2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben kullanamadım çok zahmetli şu süt toplayanlar daha iyi tazyikli sütün geliyorsa mutlaka onu kullanmalısın manuel olan hem zaman kaybı hem de gelen sütün gelmez oluyor ben de öyle oldu
Birde hijyenik bulamadim bendekini yıka kurut zaman kaybı
Dediğin gibi gece bosaldi bu seferde boş çekiyor gibi geldi korkmuştum halbuki arttırır derler boşalttikca yani bende bu etkiyi yaptı.

Darısıda bana olsun tatlım.
Kendime güvenmiyorum.
Bebeğim için cesaretim var 5 te felan kalkarım
Anca biter işim

Ay o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldım gece bile benim üzerimde uyuyor bugün anneme verip uyumayı denicem umarım durur annemde
Günde 30 dk bile yeter kuzum
Evin içinde inan bunu yapabilirsin.
Sabit durup orta tempo yürüyorsun .
Enerji veriyor .

Uykuda önemli 1 saatte olsa .
Gece beni mahvediyor birde beslenmesi için uyanması gerek alarm kuruyoruz uyuyup dalarız diye
Evet ben de gece hep alarm kuruyorum. Ama hep üzerimde uyuduğu için yarı dik pozisyonda hep sırt üstü yatıyorum. Hiç sağlıklı bir uyku olmuyor. Zaten 3 saatte bir uyanıyoruz en geç. Besle gaz alt değiştirme derken 1.5 2 saate yakın zaman geçiyor

Hep aynı olmaz canım. Benim ilk oğlumda ilk ay 1.500 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 aldı ve sonraki aylar zaten iyice azaldı. Doktor çok alıyor diye kızıyordu ama kolikti sürekli memedeydi sadece anne sütü aldığı için de kes diyemiyordu. Bu bebeler abileri gibi çok almıyolar zaten prematüre olunca daha farklı olabiliyor. Ayy dün gece Ege mahvetti bizi çığlık çığlığa bütün gece uyumadı valla o da biz de perişan olduk Oğlumun sarılığı uzadı canım 23. gün hala 8 civarı olunca altında başka bişey olabilir diye kan alıp enzimlerine baktılar bi de sondalı idrar tahlili yapıldı ve sonucunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı 1 hafta yenidoğan servisinde yatışımız oldu antibiyotik için. Sonra kültür temiz çıkınca sarılık da bitti şükür. Dün rutin kontrolde kan tahlilleri yapıldı bebişlerimin. Sarılık nihayet artık 1 olmuştu. Umarım sizinki de bir an önce düşer canım, için rahat etsin diye ek tetkikleri yaptırabilirsin
Kuzum yönetmek derken nasıl yani eşyaların yerinimi değiştiriyor
Ayy eşyaların yeri deyince yarımı deştin. Kızımın yanına anne bebek uyum odasına gittiğim dönem temizlikçi abla temizliğe geldi ben yokken yapsın dedim. Yatak odamı kafasına göre değiştirmiş. Koca ağır karyolayı bile çekmiş, beşiğe ayar vermiş Ayy şimdi gülüyorum ama delirmiştim başkasının evini niye değiştirir insan
Tek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için
Bi de ben varım maşallah diyeyim Bekliyorum annemi az dinlendireyim de gelsin 1 ay bana baksın diye Burdaki hadsiz kayınvalideleri görünce çok şükür diyorum

Boyun kaç 1.60 boyum ideal kilom 52 ben 50 olmak istiyorum .
158 boyum ya aslında eşim sorun etmiyor umru değilde annemler falan kayınvalide falan kilo al kilo al diye çok baskiliyor beni. bende çok yakıştıramıyorum kendime zayifligi mesela 44 kilo halimde hemen yüzüm cokuyo .hafif kilo seviyorum yani ben biraz balık eti olanlara falan imreniyorum acikcasi

Müsaitsen uyku tulumunu fotosunu atar mısın
pempe olan 24 drreceye gore , ikincisi ise 16-20 derece arasi icin.

pempe nin kol yerlerinde cit cit var , istersen kollarini cikarabilirsin.icinde kundak yapmak icinde extra parca vardi. ben soktum, kundak yapmiyorum.

beyazin kol kismi direk acik

Eklentiler

• DB3226EC-D6A4-41EE-8918-B273AE6875FB.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 14B87A66-D460-4D2D-AE36-80F4DB2B533C.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 89
Evet haklısın canım ayrılırsa belki uğraşırım. Gerçi diğer işe geçerse baya rahatlayacağız inşallah olur Tabi hayırlısı ise.

Canım sanmıyorum ya. Geçen gün eşim sen başvur dedi. Ben uğraşmak istemedim. Yönetmelikte mi yazıyor o. Çok saçma geldi bana.
657 Sayılı Kanunda yazıyor canım :/

Madde 203 – Aile yardımı ödeneği Devlet memurlarına her ay aylıklariyle birlikte ödenir.

Karı ve kocanın her ikisi de memur iseler bu ödenek yalnız kocaya verilir.

Aile yardımı ödenekleri hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ödenir ve borç için haczedilemez.

Kızlar bugün tekrar doktora sordum bir haftadır geçmeyen ishali var ama olabilir yemesi kilo alması iyiyse sorun yok diyor. Çocuk uykusunda gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor ne yapsam bilemedim damla kullanıyorum ama pek faydasını göremedik henüz

Yarım saatle başladım canım zaten şimdi 40 dakikaya çıkardım. Evet leslieyi biliyorum ama dışarısı aşkı bir başka ben de. Bir de güzel bir semtte oturuyorum yeşil ve düz biraz Adanaya benziyor Ankara gibi değil yani Ama soğuk tabisi :)

Aynen öyle biz bildiğimizi okuyalım

Birde hijyenik bulamadim bendekini yıka kurut zaman kaybı
Dediğin gibi gece bosaldi bu seferde boş çekiyor gibi geldi korkmuştum halbuki arttırır derler boşalttikca yani bende bu etkiyi yaptı.
Aynen benim sütümü azalttı resmen. Bi de meme uçlarımı çok deforme etti yani kullanamadım ama benim memeler küçük ondan kaynaklı da olabilir. Kullanıp memnun kalanlar var

pempe olan 24 drreceye gore , ikincisi ise 16-20 derece arasi icin.

pempe nin kol yerlerinde cit cit var , istersen kollarini cikarabilirsin.icinde kundak yapmak icinde extra parca vardi. ben soktum, kundak yapmiyorum.

beyazin kol kismi direk acik
Çok güzelleşmiş sağlıkla uyusun için de memnunsan linkleri varsa verebilir misin ben bilmediğim için alamadım henüz

Merhaba
Cocuk yardimindan söz ediyorsunuz sanırım
Benim eşim memur değil o yüzden ben alıyorum
Ama karı koca memur olup kadınlarda da alan vardi sanki diye hatirliyorum
Cok fazla değil 166 lira mı ne ama en azından bir paket bez parası eder bence alın
E devletten cocugu bildiriyorsunuz iş yeriniz hallediyor gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…