2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kullanmaya çalıştım bebeğim almıyor öyle ağzına itiyir aldigindada gene ucunu alıyor bırakıyor
Ben ilk doğum yaptığım zaman ucum hiç olmadığı için bebişe göğsümü tutturamadık maalesef deli gibi aranıyordu ucum olsa güzelde emerdi ama nasip olmadı eve geldikten sonra uçla 2 gün ugraştık ben vermeye çalışıyorum o resmen kitliyordu ağzını eşim biberon veriyor gibi kandırıyordu ben ağzına sokuyordum ucu sonra göğsüme yerleştiriyordum

Tatlım göğüs ucu çıkartıcı kullandınmı vakumlu olandan

Canım sen hala kullanıyor musun silikon uç benim hala göğsümü tutamıyor ya hep böyle emecek sanırımm

Kuzu senin bestlak damlada su gibi beyazmi rengi benim önceki aldiklarim sariydi 2 gün önce aldım su gibi beyaz kapagida gri olmuş
Benimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur

Benimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur
Birde tadı yok diğeri şekerli gibiydi tadı koklayinca kokusu ayni

Bana da doktorum önermişti. Ama öncesinde araştırdım, içeriğinde rezene olduğu için kullanmadım. Kendisine de söyledim, rezenenin zararından haberi yoktu, öyle bakakaldı.

Bana da doktorum önermişti. Ama öncesinde araştırdım, içeriğinde rezene olduğu için kullanmadım. Kendisine de söyledim, rezenenin zararından haberi yoktu, öyle bakakaldı.
Ben rezene çayıda içiyorum ne gibi bir zararı var ki bebeğin gazının kolay çıkmasınıda sağlıyor

Rezenenin zararı nedir? Ben de günde bir fincan rezene çayı içiyorum, internette pek bi zararından bahsetmiyor. Doktora da sormuştum, siz için sizlik bir durum yok demişti.

Bugün 51. günleri canım. Öyle aşırı kilo almadılar mama ile desteklemediğim için belki de. Yeni başladık bakalım. 6 günde 160’sa 7 günde 200 gr dır. O da haftalık çok iyi canım ayda 800 gr yapar neden canını sıkıyorsun. Ayda 600 gr kilo alımı için yeterli görülen alt sınır zaten. İçini ferah tut gayet güzel büyüyor oğluşun

bio gaia damla kullanan arkadaslar , dr gunde kac kere kullanin dedi ?

ben kendim aldim , icinde gunde 5 damla bir kere de verin yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…