2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Seninde yara ben herşeyi kullandım aklına gelebilecek geçmedi hafifletmedi bile acısını ama dün gece ilaç kutumda bı krem farkettim nette baktım gogusucu uaralarinada suruluyormus emzirirken de sakıncası yokmuş.sadece emzirmeden önce yikayacan sürüm dedim ne çıkar bı sürdüm yıkayıp emzirdigimde acısı geçmiş mememin şaşırdım gene sürdüm bugün.madescar adı fito kremle karıştırıp sürüyorum dene bunuda istersen.benim evde varmış kesin cilt yenileyici özelliğinden kaynaklı yazdı doktor fitonunda öyle etkisi zaten ikisi iyi geldi bana.

Ah kızlar az önce mochiye dolan bir sürü süt yatağa döküldü Bebeğim bir gögüsten emerken diğerine mochi takmıştım onu yatagına koyayım derken mochi hava aldı ve sütler yatağıma döküldü Mochiyi bu bebeğimde aktif olarak kullanıyorm gerçekten çok işlevsel. Ama şimdiye kdar byle bir şey yaşamamıstım.. Daha dikkatli olmak gerekiyormus

dogrudur kuzum . uyanikken biz yanindayken acik zaten elleri de , uyurken takiyoruz bizde .
cok ince hala tirnaklari kiriliyor , sertlesmedi hala
Akşamları bebek yıkanmaz diye bir yorum okudum az önce. Ama sebebini yazmamışlar. Ben akşamları yıkıyorum bebeğimi rahat uyusun diye. Neden yıkanmaz sebebini bilen var mı
genel olarak gece yikanilmaz muhabbeti var ama rutin olusturma adina okudugum hersey de aksan banyo yaptirin yaziyor

Biz aksam yikadik hep ne olurmus ki aksam yikaninca ? Eger bilimsel izahi yoksa inanmayin hurafe laflara toplumumuzda cok hurafe var yebidogan icin :))

Akşamları bebek yıkanmaz diye bir yorum okudum az önce. Ama sebebini yazmamışlar. Ben akşamları yıkıyorum bebeğimi rahat uyusun diye. Neden yıkanmaz sebebini bilen var mı

Saat kaç gibi yıkıyorsun canım? Saçma oldu soru ama 5-6 gibi yıkarsam erken oluyor sanki, eşimi beklesem 19.30 oluyor, bundan sonra yaptırdığımızda geceye kadar uyumuyor. Milletin banyo yapınca uykusu gelir, benimkinin uykusu açılıyor.

Eşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler
Yok valla lohusa kadini qnlayacak diye kimseden bisey bekleme. Anlayacagini zannettiklern bile anlamiyor

eldivenleride var da kirli suan o yuzden coraplara gectik
yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz

Çorap eldivenden daha mantıklı canım zaten. Eldivenleri kılıf gibi yapıyorlar, kayıp çıkıyor hemen Ben bi şey kullanıp kullanmama adına sormuştum zaten.

Biz aksam yikadik hep ne olurmus ki aksam yikaninca ? Eger bilimsel izahi yoksa inanmayin hurafe laflara toplumumuzda cok hurafe var yebidogan icin :))
hurafe canim tabikide , cinler banyoda oluyor gbi seyler soyluyorlardi ozamanlar duydugumda bu muhabbeti de ben zaten takmiyorjm o yuzden sorun degil
Çorap eldivenden daha mantıklı canım zaten. Eldivenleri kılıf gibi yapıyorlar, kayıp çıkıyor hemen Ben bi şey kullanıp kullanmama adına sormuştum zaten.
ya bizimki birde pamaklarini gozune soktu 2. gun o gunden beri hep capak var gozlerinde. sutumu suruyorum, arada cay damlatip pamuga koyuyoruz :)

Eklentiler

• B2C3B7CB-F183-4407-A190-73913971FCD7.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 73
20:30-21:00 gibi yıkıyorum haz sancısına da iyi geliyordu

Bi rahatsızlığı var mıydı ,hasta mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum muhtemelen gaz sancısı falandır ama yine de kendimi ikna edemiyorum
Ah annelik ne kadar ağır bir yük aslında onlar iyiyse bizde iyiyiz onlar mutsuzsa bizde mutsuz ama tabi dirayetli olmalıyız onların bize, gücümüze ihtiyacı var

kuzum çapak bizde de vardı göz doktoru masaj yapın dedi göz pınarlarına, youtube da var videolari gözyaşı kanallari tıkalı olurmuş yenidoganlarin çoğunun. Her gün yaptım mutlaka emerken rahat yapılıyor masaj yaptıkça geçti bizim çapaklar kirpikleri birbirine yapışıyordu kuzumun şükür kurtulduk bi de sut damlattim ben de

aaa , benim dr um da eldivenleri hep elinde olsun cikarmayin dedi cozum olarak
cay ise yariyor ama gene tekrarliyor.
dedigin masaji deneyeyim .
cok tesekkur ederim

Kızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba

Kizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak

Kızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Çıkarmak lazım ama uzun sure sırtını oyalayıp cikarmadiysa da yan yatirabilirsin hemsire sorun olma, demişti

Kizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Canim 21.gun götürdüğumde 0 olmuştu ondan önceki hafta 9du 16ile başlamıştı benimkide takibe düşük kilolu dogdudu için gün aşırı çağırdı doktor miadinda normal kilosunda doğmuş olsaydı bu kadar çok cagirmazdim bu rakamlarda ama takip etmek istiyorum demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…