2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bebiş sensiz duruyor mu canım ben de çıkıp yürümek istiyorum ama bizimki canı sıkıldıkça meme istiyor duşa bile korka korka giriyorum. Bebişi alıp mı çıksam bilemedim ki. Eve hapsolmuş gibiyim

Yaa ben de öyle sitenin koşu parkuru var çıkıp yürümek istiyorum bebisi de slinge sarmak istiyorum ama eşim çıkarma diyo tikildik kaldık eve

Benim de aynı şekilde sabahları düz gün içinde şişiyor. Geçiyor zamanla ilkinden deneyimliyim. Hiç acele edip gereksiz şeylere gitme.

Mevzuatta öyle yazdığını bilmiyordum ne saçma bir karar. Bizde de ikimiz de memuruz eşim halletti o işleri ona yatar. Üç kuruş ama hakkımız neticede uğraş o yüzden :) Eşin ayrılırsa o zaman üstüne alabilirsin ya da

Canım sanmıyorum ya. Geçen gün eşim sen başvur dedi. Ben uğraşmak istemedim. Yönetmelikte mi yazıyor o. Çok saçma geldi bana.

Yine bulmuş değişik bi şey andulasyon, ilk kez duydum. Kesin göbek dediğinde de bi şey yoktur, senin kuruntundur yine
Öncesi sonrası atacağım tatlım diyetisyene atmıştım ilk halimi bu ay sonra devam edermiyim bilmiyorum cekinince atarım
İlk halimi görsen anlarsın 45 tim 48 kiloyla hamile kaldım 62yle doğurdum

Kuzum önce 15 dkyla başla
Günde 30 dk evin içinde leslie yürüme var ama sen sabit durdudugun yerde orta tempodada yürüyebilirsin. Çok eğlenceli oluyor bebek uyudumu 30 dk sadece
Ama açık hava ruha iyi geliyor günde 5 dkda olsa kendinle kalmak yoksa kafayı yerim

Kuzum bak emdir gazını çıkar yatır 1 saat sana müsade edecektir ama o sırada yürüyüş kıyafetin üstünde olsun wcye gitmiş ol suyunu içmiş ol yani emdirmeden önce hazırlığını yap sonra kime bırakıyorsan bırak arkana bakmadan kaç 1 saat en geç uyanmaz yani benimki öyle her bebek farklı tabi gelincede duş alabiliyorsam alıyorum yoksa uyanmissa suyumu içip emdirip duşa giriyorum

Benim de aynı şekilde sabahları düz gün içinde şişiyor. Geçiyor zamanla ilkinden deneyimliyim. Hiç acele edip gereksiz şeylere gitme.
Kuzu ama cidden inceltiyorlar kolum üst belim ince ama göbek var bacaklarım kalın ama yani aynı dogum öncesi gibi iç bacak var biraz onu sguatla çemberle yok edebiliyorum
Bu minik hediye göbek umarım söner balon gibi
Yani bak şöyle yumuşak kalmasina razıyım sadece şişliği gitsin

İlk başta 900 gramla başlayınca ben sandım ki hep öyle gidecek ay sağlıkları yerinde olsun da gerçekten atak haftasındaymışız üç gündür kabus gibi geceleri çığlık çığlığa sürekli kucakta geziyor öyle Bile durmuyor kolik ağrıları gibi umarım bir an önce biter

Ya sen zayifsin. Gider göbeğin de merak etme. Daha rahmin bile yerine oturmadı. Birkaç aya o da gider emin ol. Ben ilk oğlumda 13 kilo aldım. 15. Günümde 15 kilo vermiştim. Ama emzirirken iştahım çok açılmıştı ve beş altı kilo geri aldım. Bunda öyle olmadı ama daha 8 kilo verdim. Vermem gereken bir sekiz dokuz kilo daha var. Yavaş yavas veririm diye düşünüyorum. Olmadı diyetisyene giderim. Amaaaan tek dert o olsun. Valla o kadar takmıyorum ki kilodan nefret eden biriyim. Ama bu bir süreç biliyorum. Geçiyor... Geçecek... Miniklerimizin tadını çıkaralım. Bir daha gelmeyecek bu günler. Zor ama çok kıymetli zamanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…