Ben de aynı bu şekilde giydiriyorumCanım biz yenidoğan servisinde yatarken yapıldı. Ben sadece damla damlatma aşamalarını gördüm sonra bebeğimi hemşire götürdü hiç görmedim duymadım ne yapıldığını. Çıktığında gözüne takılan aparatın izi vardı sadece gözaltında ona üzülmüşüm bayaAma her şey onların sağlığı için şükür bişey çıkmadı
Bugün gidicez canım bakalım ben de bilmiyorum kilolarını. En son 15 gün önce bakılmıştı umarım iyi gidiyordur. 1 haftada kaç gr almış
23 derecede bu kadar şeyle terlemiyor mu? Bence fazla giydiriyorsunuz. Odamız 21.5-22 civarı uzun kollu zıbın giydirip üstüne de başka tulum giydiriyorum. Şapka ve eldiven yok.Triko battaniyeleri ile kundak yapıyorum başka da bişey örtmüyorum. İlk çocuğumda da sıcağa çok alıştırmamıştım yoksa çok hastalanıyorlar
Canım benim evimin nemi %70Benim minnak da çıkarıyor öyle sesler doktor serum fizyolojik önerdi.
Bizde de ses var nemi ayarlıyoruz ama az mı geliyor bilemedşm. Yüzde 40 veya 50 civarı. Serum fizyolojik önerdi
Serum fizyolojiği nasıl uyguladınız şırınga ile mi damla damla mı
Geçmiş olsun evdeyiz ya hep bağışıklığımız düşüyor galiba. Hastaneye gidip geldiğimiz günlerde bende iyi hissetmiyorum
Anlamadım canım vak nedir
Alışmıştır. Benim minnak da emmiyor ama koynumdan başka yerde de uyumuyor. Sling tarzı bişey mi kullansan azıcık kolların rahatlar
Doktor bize emziği kullanmayın kilo alamaz dedi, bikaç gün kullanmıştık o öyle söyleyince bıraktık biz
Doktor yasakladı bize kilo alamaz dedi
Daha rutin için erken değil mi 3 aydan sonraydı galiba rutinler. Bizde tek rutin var uyu uyan ağla karnını doyur ağla alt değiştir ağla uyu
Özelde çalışanlar için mi canım ev hanımları için mi
Dediyse bike unutmuş olabilirim canım çünkü hem ağrılarım çoktu hem herkes bişeyler söyledi. Hepsini de aklımda tutamadım. Kontrole gittim o zaman söyledim mi hatırlamıyorum bile
Kontrolde söyledim mi hatırlamıyorum. Hala devam ediyor ama az, 40 gün gelmesi normal değil mi ? Miyomlarda alındı benden, belki ondan mı çok geldi ki
O bile bunaltıyor. Yazları düşünsene nemli havalarda çok bunalırız. 60 ı geçirmemeye çalışıyorum ben
Mahsallah minige Kaşık biberonlar var ben onlarla veriyorum.bebekler eninde sonunda biberon varken meme reddi yaparlar ben biberonu gece uyku sersemiyken veriyorum gündüz kaşıkla yapacak bişey yok emzirdikden sonra ama.Bugun Doktor kontrolümüz vardı. Bebeğim 11 günlük 4100 gr. Olmuş Doğum kilosu 3930 gr idi herşey yolunda dedi doktor.
İlaveten ne sorayım sizlere ben kahve içmeye markete vs bi yerlere gidiyorken sütümü sağıp biberonla verdirdim anneme bi kaç defa bu yenidoğan biberonlarından. Doğru mu yapıyorum sizce alışır mı biberona? Doktor onun yerine normal çay kaşığı ile ver dedi o da zor olacak biledim. Zaten 3 gündür doğru düzgün emmiyor yani şöyle 5 dk emip uyuyor yatağına alıyorum uyanıyor doymuyor gibi uyandırmakta çok zor beslenemeyecek diye korkuyorum. Önceden en az 45 dk emerdi ne zor annelik yaaa
Ay evet ya aslında biliyorum öyle şeyler olabileceğini çünkü gündüzleri böyle olmuyor gayet huzurlu uyuduğu zamanlar oluyor ama gece böyle çığlık çığlığa olunca ben de ağlıyorum ben ağladıkça daha da panik oluyor her şeyGaz sancısı, uyku anının geçmesi ve tekrar uykuya dalmada zorluk, doymamış olma, büyüme atakları. Bu ihtimaller geliyor aklıma. Bizde de oluyor, önce kucakta gezerek sakinleşmesini bekliyoruz. sakinleşince bi daha emziriyorum, o ara memede uyursa ne ala. Yoksa memeyle de kavga ediyorlar bu aşamadayken.
Ben ilk kizimda kundak yapmadım hiç bundada yapmadım.acikcasi yakın çevremde de kundak yapan yok .hafif eğimli olarak bir sağ tarafa bir sol tarafa yatırıyorum hafif arkadan ufak yastıkla destekliyorumHanımlar güvenli uyku ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var. Doğum yaptığım hastane yarım kundak yaptırıp sırtına bir destek ile hafif sağa ya da sola yatırıyordu. Yeni bulduğum çocuk doktoru ise kundağın kız bebekler de kalça çıkığı riskini artırdığını söyledi. Siz nasıl yatırıyorsunuz. Owli kundak alıp memnun olan var mı?
Hadi ya iyi o zamanBen hep yiyorum bi şey olmadı
Kuzum doktordan geldik. 13 günde Ege 400 gram, Pera 440 gr almış. Biri 3040 gram diğeri 3600eras0201 bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor canım,bizim en son hastayken baktığında bir haftada aldığı kilo epey azdı
Ben ilk kizimda kundak yapmadım hiç bundada yapmadım.acikcasi yakın çevremde de kundak yapan yok .hafif eğimli olarak bir sağ tarafa bir sol tarafa yatırıyorum hafif arkadan ufak yastıkla destekliyorum
Canım ben 1 litre karafa 20 damla damlatiyorum 3 litre içmeye çalışıyorum 60 damla ediyorHanımlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz, mesela 1.5 litre suyun içine damlatsam o şekilde içsem su bittikce aynı şekilde devam etsem bir sıkıntı olurmu
Kollarına yapilan kundak kalça cikigina yol açmaz. Ben sevibebenin kundagini aldim. Kullanışlı epeyce. Özellikle erkekler beceremiyor genelde kundak yapmayı. Bununla 2 dakikada kundak tamam oluyor.Hanımlar güvenli uyku ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var. Doğum yaptığım hastane yarım kundak yaptırıp sırtına bir destek ile hafif sağa ya da sola yatırıyordu. Yeni bulduğum çocuk doktoru ise kundağın kız bebekler de kalça çıkığı riskini artırdığını söyledi. Siz nasıl yatırıyorsunuz. Owli kundak alıp memnun olan var mı?
Ben de kundak yapmıyorum kolunun altından müslin battaniye ya da peluş battaniye ortuyorum zaten dakika başı kontrol ettiğim için öyle tutup yüzüne çekme olayı da olmuyor. Nasıl yatirdiysam öyle uyandiriyorumHanımlar güvenli uyku ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var. Doğum yaptığım hastane yarım kundak yaptırıp sırtına bir destek ile hafif sağa ya da sola yatırıyordu. Yeni bulduğum çocuk doktoru ise kundağın kız bebekler de kalça çıkığı riskini artırdığını söyledi. Siz nasıl yatırıyorsunuz. Owli kundak alıp memnun olan var mı?
Etkisini ne zaman gördün peki canım hemen etki ettimiCanım ben 1 litre karafa 20 damla damlatiyorum 3 litre içmeye çalışıyorum 60 damla ediyor
Mojo refleksi için doktor da sadece kola sarılanı önerdi, ona da bakacağım.Kollarına yapilan kundak kalça cikigina yol açmaz. Ben sevibebenin kundagini aldim. Kullanışlı epeyce. Özellikle erkekler beceremiyor genelde kundak yapmayı. Bununla 2 dakikada kundak tamam oluyor.
Ben normal hayatta da aşırı paranoyak biri olduğum için bebekle pik yaptı. Ben de 2 gündür böyle yatırıyorum.Ben de kundak yapmıyorum kolunun altından müslin battaniye ya da peluş battaniye ortuyorum zaten dakika başı kontrol ettiğim için öyle tutup yüzüne çekme olayı da olmuyor. Nasıl yatirdiysam öyle uyandiriyorum
Evet evet beşiğinde yatıyor zaten üstüne bahtaniye onun üstünde yorgan ortuyorum .çekemez ama ya o kadarına güçleri yetmez .benimkinin şapkası sadece dusuyo gözlerini kapatiyo .gece falan beslemeye uyandikca kontrol ediyorum zaten .ama senin içine nasıl sinecekse onu yap tabiÜzerine örtü örtüyor musun? Üzerine doğru çeker yüzü kapanır diye korkum var.
Benimki gereksiz panik sanırım, sağol canım.Evet evet beşiğinde yatıyor zaten üstüne bahtaniye onun üstünde yorgan ortuyorum .çekemez ama ya o kadarına güçleri yetmez .benimkinin şapkası sadece dusuyo gözlerini kapatiyo .gece falan beslemeye uyandikca kontrol ediyorum zaten .ama senin içine nasıl sinecekse onu yap tabi
Benimki gereksiz panik sanırım, sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?