Ahaha ayni benimkiuyudugu icin o kadsr icemiyordur muhtemelen. gece benim kiz da ayni. dogru duzgun ememedi , uyuya kaldi , uyandirdim vs ama ise yaramadi. smdi mama verdim , cin gbi acik gozlerler iciyormemeyi oyle uyanik emse zaten butun sorunum cozulcek
Canım ben de eczaneden aldım sarı renkli benimki suyu sarilastiriyo hafif tadı da var gibiBenimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur
Canım bi resmini atarmısın damlanın kutusuylaCanım ben de eczaneden aldım sarı renkli benimki suyu sarilastiriyo hafif tadı da var gibi
Canım kutusunu hastanede atmıştım boyle çektimCanım bi resmini atarmısın damlanın kutusuyla
Seninkisi baya sarı ya benimkisi su gibi niye böyle anlayamadımCanım kutusunu hastanede atmıştım boyle çektim
Canım bide içeriğini atarmısın yanında yazıyor ya o kısmınıCanım kutusunu hastanede atmıştım boyle çektim
Canım çok ama çol teşekkür ederimOlumlu düşün, olumsuz okuduklarım genel anestezi çok ağrılı oluyor bebek etkileniyor gibi beni çok etkiledi. Gece uyuyamadım. Ama Allah'tan korktuğum olmadı. Senin de rahat geçecek, sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah.
benim annemlerin Turkiye den getirdigide boyle aynisi, eczaneden almislardiCanım kutusunu hastanede atmıştım boyle çektim
Sağol canımvalla benim dr bir internet sitesine girip hesaplamisti. evde hesaplim diyede bu formulu vermisti bana.
160 ne bende bilmiorm ama 8 , gunde 8 kere beslemek anlaminda . kilo carpi 160 bolu 8 seklinde iste
Eflatun1Kelebek
Bende ezcaneden almıştım sarı renk tadida var şekerli gibi portakallı gibi sankiBenimde su gibi beyaz, internetten biride resim atmıştı 2 tane bestlak aynı bestlak damla biri sarı renkli diğeri beyaz renkliydi,hangisi sahte diye inşallah yanlış birşey içmiyoruzdur
Canım bi resmini atarmısın damlanın kutusuyla
Canım kutusunu hastanede atmıştım boyle çektim
Gunde bir kez beş damla verin dedi o şekilde yapıyoruz.bio gaia damla kullanan arkadaslar , dr gunde kac kere kullanin dedi ?
ben kendim aldim , icinde gunde 5 damla bir kere de verin yaziyor
Benim bebeğim gün de 8 den daha fazla besleniyorvalla benim dr bir internet sitesine girip hesaplamisti. evde hesaplim diyede bu formulu vermisti bana.
160 ne bende bilmiorm ama 8 , gunde 8 kere beslemek anlaminda . kilo carpi 160 bolu 8 seklinde iste
Eflatun1Kelebek
Gunde bir kez beş damla verin dedi o şekilde yapıyoruz.
canim bu mama icin hesap. anne sutu icin bilmiyroum.Benim bebeğim gün de 8 den daha fazla besleniyorelinden gelse 24 saat bir fill meme de kalı.r. Bi de meme harici mi bu ölçü de vereceğiz. Ama bende bi hesaplayayım bakim. Çok teşekkür ederim
Heh tamam işte bunu merak etmiştimcanim bu mama icin hesap. anne sutu icin bilmiyroum.
ornegin ben emzirmissem ve hala istiyorsa 40-60 ml yetiyor ama
sadece mama vericeksem 90 ml veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?