Damla kullanmaya bugün başladım canım, normalde de alttan çıkarıyor gazını benim kız. Doktorumda bu damlayı verdi.ay o hangi damla , resim atar misin cnaim ?
benim kiz alttan gaz cikaramiyor, mahfoldu yavrum
Canım ilk bir hafta bende böyle çektim çok zor aliyordu memeyi fenaliklar geçiriyordum bende sonra birdenbire bir alıştı şimdi memeden ayrılmıyor .sabret biraz daha seninkide alisacakNe denediysem açmıyor ağzını bütün videoları izledim ordaki bebisler ağzı açık bekliyor memeyi benimki katiliyir el kol ağzında bı sndan memeyi tutuyorum bı yandan bebeği arada ellerini ağzından çekmeye çalışıyorum.agzini açması için üst dudağına deydiriyirum yok acmiyir ağzını bende ağlamasına dayanamıyorum ya Allah diye sokuyorum ağzına bu sefer ben agliyirum
Olsun olsun olur öyle arada bizimki de slingde kendinden geçti uyuyorKendi kendime nazar degdirdimbir banyoyu temizletmedi karnı tok altı temiz ama meme istiyor
Olumlu düşün, olumsuz okuduklarım genel anestezi çok ağrılı oluyor bebek etkileniyor gibi beni çok etkiledi. Gece uyuyamadım. Ama Allah'tan korktuğum olmadı. Senin de rahat geçecek, sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah.Çok teşekkür ederim canıminşallah bende kolaylıkla atlatırım bebeğim de etkilenmez
Çok etkili ben sevdim bu damlayı. Damlattıkan kısa bir süre sonra iyice rahatlattı oğlumu. Birde biogaia kullandım aynı andaDamla kullanmaya bugün başladım canım, normalde de alttan çıkarıyor gazını benim kız. Doktorumda bu damlayı verdi.
Sabah ben de slinge sardım önce bir sıkıldı bağırdı sonra uyuyakaldı. Ten tene temas edelim derken temas bağımlıları mi yetiştiriyoruz bilemedimOlsun olsun olur öyle arada bizimki de slingde kendinden geçti uyuyorkeşke bu şekilde duşa da girebilsem
Benimki çoktan temas bağımlısı oldu bileSabah ben de slinge sardım önce bir sıkıldı bağırdı sonra uyuyakaldı. Ten tene temas edelim derken temas bağımlıları mi yetiştiriyoruz bilemedimyerine yatırdım minnosu evi süpürdüm anca silecem beyler de gelince yemeklerini yapsın bir zahmet
Kullanmaya çalıştım bebeğim almıyor öyle ağzına itiyir aldigindada gene ucunu alıyor bırakıyorCanım öncesini okumadım ama göğüs hafif çatlak şeklinde yaraysa şu göğüs ucşarı var ya onlardan alıp dene istersen ablamın göğüsleri çok kötüydü emzirirken onunla emziriyordu acıyordu yine ama daha az bir acı hissediyordu bende kullandım ama bende göğüs ucu olmadığı şçin kullandım
Ml hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz. 160 ne oluyorcanim (4200*160)/8 = 84 ml yapiyor. . 90 ml vermen lazm
slinge n markası nedir. Varsa görseli ile beraber atar mısınSabah ben de slinge sardım önce bir sıkıldı bağırdı sonra uyuyakaldı. Ten tene temas edelim derken temas bağımlıları mi yetiştiriyoruz bilemedimyerine yatırdım minnosu evi süpürdüm anca silecem beyler de gelince yemeklerini yapsın bir zahmet
Ay benim ki de öyleBenimki çoktan temas bağımlısı oldu bilekucağımda eğri büğrü şekilde o kadar rahat ve derin uyuyor ki şaşırıyorum ortopedik yatağına koyunca sanki diken üstüne koymuşum gibi hemen uyanıyor.
Bize de bu markanın surup gibi olanını verdi doktor colex yazıyor üstünde ıkınmadan gaz çıkarabildi yavrum uzun zaman sonra çok mutluyuz mest oluyoruz her pirtlamadaDamla kullanmaya bugün başladım canım, normalde de alttan çıkarıyor gazını benim kız. Doktorumda bu damlayı verdi.
Bebek uyudukça hepsini yapıyorum canım tabii hepsi bir anda bitmiyor işte uykuya daldıkça ben de yapıyorum şimdi en son uyuduğunda da saçlarımı düzleştirdim uyandı emziriyorum şimdi yineKızlar bebekle yalnız olanlar yemek yemeye,camasır yıkamaya,yemek yapmaya nasıl yetşiyorsınız evi bile toplayacak vaktim yokben mi sistemi bilmiyorum
Kuzum doktor 1 puf dedi sen kaç degerindekini aldın 400-600Kızlar ocaen d3 kullanan arkadaşlar. Üzerinde 2-10 yaş çocuklarda 1 fıs yeter yazıyor. Tadı güzel değil. Zeytin yağlı. 2 damla verdim hemen emzirdim.
Hanımlar güvenli uyku ile ilgili deneyimlerinize ihtiyacım var. Doğum yaptığım hastane yarım kundak yaptırıp sırtına bir destek ile hafif sağa ya da sola yatırıyordu. Yeni bulduğum çocuk doktoru ise kundağın kız bebekler de kalça çıkığı riskini artırdığını söyledi. Siz nasıl yatırıyorsunuz. Owli kundak alıp memnun olan var mı?
Hanımlar bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz, mesela 1.5 litre suyun içine damlatsam o şekilde içsem su bittikce aynı şekilde devam etsem bir sıkıntı olurmu
İçiyorum onları da bide damlayı deniyim dedim bugün aldım inşallah etkisi hemen olurBen bi bardak suya 15-20 damla damlatıp o an içiyorum. Çabuk etki gösteriyor zaten. Ama komposto da iç bence, kuru dut, kuru incir, kuru üzüm karışımı ve tarçınlı.
Markası bu canım şapkası ve kesesi de varslinge n markası nedir. Varsa görseli ile beraber atar mısın
Kuzu senin bestlak damlada su gibi beyazmi rengi benim önceki aldiklarim sariydi 2 gün önce aldım su gibi beyaz kapagida gri olmuşBen bi bardak suya 15-20 damla damlatıp o an içiyorum. Çabuk etki gösteriyor zaten. Ama komposto da iç bence, kuru dut, kuru incir, kuru üzüm karışımı ve tarçınlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?