- 17 Mart 2022
- 2.811
- 2.313
- 83
- 40
Seninde yara ben herşeyi kullandım aklına gelebilecek geçmedi hafifletmedi bile acısını ama dün gece ilaç kutumda bı krem farkettim nette baktım gogusucu uaralarinada suruluyormus emzirirken de sakıncası yokmuş.sadece emzirmeden önce yikayacan sürüm dedim ne çıkar bı sürdüm yıkayıp emzirdigimde acısı geçmiş mememin şaşırdım gene sürdüm bugün.madescar adı fito kremle karıştırıp sürüyorum dene bunuda istersen.benim evde varmış kesin cilt yenileyici özelliğinden kaynaklı yazdı doktor fitonunda öyle etkisi zaten ikisi iyi geldi bana.Bende manuel pompa var ama onunla sağamıyorum canım beceremiyorum yara yapıyor göğüslerimü zaten uçları yara sıkıntı çıkarıyor ,ama genelde uyku düzeni kaçıyor akşama doğru 2-3 saat uyumadığı oluyor
Ben de sadece ilk 3 gün taktım.Yarım kundagı da geceleri yapıyorum genelde☺Benim kendin ruhum sıkılıyor diye hiç takmadım. Çocuğu öyle görünce nefesim daralıyor. Yarım kundak bile çok nadir o da annemin ısrarıyla
dogrudur kuzum . uyanikken biz yanindayken acik zaten elleri de , uyurken takiyoruz bizde .Doktorlar bebeklerin ellerinin eldivenle kapatılmasına cok karşı.. Bebeklerin ilk zamanlar çevresindeki varlıkları dokunarak keşfedeceklerini ve kendilerini güvende hissedeceklerini söylüyorlar. Ben hem kendine zarar vermemesi hem de eldivenli durmasını çok doğru bulmadıgım için 5. Gün uzun tırnaklarını kestim, mis oldu
genel olarak gece yikanilmaz muhabbeti var ama rutin olusturma adina okudugum hersey de aksan banyo yaptirin yaziyorAkşamları bebek yıkanmaz diye bir yorum okudum az önce. Ama sebebini yazmamışlar. Ben akşamları yıkıyorum bebeğimi rahat uyusun diye. Neden yıkanmaz sebebini bilen var mı
Ben 1 haftalikken kestim valla uzamisti :))eldivenleride var da kirli suano yuzden coraplara gectik
yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz
Biz aksam yikadik hep ne olurmus ki aksam yikaninca ? Eger bilimsel izahi yoksa inanmayin hurafe laflara toplumumuzda cok hurafe var yebidogan icin :))dogrudur kuzum . uyanikken biz yanindayken acik zaten elleri de , uyurken takiyoruz bizde .
cok ince hala tirnaklari kiriliyor , sertlesmedi hala
genel olarak gece yikanilmaz muhabbeti var ama rutin olusturma adina okudugum hersey de aksan banyo yaptirin yaziyor
Akşamları bebek yıkanmaz diye bir yorum okudum az önce. Ama sebebini yazmamışlar. Ben akşamları yıkıyorum bebeğimi rahat uyusun diye. Neden yıkanmaz sebebini bilen var mı
Yok valla lohusa kadini qnlayacak diye kimseden bisey bekleme. Anlayacagini zannettiklern bile anlamiyorEşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler
eldivenleride var da kirli suano yuzden coraplara gectik
yuzunu gozunu cok ciziyor. daha tirnaklarini kesmedik. Annem 40 i cikinca kesilir dedi de onu bekliyoruz
hurafe canim tabikide , cinler banyoda oluyor gbi seyler soyluyorlardi ozamanlar duydugumda bu muhabbeti de ben zaten takmiyorjm o yuzden sorun degilBiz aksam yikadik hep ne olurmus ki aksam yikaninca ? Eger bilimsel izahi yoksa inanmayin hurafe laflara toplumumuzda cok hurafe var yebidogan icin :))
ya bizimki birde pamaklarini gozune soktu 2. gun o gunden beri hep capak var gozlerinde. sutumu suruyorum, arada cay damlatip pamuga koyuyoruz :)Çorap eldivenden daha mantıklı canım zaten. Eldivenleri kılıf gibi yapıyorlar, kayıp çıkıyor hemenBen bi şey kullanıp kullanmama adına sormuştum zaten.
20:30-21:00 gibi yıkıyorum haz sancısına da iyi geliyorduSaat kaç gibi yıkıyorsun canım? Saçma oldu soru ama5-6 gibi yıkarsam erken oluyor sanki, eşimi beklesem 19.30 oluyor, bundan sonra yaptırdığımızda geceye kadar uyumuyor. Milletin banyo yapınca uykusu gelir, benimkinin uykusu açılıyor.
Ah annelik ne kadar ağır bir yük aslında onlar iyiyse bizde iyiyiz onlar mutsuzsa bizde mutsuzBi rahatsızlığı var mıydı ,hasta mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum muhtemelen gaz sancısı falandır ama yine de kendimi ikna edemiyorum
kuzum çapak bizde de vardı göz doktoru masaj yapın dedi göz pınarlarına, youtube da var videolari gözyaşı kanallari tıkalı olurmuş yenidoganlarin çoğunun. Her gün yaptım mutlaka emerken rahat yapılıyor masaj yaptıkça geçti bizim çapaklar kirpikleri birbirine yapışıyordu kuzumun şükür kurtulduk bi de sut damlattim ben dehurafe canim tabikide , cinler banyoda oluyor gbi seyler soyluyorlardi ozamanlar duydugumda bu muhabbeti de ben zaten takmiyorjm o yuzden sorun degil
ya bizimki birde pamaklarini gozune soktu 2. gun o gunden beri hep capak var gozlerinde. sutumu suruyorum, arada cay damlatip pamuga koyuyoruz :)
aaa , benim dr um da eldivenleri hep elinde olsun cikarmayin dedi cozum olarakkuzum çapak bizde de vardı göz doktoru masaj yapın dedi göz pınarlarına, youtube da var videolari gözyaşı kanallari tıkalı olurmuş yenidoganlarin çoğunun. Her gün yaptım mutlaka emerken rahat yapılıyor masaj yaptıkça geçti bizim çapaklar kirpikleri birbirine yapışıyordu kuzumun şükür kurtulduk bi de sut damlattim ben de
Çıkarmak lazım ama uzun sure sırtını oyalayıp cikarmadiysa da yan yatirabilirsin hemsire sorun olma, demiştiKızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Canim 21.gun götürdüğumde 0 olmuştu ondan önceki hafta 9du 16ile başlamıştı benimkide takibe düşük kilolu dogdudu için gün aşırı çağırdı doktor miadinda normal kilosunda doğmuş olsaydı bu kadar çok cagirmazdim bu rakamlarda ama takip etmek istiyorum demistiKizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Şuan emzirdim koydum yatağına gaz çıkarmadım çünkü uyanıyor hemenKızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?