2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimkinin en uzun uyuma süresi max 2 saat kendisi uyandırıyor. Benim uykuya geçiş süremle aynı. Tam ben uykuya geçiyorum hanımefendi uyanıyor öyle bir çığlık çığlığa uyanıyor ki uyanmamak mümkün değil alarma gerek kalmıyor

Bizimki sabaha karşı uyuyor 1 saat

Çok geçmiş olsun canım. Mama kullanıyorsan mama hakkında araştırma yap istersen. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Kimyon çayı gazı güzel engelliyor. Ben bebeğim de ZİNCO diye bir gaz damlası kullanıyorum tavsiye üzerine almıştım maşallah bebeğimi rahatlatıyor sürekli kullanmıyorum çok ağlaması ve huzursuzluğu varsa veriyorum 4 ya da 5 damla. Bana tavsiye eden abimin eşi o sabah akşam 5 er damla veriyor çok gazlı bir yiğenim var onlarda çok memnun. İstersen bi de bu damlayı kullan. Ama önce araştır

Hepimizin sütü bol olsun inşallah canım,tahin pekmez çok yedim ama birde sulandırılmış şeklinde denerim bakalım
Psikolojim bozuldu diyorum oğlan ağladıkca ağlıyasım geliyor,28 günlük oldu oğlum, bazen o derece bozdular,elimden gelen herşeyi yapıyorum süt için
Ben de 3-4 sefer mama veriyorum. Bence senin sütün var.
Benim sütüm varda oğlan çok emdiği için dolmasına müsade etmeden acıkıyor hemen o yüzden yetmiyor muamelesi görüyorum, hayırlısıyla bestlak damla ile yararda inşallah

Hanımlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ve ne zaman başladınız?

Hep emziriyorum zaten günde en fazla 3-4 mama veriyorum aşırı ağladığı zaman her enzirmeden sonra vermiyorum bazen yetiyor uyuyor,sağma işlemini elektrikli pompa ilemi yapıyorsun,bende manuel var onu kullanamıyorum
Bide ben ilk sagmaya başladığım zaman dibini kapatmiyordu bakıp bakkip ağlıyordum şuan 20 30 CC çıkıyor takma kafanı yani

Süt hiç bitmiyor memede bunu kafana şok dolsun öyle verim deme sen memeni ver en güzel ve bol süt üreten meme sönük balon gibi olan memelermis benimde aynı siktikca geliyor özellikle bebeğim tukurugunu görünce sık bak gorecen daha bol süt geliyor.

Ceylan gözlüm gidiyor ardına bile bakmadan

Benim için 50 ideal
☻️
Boyunda iyi kilonda koruma diyetiyle tam korumaya geçersin mis

Sen daha iyi yürürsün kuzum ısınmak için tempolu tam bacaklar erir ben son dklarda bitsede gitsek modundayim dön dön dön yürüyüş alanı gözümde büyüyor bazen gözüm kapalı yürüyorum

Aynen benim sütümü azalttı resmen. Bi de meme uçlarımı çok deforme etti yani kullanamadım ama benim memeler küçük ondan kaynaklı da olabilir. Kullanıp memnun kalanlar var
Benimde minik birde gece son raddemde yatar pozisyonda emdiriyorum boş çekmek istiyor çünkü o zaman fazla süt gitmiyor

Ben günde 3 defa icince baya arttırıyor hatta bebek fazla geliyor diye emmek istemiyor bende artık sabahları 1 defa yada gece yatmadan 1 defa içeceğim fazla tazyikli gelincede meme reddi yaşıyorum
Bu meslek Damla dediğin mi canım böyle sütü fazla arttırıyor Ben de alayım öyleyse

Bende bebeğim memeyi bırakınca sıkıyorum uçlarından geliyor ama o emmiyot memeyi çekiştiriyor bağırıyor ağlıyor

Biz de pazartesi vurulduk canım bizde de sıkıntı olmadı çok şükür canım aynı gün doğum yaptık 27 Ekim'de yaptın değil mi kırkını hangi gün çıkartacaksın hangi güne denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…