2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben öyle uyutup koyuyorum yerine ama yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor. Bi de benim ki benden başka kimse de uyumuyor

Ben uzmandan yardım almayı düşünüyorum. Yoksa o dönem biraz zor. Ve çalışan biriyim

CANİM bu sorunu asabildin mi?suan ben yaşıyorum bu durumu.
Kuzum daha beter oldu çokta yermekte iyi değil meme reddi yapıyor gece 2 3 defa mama vermemek için direniyorum 2 saati geçince vermek zorunda kalıyorum aç kalmasın diye geceleri 2 defa inatlaşıyor 5.hafta atağıymış 1 hafta sürer dediler

Tatlım sende içince tazyikli geliyormu memeyi reddediyor bu sefer sütler boşa gidiyor
Gece 2 defa yaşıyorum bu olayı mamada biberon tazyikli gelmediği için onu tercih ediyor bense 2 ye düşürdüm şimdide 1 e düşüreceğim bitene kadar sonrada almam sanırım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

buyuyorlar artik dogduklari gbi sakin degil sipalar
anne sutunun %80 i fln zaten su . normal mama gbi doyurmamasi. ondan cabuk uyaniyorlar
Ben öyle uyutup koyuyorum yerine ama yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor. Bi de benim ki benden başka kimse de uyumuyor
ben geceleri uyku tulumnuna koyuyorum. gunduz koltukta bizle oluyor battaniye ortuyoruz. Pis pis yapinca bazen yaziyor ama cogu zaman annemin veya benim kucagimda yatiyor sonra yatiriyoruz nerede yaticaksa

Canim benim de sütüm tazyikli su mochi benzeri lansinoh aldim. Bebek birini emerken o fazlasını topluyor 60-70 ml topluyor bir seferde tek memeden hem meme rahatlıyor. Hem de çıkanı gece kayinvalidem veriyor ben biraz uyumus oluyorum.

Uyanık cefakar analar aşı günümüz gelsi catti asi olan bebisler ateşlendi mi doktorumuz aşıdan önce calpol verebilirsin tedbir için dedi ama ateslenmezse de boşuna vermiş olacağım
Canim bazen hiç ateş olmuyor çocuğa göre de değişiyor aşıya göre de. Bazı aşılar daha ağır oluyor mesela. Ben şahsen önden vermem. Hatta 38 i geçmezse hiç vermem. İlk çocuğum pek ateslenmezdi böyle durumlarda. Bu nasıl olacak bakalım.

Günaydın tabi uyuyabilip günü ayan varsa (bunu tek çeken ben olmamalıyım uyumadık desin birileri) bugün aşı yarın sünnetimiz varmendebur karı yine yaptı yapacağını yanlış hesaplamış dün olmalıymış aşıyı sünnet konusunda da içim acımaya başladı nasıl kıycam

Uyanık cefakar analar aşı günümüz gelsi catti asi olan bebisler ateşlendi mi doktorumuz aşıdan önce calpol verebilirsin tedbir için dedi ama ateslenmezse de boşuna vermiş olacağım
Bu ilk asi hepatitin ikinci dozu degilmi? Bize ateş huzursuzluk falan yapmayacağı söylendi hiç yan etki yapmayan bir asiymis hafif bir asiymis .banyoda yaptırabilirsiniz dendi.nitekim öyle de oldu pazartesi vurulduk bizde bir sorun olmadi

Şırınga ile zor olmuyor mu canım? Ne kadar sürede ve nasıl içiriyorsun emme pozisyonunda mı?

Eşimde alıştırma çocuğu kucağa diyor ama napım öyle susuyor, sakinliyor ve uyuyor

Kizlar selam çok büyük bi problemim var. Bebegim gece uyanık gündüz uyuyor. Bunu nasıl asabilirim?
Bence hiç kasma çok değişiyor huyları. O düzen oturana kadar epey bir zaman istiyor. Yani var mıdır bir çözümü bilmiyorum. Oglumdan hatırladığım sürekli düzeninin değiştiği. Tam bu sefer oturdu diyordum hop yeni bir düzen. Aklıma gelen gece duş aldirabilirsin. Belki o mayıştırıp uyutabilir.

Teşekkür ederim tatlım bir bakim bende lansinoh elle sağma var bu farklı sanırım

Gözün aydın canım. Bu topigin kaderi oldu normal başlayıp sezaryenle biten doğumlar. Ama olsun sağlıklı olsun da bebisler ve tabi sizler. Allah sizlere bağışlasın oglunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…