2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim annem de çocuk fototerapi alacak sariliktan yatacak sütüm cogalmadi mama vermesinler diye tembihleye tembihleye yoruldu anne bir gece daha mı kalalım hastanede ne istiyorsun dedim de anca sustu
ortalari yok yemin ediyorum
simdi buyudukce farkediyor , memede uyumak istiyor, ac degil aslinda ama annem yok vucut sicakliginda uyumaya alismasin fln diye uyuya kalinca cocuk kucagim da alip yerine yatiriyor. o da basliyor aglamaya, sonra bu cocuk doymadi deyip mama veriyor.
halbuki memeyi yastik gbi kullanip, kafasini yaslayip yatiyor cocuk

Reactions: 11K
Eki Görüntüle 3168540 Kızlar bebeğin bezinde kan var aklım çıkıyor bilgisi olan var mı neden olur ki yaa
İlk çocugumda karşılasmıştım ben de bu durumla.. İlk başta çocugumun bazı besinlere alerjisi olabileceği söylenmişti.Ancak sonradan sorunun popodaki çatlaktan kaynaklandığını tespit ettiler. Sizinde bu ihtimallerden biri olabilir doktora danışmanızda fayda var. Geçmiş olsun.

Beniimki de aynı simdi izni bitti işe döndü arıyoe gözlerim kendimi baya yalnız hissediyorum ama sağolsın bebeğim zorlık çıkarmıyor

Kızlar ben sanırım hasta oldum dün akşm duş aldım bebek babasındaydı tam saçımı kuruturken çok ağladı haliyle susturamadı bende ıslak saçla gittim ondan sonra mama bez uyutma derken saçım öyle kurudu kafamda şimdide hapşırma ve burun akıntısı var ne yapsm hastlığa dönüşmeden geçer

Beniimki de aynı simdi izni bitti işe döndü arıyoe gözlerim kendimi baya yalnız hissediyorum ama sağolsın bebeğim zorlık çıkarmıyor
masallah uslu bebegin kuzum
bizimkilerde gitse bende ararim tabiki de ama alismakta lazim tabi
ihlamur ic kuzum

Maşallah bebeğimde arada kasıyor kendini baktı doktor biraz gazı var dedi. Bir probiyotik bir de gaz damlası verdi. Onlar iyi gelir inşallah. Siz gaz için bir şey kullanıyor musunuz?
Pırt çok sık yapıyor.durup dururken ağlamasıda yok.sadece doysada huzursuz. gündüzleri sanırım bizim gazimiz uyumuyor gece güzel uyuyor.hangisini yazdı alacağım bı damlada ben 2 numaramda nurse harveys almıştım iyi gelmişti

Bilmem. Nasil oyle bi ifqde ciktiysa yazarken :)

Gaz sancısı, uyku anının geçmesi ve tekrar uykuya dalmada zorluk, doymamış olma, büyüme atakları. Bu ihtimaller geliyor aklıma. Bizde de oluyor, önce kucakta gezerek sakinleşmesini bekliyoruz. sakinleşince bi daha emziriyorum, o ara memede uyursa ne ala. Yoksa memeyle de kavga ediyorlar bu aşamadayken.

ayni bizim ev suan :)

Kızlar ben sabah sabah bir halt yedim. Kayinpederim kahvaltıya sucuk yapmış canım çekti oturdum yedim şimdi kara kara düşünüyorum gazını nasıl engellerim diye. Bebişi emzirip kahvaltıya oturdum kalan sütü sağıp dolaba mi atsam

Kizlar merhaba rop muayenesi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? eras0201 @Eflatun1Kelebek cok endişeliyim çok mu can yakici
Canım biz yenidoğan servisinde yatarken yapıldı. Ben sadece damla damlatma aşamalarını gördüm sonra bebeğimi hemşire götürdü hiç görmedim duymadım ne yapıldığını. Çıktığında gözüne takılan aparatın izi vardı sadece gözaltında ona üzülmüşüm baya Ama her şey onların sağlığı için şükür bişey çıkmadı
eras0201 bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor canım,bizim en son hastayken baktığında bir haftada aldığı kilo epey azdı
Bugün gidicez canım bakalım ben de bilmiyorum kilolarını. En son 15 gün önce bakılmıştı umarım iyi gidiyordur. 1 haftada kaç gr almış 23 derecede bu kadar şeyle terlemiyor mu? Bence fazla giydiriyorsunuz. Odamız 21.5-22 civarı uzun kollu zıbın giydirip üstüne de başka tulum giydiriyorum. Şapka ve eldiven yok.Triko battaniyeleri ile kundak yapıyorum başka da bişey örtmüyorum. İlk çocuğumda da sıcağa çok alıştırmamıştım yoksa çok hastalanıyorlar

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3168540 Kızlar bebeğin bezinde kan var aklım çıkıyor bilgisi olan var mı neden olur ki yaa
Canım benim kuzenimin bebeğinde olmuştu bu tarz birşey bebeğin altını açtığında temizlerken makat bölgesinde kan olduğunu farketmiş doktor ikinmaktan dolayı makat bölgesinde tahriş çatlak olduğunu söylemişti .ne kadar sürdü tam bilmiyorum ama çok uzun surmemisti.gecmisti yani.sen de bir takip et kanama nerden geliyor doktorada danisirsin tabi.ama korkma hemen olabiliyor boyle

Dolaba koyunca sonra verirken gaz yapmıyor mu canım?

Saglilkli bebisimiz, siz de zorluga ragmen iyisiniz ya sukurler olsun. Anali babali, saglikli ve neseli bir omru olsun minigimizin :)

Ben hep yiyorum bi şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…