2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de aynı bu şekilde giydiriyorum

Canım benim evimin nemi %70

Bugun Doktor kontrolümüz vardı. Bebeğim 11 günlük 4100 gr. Olmuş Doğum kilosu 3930 gr idi herşey yolunda dedi doktor.

İlaveten ne sorayım sizlere ben kahve içmeye markete vs bi yerlere gidiyorken sütümü sağıp biberonla verdirdim anneme bi kaç defa bu yenidoğan biberonlarından. Doğru mu yapıyorum sizce alışır mı biberona? Doktor onun yerine normal çay kaşığı ile ver dedi o da zor olacak biledim. Zaten 3 gündür doğru düzgün emmiyor yani şöyle 5 dk emip uyuyor yatağına alıyorum uyanıyor doymuyor gibi uyandırmakta çok zor beslenemeyecek diye korkuyorum. Önceden en az 45 dk emerdi ne zor annelik yaaa

Mahsallah minige Kaşık biberonlar var ben onlarla veriyorum.bebekler eninde sonunda biberon varken meme reddi yaparlar ben biberonu gece uyku sersemiyken veriyorum gündüz kaşıkla yapacak bişey yok emzirdikden sonra ama.

Ay evet ya aslında biliyorum öyle şeyler olabileceğini çünkü gündüzleri böyle olmuyor gayet huzurlu uyuduğu zamanlar oluyor ama gece böyle çığlık çığlığa olunca ben de ağlıyorum ben ağladıkça daha da panik oluyor her şey

Hanımlar güvenli uyku ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var. Doğum yaptığım hastane yarım kundak yaptırıp sırtına bir destek ile hafif sağa ya da sola yatırıyordu. Yeni bulduğum çocuk doktoru ise kundağın kız bebekler de kalça çıkığı riskini artırdığını söyledi. Siz nasıl yatırıyorsunuz. Owli kundak alıp memnun olan var mı?

Ben ilk kizimda kundak yapmadım hiç bundada yapmadım.acikcasi yakın çevremde de kundak yapan yok .hafif eğimli olarak bir sağ tarafa bir sol tarafa yatırıyorum hafif arkadan ufak yastıkla destekliyorum

Hanımlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz, mesela 1.5 litre suyun içine damlatsam o şekilde içsem su bittikce aynı şekilde devam etsem bir sıkıntı olurmu

eras0201 bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor canım,bizim en son hastayken baktığında bir haftada aldığı kilo epey azdı
Kuzum doktordan geldik. 13 günde Ege 400 gram, Pera 440 gr almış. Biri 3040 gram diğeri 3600Ben öyle çok mama vermedim genelde 40-45 gün anne sütüyle gittik. Yeni son 1 haftadır 1-2 öğünü mama veriyorum. Bi doktor araştırıp buldum prof içime sinerse onda devam edicem. Bakalım o nasıl önerilerde bulunacak 1 hafta sonra ilk muayenemiz onla

Ben ilk kizimda kundak yapmadım hiç bundada yapmadım.acikcasi yakın çevremde de kundak yapan yok .hafif eğimli olarak bir sağ tarafa bir sol tarafa yatırıyorum hafif arkadan ufak yastıkla destekliyorum

Üzerine örtü örtüyor musun? Üzerine doğru çeker yüzü kapanır diye korkum var.

Hanımlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz, mesela 1.5 litre suyun içine damlatsam o şekilde içsem su bittikce aynı şekilde devam etsem bir sıkıntı olurmu
Canım ben 1 litre karafa 20 damla damlatiyorum 3 litre içmeye çalışıyorum 60 damla ediyor

Kollarına yapilan kundak kalça cikigina yol açmaz. Ben sevibebenin kundagini aldim. Kullanışlı epeyce. Özellikle erkekler beceremiyor genelde kundak yapmayı. Bununla 2 dakikada kundak tamam oluyor.

Ben de kundak yapmıyorum kolunun altından müslin battaniye ya da peluş battaniye ortuyorum zaten dakika başı kontrol ettiğim için öyle tutup yüzüne çekme olayı da olmuyor. Nasıl yatirdiysam öyle uyandiriyorum

Merhaba hanımlar biogaia damlayı açıldıktan sonra buzdolabında mı muhafaza ediyorsunuz oda sıcaklığında mı?

Kollarına yapilan kundak kalça cikigina yol açmaz. Ben sevibebenin kundagini aldim. Kullanışlı epeyce. Özellikle erkekler beceremiyor genelde kundak yapmayı. Bununla 2 dakikada kundak tamam oluyor.
Mojo refleksi için doktor da sadece kola sarılanı önerdi, ona da bakacağım.
Ben normal hayatta da aşırı paranoyak biri olduğum için bebekle pik yaptı. Ben de 2 gündür böyle yatırıyorum.

Üzerine örtü örtüyor musun? Üzerine doğru çeker yüzü kapanır diye korkum var.
Evet evet beşiğinde yatıyor zaten üstüne bahtaniye onun üstünde yorgan ortuyorum .çekemez ama ya o kadarına güçleri yetmez .benimkinin şapkası sadece dusuyo gözlerini kapatiyo .gece falan beslemeye uyandikca kontrol ediyorum zaten .ama senin içine nasıl sinecekse onu yap tabi

Benimki gereksiz panik sanırım, sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…