2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebekle yalnız olanlar yemek yemeye,camasır yıkamaya,yemek yapmaya nasıl yetşiyorsınız evi bile toplayacak vaktim yok ben mi sistemi bilmiyorum

Kızlar bebekle yalnız olanlar yemek yemeye,camasır yıkamaya,yemek yapmaya nasıl yetşiyorsınız evi bile toplayacak vaktim yok ben mi sistemi bilmiyorum
Evde annem var ama tek olsam hiç bir şey yapamam kahvaltı bile hazırlayamam çünkü ya memede ya kucakta duruyor. Yalnız kalınca nasıl olacak bilmiyorum

Mahsallah minige Kaşık biberonlar var ben onlarla veriyorum.bebekler eninde sonunda biberon varken meme reddi yaparlar ben biberonu gece uyku sersemiyken veriyorum gündüz kaşıkla yapacak bişey yok emzirdikden sonra ama.
Uyku düzeniniz nasıl canım.1 emzirmede kaç dakika emiyor bebiş?Çok uyuyor benim kız uyandıramıyorum ya napcam öyle olunca az emiyor korkuyorum sarılıl olacak diye

Son düzenleme:
Benim annem uğrayıp kahvaltı yemek işini hallediyor ama gidiyor sonra ben tüm gün bebekle başbaşayım her ne kadar ev işine yardımı olsa da bana biraz bebeği alıp oyalayacak biri lazım ki ben de dinleneyim. Lohusalık mı nedir bilmem bunalmaya başladım

Ben ilk iki hafta sütümü sağıp kaşık biberonla bebeğe verdim sarılık olduğu için her iki saatte bir emzirme +kaşık biberonla besledim. Şimdi geriye dönsem biberonla verirdim. Çünkü şuan emzirme + biberonla süt veriyorum meme reddi yapmadı umarım da yapmaz. Kaşık biberonla uğraşmak zordu ve sütün yarısı dışarı akıyordu. İki beberon kullanıyorum herkes philps avent önerse de en iyi performans lansinoh biberondan aldım. anne memesine en yakın olanı. Avent biberonda daha fazla hava girişi oluyor. Memeyi reddedip kavga ettiğinde de pes etmeyip verince alıyor. O reddetme ilk uyandığı huysuz halinden oluyor gibi reddetmekten çok. Emziriyorum ardından gündüzse diğer memeden akan sütü veriyorum sarılık bu şekilde kalmaz

Bende yetişemiyorum. Evi süpürüp ocağa yemek koyarsam ne ala . Tuvalete girince 2 dk yıkıyorum . Sabah kalkınca hemen makineye çalıştırıyorum çamaşırı asıyorum . 2 3 gün yerleşmeyi bekliyor . Bebeğin kıyafetlerini ütülemeye başladım tozdan hapşırmasın diye o kadar. Hazır dünden yemek varsa yiyorum yoksa kahvaltı bile yapamıyorum. Akşama kadar geçiştirme oluyor

Ben bugün ilk defa yalnız kaldım bebisle. Sabah uyandım kahvaltı yaptık eşimi işe kayinvalidemleri memlekete uğurladım. Sonra bebişi emzirdim uyuttum çamaşır attım astım süt sağdim kuruyan çamaşırları katladim evi topladim sonra öğle yemeği yedim mutfağı toparladim bulaşıkları makineye attım şimdi yine emziriyorum uyuyunca evi süpürüp yemek yapacam

Maşallah canımm çok güzeller kaç günlük oldular Uraz anne sütüyle beslenşyor zaten tek bebek olduğu için sizin iki tane olunca mamayla desteklemek gerekiyor bizim en son 3400 falandı hasta olduğunda doktora girmiştik 3600 küsür çıktı 6 günde sadece 160 gram akmıştı ben üzülünce doktor kızarak baktı her zmaan aynı olmaz gibi amq aslnda hastalık döneminde de sadece bir gün düzenli beslenmedi onun dışında beslenmesi iyiydi ,o gün de zaten serum desteği aldı

Kamera aldık o bizi çok rahatlattı en asından uyuduğunda gidip sürekli ağladı mı uyandı mı kustu mu derdi olmuyor kısa süre bile uyuşa hemen ne yapacaksam yapıyorum ama öyle pek ev işi yaktığım yok robotu açıyorum evi süpürüyor ,akşam çok pratik yemekler köfte pilav tavuk pilav gibi yapmadığım zamanlar dışarıdan destek makineyi eşim akşam boşaltıyor çamaşır genelde onda ben çalıştırıyorum akşama doğru o gelince aşıyor falan idare ediyoruz

Bana da ondan verdi canım. Benimkide pırt yapıyor gazı genelde aşağıdan çıkıyor bir de sıçrıyor kendi pırtından korkan bir kızım var

Canim çok zor oluyor hakikaten benimde annemler gitti 15 gündür yanlizim ben yemeği akşamdan yapıyorum eşim eve gelince cocuk uyanık olursa oyalıyor en azından onun dışında çamaşırı falanda uyuduğu saatlere denk getirmeye çalışıyorum yada eşimin evde olduğu saatlerde çalıştırıyorum makinayı yani akşam saatinde .gündüz uykusunda olduğu vakit sağı solu topluyorum.yorgunluktan iştahım olmasa bile mecbur birşeyler yiyorum boşluklarda.elektrik süpürgesi yer temizliği falan bunlar haftasonu eşim evdeyken paslasarak yapiyoruz.onlari yapamam çünkü mümkün değil.eslerin yardımcı olması lazım mutlaka.

Evde annem var ama tek olsam hiç bir şey yapamam kahvaltı bile hazırlayamam çünkü ya memede ya kucakta duruyor. Yalnız kalınca nasıl olacak bilmiyorum
Benimdi daha gidelim1 gün oldu gerçekten olmuyor
Bende aynı şekilde cama cıkıp nefes alınca yaşadığımı hissediyorum resmen
Hepimizde aynı sorunlar o zaman
Maiallah 2 saatte bunları sığdırdın
Bende oturtucam inşallah nasıl yapacağımı

Allah'tan oluyor dün gece baya bakmış ben uyanmdom duştan sonra

Bende onu düşünüyorum, annem yanımda olduğu halde sofrada 5, 10 dk zor kalıyorum, gidince aç kalıcam heralde

Uyku düzeniniz nasıl canım.1 emzirmede kaç dakika emiyor bebiş?Çok uyuyor benim kız uyandıramıyorum ya napcam öyle olunca az emiyor korkuyorum sarılıl olacak diye
Geceleri çok güzel uyuyor fakat gündüz beni asker gibi dikiyor.1 emzirmem 1 buçuk saattı buluyordu azalttım artık göğüs uclarim haşat oldu acıdan dayanamiyorum herşeyi denedim gamastan lanolin susam yağı zeytinyağ ayva çekirdeği jeli gümüş kapak kendi sütümü sürüp açık bile yattım gecelri herşeyi yaptım uçlar acıyor agliyorum valla eziyet olmaya başladı bana emzirme .birkaç saat sagiyorum acısı geçince emziriyorum.nekadar dayanabilirsem

Canım merhaba
Bende aralık anneleri grubundayım
Öncelikle bebişini sağlıkla sıhhatle kolaylıkla büyütmeni diliyorum
Senin yazını okuyunca sormak istedim
Benim de geçmişte yaşadığım sırt ameliyatından dolayı sezeryanım genel anestezi ile olacak , merak ettiğim acaba uyanman geçmi oldu ağrı sızı hissettinmi ? Anestezi uzmanı bana kısa süreli anestezi vereceğiz diye umutlandım , hemen uyanıo bebeğimi görmek tenime koymak isterim , şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…