Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu canım ama ben eczaneden aldımTek bir tipi mi var ocean'ın, sizinkinin tam adı ya da dozu nedir zahmet olmazsa. Bir de kaç günlük oldu sizin bebiş.
Bizimki benin kucağımda çok rahat bıraksam 4 saat de uyurBenimkinin en uzun uyuma süresi max 2 saat kendisi uyandırıyor. Benim uykuya geçiş süremle aynı. Tam ben uykuya geçiyorum hanımefendi uyanıyor öyle bir çığlık çığlığa uyanıyor ki uyanmamak mümkün değil alarma gerek kalmıyor
Youtube dan baktık bizde ona göre yaptık umarım doğrudur. Odayı nemlendirincede hırıltısı biraz kesildi.Doktorun verdiği şişeyi sıktım direkt ne kadar doğru yaptığımı inan bende bilmiyorum artık
Çok değil mi canım yüzde 40 50 deniyor bak resim yüklüyorum.Canım benim evimin nemi %70
Beslenme destek mi ne öyle bişey var bi araştır istersen bi de silikon uç mu kullansan acaba sert ya belki ağzını açmaya yardımcı olur. Aslındaenn iyisi emzirme hemşiresindwn destek istemek. Şehir hastanelerinde var mı bir sor istersen ya da özelde yaptıysan onlarda olabilir.Ne denediysem açmıyor ağzını bütün videoları izledim ordaki bebisler ağzı açık bekliyor memeyi benimki katiliyir el kol ağzında bı sndan memeyi tutuyorum bı yandan bebeği arada ellerini ağzından çekmeye çalışıyorum.agzini açması için üst dudağına deydiriyirum yok acmiyir ağzını bende ağlamasına dayanamıyorum ya Allah diye sokuyorum ağzına bu sefer ben agliyirum
Yüksek nem de sıkıntı, nasıl düşürülür bilmiyorum. Havalandırma sırasında bebeği odadan çıkarabilirsin belkiBende yükseldikçe açıp havalandırıyorum ama salonum boydan cam balkon kapısı gibi o zamanda koz üşüyecek diye korkuyorum bakalım başka çözüm bulmam lazım bu nem olayına
Karadeniz bölgesi malum hep nem
Ayy sabah uyandığımda üzerimde her ne varsa sütle ter karışımı oluyo iğrenç kokuyorum kendimeDuş her zaman her daim o olmazsa gece nöbeti geçmez
Ocean d3 400 olanını kullanıyorum. Topikteki bir bazı arkadaşlarda aynı markayı kullanıyor. Bugün 26 günlük oldu
Ben de ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum ama artık onu bıraktım bunu kullanıyorum günde bir fıs olarak
Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu canım ama ben eczaneden aldım
Hamama götürelim diyoruz ama ne bileyim havalarda soğuk .spa da aklımdan geçiyordu ama benimkinide almaz o zaman bizde 4 kiloda değiliz .bilmiyorumki canım .kararsızım bende4 kilo altını kabul etmiyor sıpa O yüzden 3 ayımızı götüreceğiz randevu almıştık ama iptal ettik sen götürecek misin
Havalandırmaktan bıktım artık sürekli yağmurlar başladı böyle devam edicem şimdilik sıkıntı yaşamıyoruzYoutube dan baktık bizde ona göre yaptık umarım doğrudur. Odayı nemlendirincede hırıltısı biraz kesildi.
Çok değil mi canım yüzde 40 50 deniyor bak resim yüklüyorum.
Beslenme destek mi ne öyle bişey var bi araştır istersen bi de silikon uç mu kullansan acaba sert ya belki ağzını açmaya yardımcı olur. Aslındaenn iyisi emzirme hemşiresindwn destek istemek. Şehir hastanelerinde var mı bir sor istersen ya da özelde yaptıysan onlarda olabilir.
Yüksek nem de sıkıntı, nasıl düşürülür bilmiyorum. Havalandırma sırasında bebeği odadan çıkarabilirsin belki
Kızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor
Kız benim kv de sana mı geldiaynı benim densizi tarif ettin benim ki de bana kendi sütyenini vermeye çalıştı bunları Allah alsın elimizden
Bende 3.ayinda sıpaya götüreceğim artık 40inda çok istiyordum ama randevuda almıştım ama olmuyor işte nasip değilmiş evde kendimiz cikaricaz artıkHamama götürelim diyoruz ama ne bileyim havalarda soğuk .spa da aklımdan geçiyordu ama benimkinide almaz o zaman bizde 4 kiloda değiliz .bilmiyorumki canım .kararsızım bende
Hepimizin sütü bol olsun inşallah canım,tahin pekmez çok yedim ama birde sulandırılmış şeklinde denerim bakalım
Psikolojim bozuldu diyorum oğlan ağladıkca ağlıyasım geliyor,28 günlük oldu oğlum, bazen o derece bozdular,elimden gelen herşeyi yapıyorum süt için
Benim sütüm varda oğlan çok emdiği için dolmasına müsade etmeden acıkıyor hemen o yüzden yetmiyor muamelesi görüyorum, hayırlısıyla bestlak damla ile yararda inşallah
Canım benim sakın kendini kötü hissetme istersen çocuğunu keyfi olarak emzirmeyip mama bile verirsin bu kimseyi ilgilendirmez. Göğüslerim bozulmasın diye emzirmeyenler var yani kimse kimseyi yargilayamaz. Allah'a şükür sağlıklıyiz bebeğimiz yanımızda. mamaya neden dünyanın en zararlı seyiymis gibi davranıyor bu insanlar anlamış değilim. Sanki kezzap iciriyolar bebeklere. Sen elinden geleni yapmışsın gerisi kimseyi bağlamaz cinnetse cinnet bir gün bağır çağır bakalım laf edebiliyolar mi. Konuyu cozemeyince deliye bağlıyoruz herkes susuyor.Kızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor
pempe olan 24 drreceye gore , ikincisi ise 16-20 derece arasi icin.
pempe nin kol yerlerinde cit cit var , istersen kollarini cikarabilirsin.icinde kundak yapmak icinde extra parca vardi. ben soktum, kundak yapmiyorum.
beyazin kol kismi direk acik
Bu aralar bebeğim çok kusmaya başladı. Bazen çökelek gibi bazen de su gibi reflü var desem her emzirmeden sonra olmuyor ara ara ama sık oluyor
Canım senin bahsettigin şey gaz gibi duruyor. İlk oğlumda benzerlerini yaşadım. Sürekli aç diyorlardı. Oysa çocuk gazı olduğu için memede rahatlamak istiyor. Sürekli emdikçe meme boşalıyor. Ama gene gazlaniyor sürekli emdiği için. Kısır döngü yani. Şimdi deneyimliyiz de yanimdakiler ağzını açamıyor. Doktor kontrollerinde en az bir kilo alıyordu oglum. Ona rağmen saçmalıyor etrafimizdakiler işte. İlkinde bana bunları bunları yaptınız diyip başlarına kakiyorum. Sen takma kafana. Sütün var. Bebeğin gazdan ağlıyor. Kontrole gittiniz mi? Kilo alımı nasıl?Bende bebeğim memeyi bırakınca sıkıyorum uçlarından geliyor ama o emmiyot memeyi çekiştiriyor bağırıyor ağlıyor
Ben yaptırcam Allah korusun ağır bir hastalık yakalarsa yoğun bakımda falan kalma oluyormuş.Rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kontrole gittik 2 hafta önce,doktor kilo alımı gayet iyi dedi sarılık vardı oda geçmiş dedi,ama gazını alıyorum bebeğimin bide gaz damlası da kullanıyoruz ağızdan çıkarıyor ama alttan zor çıkarıyor belkide o zorluyodur bilmiyorum kiCanım senin bahsettigin şey gaz gibi duruyor. İlk oğlumda benzerlerini yaşadım. Sürekli aç diyorlardı. Oysa çocuk gazı olduğu için memede rahatlamak istiyor. Sürekli emdikçe meme boşalıyor. Ama gene gazlaniyor sürekli emdiği için. Kısır döngü yani. Şimdi deneyimliyiz de yanimdakiler ağzını açamıyor. Doktor kontrollerinde en az bir kilo alıyordu oglum. Ona rağmen saçmalıyor etrafimizdakiler işte. İlkinde bana bunları bunları yaptınız diyip başlarına kakiyorum. Sen takma kafana. Sütün var. Bebeğin gazdan ağlıyor. Kontrole gittiniz mi? Kilo alımı nasıl?
Bende yakında deliye bağlıyacağımCanım benim sakın kendini kötü hissetme istersen çocuğunu keyfi olarak emzirmeyip mama bile verirsin bu kimseyi ilgilendirmez. Göğüslerim bozulmasın diye emzirmeyenler var yani kimse kimseyi yargilayamaz. Allah'a şükür sağlıklıyiz bebeğimiz yanımızda. mamaya neden dünyanın en zararlı seyiymis gibi davranıyor bu insanlar anlamış değilim. Sanki kezzap iciriyolar bebeklere. Sen elinden geleni yapmışsın gerisi kimseyi bağlamaz cinnetse cinnet bir gün bağır çağır bakalım laf edebiliyolar mi. Konuyu cozemeyince deliye bağlıyoruz herkes susuyor.
Eşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtilerÇok kızıyorum böylelerine. Az veya çok, anne sütü veriyorsun. Hiç gelmese ne olacak? Eksik anne mi oluyorsun o zaman??? Hiç kafama takma, tatlı tatlı ver cevabını, dün doğasever bahsetmişti sanki, ne yanıtlar verdiğinden. Hak ediyorlar çünkü. Eşine de anlat bu durumu. Anne sütünü en olumsuz etkileyen şey stres ve az su içmek, gerisi fasafiso. Sıkma tatlı canını, zaten yeni anne olmuşuz, bir sürü şeye takıyoruz kafamızı, uykusuzluk da bi yandan. Bi zahmet insanlar çenelerini kapatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?