2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahahhaah kız Allah seni aklına nasıl geliyo böyle sözler yemin ederim tartışma anında asla akıl edemem bunları söylemeyi sonra yatarken içim içimi yer keşke bunu soyleseydim diye

Kızlar 34+4 ikiz bebek hamıleyım 2 gundur rahıme asırı baskı fazla akıntı var ishal oldum birde sancı bu sanırım nefesımı kesıyor ama sureklı dgl napmam lazım

bayıldım bu yanıtlara. Çok iyi yapıyorsun yanıt vermekle. Yoksa için içini yer, eşine patlar durursun.

Kizlar merhaba rop muayenesi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? eras0201 Eflatun1Kelebek cok endişeliyim çok mu can yakici
Aslında canları yandığı için değil gözlerine takılan (açmak için)kıskaç gibi bi aparat o rahatsızlık veriyor ondan ağlıyorlar bide göze ışık tutuluyor o yüzden ağlıyor.Benimki çok ağladı ama sağlığı için Önce 6 farklı damla damlatılıyor 25 dk falan bekliyosun göz bebeği büyüor ve göz uyuşuyor.Sonra karanlık bir ortamda tek tek mercek ve özel bi gözlükle gözüne retina damarlarına bakıyorlar..

Ayy iyi demişsinn

Ay çiğ soğan sarımsak direkt gaz yapar bebekte iyi ki dinlememişsin bu kayınvalideler valla değişik benimki de torununu gelip görmedi daha
Ay çiğ soğan gaz mı yapıyor ne yiycez biz ya Bayılıyorum soğana zeytinyağ döküp üstüne sumakla ohh mis

Bana da en son sarılığa baktoğında 1 ay dolunca gel dedi de değiştircem doktoru o yüzden nelere bakacak sormadım. Sigortaları da araştırmak lazım her ilde farklı içerik oluyormuş. Püf çocuk durmuyor ki bakalım.

Kızlar her akşam ne yemek yapıcaz derdi başladı gaz yapmayan neler var? Neye baksam gaz yapar yazıyor nette. Hep et, tavuk da yenmiyor.
Evet meyve sebzeye hasret kaldık. Korkudan çiğ meyve sebze yiyemiyorum. Komposto şeklinde meyveyi tüketiyorum. Sebze de çok az. Hepsi gaz yapıyor. İlk defa bugün artık dayanamadım salata yedim. Ama şu anda feci gazliyim. Pişman oldum. Hemen kimyon çayı yapacağım. Artık bir süre sikacagiz dişimizi veletlerimiz için.

Ahahhaah kız Allah seni aklına nasıl geliyo böyle sözler yemin ederim tartışma anında asla akıl edemem bunları söylemeyi sonra yatarken içim içimi yer keşke bunu soyleseydim diye
İlk başlarda ben de diyemiyorum ama hamileliğimden bu yana çok batıyor yaptıkları. Tam gelin kaynana olamıyoruz sinir ediyor beni. Diyor ki bana sen bana kaynanalık yapıyorsun. Ah diyorum keşke sen de bana yapabilsen şimdi de aradı biz gelebiliriz diyor dedim ki iyi ki haber verdin biz evde olmicaz dedim gülüyor

Merhaba anneler bu uyku tulumu hakkında pek bi bilgim yok almak istiyorum yardimci olabilir misiniz ? Mesela evimiz 22-23 derece olduğunu varsayarsak;
Nasıl bir uyku tulumu almalıyım?
Diyelim emzirmeye kalktım direk öylece alıp çıkarmadan emzirenilir miyim?
Terletme yapmaz mı ? Bir de onu giydirince içine ne giydiricem? Çorap şapka eldiven zıbın ayriyeten zıbın falan ? 23 derece odada ben normal şartlarda uzun kollu zıbın tulum şapka eldiven çorap giydirip orta kalınlıktaki battaniye ile kundak yapıp yatırıyorum üzerine de battaniye örtüyorum. Şimdi uyku tulumu alırsam buna gerek yok mu üzerine bisey örtmeyecek miyim?

Terlemiyor mu. Benim de evim 23 derece ben zıbın kilotlu çorap bir kat ince tulum giydiriyorum yatarkende müslin beze sarıp ince bir battaniye örtüyorum. Bere takmıyorum. Evi serin hissedersem takıyorum

Terlemiyor mu. Benim de evim 23 derece ben zıbın kilotlu çorap bir kat ince tulum giydiriyorum yatarkende müslin beze sarıp ince bir battaniye örtüyorum. Bere takmıyorum. Evi serin hissedersem takıyorum
Bi kere terlediğibi gördüm bez koydum hemen ama ne biliyim ev serin geliyo bana ya termometre mi hatalı acaba anlamadım ki nasıl giydireceğimi şaşırdım

Geçmiş olsun canım bir daha göstermesin Rabbim
Canım ben ilk iki çocuğumu mama ile büyüttüm ilkinde hiç sütüm yoktu ikincide meme reddi yaşadık bunda da meme +mama olarak devam ediyoruz ama mamayla da çocuk büyüyor sarılık basit gibi geliyor ama sarılık yüzünden 29 yaşında yatalak bi kızı olan komşumuz var yani demem o ki hiçbir şey bebeğinin sağlığından önemli değil hiç dinleme eşini sen bebeğine bak bir de çiş rengi nasıl bizim doktor açık sarı olacak dedi rengi koyulaşırsa turuncu olursa bezin üstünde kırmızı tortular görürsen hiç bekleme gel dedi bilgin olsun şifalar diliyorum kuzucuğuna

'' senin sütünün beslediklerini de görüyorum'' helal olsun.
yeni anneye yetersiz muamelesi yapmak, surekli akil vermek ata sporu memlekette.
En basiti ve iyi niyetlisi bile dokunuyor bu donemde. Bana da surekli sunu yap bunu yap, kendine bakmalisin, kendine de zaman ayir. Bitmek tukenmek bilmez bir sekilde ama. En son patladim. Ben kendime iskence etmekten hoslaniyorum belki diye. Cocugum icin endiselenmek ve ihtiyaclarina kosturmak ic gudusel-hormonel birsey. Siz dediniz-demediniz diye yapacak yapmayacak degilim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…