2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Bizim 25. Günümüz sarılığımız var maalesef bize de 2 haftaya geçmezse enzimlere bakılmalı dedi doktor degerimiz 10 küsurdu

Kızlar ya sizin de aşırı terleme probleminiz var mı şimdi uyandım her yer ıslak sütüm akmış terlemisim yemin ederim kendimden iğreniyorum artık geceleri kaç kere üstümü değiştiriyorum

Kızlar ya sizin de aşırı terleme probleminiz var mı şimdi uyandım her yer ıslak sütüm akmış terlemisim yemin ederim kendimden iğreniyorum artık geceleri kaç kere üstümü değiştiriyorum
Bir hafta falan olmuştu geçti sonradan kendiliğinden. Şuan sadece ekşi ekşi süt kokuyorum

Teşekkür ederim :)

Oda sıcaklığın nasıl. Ben terlemiyorum ama bebeğimin ikidir kafa kısmı hafif parlamış oluyor. Bize acilen yurt parası lazım

Kizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Canım 15 günlükken 11 falandı bizim 8 den artmıştı ama gün geçtikçe tehlike siniri da yükseliyormus doktor kendiliğinden geçer dedi rengi sarıydı göz çevresinin falan geçti çok şükür sizin kan degeri kaç üzme kendini bol bol besle çiş ve kalayla atar mutlaka

Ben ben menopozlu gibiyim bi ter basıyor bi üşüyorum memede kalma suremiz en az bir saat terleye kuruya bebisi yerine zor yatırıyorum kaskati kesiliyorum valla bi de terim hic kokmazdi hormonlardan mi nedir kokuyorum da artik

Benim de 4 kilom kaldı hamile kaldığım kiloyu ama ondan önce de ben tüp bebek falan olacak demişlerdi stresten 10 kilo falan aldım yani vermem gereken bir 14 kilom var önümde
Veririz ya bir gün takıyorum bir gün takmıyorum lohusalık bana yeni geliyor

Ben de alayım da deneyeyim kuzum belki yarar denemekte fayda var humana çay içiyorum ama pek yaradığını düşünmüyorum onun
Birde diyetisyen bir hap söylemişti
Ben almadım sütünde azalma olursa kullan demişti

Eklentiler

• Screenshot_20221202-101740_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 34
Ayy sabah uyandığımda üzerimde her ne varsa sütle ter karışımı oluyo iğrenç kokuyorum kendime
Ekşili masalı ekmek gibi oluyoruz
Bebek banyo sıklığı ne kadar kuzu ben bir gün arayla yaptırıyorum hergün yaptırasimda var burnu hemen tıkanıyor nem dengesini buharlada sağlayamadim

Oda sıcaklığın nasıl. Ben terlemiyorum ama bebeğimin ikidir kafa kısmı hafif parlamış oluyor. Bize acilen yurt parası lazım
Oda sicakligini 22-23 lere sabitliyoruz geceleri ama ben perişan oluyorum afedersin donum bile ıslak uyanıyorum hani lohusalar üşürdü

H a p p y canım hangi gün 40 uçuracaksın cumartesi mi pazar mı?
Kuzum hayırlısıyla yarın
Taş bulamadım bende süs olan çakıl taşlarını aldım
Künyesini atacağım zeytin yaprağı güller kenarina tuz şeker felan
Kendi suyumada öyle yaparım sanırım

Bebek nasıl oldu

Kızlar cumartesi evime döndüm ve çok yoğun bir koşuşturmanın içine girdik o yüzden giremedim hiç buralara. Kızım da sağ olsun kaç gündür atak haftasına girdi sanırım. Geceleri zaten uyumuyordu ama şimdi uyuması gereken saatte de uyumuyor. Sabah 6 ya kadar onunla uğraştığım kaç gece olmuştur saymıyorum artık. Şu gaz olayları bitse de ikimiz de rahat etsek sadece onu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…