2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzu ben bir anda sihirli değnek değsin istiyorum

Kızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl

Kizlar bugun dogumunun 18. Gunu ve sarilik hen bizimle dun tahlil yapildi
12.8 cikti
Doktor 12 alti olmasını bekliyoruz dedi
Haftaya düşüş olmazsa uzamış sariliktan suphelenecegiz ona göre altında başka birseyler var mi diye ek tetkikler isteyecegiz dedi
Sizce normal mi of birde uzamış sarilik cikti kurtulamadik bir turlu

Kayinvalidem var 3 gün sonra gidecek annemde haftada 3 gün geliyor o gelmeye devam eder
Büyük bir boşluk olacak benim için
15 güne alışırım sanırım benim ilk bebek hemde yemeğim hazır evim hergün temizdi
Ben tek bebeğimle ilgileniyorum
Kahvem bile önüme geliyor prensesler gibiyim
3 gün sonra külkedisi olacağım
Yürüyüş yapsam yeter yani

Benim 22 gün oldu ilk 1 hafta annem kalmıştı,sonrasında kardeşimin okulu olduğu için eve gitmek zorunda kaldı. Kv me 2 gün dayanabildim sadece koşa koşa anneme geldim 10 gündür de burdayım. Bi kaç güne evime geçcem şimdiden beni de düşünceler sardı sadcee çocuğum eşim ben olalım istiyorum ama adım kadar eminim ki kv rahat vermeyecek. Hani gelip bi kenarda otursa gam yemem sürekli bi evimi yönetmeye çabasında,sürekli laf sokar eder napcam bende bilmiyorum. 36 günlük olduysa kendin çok rahat idare edebilirsin bence

Allahım hayırlısıyla def etsin şu sülük gibi yapışan sarılığı kuzumdan ya

36 gun ve halen yalniz kalmadınız mi
Neden esin ve sen bakabilirsiniz pekala
Tamam ilk günler acemilikten yardim alabilirsiniz ama baya da zaman geçmiş ..
Ben dogum yaptigim gece annem ve esim kaldi hastanede yanimda
Eve cikinca kimsenin kalmasına gerek yok isteyen gunduz gelir gorur destek olur dedim
Birkac gun annem geldi gitti
Duzenimizi kendimize göre oluşturduk
Yalniz kalmadan o duzen oluşmaz hem daha cok gerginlik oluyor ne demek her fırsatta kavga etmeye çalışıyorlar
Zaten en hassas donem bir de hir gür ile gecmemeli bence

Kuzum yönetmek derken nasıl yani eşyaların yerinimi değiştiriyor

Kadın resmen benimle kavga etmeye yer arıyor ilk kez yaşıyorum bu durumu. Annem yüzünden oldu hepsi oof of... Dimi ya bence de idare ederim ama benim eşim sözümü pek dinlemez yapamazsın der kestirir atar bakalım ne olacak aman yaa

Tek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için

Kesinlikle katılıyorum. Evde 2 yaşında bir afacanım var o yüzden duruyor aslında ama ben sakin mizacıma rağmen tahammülümün sonlarındayım. İlk çocukta yaşamadığım süt sorunlarını yaşar oldum. Ama artık 40ı çıkmak üzere çocuğun yalnız kalalım diycem eşime yeter yani

Kuzum yönetmek derken nasıl yani eşyaların yerinimi değiştiriyor
Hayır evinden eski perdesini getirip yatak odama takmak istiyo neymiş benim perdem uzunmuş peteğin sıcaklığını engelliyomuş,neymiş mutfağımın halısı kayıyormuş evinden eski halısını getirip sermek istiyo. Bebeği banyo yaptıracağım saatlere dahi karışıyo. 37 senelik bi hırkası varmış onu getirmiş bana lohusayken giyeyim diye sürekli dayatıyor giy giy diye inada giymiyorum sonra içinde biriktirip lohusa halimle beni anneme şikayet ediyo dediğimin tersini yapıyo diye

Eşler her zaman birşey der .
Onlar yardım etse bunlar olmaz zaten .
Çocuğun herşeyiyle sadece anne ilgilenecek kafasindalar o eskide kalmış.
Şimdi biri yemek yapıyorsa diğeri temizlik yapmalı.
Yok öyle yemek ayağıma gelsin ev temiz olsun bebek aklansin paklansin hop babanın kucağına ağlamayinca karınları tok olunca sorun olmaz
Ama bunların biri sarpa sarpsin
Kadinlar beceriksiz yetmeyen kadın damgasi yer
Bence erkeklere lohusa psikoterapist görüşmesi yapılmalı
Kadinlar lohusaysa hep bu sığ düşünceler yüzünden.

Allahım hayırlısıyla def etsin şu sülük gibi yapışan sarılığı kuzumdan ya
Amin
Kuzumdan kan alina alina bir hal oldu
Benim de canım yanıyor onunla
Insallah düşmüş olur haftaya

Eklentiler

• IMG_20221122_130952_989.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 70
Ohho sen bunlara takılma. En güzel taktik gittikten sonra atmak yok etmek bir daha gelince anlar zaten .
Şimdi keyfini çıkartmaya bak
Bunları bende yaşadım. Hepsinin cevabini tatlı tatlı verdim şimdi süt liman herşey

Amin
Kuzumdan kan alina alina bir hal oldu
Benim de canım yanıyor onunla
Insallah düşmüş olur haftaya
Ya yerim yer bunu nasıl yakışmış yılbaşını getirmiş
Çok takma çünkü bende çılgınlar gibi taktım kafayı yiyecektim 30nda gittiğimizde düşmüştü.
O topuk kanından sonra çocuğumun kan grubunu öğrenmeyi bile erteledim damar felan bulamazlar iyice çıldırırım

Tek kayinvalideyle geçinen benim sanırım
Diyorum 2. Happy istermisin 40min çıkmasını 4 gözle bekliyor gitmek için
Kuzum bende cok iyi geçinirim ama az ve öz
Esim de öyle uzun sure ayni ortamda kalamıyoruz rahatta etmiyoruz geceli gündüzlü
Kırmadan kimse düzenini bozmasın gerek yok zaten kari koca bakıyoruz ihtiyac duyarsak söyleriz dedik
Yani bir başkasına ihtiyaç duymadik cok şükür
Birileri olunca evin cocuklarin düzeni komple bozuluyor ben daha cok gerilirim oyle

Ay ben espriyle karışık cevap versem hemen tansiyonu düşüyo perişan oluyo gerçekten şu lohusalık döneminde özellikle iyice sıtkım sıyrıldı görmek dahi istemiyorum. Ördüğü danteli bile sermedim diye komşulardan tut akrabalarımdan tut herkese şikayet ediyo bıkmadan usanmadan sürekli bir olayı bi kere anlatırsın biter ama bu öyle değil her gördüğünde bana laf çarpar anneme laf çarpar adamı dantelleri ördüm de sermedi diye

Annem gelince biz yanına gönderiyoruz emzirme gaz çıkarma geceleri bende oluyor haftada 1 gece kalması bile bize tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…