Diyetisyen kahvaltida 1 çay kaşığı dedi ben ya yumurtaya katıyorum yada peynirin üstüneTahin havuç hurma tükettim bestlak her gün ama maalesef fayda etmedi çörekoyınj nasıl kullanacam
Ocean kullanıyoruz ben dün başladım.Hanımlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ve ne zaman başladınız?
Ben ki de boş emmeyi seviyorBenimde minik birde gece son raddemde yatar pozisyonda emdiriyorum boş çekmek istiyor çünkü o zaman fazla süt gitmiyor
Tek bir tipi mi var ocean'ın, sizinkinin tam adı ya da dozu nedir zahmet olmazsa. Bir de kaç günlük oldu sizin bebiş.Ocean kullanıyoruz ben dün başladım.
Ben de 27 Ekim'de doğum yaptım canım annem 2 hafta kaldı rahatsızlandı evine döndü oğlumla Tekiz o uyudukça bir şeyleri yapabiliyorum sen de kalabilirsin diye düşünüyorum En azından kayınvaliden yanında olmaz kafan rahat olurKızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl
Gazi vardır al sırtına gegirttir beninkide yapıyor getirince normal emiyor benim meme uçları yara bide acı çekerek emziriyorum makina daha az acıtıyor.Bende bebeğim memeyi bırakınca sıkıyorum uçlarından geliyor ama o emmiyot memeyi çekiştiriyor bağırıyor ağlıyor
Maşallah kuzuya yılbaşı konseptine bürünmüş bile şimdiden minnoşAmin
Kuzumdan kan alina alina bir hal oldu
Benim de canım yanıyor onunla
Insallah düşmüş olur haftaya
Benim de 4 kilom kaldı hamile kaldığım kiloyu ama ondan önce de ben tüp bebek falan olacak demişlerdi stresten 10 kilo falan aldım yani vermem gereken bir 14 kilom var önümdeSen iyisin maşAllah kuzum ben daha doğum öncesine inemedim kaç gün oldu senin doğum yapali 7 kilom var
Benimde bi meme ucum yara,gazını alıyorum çıkarıyorum ama aynı şeyi tekrarlıyor yorulana kadar yorulunca memede uyuyor kaldırıyorum tekrar uyanıyorGazi vardır al sırtına gegirttir beninkide yapıyor getirince normal emiyor benim meme uçları yara bide acı çekerek emziriyorum makina daha az acıtıyor.
17 aylık kızım ve z22 günlük bebeğimle 4.günden beri yalnızız, eşin destek olsun yemeği de kv yollasın yeter benceKızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl
Ocean d3 400 olanını kullanıyorum. Topikteki bir bazı arkadaşlarda aynı markayı kullanıyor. Bugün 26 günlük olduTek bir tipi mi var ocean'ın, sizinkinin tam adı ya da dozu nedir zahmet olmazsa. Bir de kaç günlük oldu sizin bebiş.
Totosunu tıpıkla ben öyle yapıyorumBebeğim uyanık olduğu zamanlar çok güzel emiyor ama uyanık tutmak çok büyük sorun hem gece hem gündüz memeye koyduğumda uyuyor ne yapmalıyım
Bana herkes yaptır diyor. Aile hekimi de ısrarla yaptır dedi. YaptırıcamRota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende sürekli dışarı çıkıyorum alışmadı henüz. Benim kızda çok ellem ayakHanımlar Benim kız çok haraketli eli ayağı sürekli haraketlisenkronize 2 el 2 ayak birden, neden ki ya 12 günlük bebek için. Sizinde öyle mi?
Birde bugun çok bunaldım 1 saat dışarı çıktım sütümü sağdım biberonla annem içirmiş uyanınca. Alışmaz demi ya biberon a bi kaç defa yaptım çünkü
Aynen senle aynı gün yaptık salı gune geliyor degilmi 6 Aralık salı günü 40 bitiyor bizim 28 ekimi birinci gün olarak saydım ben.sen hamama veya spaya gidecekmisinBiz de pazartesi vurulduk canım bizde de sıkıntı olmadı çok şükür canım aynı gün doğum yaptık 27 Ekim'de yaptın değil mi kırkını hangi gün çıkartacaksın hangi güne denk gelecek
Ben de alayım da deneyeyim kuzum belki yarar denemekte fayda var humana çay içiyorum ama pek yaradığını düşünmüyorum onunKuzu bende işe yaradı bazılarında yaramiyormusta
Ben de ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum ama artık onu bıraktım bunu kullanıyorum günde bir fıs olarakTek bir tipi mi var ocean'ın, sizinkinin tam adı ya da dozu nedir zahmet olmazsa. Bir de kaç günlük oldu sizin bebiş.
4 kilo altını kabul etmiyor sıpa O yüzden 3 ayımızı götüreceğiz randevu almıştık ama iptal ettik sen götürecek misinAynen senle aynı gün yaptık salı gune geliyor degilmi 6 Aralık salı günü 40 bitiyor bizim 28 ekimi birinci gün olarak saydım ben.sen hamama veya spaya gidecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?