- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Ben öyle uyutup koyuyorum yerine ama yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor. Bi de benim ki benden başka kimse de uyumuyorThompson metot diye emzirme yontemi var, tesadufen denk geldim de . ordaki gbi bebegimn vucudunu tutunca daha verimli emmeye basladi .
Oda baya yakin temas bir yontem , o yuzden ilk 3 ay 4.donem misali anne karnindaki gbi seylere ihtiyac duyuyorlar.
ben gogsumde gunde bir kac kez yatiyorum. annem alistirma sicakligina fln dedi ama gecen agliyor cocuk , meme veriyorum emmedi fln sonra bir yatirdim gogsume kafasinida cneemin altina aldim. sustu hemen uyuya daldi
Ben günde 3 defa icince baya arttırıyor hatta bebek fazla geliyor diye emmek istemiyor bende artık sabahları 1 defa yada gece yatmadan 1 defa içeceğim fazla tazyikli gelincede meme reddi yaşıyorumSende etki yaptımı kaç gün sürdü etki etmesi
Ben uzmandan yardım almayı düşünüyorum. Yoksa o dönem biraz zor. Ve çalışan biriyimKızlar, şimdi biz emzirirken uyuyor bu arkadaşlar. Uyumasalar da sonrasında pışş pışş ya da sallama ya da kucakta uyutma vs yapıyoruz. Ben bazen yeterki uyusun diye kucağıma alıp dans ediyorum. Peki sonra uyku eğitimine nasıl geçicez? Aklıma geldikçe sıkıntı basıyor.
Benim kuzenimin esininde yok kuzum o aparatla ilk zamanlar çıkardı şimdi 2 yaşında kendi havada karada kapıyorEvet canım ne kullanmadım ki enjektörle bile çektik ama bizde genetik annemde de yok
Kuzum daha beter oldu çokta yermekte iyi değilCANİM bu sorunu asabildin mi?suan ben yaşıyorum bu durumu.
Sen bir fisla kuzum korkma400 olandan aldım. Bizim ebemiz de 1 fıs yeter dedi ama üzerini okuyunca acaba mı dedim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlaaar topiğin hamile son kişisi olarak ben de Kasım bitmeden doğum yaptım. Çok güzel bir oğlumuz oldu.
Normal başladı doğum ama sezeryanla bitti. Baya hayal kırıklığı yaşadım ama yapacak bir şey yok.
buyuyorlar artik dogduklari gbi sakin degil sipalarYan olarak sorduğumu detaylıca anlatmışsın çok saol. Bizde durumlar aynı. Memeden sonra hala aç gibi davranıyorsa 45-60 cc yapıyorum. Bebeklerimiz aynı gün doğmuş bizim de gaz sorunumuz var. Aynı tepkileri veriyor bebeğim. Meme emince benim bebeğim de çok kısa uyuyor ve ben sürekli acaba sütüm vitaminsiz mi diye düşünüyorum ama normalmiş
ben geceleri uyku tulumnuna koyuyorum. gunduz koltukta bizle oluyor battaniye ortuyoruz. Pis pis yapinca bazen yaziyor ama cogu zaman annemin veya benim kucagimda yatiyor sonra yatiriyoruz nerede yaticaksaBen öyle uyutup koyuyorum yerine ama yarım kundak yapıyorum yoksa hemen uyanıyor. Bi de benim ki benden başka kimse de uyumuyor
Canim benim de sütüm tazyikli su mochi benzeri lansinoh aldim. Bebek birini emerken o fazlasını topluyor 60-70 ml topluyor bir seferde tek memeden hem meme rahatlıyor. Hem de çıkanı gece kayinvalidem veriyor ben biraz uyumus oluyorum.Tatlım sende içince tazyikli geliyormu memeyi reddediyor bu sefer sütler boşa gidiyor
Gece 2 defa yaşıyorum bu olayı mamada biberon tazyikli gelmediği için onu tercih ediyor bense 2 ye düşürdüm şimdide 1 e düşüreceğim bitene kadar sonrada almam sanırım
Canim bazen hiç ateş olmuyor çocuğa göre de değişiyor aşıya göre de. Bazı aşılar daha ağır oluyor mesela. Ben şahsen önden vermem. Hatta 38 i geçmezse hiç vermem. İlk çocuğum pek ateslenmezdi böyle durumlarda. Bu nasıl olacak bakalım.Uyanık cefakar analar aşı günümüz gelsi catti asi olan bebisler ateşlendi mi doktorumuz aşıdan önce calpol verebilirsin tedbir için dedi ama ateslenmezse de boşuna vermiş olacağım
Bu ilk asi hepatitin ikinci dozu degilmi? Bize ateş huzursuzluk falan yapmayacağı söylendi hiç yan etki yapmayan bir asiymis hafif bir asiymis .banyoda yaptırabilirsiniz dendi.nitekim öyle de oldu pazartesi vurulduk bizde bir sorun olmadiUyanık cefakar analar aşı günümüz gelsi catti asi olan bebisler ateşlendi mi doktorumuz aşıdan önce calpol verebilirsin tedbir için dedi ama ateslenmezse de boşuna vermiş olacağım
Şırınga ile zor olmuyor mu canım? Ne kadar sürede ve nasıl içiriyorsun emme pozisyonunda mı?Ben memede doymqdigini farkedince pompayla sutumu sagip siringayla veriyorum. Mama almstm ama pek kullanmiyorm eger disarda isim ciktiysa mecbur kalnca o zaman veriyo annem hem de kotu olmadan bitsin mama diye.
Gogsumu saginca hem kanallar da daha cok aciliyo.
Eşimde alıştırma çocuğu kucağa diyor ama napım öyle susuyor, sakinliyor ve uyuyorŞu an aynı şeyleri yaşıyoruz senle
Meme ve mama şeklinde ilerliyordum biraz fazla kilo almış bebegim (sütüm biraz artmış galiba)
Mamayi azalttım (sütüm çoğaldı mi bilmiyorum ama )
Gün içerisinde uyanıklık süresi arttı.Kucagimda uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor.Butun gün kucak kucağa yaşıyoruz.
Bence hiç kasma çok değişiyor huyları. O düzen oturana kadar epey bir zaman istiyor. Yani var mıdır bir çözümü bilmiyorum. Oglumdan hatırladığım sürekli düzeninin değiştiği. Tam bu sefer oturdu diyordum hop yeni bir düzen. Aklıma gelen gece duş aldirabilirsin. Belki o mayıştırıp uyutabilir.Kizlar selam çok büyük bi problemim var. Bebegim gece uyanık gündüz uyuyor. Bunu nasıl asabilirim?
Teşekkür ederim tatlım bir bakim bende lansinoh elle sağma var bu farklı sanırımCanim benim de sütüm tazyikli su mochi benzeri lansinoh aldim. Bebek birini emerken o fazlasını topluyor 60-70 ml topluyor bir seferde tek memeden hem meme rahatlıyor. Hem de çıkanı gece kayinvalidem veriyor ben biraz uyumus oluyorum.
Gözün aydın canım. Bu topigin kaderi oldu normal başlayıp sezaryenle biten doğumlar. Ama olsun sağlıklı olsun da bebisler ve tabi sizler. Allah sizlere bağışlasın oglunuzuKızlaaar topiğin hamile son kişisi olarak ben de Kasım bitmeden doğum yaptım. Çok güzel bir oğlumuz oldu.
Normal başladı doğum ama sezeryanla bitti. Baya hayal kırıklığı yaşadım ama yapacak bir şey yok.
Hayırlı olsunKızlaaar topiğin hamile son kişisi olarak ben de Kasım bitmeden doğum yaptım. Çok güzel bir oğlumuz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?