- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Bende manuel pompa var ama onunla sağamıyorum canım beceremiyorum yara yapıyor göğüslerimü zaten uçları yara sıkıntı çıkarıyor ,ama genelde uyku düzeni kaçıyor akşama doğru 2-3 saat uyumadığı oluyorCanım bir de bir ihtimal ama, belki sütün yetersiz değildir, tazyikli geliyordur, öncesinde bi sağım yap bak bi akışına. Bir de bebeğin uykusu kaçtıysa, gazı varsa, stresliyse süt gelse de gelmiyormuş gibi kavga ediyor memeyle. İki gün önce annem de bana “kızım hala kahvaltı yapmadın sütün kalmamıştır ki, aç doymuyor baksana” demişti. Bu veletler öyle yaygara koparıyorlar ki sanki memeden acılı kaynar su akıyormuş gibi yansıtıyorlar
Bende manuel pompa var ama onunla sağamıyorum canım beceremiyorum yara yapıyor göğüslerimü zaten uçları yara sıkıntı çıkarıyor ,ama genelde uyku düzeni kaçıyor akşama doğru 2-3 saat uyumadığı oluyor
Eşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler
canım sütün geliyorsa mochi süt toplayıcı al alabilirsen. Fiyatı uygun olanlar var. Emzirmeye çalışırken diğer gögsünden akar 30-40-50 ne gelirse artık onu da içince birden rahatlıyorlar. Sakinleşince tekrar memeni verirsin. Çok işe yariyor. Benimki memeyle kavga edip bu tutup bir bırakırken orda birikeni veriyorum arada sonra tekrar emzirmeye devam ediyorumBende manuel pompa var ama onunla sağamıyorum canım beceremiyorum yara yapıyor göğüslerimü zaten uçları yara sıkıntı çıkarıyor ,ama genelde uyku düzeni kaçıyor akşama doğru 2-3 saat uyumadığı oluyor
Neler yapmıyorum ki ayaklarını gıdıklıyorum soyuyorum uykuya dalınca uyanmıyorTotosunu tıpıkla ben öyle yapıyorum
Hastanede verdim tuttu hemen sürekli ağzında değil çok zor anlarimda veriyorum bibs verdim öğurdu sevmedi onu mamajoo verdim onu severek emiyorArkadaslar slm
emzik verdinizmi bebislere
verdiyseniz hangi emzigi ve ne zaman verdiniz acaba
Kaç günlükNeler yapmıyorum ki ayaklarını gıdıklıyorum soyuyorum uykuya dalınca uyanmıyor
canim ben kanada dayim. Benzer seyler vardir kesin Trendyol da fln da .Çok güzelleşmiş sağlıkla uyusun için de memnunsan linkleri varsa verebilir misin ben bilmediğim için alamadım henüz
ya damlanin icinde 5mg varmis. acaba onun kaci geciyor ki bebege. cok etkileyecegini sanmiyorumSpicelover bacım cemenotu gaz yaptı mi demistin bestlakta varmış ben şok bebislere sut yapcaz derken gaz mi basıyoruz ne yapıyoruz belli değil su an bıraksam mi azaltmistim günde bir içiyordum ama
Aventin doğar doğmaz annem verdi ilerde almaz diye. Şimdi de muhteşem aldığı söylenemez. Benim ki uyanık yalancı olduğunu 30 saniye de anlıyor atıyorArkadaslar slm
emzik verdinizmi bebislere
verdiyseniz hangi emzigi ve ne zaman verdiniz acaba
eldivenleride var da kirli suanCanım ellerine çorap mı geçirdin? Ben eldiven de kullanmıyorum artık, kıyafetleri kendinden eldivenliydi, ama artık serbest bırakıyorum. Yanlış mı yapıyorum?
Doktorlar bebeklerin ellerinin eldivenle kapatılmasına cok karşı.. Bebeklerin ilk zamanlar çevresindeki varlıkları dokunarak keşfedeceklerini ve kendilerini güvende hissedeceklerini söylüyorlar. Ben hem kendine zarar vermemesi hem de eldivenli durmasını çok doğru bulmadıgım için 5. Gün uzun tırnaklarını kestim, mis oldueldivenleride var da kirli suano yuzden coraplara gectik
yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz
Günde 1 kere saati belli olmuyor ama aşırı aşırı fazla yapıyor. Süt ve mama ile besliyorum. Cırcıvık değil ama katı da değil akışkan yoğun kıvamlıKızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor acaba bir de cıvıkmı yoksa katı mı normali nedir benimki biraz fazla mı yapıyor diye düşünmeden edemiyorum ishal olma ihtimali var mı acaba
Benim kendin ruhum sıkılıyor diye hiç takmadım. Çocuğu öyle görünce nefesim daralıyor. Yarım kundak bile çok nadir o da annemin ısrarıylaDoktorlar bebeklerin ellerinin eldivenle kapatılmasına cok karşı.. Bebeklerin ilk zamanlar çevresindeki varlıkları dokunarak keşfedeceklerini ve kendilerini güvende hissedeceklerini söylüyorlar. Ben hem kendine zarar vermemesi hem de eldivenli durmasını çok doğru bulmadıgım için 5. Gün uzun tırnaklarını kestim, mis oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?