2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ilk bir hafta bende böyle çektim çok zor aliyordu memeyi fenaliklar geçiriyordum bende sonra birdenbire bir alıştı şimdi memeden ayrılmıyor .sabret biraz daha seninkide alisacak

Çok teşekkür ederim canım inşallah bende kolaylıkla atlatırım bebeğim de etkilenmez
Olumlu düşün, olumsuz okuduklarım genel anestezi çok ağrılı oluyor bebek etkileniyor gibi beni çok etkiledi. Gece uyuyamadım. Ama Allah'tan korktuğum olmadı. Senin de rahat geçecek, sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah.

Damla kullanmaya bugün başladım canım, normalde de alttan çıkarıyor gazını benim kız. Doktorumda bu damlayı verdi.
Çok etkili ben sevdim bu damlayı. Damlattıkan kısa bir süre sonra iyice rahatlattı oğlumu. Birde biogaia kullandım aynı anda

Olsun olsun olur öyle arada bizimki de slingde kendinden geçti uyuyor keşke bu şekilde duşa da girebilsem
Sabah ben de slinge sardım önce bir sıkıldı bağırdı sonra uyuyakaldı. Ten tene temas edelim derken temas bağımlıları mi yetiştiriyoruz bilemedim yerine yatırdım minnosu evi süpürdüm anca silecem beyler de gelince yemeklerini yapsın bir zahmet

Benimki çoktan temas bağımlısı oldu bile kucağımda eğri büğrü şekilde o kadar rahat ve derin uyuyor ki şaşırıyorum ortopedik yatağına koyunca sanki diken üstüne koymuşum gibi hemen uyanıyor.

Kullanmaya çalıştım bebeğim almıyor öyle ağzına itiyir aldigindada gene ucunu alıyor bırakıyor

slinge n markası nedir. Varsa görseli ile beraber atar mısın

Kızlar ocaen d3 kullanan arkadaşlar. Üzerinde 2-10 yaş çocuklarda 1 fıs yeter yazıyor. Tadı güzel değil. Zeytin yağlı. 2 damla verdim hemen emzirdim.

Damla kullanmaya bugün başladım canım, normalde de alttan çıkarıyor gazını benim kız. Doktorumda bu damlayı verdi.
Bize de bu markanın surup gibi olanını verdi doktor colex yazıyor üstünde ıkınmadan gaz çıkarabildi yavrum uzun zaman sonra çok mutluyuz mest oluyoruz her pirtlamada

Kızlar bebekle yalnız olanlar yemek yemeye,camasır yıkamaya,yemek yapmaya nasıl yetşiyorsınız evi bile toplayacak vaktim yok ben mi sistemi bilmiyorum
Bebek uyudukça hepsini yapıyorum canım tabii hepsi bir anda bitmiyor işte uykuya daldıkça ben de yapıyorum şimdi en son uyuduğunda da saçlarımı düzleştirdim uyandı emziriyorum şimdi yine

Ben müslin bez ile yarım kundak yapıyorum. Owli tulum alacağım ben de.

Hanımlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz, mesela 1.5 litre suyun içine damlatsam o şekilde içsem su bittikce aynı şekilde devam etsem bir sıkıntı olurmu

Ben bi bardak suya 15-20 damla damlatıp o an içiyorum. Çabuk etki gösteriyor zaten. Ama komposto da iç bence, kuru dut, kuru incir, kuru üzüm karışımı ve tarçınlı.

Ben bi bardak suya 15-20 damla damlatıp o an içiyorum. Çabuk etki gösteriyor zaten. Ama komposto da iç bence, kuru dut, kuru incir, kuru üzüm karışımı ve tarçınlı.
İçiyorum onları da bide damlayı deniyim dedim bugün aldım inşallah etkisi hemen olur

Kuzu senin bestlak damlada su gibi beyazmi rengi benim önceki aldiklarim sariydi 2 gün önce aldım su gibi beyaz kapagida gri olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…