Bizim 25. Günümüz sarılığımız var maalesef bize de 2 haftaya geçmezse enzimlere bakılmalı dedi doktor degerimiz 10 küsurduKizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Bir hafta falan olmuştu geçti sonradan kendiliğinden. Şuan sadece ekşi ekşi süt kokuyorumKızlar ya sizin de aşırı terleme probleminiz var mı şimdi uyandım her yer ıslak sütüm akmış terlemisim yemin ederim kendimden iğreniyorum artıkgeceleri kaç kere üstümü değiştiriyorum
ben sirtina vuruyorum fln baktim cikarmiyor yan yatiriyorum zaten normalde de yan yatiyorKızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
BendeŞuan emzirdim koydum yatağına gaz çıkarmadım çünkü uyanıyor hemen
Uyanıyor bu seferde uyumuyo çıkmazdayımÇıkarmak lazım ama uzun sure sırtını oyalayıp cikarmadiysa da yan yatirabilirsin hemsire sorun olma, demişti
Teşekkür ederim :)Merhaba
Cocuk yardimindan söz ediyorsunuz sanırım
Benim eşim memur değil o yüzden ben alıyorum
Ama karı koca memur olup kadınlarda da alan vardi sanki diye hatirliyorum
Cok fazla değil 166 lira mı ne ama en azından bir paket bez parası eder bence alın
E devletten cocugu bildiriyorsunuz iş yeriniz hallediyor gerisini
Gaz damlası vermişsem çıkar mıyorumKızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Oda sıcaklığın nasıl. Ben terlemiyorum ama bebeğimin ikidir kafa kısmı hafif parlamış oluyor. Bize acilen yurt parası lazımKızlar ya sizin de aşırı terleme probleminiz var mı şimdi uyandım her yer ıslak sütüm akmış terlemisim yemin ederim kendimden iğreniyorum artıkgeceleri kaç kere üstümü değiştiriyorum
Canım ben de masajla kurtuldum hatta 2 kez yaptım geçti, benim doktor da eldiven takmayın, tırnaklarını hemen kes dedi.aaa , benim dr um da eldivenleri hep elinde olsun cikarmayin dedi cozum olarak
cay ise yariyor ama gene tekrarliyor.
dedigin masaji deneyeyim .
cok tesekkur ederim
Canım 15 günlükken 11 falandı bizim 8 den artmıştı ama gün geçtikçe tehlike siniri da yükseliyormus doktor kendiliğinden geçer dedi rengi sarıydı göz çevresinin falan geçti çok şükür sizin kan degeri kaç üzme kendini bol bol besle çiş ve kalayla atar mutlakaKizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
bende baslayacagim masajaCanım ben de masajla kurtuldum hatta 2 kez yaptım geçti, benim doktor da eldiven takmayın, tırnaklarını hemen kes dedi.
Folik asit fazla gelmiş bizimkilereBen ki de boş emmeyi seviyoremzikte veriyorum ama hızlıca emip attırı veriyor kı bınlar niye böyle
Ben ben menopozlu gibiyim bi ter basıyor bi üşüyorum memede kalma suremiz en az bir saat terleye kuruya bebisi yerine zor yatırıyorum kaskati kesiliyorum valla bi de terim hic kokmazdi hormonlardan mi nedir kokuyorum da artikKızlar ya sizin de aşırı terleme probleminiz var mı şimdi uyandım her yer ıslak sütüm akmış terlemisim yemin ederim kendimden iğreniyorum artıkgeceleri kaç kere üstümü değiştiriyorum
Veririz ya bir gün takıyorum bir gün takmıyorum lohusalık bana yeni geliyorBenim de 4 kilom kaldı hamile kaldığım kiloyu ama ondan önce de ben tüp bebek falan olacak demişlerdi stresten 10 kilo falan aldım yani vermem gereken bir 14 kilom var önümde
Birde diyetisyen bir hap söylemiştiBen de alayım da deneyeyim kuzum belki yarar denemekte fayda var humana çay içiyorum ama pek yaradığını düşünmüyorum onun
Ekşili masalı ekmek gibi oluyoruzAyy sabah uyandığımda üzerimde her ne varsa sütle ter karışımı oluyo iğrenç kokuyorum kendime
Oda sicakligini 22-23 lere sabitliyoruz geceleri ama ben perişan oluyorum afedersin donum bile ıslak uyanıyorumOda sıcaklığın nasıl. Ben terlemiyorum ama bebeğimin ikidir kafa kısmı hafif parlamış oluyor. Bize acilen yurt parası lazım
Kuzum hayırlısıyla yarınH a p p y canım hangi gün 40 uçuracaksın cumartesi mi pazar mı?
Hurafe o gece 4 kıyafet değiştiriyorumOda sicakligini 22-23 lere sabitliyoruz geceleri ama ben perişan oluyorum afedersin donum bile ıslak uyanıyorumhani lohusalar üşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?