Seninki dilli demek kuzumAy ben espriyle karışık cevap versem hemen tansiyonu düşüyo perişan oluyo gerçekten şu lohusalık döneminde özellikle iyice sıtkım sıyrıldı görmek dahi istemiyorum. Ördüğü danteli bile sermedim diye komşulardan tut akrabalarımdan tut herkese şikayet ediyo bıkmadan usanmadan süreklibir olayı bi kere anlatırsın biter ama bu öyle değil her gördüğünde bana laf çarpar anneme laf çarpar adamı dantelleri ördüm de sermedi diye
Bende 44 ile kaldım hamile 62 ile doğurdum.dogumdan itibaren 51 e düştüm şuan .50 den aşağı inmek istemiyorum ama 44 kilo halime dönmek istemiyorum ya.cok zayıflık yakışmıyor bana .ilk dogumumda da düşük kiloyla kalmıştım doğum sonrası eski halime döndüm .inşallah bu defa düşmem artık 50 in altinaÖncesi sonrası atacağım tatlım diyetisyene atmıştım ilk halimi bu ay sonra devam edermiyim bilmiyorum cekinince atarım
İlk halimi görsen anlarsın 45 tim 48 kiloyla hamile kaldım 62yle doğurdum
Sen iyisin maşAllah kuzum ben daha doğum öncesine inemedim kaç gün oldu senin doğum yapali 7 kilom varBende 44 ile kaldım hamile 62 ile doğurdum.dogumdan itibaren 51 e düştüm şuan .50 den aşağı inmek istemiyorum ama 44 kilo halime dönmek istemiyorum ya.cok zayıflık yakışmıyor bana .ilk dogumumda da düşük kiloyla kalmıştım doğum sonrası eski halime döndüm .inşallah bu defa düşmem artık 50 in altina
Canim bazen hiç ateş olmuyor çocuğa göre de değişiyor aşıya göre de. Bazı aşılar daha ağır oluyor mesela. Ben şahsen önden vermem. Hatta 38 i geçmezse hiç vermem. İlk çocuğum pek ateslenmezdi böyle durumlarda. Bu nasıl olacak bakalım.
Yaptırdık aşıyı ilaç içirmemistim Allahtan ateş yapmaz banyo da yaptirabilirsin dediler 2. Aydaki aşıda 3 gün banyo yokmuş sanırım sıkıntılı olan oBu ilk asi hepatitin ikinci dozu degilmi? Bize ateş huzursuzluk falan yapmayacağı söylendi hiç yan etki yapmayan bir asiymis hafif bir asiymis .banyoda yaptırabilirsiniz dendi.nitekim öyle de oldu pazartesi vurulduk bizde bir sorun olmadi
Benim 3. Olduğundan ben ilk günlerde tek kaldım annem arada gelip yemek yapıp evi toplayıp gidiyor kv üst katta pek uğramadı uzun süre .sadece kızları okula bırakıp alıyordu su iki gündür eşim demiş heralde yemek yapıyor şaşkın ördek gibi bakıyorum ,Kızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl
Yaa 27 Ekim'de yaptım canım ya çok hızlı düştüm ben yaSen iyisin maşAllah kuzum ben daha doğum öncesine inemedim kaç gün oldu senin doğum yapali 7 kilom var
Benim de annem 6 gün kayınvalidem 6 gün kaldı iyi olduğumu kendime yetebildigimi gördüler memleketlerine döndülerTek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için
Ben 4 gece kaldım hastanede taburcu olduğum gün tartıldım 55 e inmisim zaten şuanda da 51 bakalım artık ben çok vermek istemiyorum acikcasiYaa 27 Ekim'de yaptım canım ya çok hızlı düştüm ben ya50 den aşağıda düşersem zaten eski zayifligima donucem demektir.insallah dusmem
Müsaitsen uyku tulumunu fotosunu atar mısınbuyuyorlar artik dogduklari gbi sakin degil sipalar
anne sutunun %80 i fln zaten su . normal mama gbi doyurmamasi. ondan cabuk uyaniyorlar
ben geceleri uyku tulumnuna koyuyorum. gunduz koltukta bizle oluyor battaniye ortuyoruz. Pis pis yapinca bazen yaziyor ama cogu zaman annemin veya benim kucagimda yatiyor sonra yatiriyoruz nerede yaticaksa
Ay o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldımKuzum bak emdir gazını çıkar yatır 1 saat sana müsade edecektir ama o sırada yürüyüş kıyafetin üstünde olsun wcye gitmiş ol suyunu içmiş ol yani emdirmeden önce hazırlığını yap sonra kime bırakıyorsan bırak arkana bakmadan kaç1 saat en geç uyanmaz yani benimki öyle her bebek farklı tabi gelincede duş alabiliyorsam alıyorum yoksa uyanmissa suyumu içip emdirip duşa giriyorum
Bu çocuğu kucağa alıştırma diyenleri anlamıyorum. Ya bu çocuk doğalı daha kaç gün oldu tabi ki kucağıma alacağım. Ben onun annesiyim tabi ki en güvenli yer benim kollarım. Saçma saçma kucağına alıştırma kucağına alıştırma. Zaten ben doğurdum bana alışık şekilde doğuyor neyin peşindesiniz.Eşimde alıştırma çocuğu kucağa diyor ama napım öyle susuyor, sakinliyor ve uyuyor
Ben kullanamadım çok zahmetli şu süt toplayanlar daha iyi tazyikli sütün geliyorsa mutlaka onu kullanmalısın manuel olan hem zaman kaybı hem de gelen sütün gelmez oluyor ben de öyle olduTeşekkür ederim tatlım bir bakim bende lansinoh elle sağma var bu farklı sanırım
Göbek bende de vardı yeni yeni gitmeye başladı. 85 kilo ile doğuma girdim hastaneden çıkarken yine 85 kiloydum. Şu an 72 e düştümsezeryande normal gibi bence ihi ağrısı gitti iz desen kırmızı birsey dikiş felan yok erimiş gitmiş benim abarttigim kadar korkunç değilmiş
Sadece hafif göbek var oda bence 1 senede toparlar kişinin vücuduna göre
Cehalet timsalleri çocuk kaç ay kucakta kalacak en fazla bir yıl.Annesi ile güven bağı kucağa alinmadan nasıl olusacakmis acaba ? Bunu bana bir kere biri söylemişti çok garibime gitti çocuğun tek kalesi sensin seni de kucağa alıştırma diye uzaklaştırıyorlar dünyada yapayalniz hissetmesine sebep oluyorlar.. Kucağımda uyusun,emsin,emerek uyusun sonuçta bu işte bir zarar varsa zararı ben çekeceğim onlara ne ? Laf soksak Lohusa oluruz amaBu çocuğu kucağa alıştırma diyenleri anlamıyorum. Ya bu çocuk doğalı daha kaç gün oldu tabi ki kucağıma alacağım. Ben onun annesiyim tabi ki en güvenli yer benim kollarım. Saçma saçma kucağına alıştırma kucağına alıştırma. Zaten ben doğurdum bana alışık şekilde doğuyor neyin peşindesiniz.
Kuzum koruma diyeti felan yapsan sütün azalmadan diyetisyenler yapıyor sağlıklı liste devlettede var aile sağlık merkezlerindede sağlık ocağı değilYaa 27 Ekim'de yaptım canım ya çok hızlı düştüm ben ya50 den aşağıda düşersem zaten eski zayifligima donucem demektir.insallah dusmem
Doğuma girdiginizle hastaneden taburcu olurken hiç dusmedimi kilonuz.ben niye böyle hızlı düştüm acaba ya ben bebek çıktı su plesanta falan onlar çıktı o yüzden düştüm diyordum.Göbek bende de vardı yeni yeni gitmeye başladı. 85 kilo ile doğuma girdim hastaneden çıkarken yine 85 kiloydum. Şu an 72 e düştümİnşallah biraz daha gider
İlk kez duydum bak şuan sade anne sütü veriyorum var ama bu şekilde düşersem sütte kesilir tabi bunu bir arastirayim canım sagolKuzum koruma diyeti felan yapsan sütün azalmadan diyetisyenler yapıyor sağlıklı liste devlettede var aile sağlık merkezlerindede sağlık ocağı değil
Ben sağlıksız beslendim gebelikte ondan hızlı gitmiyor yavaş yavaş gidiyor bulgur çok yemiştimyinede yiyesim var çok seviyorum bulgur işini sarımsaklı köfte içli köfte kısır mercimek köftesi bulgur pilavı boza
5 aylık gibi hafif çıkık dimi kuzumGöbek bende de vardı yeni yeni gitmeye başladı. 85 kilo ile doğuma girdim hastaneden çıkarken yine 85 kiloydum. Şu an 72 e düştümİnşallah biraz daha gider
Uykuda önemli 1 saatte olsa .Ay o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldımgece bile benim üzerimde uyuyor bugün anneme verip uyumayı denicem umarım durur annemde
Hayırlısıyla sütün kesilmez öyle düşünmeİlk kez duydum bak şuan sade anne sütü veriyorum var ama bu şekilde düşersem sütte kesilir tabi bunu bir arastirayim canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?