2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende manuel pompa var ama onunla sağamıyorum canım beceremiyorum yara yapıyor göğüslerimü zaten uçları yara sıkıntı çıkarıyor ,ama genelde uyku düzeni kaçıyor akşama doğru 2-3 saat uyumadığı oluyor

Manuelle ben de sağamıyorum canım, bugün bi mecbur kaldım yok çok az geliyor manuel ile. Ve acıtıyor. Lansinoh elektrikli fiyat olarak da uygundu bi ara. Herhangi bir elektrikli de olur. Ya da hastane tipi kiralayabilirsin.

2-3 saat uyumadığı oluyorsa uyku sıkıştırmasıdır o bence. Bilmişlik yapmayayım, her bebekte değişir tabi. Benimki de yapıyor aynı şeyleri de ondan diyorum. Aynı memeyi uyku sıktığı dakikalarda emmeyen çocuk, sakinleştikten -kucakta azıcık uyuduktan- sonra sakin sakin emiyor.

O yüzden süt gelmemesinden ziyade diğer ihtimalleri de göz önünde bi bulundur derim.

Eşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler

İşte biraz eşlerde de bitiyor bu iş. Kilo alan, sarılığı yenmiş çocuk anne sütünden yeteri kadar faydalanmış demektir. Ne zaman gider kayınvaliden? Tek kalır zorlanırsın ama hiç değilse kafan rahat olur.

canım sütün geliyorsa mochi süt toplayıcı al alabilirsen. Fiyatı uygun olanlar var. Emzirmeye çalışırken diğer gögsünden akar 30-40-50 ne gelirse artık onu da içince birden rahatlıyorlar. Sakinleşince tekrar memeni verirsin. Çok işe yariyor. Benimki memeyle kavga edip bu tutup bir bırakırken orda birikeni veriyorum arada sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum

Mama konusunda da arkadaşlar benim de sütüm bazen çok yok ama mama vermiyorum. Doktorunuz hemşireniz vermeyin diyorsa bence vardır bir bildikleri. Onlar bu işin okulunu okudu gerek görürse destekle derler zaten. Önemli olan sağlıkla büyümeleri. Doktorum bana cişli bez sayısı tamamsa doyuyordur dedi. Sütüm azaldı doymadı ağladı ama zorladım iki kutu açılmamış mama var. Çoğu zaman açlıktan değil başka sebepten ağlıyorlar. Benim bebeğim de ağlıyor ama doymadığı için değil gazı olduğu için Sütünüze kendinize güvenin Ben de bazen çaresiz bebeği doyuramamış gibi hissediyorum. Memelerim sönünce bir daha süt dolmayacak sanıyorum ama doğanın mucizesi herşey. Akışına bırakmak lazım

Arkadaslar slm
emzik verdinizmi bebislere
verdiyseniz hangi emzigi ve ne zaman verdiniz acaba
Hastanede verdim tuttu hemen sürekli ağzında değil çok zor anlarimda veriyorum bibs verdim öğurdu sevmedi onu mamajoo verdim onu severek emiyor

Çok güzelleşmiş sağlıkla uyusun için de memnunsan linkleri varsa verebilir misin ben bilmediğim için alamadım henüz
canim ben kanada dayim. Benzer seyler vardir kesin Trendyol da fln da .

bu pembe nin onunde agirlik var . boyle anne eli ustundeymis gbi his yaratip dsha derin uyumasina yardimci oluyormus.

Spicelover bacım cemenotu gaz yaptı mi demistin bestlakta varmış ben şok bebislere sut yapcaz derken gaz mi basıyoruz ne yapıyoruz belli değil su an bıraksam mi azaltmistim günde bir içiyordum ama
ya damlanin icinde 5mg varmis. acaba onun kaci geciyor ki bebege. cok etkileyecegini sanmiyorum

Arkadaslar slm
emzik verdinizmi bebislere
verdiyseniz hangi emzigi ve ne zaman verdiniz acaba
Aventin doğar doğmaz annem verdi ilerde almaz diye. Şimdi de muhteşem aldığı söylenemez. Benim ki uyanık yalancı olduğunu 30 saniye de anlıyor atıyor

Canım ellerine çorap mı geçirdin? Ben eldiven de kullanmıyorum artık, kıyafetleri kendinden eldivenliydi, ama artık serbest bırakıyorum. Yanlış mı yapıyorum?
eldivenleride var da kirli suan o yuzden coraplara gectik

yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz

Hanımlar kanamam iyice azalmıştı silik silikti . Birden çoğaldı adetin ilk günü gibi normal mi ?

Reactions: 11K
Kızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor acaba bir de cıvıkmı yoksa katı mı normali nedir benimki biraz fazla mı yapıyor diye düşünmeden edemiyorum ishal olma ihtimali var mı acaba

eldivenleride var da kirli suan o yuzden coraplara gectik

yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz
Doktorlar bebeklerin ellerinin eldivenle kapatılmasına cok karşı.. Bebeklerin ilk zamanlar çevresindeki varlıkları dokunarak keşfedeceklerini ve kendilerini güvende hissedeceklerini söylüyorlar. Ben hem kendine zarar vermemesi hem de eldivenli durmasını çok doğru bulmadıgım için 5. Gün uzun tırnaklarını kestim, mis oldu

Akşamları bebek yıkanmaz diye bir yorum okudum az önce. Ama sebebini yazmamışlar. Ben akşamları yıkıyorum bebeğimi rahat uyusun diye. Neden yıkanmaz sebebini bilen var mı

Reactions: 11K
Kızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor acaba bir de cıvıkmı yoksa katı mı normali nedir benimki biraz fazla mı yapıyor diye düşünmeden edemiyorum ishal olma ihtimali var mı acaba
Günde 1 kere saati belli olmuyor ama aşırı aşırı fazla yapıyor. Süt ve mama ile besliyorum. Cırcıvık değil ama katı da değil akışkan yoğun kıvamlı

Benim kendin ruhum sıkılıyor diye hiç takmadım. Çocuğu öyle görünce nefesim daralıyor. Yarım kundak bile çok nadir o da annemin ısrarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…