Birde hijyenik bulamadim bendekini yıka kurut zaman kaybıBen kullanamadım çok zahmetli şu süt toplayanlar daha iyi tazyikli sütün geliyorsa mutlaka onu kullanmalısın manuel olan hem zaman kaybı hem de gelen sütün gelmez oluyor ben de öyle oldu
Darısıda bana olsun tatlım.Benim de annem 6 gün kayınvalidem 6 gün kaldı iyi olduğumu kendime yetebildigimi gördüler memleketlerine döndülerama sagolsunlar ikisi de çok güzel baktılar bana kayınvalidem emzirirken yatağıma kahvaltı bile getirdi hakkını ödeyemem. Çok şükür bugün 13.gun bebeğe de yetisiyorum eve de yetisiyorum
Günde 30 dk bile yeter kuzumAy o kadar yorgun ve uykusuzum ki yürüyüş de gözümde büyüyor ama çok da bunaldımgece bile benim üzerimde uyuyor bugün anneme verip uyumayı denicem umarım durur annemde
Boyun kaç 1.60 boyum ideal kilom 52 ben 50 olmak istiyorum .Ben 4 gece kaldım hastanede taburcu olduğum gün tartıldım 55 e inmisim zaten şuanda da 51 bakalım artık ben çok vermek istemiyorum acikcasi
Evet ben de gece hep alarm kuruyorum. Ama hep üzerimde uyuduğu için yarı dik pozisyonda hep sırt üstü yatıyorum. Hiç sağlıklı bir uyku olmuyor. Zaten 3 saatte bir uyanıyoruz en geç. Besle gaz alt değiştirme derken 1.5 2 saate yakın zaman geçiyorUykuda önemli 1 saatte olsa .
Gece beni mahvediyor birde beslenmesi için uyanması gerek alarm kuruyoruz uyuyup dalarız diye
Hep aynı olmaz canım. Benim ilk oğlumda ilk ay 1.500 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 aldıİlk başta 900 gramla başlayınca ben sandım ki hep öyle gidecekay sağlıkları yerinde olsun da gerçekten atak haftasındaymışız üç gündür kabus gibi geceleri çığlık çığlığa sürekli kucakta geziyor öyle Bile durmuyor kolik ağrıları gibi umarım bir an önce biter
Oğlumun sarılığı uzadı canım 23. gün hala 8 civarı olunca altında başka bişey olabilir diye kan alıp enzimlerine baktılar bi de sondalı idrar tahlili yapıldı ve sonucunda idrar yolu enfeksiyonu çıktıKizlar bugun dogumunun 18. Gunu ve sarilik hen bizimle dun tahlil yapildi
12.8 cikti
Doktor 12 alti olmasını bekliyoruz dedi
Haftaya düşüş olmazsa uzamış sariliktan suphelenecegiz ona göre altında başka birseyler var mi diye ek tetkikler isteyecegiz dedi
Sizce normal mi of birde uzamış sarilik cikti kurtulamadik bir turlu
Ayy eşyaların yeri deyince yarımı deştin. Kızımın yanına anne bebek uyum odasına gittiğim dönem temizlikçi abla temizliğe geldi ben yokken yapsın dedim. Yatak odamı kafasına göre değiştirmiş. Koca ağır karyolayı bile çekmiş, beşiğe ayar vermişKuzum yönetmek derken nasıl yani eşyaların yerinimi değiştiriyor
Bi de ben varım maşallah diyeyimTek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için
158 boyumBoyun kaç 1.60 boyum ideal kilom 52 ben 50 olmak istiyorum .
pempe olan 24 drreceye gore , ikincisi ise 16-20 derece arasi icin.Müsaitsen uyku tulumunu fotosunu atar mısın
Akşamları da babasına veriyorum duşa falan giriyorum kendime vakit ayırıyorum.Darısıda bana olsun tatlım.
Kendime güvenmiyorum.
Bebeğim için cesaretim var5 te felan kalkarım
Anca biter işim
Evet haklısın canım ayrılırsa belki uğraşırım. Gerçi diğer işe geçerse baya rahatlayacağız inşallah olurMevzuatta öyle yazdığını bilmiyordum ne saçma bir karar. Bizde de ikimiz de memuruz eşim halletti o işleri ona yatar. Üç kuruş ama hakkımız neticede uğraş o yüzden :) Eşin ayrılırsa o zaman üstüne alabilirsin ya da
657 Sayılı Kanunda yazıyor canım :/Canım sanmıyorum ya. Geçen gün eşim sen başvur dedi. Ben uğraşmak istemedim. Yönetmelikte mi yazıyor o. Çok saçma geldi bana.
Yarım saatle başladım canım zaten şimdi 40 dakikaya çıkardım. Evet leslieyi biliyorum ama dışarısı aşkı bir başka ben de. Bir de güzel bir semtte oturuyorum yeşil ve düz biraz Adanaya benziyor Ankara gibi değil yaniKuzum önce 15 dkyla başla
Günde 30 dk evin içinde leslie yürüme var ama sen sabit durdudugun yerde orta tempodada yürüyebilirsin. Çok eğlenceli oluyor bebek uyudumu 30 dk sadece
Ama açık hava ruha iyi geliyor günde 5 dkda olsa kendinle kalmak yoksa kafayı yerim
Evet canım değişiyor aşıya göre. Tam hangisi sıkıntılı idi hatırlamıyorum ama sanki verem aşısı sıkıntılı idi.Yaptırdık aşıyı ilaç içirmemistim Allahtan ateş yapmaz banyo da yaptirabilirsin dediler 2. Aydaki aşıda 3 gün banyo yokmuş sanırım sıkıntılı olan o
Aynen öyle biz bildiğimizi okuyalımCehalet timsalleri çocuk kaç ay kucakta kalacak en fazla bir yıl.Annesi ile güven bağı kucağa alinmadan nasıl olusacakmis acaba ? Bunu bana bir kere biri söylemişti çok garibime gitti çocuğun tek kalesi sensin seni de kucağa alıştırma diye uzaklaştırıyorlar dünyada yapayalniz hissetmesine sebep oluyorlar.. Kucağımda uyusun,emsin,emerek uyusun sonuçta bu işte bir zarar varsa zararı ben çekeceğim onlara ne ? Laf soksak Lohusa oluruz ama
Aynen benim sütümü azalttı resmen. Bi de meme uçlarımı çok deforme etti yani kullanamadım ama benim memeler küçük ondan kaynaklı da olabilir. Kullanıp memnun kalanlar varBirde hijyenik bulamadim bendekini yıka kurut zaman kaybı
Dediğin gibi gece bosaldi bu seferde boş çekiyor gibi geldi korkmuştum halbuki arttırır derler boşalttikca yani bende bu etkiyi yaptı.
Çok güzelleşmiş sağlıkla uyusun için de memnunsan linkleri varsa verebilir misin ben bilmediğim için alamadım henüzpempe olan 24 drreceye gore , ikincisi ise 16-20 derece arasi icin.
pempe nin kol yerlerinde cit cit var , istersen kollarini cikarabilirsin.icinde kundak yapmak icinde extra parca vardi. ben soktum, kundak yapmiyorum.
beyazin kol kismi direk acik
MerhabaMemur arkadaşlar size birşey soracağım. Ben bir seferlik 300-400 tl olan değil de maaşa eklenen aile yardımı için dilekçe vermek istiyorum. Karı koca memursa yalnızca koca alır diyor mevzuatta sinir oldum. Eşimin alması önemli değil ilk çocuğumuzun parası ona yatıyor zaten ama iş değiştirme durumu var. Ben almak istiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda?
Aman bu arada uğraşmayacağım vazgeçtim üç kuruş bir şeymiş zaten
Benim de düşmedi daha ne zaman erir acaba? 12 gün oldu doğum yapalıNormal doğum yapan anneler,dikişleriniz ne zaman düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?