2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Seninki dilli demek kuzum
Benimki birşey demez .
Anneme der annem benim huyumu bildiği için daha doğrusu hepsi alışık.
Evet anne güzelmiş derim ertesi gün atarım
Onunda içi gider artık ya soruyor yada almıyor getirmiyor yoksa çöpe gider yada kırılır

Öncesi sonrası atacağım tatlım diyetisyene atmıştım ilk halimi bu ay sonra devam edermiyim bilmiyorum cekinince atarım
İlk halimi görsen anlarsın 45 tim 48 kiloyla hamile kaldım 62yle doğurdum
Bende 44 ile kaldım hamile 62 ile doğurdum.dogumdan itibaren 51 e düştüm şuan .50 den aşağı inmek istemiyorum ama 44 kilo halime dönmek istemiyorum ya.cok zayıflık yakışmıyor bana .ilk dogumumda da düşük kiloyla kalmıştım doğum sonrası eski halime döndüm .inşallah bu defa düşmem artık 50 in altina

Sen iyisin maşAllah kuzum ben daha doğum öncesine inemedim kaç gün oldu senin doğum yapali 7 kilom var

Yaptırdık aşıyı ilaç içirmemistim Allahtan ateş yapmaz banyo da yaptirabilirsin dediler 2. Aydaki aşıda 3 gün banyo yokmuş sanırım sıkıntılı olan o

Benim 3. Olduğundan ben ilk günlerde tek kaldım annem arada gelip yemek yapıp evi toplayıp gidiyor kv üst katta pek uğramadı uzun süre .sadece kızları okula bırakıp alıyordu su iki gündür eşim demiş heralde yemek yapıyor şaşkın ördek gibi bakıyorum ,dün çok ağladı oğlum eşime soyleldim gaz damlası aldık senin yediğin şeylerden karnı ağrıyor dedi bende dedim ne yiyorumki ben 12 de kahvaltı akşam artık sen gelince ne yaparsam dedim heralde ona takıldı anasına yemek yap dedi yapıyor şimdi ama evde tekim kizlarim okuldan dönüşümlü geliyor onalr evde işte. İki agucuk bugucuk yapıp gidiyorlar odalarına

Tek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için
Benim de annem 6 gün kayınvalidem 6 gün kaldı iyi olduğumu kendime yetebildigimi gördüler memleketlerine döndüler ama sagolsunlar ikisi de çok güzel baktılar bana kayınvalidem emzirirken yatağıma kahvaltı bile getirdi hakkını ödeyemem. Çok şükür bugün 13.gun bebeğe de yetisiyorum eve de yetisiyorum

Yaa 27 Ekim'de yaptım canım ya çok hızlı düştüm ben ya50 den aşağıda düşersem zaten eski zayifligima donucem demektir.insallah dusmem
Ben 4 gece kaldım hastanede taburcu olduğum gün tartıldım 55 e inmisim zaten şuanda da 51 bakalım artık ben çok vermek istemiyorum acikcasi

Müsaitsen uyku tulumunu fotosunu atar mısın

Ay o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldım gece bile benim üzerimde uyuyor bugün anneme verip uyumayı denicem umarım durur annemde

Eşimde alıştırma çocuğu kucağa diyor ama napım öyle susuyor, sakinliyor ve uyuyor
Bu çocuğu kucağa alıştırma diyenleri anlamıyorum. Ya bu çocuk doğalı daha kaç gün oldu tabi ki kucağıma alacağım. Ben onun annesiyim tabi ki en güvenli yer benim kollarım. Saçma saçma kucağına alıştırma kucağına alıştırma. Zaten ben doğurdum bana alışık şekilde doğuyor neyin peşindesiniz.

Teşekkür ederim tatlım bir bakim bende lansinoh elle sağma var bu farklı sanırım
Ben kullanamadım çok zahmetli şu süt toplayanlar daha iyi tazyikli sütün geliyorsa mutlaka onu kullanmalısın manuel olan hem zaman kaybı hem de gelen sütün gelmez oluyor ben de öyle oldu

Göbek bende de vardı yeni yeni gitmeye başladı. 85 kilo ile doğuma girdim hastaneden çıkarken yine 85 kiloydum. Şu an 72 e düştüm İnşallah biraz daha gider

Cehalet timsalleri çocuk kaç ay kucakta kalacak en fazla bir yıl.Annesi ile güven bağı kucağa alinmadan nasıl olusacakmis acaba ? Bunu bana bir kere biri söylemişti çok garibime gitti çocuğun tek kalesi sensin seni de kucağa alıştırma diye uzaklaştırıyorlar dünyada yapayalniz hissetmesine sebep oluyorlar.. Kucağımda uyusun,emsin,emerek uyusun sonuçta bu işte bir zarar varsa zararı ben çekeceğim onlara ne ? Laf soksak Lohusa oluruz ama

Yaa 27 Ekim'de yaptım canım ya çok hızlı düştüm ben ya50 den aşağıda düşersem zaten eski zayifligima donucem demektir.insallah dusmem
Kuzum koruma diyeti felan yapsan sütün azalmadan diyetisyenler yapıyor sağlıklı liste devlettede var aile sağlık merkezlerindede sağlık ocağı değil
Ben sağlıksız beslendim gebelikte ondan hızlı gitmiyor yavaş yavaş gidiyor bulgur çok yemiştim yinede yiyesim var çok seviyorum bulgur işini sarımsaklı köfte içli köfte kısır mercimek köftesi bulgur pilavı boza

Göbek bende de vardı yeni yeni gitmeye başladı. 85 kilo ile doğuma girdim hastaneden çıkarken yine 85 kiloydum. Şu an 72 e düştüm İnşallah biraz daha gider
Doğuma girdiginizle hastaneden taburcu olurken hiç dusmedimi kilonuz.ben niye böyle hızlı düştüm acaba ya ben bebek çıktı su plesanta falan onlar çıktı o yüzden düştüm diyordum.

İlk kez duydum bak şuan sade anne sütü veriyorum var ama bu şekilde düşersem sütte kesilir tabi bunu bir arastirayim canım sagol

Ay o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldım gece bile benim üzerimde uyuyor bugün anneme verip uyumayı denicem umarım durur annemde
Uykuda önemli 1 saatte olsa .
Gece beni mahvediyor birde beslenmesi için uyanması gerek alarm kuruyoruz uyuyup dalarız diye

İlk kez duydum bak şuan sade anne sütü veriyorum var ama bu şekilde düşersem sütte kesilir tabi bunu bir arastirayim canım sagol
Hayırlısıyla sütün kesilmez öyle düşünme
Sen benim yerime bulgur ye bol süt yapiyor gaz problemi yoksa bebeğin süper arttırır ben yemeye korkuyorum kisirdan felan 3 kaşık yiyorum bir dilim ekmeğe eş değer nefsimi köreltiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…