2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben portakal vs yeniyorjm ama yaş hurma meyvesi elma vs yiyorum gaz yapar mi ki

Kızlar her akşam ne yemek yapıcaz derdi başladı gaz yapmayan neler var? Neye baksam gaz yapar yazıyor nette. Hep et, tavuk da yenmiyor.
Ben herseyden yiyorum sogan, asitli icecek, asitli meyveler haric... Gaz problemi de yasamadik. Bnce bebekte ciddi gaz sıkntisi yoksa abartmamak lazim herseyden yiyin yaa.

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün Ulaş bebek

Eki Görüntüle 3168540 Kızlar bebeğin bezinde kan var aklım çıkıyor bilgisi olan var mı neden olur ki yaa
Canım bu kan değil ürat kristali idrarindan geliyor sakin ol çok normal bir durum. Emziriyorsan bol bol sıvı al, bebeğin beslenmesi lazım istersen mama takviyesi de yapabilirsin düzeliyor bizim de başımıza geldi iki kere oldu beslenmesi düzene girince geçti.

Varla yok arası bi ses geliyor. Ama benimkinin burnu çok tıkanıyor, bazen horlar gibi sesler geliyor

Benim minnak da çıkarıyor öyle sesler doktor serum fizyolojik önerdi.

Bizde de ses var nemi ayarlıyoruz ama az mı geliyor bilemedşm. Yüzde 40 veya 50 civarı. Serum fizyolojik önerdi

Serum fizyolojik sıktık rahatladı canım uyumuyodu. Mutfakta da ocakta su kaynatıp ortamı nemlendik faydası olmuştur diye düşünüyorum. Ama bu öksürük hala devam ediyo ya
Serum fizyolojiği nasıl uyguladınız şırınga ile mi damla damla mı

Geçmiş olsun evdeyiz ya hep bağışıklığımız düşüyor galiba. Hastaneye gidip geldiğimiz günlerde bende iyi hissetmiyorum

Vak
Tesekkur ederim
Anlamadım canım vak nedir

Şimdi oturup ağlayacağım. Kızım hiç memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykuya salmıyor. Var mı önerisi olam ?
Alışmıştır. Benim minnak da emmiyor ama koynumdan başka yerde de uyumuyor. Sling tarzı bişey mi kullansan azıcık kolların rahatlar

İlk zamanlar öyle oluyor canim seni çok iyi anlıyorum seni emzik niyetine kullaniyor uyurken de öyle uyumak istiyor ayirinca da uyanıyor emzik vermeyi denedin mi
Doktor bize emziği kullanmayın kilo alamaz dedi, bikaç gün kullanmıştık o öyle söyleyince bıraktık biz

Denedim tutmuyor emzik.
Doktor yasakladı bize kilo alamaz dedi

Sizin günlük rutinleriniz ve gece rutinleriniz nasıl ?
Daha rutin için erken değil mi 3 aydan sonraydı galiba rutinler. Bizde tek rutin var uyu uyan ağla karnını doyur ağla alt değiştir ağla uyu

Yok canım emzirme ödeneği yazıyor 300 tlde ayriyeten kaymakamlığa değil sosyal hizmetlere gittim başvuru yaptım oda ocakta yatacakmis.oyle dediler
Özelde çalışanlar için mi canım ev hanımları için mi

Dediyse bike unutmuş olabilirim canım çünkü hem ağrılarım çoktu hem herkes bişeyler söyledi. Hepsini de aklımda tutamadım. Kontrole gittim o zaman söyledim mi hatırlamıyorum bile

Kontrolde söyledim mi hatırlamıyorum. Hala devam ediyor ama az, 40 gün gelmesi normal değil mi ? Miyomlarda alındı benden, belki ondan mı çok geldi ki

Evet 70 miş galiba üst sınırı
O bile bunaltıyor. Yazları düşünsene nemli havalarda çok bunalırız. 60 ı geçirmemeye çalışıyorum ben

Ahh canım ne üzüldüm Allah analı babalı büyütsün diyelim. Vardır bunda da bir hayır

Ahh teyzoşları koynumda minik bir koala ile foruma bakıyorum. Sizin minnaklar da böyle mi ? Alıştırdım galiba

Bizde cuma gittik.4100 kilo 57 cm olmuşuz kalcayida çektirdik pazartesi oda temiz bizimde. sarılık bizde kalmamış test istemedi oyuzden Allah'a şükür .tek sorunum meme ucundaki yaralar ve acılı ve ağlamaklı emzirme seanslarim.

Çok biliyorlar onlar .ben bir ay ilk kızımı emzirdim sadece 1 ay sonunda kontrole gittim çocuk doğum kilosuylaydi doktor hemen mama basla dedi hatta bir.olcek yerine iki ölçek koy 30 CC ye 1 hafta boyunca dedi toparlasin çocuk dedi.meger boş boş emzirmisim hiç beslenememis yavrum.sut yok diye bişey var işte şimdide öyle emziriyorum 2 saat çocuk hala araniyor veriyorum mama susuyor uyuyor .yapacak bişey yok yaralardan zaten inleyerek emziriyorum tek kelime edene karşılığını veririm bana deseler.hicc kötü hissetme onemli olan sağlıkları.

Merhaba bende katılabilir miyim

Maşallah bebeğimde arada kasıyor kendini baktı doktor biraz gazı var dedi. Bir probiyotik bir de gaz damlası verdi. Onlar iyi gelir inşallah. Siz gaz için bir şey kullanıyor musunuz?

Biz baktiramadik kaldı öyle malesef. Ah canım benim ya kıyamam çok küçükler kendilerini ifade edemiyolar insanın içi acıyoo

Doktorun verdiği şişeyi sıktım direkt ne kadar doğru yaptığımı inan bende bilmiyorum artık

Kızlar kafayı yiyeceğim , oğlumun ateşi falan yok ilaçları da bitti geçti givi çok nadir öksürüyor doktoruna yazdım sadece burun temizliğine dikkat edin dedi ama dün gece de çok huysuzdu bugğn de uykuya dalamıyor bir türlü kucakta bile hemen uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyor ,o kadar geriliyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum koridorda hızlıca yürüyünce eşimin kucağında duruyor uyuyor 5 dk sonrw tekrar aynı döngü ne yapıcaz şaşırdık ,hastaneye gitsek her yer virüs doktoru bile hemen koşarak kaçın buradan her yer salgın demişti ,8.hafta atak haftası diye geçiyor bu belirtiler de var ama insan yine de korkuyor başka bir şey olabilir mi diye

Bizimde aynı şekil baktım yok goğsume yatırdım yüz üstü dalıp dalıp uyaniyo ağlıyo durmuyo

Allahimm , sizlerin anneleri mama verdirmez , benim annem buzdolabin da sagdigim sutu vermeyi unutup mama veriyor cocuga surekli

sabah ben 4-5 saat yatinca mama veriyoruz zaten ben uyanikken de sut sagmaya fln gidince 15-20 dk , iki sn aglasin cocuk hemen mama veriyor

Benim annem de çocuk fototerapi alacak sariliktan yatacak sütüm cogalmadi mama vermesinler diye tembihleye tembihleye yoruldu anne bir gece daha mı kalalım hastanede ne istiyorsun dedim de anca sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…