimki de torununu gelip görmedi daha
Bana da en son sarılığa baktoğında 1 ay dolunca gel dedi de değiştircem doktoru o yüzden nelere bakacak sormadım. Sigortaları da araştırmak lazım her ilde farklı içerik oluyormuş. Püf çocuk durmuyor ki bakalım.Canım bizi doktor 3 gün muayenesinde 1 ay sonra gelin kalça çıkıklığı için dedi yani 1 ayı doldurunca gideceğiz. Kafa muayenesi hakkından bilgim yok. Ben de özel sigortayı Allianz sigortan yaptıracağım ama anneyi de sigortalamak istiyorlar. Şu an maddi yönden biraz sıkıştık. Ayın 15 olsun hemen okeylicem
Canım sordum eşime. Kişi başı 1500 TL ye yaptırmış.Ne kadara yaptırdınız canım
Evet meyve sebzeye hasret kaldık. Korkudan çiğ meyve sebze yiyemiyorum. Komposto şeklinde meyveyi tüketiyorum. Sebze de çok az. Hepsi gaz yapıyor. İlk defa bugün artık dayanamadım salata yedim. Ama şu anda feci gazliyim. Pişman oldum. Hemen kimyon çayı yapacağım. Artık bir süre sikacagiz dişimizi veletlerimiz için.Kızlar her akşam ne yemek yapıcaz derdi başladıgaz yapmayan neler var? Neye baksam gaz yapar yazıyor nette. Hep et, tavuk da yenmiyor.
Ay evet özellikle çiğ soğan sarmısak yapıyormuşAy çiğ soğan gaz mı yapıyorne yiycez biz ya Bayılıyorum soğana zeytinyağ döküp üstüne sumakla ohh mis
Deli olduğu kesin. Allah alsın elimdenAaaa deli mi nebunun için ideal zaman var zaten 5 ay ve sonrası
İlk başlarda ben de diyemiyorum ama hamileliğimden bu yana çok batıyor yaptıkları. Tam gelin kaynana olamıyoruz sinir ediyor beni. Diyor ki bana sen bana kaynanalık yapıyorsun. Ah diyorum keşke sen de bana yapabilsenAhahhaah kız Allah seni aklına nasıl geliyo böyle sözler yemin ederim tartışma anında asla akıl edemem bunları söylemeyi sonra yatarken içim içimi yer keşke bunu soyleseydim diye
Terlemiyor mu. Benim de evim 23 derece ben zıbın kilotlu çorap bir kat ince tulum giydiriyorum yatarkende müslin beze sarıp ince bir battaniye örtüyorum. Bere takmıyorum. Evi serin hissedersem takıyorumMerhaba anneler bu uyku tulumu hakkında pek bi bilgim yok almak istiyorum yardimci olabilir misiniz ? Mesela evimiz 22-23 derece olduğunu varsayarsak;
Nasıl bir uyku tulumu almalıyım?
Diyelim emzirmeye kalktım direk öylece alıp çıkarmadan emzirenilir miyim?
Terletme yapmaz mı ? Bir de onu giydirince içine ne giydiricem? Çorap şapka eldiven zıbın ayriyeten zıbın falan ? 23 derece odada ben normal şartlarda uzun kollu zıbın tulum şapka eldiven çorap giydirip orta kalınlıktaki battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum üzerine de battaniye örtüyorum. Şimdi uyku tulumu alırsam buna gerek yok mu üzerine bisey örtmeyecek miyim?
Aynen bana doktor çiğ soğan ve sarımsak yeme dediAy çiğ soğan sarımsak direkt gaz yapar bebekte iyi ki dinlememişsinbu kayınvalideler valla değişik benimki de torununu gelip görmedi daha
Bi kere terlediğibi gördüm bez koydum hemen ama ne biliyim ev serin geliyo bana ya termometre mi hatalı acaba anlamadım ki nasıl giydireceğimi şaşırdımTerlemiyor mu. Benim de evim 23 derece ben zıbın kilotlu çorap bir kat ince tulum giydiriyorum yatarkende müslin beze sarıp ince bir battaniye örtüyorum. Bere takmıyorum. Evi serin hissedersem takıyorum
Geçmiş olsun canım bir daha göstermesin RabbimBaşımıza gelmeyen kalmadı. Doktorun verdiği antibiyotik bebeğime çok ağır geldi. Hiç gaz sancısı çekmeyen bebeğim gazdan patlayacak gibi oldu. Taş gibi oldu karnı . Gözleri kaydı bayılır gibi oldu . Önce bacakları titremeye başladı sonra tüm vücudu. İlk başta ben mi abartıyorum dedim komşuyu çağırdım . Annelik iç güdüsü abartıyor olabilir miyim acaba dedim , öyle korktum ki nöbet geçiriyor sandım. Hemen doktora gittik . Gaz sancısı diyip yolladılar. Eve geldik 1 2 saat sonra daha kötü oldu yavrum . Bu defa özele gittik . Röntgen çektiler karnı gaz doluydu , lavman yaptılar nasıl rahatladı kuzum. Şimdi yine gaz sancısı çekiyor. Özelde ki doktor ilaçları kullanmayın ilaçlık bir durumu yok bebek kötü değil dedi . Bende vermedim bu sabah. İlacın kullanma kılavuzunda 6 aydan önceki bebeklerde önerilmez yazıyordu zaten .
Canım ben ilk iki çocuğumu mama ile büyüttüm ilkinde hiç sütüm yoktu ikincide meme reddi yaşadık bunda da meme +mama olarak devam ediyoruz ama mamayla da çocuk büyüyor sarılık basit gibi geliyor ama sarılık yüzünden 29 yaşında yatalak bi kızı olan komşumuz var yani demem o ki hiçbir şey bebeğinin sağlığından önemli değil hiç dinleme eşini sen bebeğine bak bir de çiş rengi nasıl bizim doktor açık sarı olacak dedi rengi koyulaşırsa turuncu olursa bezin üstünde kırmızı tortular görürsen hiç bekleme gel dedi bilgin olsun şifalar diliyorum kuzucuğunaKızlar herkese merhaba .Biraz dertleşmek biraz kafa dağıtmak icin yazıyorum .
Bebeğim bir haftalık oldu .Doğum kilosu azdı zaten ,benim birkaç gün hiç sütüm olmadı yavaş yavaş gelmeye başladı .Eşim mamaya çok karşı olduğu icin mama içirmedim ve su an sarılığı çok yüksek .Anne sütü alsın mamaya alışmasın diyor ancak bebeğim doymuyor hiçbir şekilde .Dün gece sabaha kadar ağladı ben eşimden gizli biraz mama verdim .Fark edince kızıyor .Evim çok dağınık ve kirli ama bebek uyumadıgı icin tuvalet ihtiyacımı bile zor gideriyorum .Yanımda kimse yok ,annem babamın rahatsızlığından dolayı gelemiyor .Kayınvalidem de hasta o da gelemiyor .5 yaşında aşırı hareketli oğlum da var .Kendimi çok güçsüz Hissediyorum .Sütüm yetmiyor zamanım çocuklarıma yetmiyor .Eşim çok iyi bir inanan olmasına rağmen mama konusunda sürekli kavga ediyor .Psikolojim bozuldu bir hafta içinde .Ne yapacağımı bilmiyorum
'' senin sütünün beslediklerini de görüyorum''Evet benim evinde de varlar. Hatta kv lerde bizdeydi gittiler şükür. Kv sürekli bana soğan ye sarımsak ye diye diye bir hal kaldı. Kadın yemicem dememden anlamıyor. Süt yapar diyip duruyor. Ne ye dediyse yemedim. Onlar yemek yedi. Ben yulaf yeşillik komposto falan yedim. Bi de demesin mi senin sütün çocuğu beslemez diye. Bende dedim ki senin sütünün beslediklerini de görüyorum. Hazım ve sindirim problemleri var dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?