2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur
Canım ben de eczaneden aldım sarı renkli benimki suyu sarilastiriyo hafif tadı da var gibi

Benim internetten aldığım bestlak da gri plastik kapaklı ama içeriği sarı. İlk aldığım metal gri kapaklıydı içeriği yine sarıydı.

Canım çok ama çol teşekkür ederim İçimi rahatlattın , Allah razı olsun senden

Benimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur
Bende ezcaneden almıştım sarı renk tadida var şekerli gibi portakallı gibi sanki

valla benim dr bir internet sitesine girip hesaplamisti. evde hesaplim diyede bu formulu vermisti bana.

160 ne bende bilmiorm ama 8 , gunde 8 kere beslemek anlaminda . kilo carpi 160 bolu 8 seklinde iste

Eflatun1Kelebek
Benim bebeğim gün de 8 den daha fazla besleniyor elinden gelse 24 saat bir fill meme de kalı.r. Bi de meme harici mi bu ölçü de vereceğiz. Ama bende bi hesaplayayım bakim. Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Gunde bir kez beş damla verin dedi o şekilde yapıyoruz.

Benim bebeğim gün de 8 den daha fazla besleniyor elinden gelse 24 saat bir fill meme de kalı.r. Bi de meme harici mi bu ölçü de vereceğiz. Ama bende bi hesaplayayım bakim. Çok teşekkür ederim
canim bu mama icin hesap. anne sutu icin bilmiyroum.

ornegin ben emzirmissem ve hala istiyorsa 40-60 ml yetiyor ama
sadece mama vericeksem 90 ml veriyorum

canim bu mama icin hesap. anne sutu icin bilmiyroum.

ornegin ben emzirmissem ve hala istiyorsa 40-60 ml yetiyor ama
sadece mama vericeksem 90 ml veriyorum
Heh tamam işte bunu merak etmiştim
Çok soruyorum kusura bakma. 24 saatte kaç sefer mama veriyorsun. Sayısı var mı yoksa doyamadığı taktirde her zaman mı veriyorsun

Kızlar 35+0 ıkızlere hamıleyım bugun kontrole gittim kızın büyümesi durdu erkek kılo aldı 1 cm acılman var haftaya carsamba gel kontrol edelim cumartesi alırız doguma dedi ayy cok korkuyorum epidurali dusun dedi ama ben genel istıyorum dedim sancılarım az az geliyor nstdede cıktı .. kız 2150 erkek 2750 cıktı erkek 8 gunde 350 gram Almus kız almamıs ezıyor kızı dedi .. ikiz gebelık yasayan var mı bana bir destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…