- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Farklı canım memeye tutturuyorsun vakum mantığı ile hem akan sütü topluyor üstün başın ıslanmıyor hem de tazyiki de alıyor.Teşekkür ederim tatlım bir bakim bende lansinoh elle sağma var bu farklı sanırım
Ya hakikaten şu koca topikte normal doğurabilen (normal doğum isteyip de) sanki 1-2 kişi oldu değil mi?Gözün aydın canım. Bu topigin kaderi oldu normal başlayıp sezaryenle biten doğumlar. Ama olsun sağlıklı olsun da bebisler ve tabi sizler. Allah sizlere bağışlasın oglunuzu
Ya hakikaten şu koca topikte normal doğurabilen (normal doğum isteyip de) sanki 1-2 kişi oldu değil mi?
Gece 2 defa çıldırıyor memeyi istemiyor makas gibi tutuyorum onuda öğrendi anlıyorFarklı canım memeye tutturuyorsun vakum mantığı ile hem akan sütü topluyor üstün başın ıslanmıyor hem de tazyiki de alıyor.
Aynen öyle oldu canım. Garipler onca sancı çektiler beklediler hep işin sonu sezaryene gitti. Çok ilginç.Ya hakikaten şu koca topikte normal doğurabilen (normal doğum isteyip de) sanki 1-2 kişi oldu değil mi?
Maşallah canım. Ben de bu sefer daha hızlı toparladım. Tabi bebekle eve gelince moral olarak çok daha iyiyim o da etkili. Doktorun yazdığı kremi iki sefer olmasa da günde bir kere sürüyorum benimki de baya azaldı görüntü olarak. Bu sefer korse de taktım müthiş farketti. Bu hafta Ankara havası elverdiğince yürüyüşe de başladım. Hatta komşum gördü hamile olduğumu unutmuş sanırım oğlumu sordu bebişi sormadısezeryande normal gibi bence ihi ağrısı gitti iz desen kırmızı birsey dikiş felan yok erimiş gitmiş benim abarttigim kadar korkunç değilmiş
Sadece hafif göbek var oda bence 1 senede toparlar kişinin vücuduna göre
Bir seneyi bile bulmaz bence. Birkaç ayda normale döner.sezeryande normal gibi bence ihi ağrısı gitti iz desen kırmızı birsey dikiş felan yok erimiş gitmiş benim abarttigim kadar korkunç değilmiş
Emzik tutsa çok iyi olur canım. Ben de tutturamıyorum kayınvalidem gece ben onunla sakinleştiriyorum gaz sancılarını diyor. Hastaneye gittiğimizde pusette tuttu bir iki kere büyük rahatlık gerçekten. Ben istiyorum emzik almasını baya.Gece 2 defa çıldırıyor memeyi istemiyor makas gibi tutuyorum onuda öğrendi anlıyorgittikçe algıları açılıyor maşAllah hele çirkin söz sevmiyor yani nasıl diyim hadi oğlum felan onun için kızma gibi ona bile ağlıyor yaparsın oğlum kopçiklersin dedikçe sakinleşiyor gece 1 saat uyursak bizim için yeterli emzik hiç emmiyor öğürüyor
Tutsa iyimi olur olmazmı onada karar veremedim oyalamak amaçlı diyorum
Kesinlikle çok haklısın mesela bizim previa durumu. Sezaryen olmasa kan kaybından gitmiştik. Ameliyatta doktorum ne taklalar attı rahmi almamak için. Çok şükür bilime tıbba ve iyi yetişmiş hekimlerimize.Aynen öyle oldu canım. Garipler onca sancı çektiler beklediler hep işin sonu sezaryene gitti. Çok ilginç.O yüzden hep derim iyi ki sezaryen var. Hayat kurtarıyor gerçekten bazen. Eskiden anne, bebek ölümlerinin çok olmasının sebebi bunlar işte. Neyse ki hepsi sağlıkla kucağına aldı bebislerini. Önemli olan o.
Aynen benimkide öyle bayağı ugrasti .iyiki bu doktora denk gelmisim o takip etmiş hamileligimi diyorum.her doktorda yapmıyor bu ameliyatları .biz iyi doktorlara denk geldik çok sukurKesinlikle çok haklısın mesela bizim previa durumu. Sezaryen olmasa kan kaybından gitmiştik. Ameliyatta doktorum ne taklalar attı rahmi almamak için. Çok şükür bilime tıbba ve iyi yetişmiş hekimlerimize.
Yalnız benim bağırsaklarım ameliyattan sonra hala toparlanamadı. Çalışmıyor resmen. Affedersiniz kabız bile değilim yani his yok talep yokGaz yapacak diye kayısı, bakliyat vs. de yiyemiyorum.
Aynen canim ya sagolsunlar valla. Bir de overimden doku aldı patlojiye gönderdi. Çok titiz hoca Allah razı olsun.Aynen benimkide öyle bayağı ugrasti .iyiki bu doktora denk gelmisim o takip etmiş hamileligimi diyorum.her doktorda yapmıyor bu ameliyatları .biz iyi doktorlara denk geldik çok sukur
Benim 15 gun oldu canim. İlk bir hafta daha beterdi aynı dediğin gibi yok gibiydi. Simdi o kadar değil ama yine eskisi gibi değil.Kaç gün oldu vanım doğum yapalı? Benim 5 gün sürdü çünkü. Dediğin gibi kabızlık da hissetmiyordum, sanki bağırsaklarım yokmuş gibiydi.
7 kilom kaldı benimde 50 olsam kafi 45 lik halime dönmek istemiyorum bu halimide sevdimMaşallah canım. Ben de bu sefer daha hızlı toparladım. Tabi bebekle eve gelince moral olarak çok daha iyiyim o da etkili. Doktorun yazdığı kremi iki sefer olmasa da günde bir kere sürüyorum benimki de baya azaldı görüntü olarak. Bu sefer korse de taktım müthiş farketti. Bu hafta Ankara havası elverdiğince yürüyüşe de başladım. Hatta komşum gördü hamile olduğumu unutmuş sanırım oğlumu sordu bebişi sormadıBeslenmeme de dikkat ediyorum. 6.5 kilom kaldı iki hafta da 8.5 kg verdim. (tabi bu koşullar kayınvalidem kırkımız çıkıp da gittiğinde çook değişecek ama ben de fırsatı değerlendiriyorum diyelim)
İnşAllah kuzum tek göbeğe alışamadım hafif ama öyle üstte değilBir seneyi bile bulmaz bence. Birkaç ayda normale döner.
İnşAllah kuzum tek göbeğe alışamadım hafif ama öyle üstte değil
Sabah kayboluyor yemek yiyip su içtikçe akşama doğru 5 6 aylık oluyorsabahları çok tatlı
Kilo takmıyorum ama göbek hiç olmamıştı şimdi gitmemesi biraz can sıkıcı andulasyon felan var bebeğe zarar olur diye gitmiyorum
Süpersin canım ben yarım saat yavaş tempo yürüyorum ama burası ayaz bildiğin güneş yoksa dötün donuyor7 kilom kaldı benimde 50 olsam kafi 45 lik halime dönmek istemiyorum bu halimide sevdimbende iç çamaşırı gibi olandan takıyorum m beden 2 kilo daha verince small bedene geçeceğim
İz için kullanmıyorum nedense takmadım normalde asla iz sevmem vücudumda
Bende haftada 4 gün 40 dk yürüyorum tatlım 5 e çıkaracağım annem gelirse annemle yada eşimle sonra ılık bir duş çok iyi geliyor
Ya kesinlikle ben sezaryenden korktuğum için normal istiyodumsezeryande normal gibi bence ihi ağrısı gitti iz desen kırmızı birsey dikiş felan yok erimiş gitmiş benim abarttigim kadar korkunç değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?