Maşallah ya bende mercimek kadar bile çıkmadıBenim kuzenimin esininde yok kuzum o aparatla ilk zamanlar çıkardı şimdi 2 yaşında kendi havada karada kapıyor
Sağıyorum canım günde 60 çıkıyor çıkmıyorSağım yaparak denedin mi canım belki de gitmemiştir bazen öyle geliyor insana ama sağınca geliyo
Tahin havuç hurma tükettim bestlak her gün ama maalesef fayda etmedi çörekoyınj nasıl kullanacamÇörekotu
Dereotu
Hac hurması
Tahin
Havuç
Denedinmi tatlım
Çocuğu gaz bombasına çevireceksinKuzum koruma diyeti felan yapsan sütün azalmadan diyetisyenler yapıyor sağlıklı liste devlettede var aile sağlık merkezlerindede sağlık ocağı değil
Ben sağlıksız beslendim gebelikte ondan hızlı gitmiyor yavaş yavaş gidiyor bulgur çok yemiştimyinede yiyesim var çok seviyorum bulgur işini sarımsaklı köfte içli köfte kısır mercimek köftesi bulgur pilavı boza
Hayır düşmedi.Doğumdan sonra bana bi serum taktılar 2Lt bir ondan diye aklıma geliyor bi de ayran içmiştim ondan diye. İkisinden birisi ödem yaptı bende daha yeni yeni atıyorum. 61 ile hamile kalmıştım. Şu an 72. Biraz daha varDoğuma girdiginizle hastaneden taburcu olurken hiç dusmedimi kilonuz.ben niye böyle hızlı düştüm acaba ya ben bebek çıktı su plesanta falan onlar çıktı o yüzden düştüm diyordum.
Nurse harveys aldık biz gaz ilacı gayet iyi sakinleşti bide damalayi verince gündüzde uyumaya başladı .bizde ise yaradı yani sancı çekmiyor.kipkirmizi yapıyordu ikiniyordu ağlıyordu iki gündür yok .istersen onu deneyinKızlar bugün tekrar doktora sordum bir haftadır geçmeyen ishali var ama olabilir yemesi kilo alması iyiyse sorun yok diyor. Çocuk uykusunda gaz sancısı çekiyor ağlayarak uyanıyor ne yapsam bilemedim damla kullanıyorum ama pek faydasını göremedik henüz
Üzülme forumdaki çoğu kişinin yetmiyor ki benimde aynı.kimsenin sarıl sarıl akmiyir.gecen rüyama bile girdi mememi açıyorum koca kovaya sarıl sarıl sütüm akıyor dolduruyorumKızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor
Hep emziriyorum zaten günde en fazla 3-4 mama veriyorum aşırı ağladığı zaman her enzirmeden sonra vermiyorum bazen yetiyor uyuyor,sağma işlemini elektrikli pompa ilemi yapıyorsun,bende manuel var onu kullanamıyorumÜzülme forumdaki çoğu kişinin yetmiyor ki benimde aynı.kimsenin sarıl sarıl akmiyir.gecen rüyama bile girdi mememi açıyorum koca kovaya sarıl sarıl sütüm akıyor dolduruyorumokadar pisikolojim bozuldu.esimde diyor yapack bişey yok orda mama yap ver diyor yetmediği de .benimde her emzirmemin ardından 70 80 90. Veriyorum.sagimda yapıyorum arada o sagdigim sütü veriyorum.bugun mesela dünden beri sagdigim 190ml sütü iki öğün yaptım onu verdim.yapacak bişey yok.oldugu kadar olmadığı kader diyecen.kim nederse desin ben iki kızımda mamayla büyüttüm arada sağ ver emzir ver o alacağını alır sütünden.
Yavrucuğum yaAmin
Kuzumdan kan alina alina bir hal oldu
Benim de canım yanıyor onunla
Insallah düşmüş olur haftaya
Neden bu kafadalar acaba657 Sayılı Kanunda yazıyor canım :/
Madde 203 – Aile yardımı ödeneği Devlet memurlarına her ay aylıklariyle birlikte ödenir.
Karı ve kocanın her ikisi de memur iseler bu ödenek yalnız kocaya verilir.
Aile yardımı ödenekleri hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ödenir ve borç için haczedilemez.
Büyük oğlumda çocuk doktorum çok gerekli görmüyorum demişti. Biraz rahat bir adam. Ben de ona güvenip yaptırmadım. Allah'a şükür bir sıkıntı da olmadı.Rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet elektrikli e bebekden aldım işimi görüyor baby mom pahalıya gerek yok.emzirdikden sonra emzirmeden önce. Sagiyorum 20 30 ne çıkarsa dolapda biriktirorum.bazen gece mama verip sütümü sagiyorum ozaman 40 50 çıkıyor ellerde sagoyorum makinalar tam çıkarmıyor.nekadar sağıp emzirirsen okadare artar.bu iş kafada bitiyor anladım sagarkende bakma ne kadar çıkıyor diye ne kadar çıkarsa Allah bereket versin de.biruni sagiyorum sonra diğerini sonra gene öbürünü sürekli dönüşümlü sagiyorum tek öyle çalışınca çok çıkmıyor dinlendir öbürüne geç.Hep emziriyorum zaten günde en fazla 3-4 mama veriyorum aşırı ağladığı zaman her enzirmeden sonra vermiyorum bazen yetiyor uyuyor,sağma işlemini elektrikli pompa ilemi yapıyorsun,bende manuel var onu kullanamıyorum
Densiz kaynana Allah sorsun hesabını. Kuzum sen de sütüm yetiyor mu diye düşünme sessiz bir ortama geç ve bilinç altına seslen de ki: SEVGİLİ BİLİNÇALTIM VE İŞBİRLİKÇİLERİ ŞUAN MEMEM SÜT İLE DOLSUN TAŞSIN. Ve kendi bebenine teşekkür et. Sütüm gelmiyor düşüncesini zihnimden iptal ediyorum de. Ellerini iki memene koy ve masaj yap ve hayal et sütler ucundan süzülerek aktığını bebeğinin karnını doyurduğunu.Kızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor
Kuzum kaç günlük oldu bebisin ilk zamanlar hepimiz yaşadık elinden geleni yapmissin bestlak güzel arttırıyor ben 2. Günden beri kullanıyorum ama etkisini gormem bir haftayı aldı ilk günler zor geçti doymadı çocuğum mama da verdirmedi doktorum gerek yok dedi sarılığı yükselmişti biraz hatta çok stresliydi bi de psikoloji en önemlisi stres kotu etkiliyor hala biraz üzülsem sönüyor memelerim onu farkettim bebiş de huzursuz oluyor, kaynanan baya patavatsizmis kafana takma diyecegim ama takiyor insan kendileri geçmemiş sanki bu yollardan sarıl sarıl süt mü akmış acaba memelerinden, bana sut yokmuş gibi hissetsen bile emzir kanalların bebekle temasla açılır dediler öyle yaptım gelmiyor yetmiyor diye ihmal etme emzirmeyi ben saatsiz emzirdim hep 2 saati bile beklemedim doktorum saati boşver kipirdandikca ver dedi oyle yaptım zorla cogalttim sütü yani ona rağmen hala huzursuzlaninca acaba ac mi kaldı diyorum bilemiyorsun ki ne kadar emiyor, inşallah bol bol sütün olur damla da yediklern de şifa olsun hem kuzuna hem sana ben meme verirken öyle diyorum hep besmele çekip şifa olsun diyorum, geçecek bu gubler üzülmeKızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor
Ben de 3-4 sefer mama veriyorum. Bence senin sütün var.Hep emziriyorum zaten günde en fazla 3-4 mama veriyorum aşırı ağladığı zaman her enzirmeden sonra vermiyorum bazen yetiyor uyuyor,sağma işlemini elektrikli pompa ilemi yapıyorsun,bende manuel var onu kullanamıyorum
Kız benim kv de sana mı geldiHayır evinden eski perdesini getirip yatak odama takmak istiyo neymiş benim perdem uzunmuş peteğin sıcaklığını engelliyomuş,neymiş mutfağımın halısı kayıyormuş evinden eski halısını getirip sermek istiyo. Bebeği banyo yaptıracağım saatlere dahi karışıyo. 37 senelik bi hırkası varmış onu getirmiş bana lohusayken giyeyim diye sürekli dayatıyor giy giy diye inada giymiyorum sonra içinde biriktirip lohusa halimle beni anneme şikayet ediyo dediğimin tersini yapıyo diye
Heee yaaa yüzüm çöküyor karnım hala çıkkın5 aylık gibi hafif çıkık dimi kuzum
İğne batirsak balon gibi sonse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?