Ay bebiş sensiz duruyor mu canım7 kilom kaldı benimde 50 olsam kafi 45 lik halime dönmek istemiyorum bu halimide sevdimbende iç çamaşırı gibi olandan takıyorum m beden 2 kilo daha verince small bedene geçeceğim
İz için kullanmıyorum nedense takmadım normalde asla iz sevmem vücudumda
Bende haftada 4 gün 40 dk yürüyorum tatlım 5 e çıkaracağım annem gelirse annemle yada eşimle sonra ılık bir duş çok iyi geliyor
Yaa ben de öyle sitenin koşu parkuru var çıkıp yürümek istiyorum bebisi de slinge sarmak istiyorum ama eşim çıkarma diyo tikildik kaldık eveAy bebiş sensiz duruyor mu canımben de çıkıp yürümek istiyorum ama bizimki canı sıkıldıkça meme istiyor duşa bile korka korka giriyorum. Bebişi alıp mı çıksam bilemedim ki. Eve hapsolmuş gibiyim
Benim de aynı şekilde sabahları düz gün içinde şişiyor. Geçiyor zamanla ilkinden deneyimliyim. Hiç acele edip gereksiz şeylere gitme.İnşAllah kuzum tek göbeğe alışamadım hafif ama öyle üstte değil
Sabah kayboluyor yemek yiyip su içtikçe akşama doğru 5 6 aylık oluyorsabahları çok tatlı
Kilo takmıyorum ama göbek hiç olmamıştı şimdi gitmemesi biraz can sıkıcı andulasyon felan var bebeğe zarar olur diye gitmiyorum
Mevzuatta öyle yazdığını bilmiyordum ne saçma bir karar. Bizde de ikimiz de memuruz eşim halletti o işleri ona yatar. Üç kuruş ama hakkımız neticede uğraş o yüzden :) Eşin ayrılırsa o zaman üstüne alabilirsin ya daMemur arkadaşlar size birşey soracağım. Ben bir seferlik 300-400 tl olan değil de maaşa eklenen aile yardımı için dilekçe vermek istiyorum. Karı koca memursa yalnızca koca alır diyor mevzuatta sinir oldum. Eşimin alması önemli değil ilk çocuğumuzun parası ona yatıyor zaten ama iş değiştirme durumu var. Ben almak istiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda?
Aman bu arada uğraşmayacağım vazgeçtim üç kuruş bir şeymiş zaten
Kesinlikle canım şükürler olsunKesinlikle çok haklısın mesela bizim previa durumu. Sezaryen olmasa kan kaybından gitmiştik. Ameliyatta doktorum ne taklalar attı rahmi almamak için. Çok şükür bilime tıbba ve iyi yetişmiş hekimlerimize.
Canım sanmıyorum ya. Geçen gün eşim sen başvur dedi. Ben uğraşmak istemedim. Yönetmelikte mi yazıyor o. Çok saçma geldi bana.Memur arkadaşlar size birşey soracağım. Ben bir seferlik 300-400 tl olan değil de maaşa eklenen aile yardımı için dilekçe vermek istiyorum. Karı koca memursa yalnızca koca alır diyor mevzuatta sinir oldum. Eşimin alması önemli değil ilk çocuğumuzun parası ona yatıyor zaten ama iş değiştirme durumu var. Ben almak istiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda?
Aman bu arada uğraşmayacağım vazgeçtim üç kuruş bir şeymiş zaten
Öncesi sonrası atacağım tatlım diyetisyene atmıştım ilk halimi bu ay sonra devam edermiyim bilmiyorum cekinince atarımYine bulmuş değişik bi şeyandulasyon, ilk kez duydum. Kesin göbek dediğinde de bi şey yoktur, senin kuruntundur yine
Kuzum önce 15 dkyla başlaSüpersin canım ben yarım saat yavaş tempo yürüyorum ama burası ayaz bildiğin güneş yoksa dötün donuyorki artık bu son hafta idi baya kış gelecek. vücudum hala daha fazla harekete müsaade etmiyor. bir de aylardır yatıyorum ya kaslarım zayıf. yavaş yavaş açacağım inşallah kasları.
Yok hic zor olmuyo. Yatiruyorun yataga hafif basina destek verip doyup da reddedene dek iciriyorum. Meme de emdigi icin biberonun 30 ml. YetiyoŞırınga ile zor olmuyor mu canım? Ne kadar sürede ve nasıl içiriyorsun emme pozisyonunda mı?
Bende 2.yi istiyorum ama bu gece uykusuzluklari caydiriyorYa kesinlikle ben sezaryenden korktuğum için normal istiyodumkorktuğum gibi değilmiş yine olsa yine olurum bu sefer de ssvdden korktuğum için ikinciyi sezaryen olacam
Kuzum bak emdir gazını çıkar yatır 1 saat sana müsade edecektir ama o sırada yürüyüş kıyafetin üstünde olsun wcye gitmiş ol suyunu içmiş ol yani emdirmeden önce hazırlığını yap sonra kime bırakıyorsan bırak arkana bakmadan kaçAy bebiş sensiz duruyor mu canımben de çıkıp yürümek istiyorum ama bizimki canı sıkıldıkça meme istiyor duşa bile korka korka giriyorum. Bebişi alıp mı çıksam bilemedim ki. Eve hapsolmuş gibiyim
Kuzu ama cidden inceltiyorlar kolum üst belim ince ama göbek var bacaklarım kalın ama yani aynı dogum öncesi gibi iç bacak var biraz onu sguatla çemberle yok edebiliyorumBenim de aynı şekilde sabahları düz gün içinde şişiyor. Geçiyor zamanla ilkinden deneyimliyim. Hiç acele edip gereksiz şeylere gitme.
Geçmiş olsun kuzumAy kizim el ayak agiz hastaligi oldu. Insallah bebegime bulasmaz sut korur
İlk başta 900 gramla başlayınca ben sandım ki hep öyle gidecekBugün 51. günleri canım. Öyle aşırı kilo almadılar mama ile desteklemediğim için belki de. Yeni başladık bakalım. 6 günde 160’sa 7 günde 200 gr dır. O da haftalık çok iyi canım ayda 800 gr yapar neden canını sıkıyorsun. Ayda 600 gr kilo alımı için yeterli görülen alt sınır zaten. İçini ferah tut gayet güzel büyüyor oğluşun
Sağım yaparak denedin mi canım belki de gitmemiştir bazen öyle geliyor insana ama sağınca geliyoBenim sütüm gittiveriyorum göğsümü arada ama süt yok doyurucu öyle ten teması yapalım diye
ÇörekotuBenim sütüm gittiveriyorum göğsümü arada ama süt yok doyurucu öyle ten teması yapalım diye
O da böyle canımCanım bide içeriğini atarmısın yanında yazıyor ya o kısmını
Ya sen zayifsin. Gider göbeğin de merak etme. Daha rahmin bile yerine oturmadı. Birkaç aya o da gider emin ol. Ben ilk oğlumda 13 kilo aldım. 15. Günümde 15 kilo vermiştim. Ama emzirirken iştahım çok açılmıştı ve beş altı kilo geri aldım. Bunda öyle olmadı ama daha 8 kilo verdim. Vermem gereken bir sekiz dokuz kilo daha var. Yavaş yavas veririm diye düşünüyorum. Olmadı diyetisyene giderim. Amaaaan tek dert o olsun. Valla o kadar takmıyorum ki kilodan nefret eden biriyim. Ama bu bir süreç biliyorum. Geçiyor... Geçecek... Miniklerimizin tadını çıkaralım. Bir daha gelmeyecek bu günler. Zor ama çok kıymetli zamanlar bunlar.Kuzu ama cidden inceltiyorlar kolum üst belim ince ama göbek var bacaklarım kalın ama yani aynı dogum öncesi gibi iç bacak var biraz onu sguatla çemberle yok edebiliyorum
Bu minik hediye göbek umarım söner balon gibi
Yani bak şöyle yumuşak kalmasina razıyım sadece şişliği gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?