Ay evet ben de öyle kendime bir garip kokuyorum artık sıkıldım duş almaktan saçımı tepeden toplayıp giriyorum duşa.Ben ben menopozlu gibiyim bi ter basıyor bi üşüyorum memede kalma suremiz en az bir saat terleye kuruya bebisi yerine zor yatırıyorum kaskati kesiliyorum valla bi de terim hic kokmazdi hormonlardan mi nedir kokuyorum da artik
Ben de gün aşırı yaptırıyorum canım senin gibi. Çok rahatlıyor küvette ağlamıyor da giydirirken ağlıyorEkşili masalı ekmek gibi oluyoruz
Bebek banyo sıklığı ne kadar kuzu ben bir gün arayla yaptırıyorum hergün yaptırasimda var burnu hemen tıkanıyor nem dengesini buharlada sağlayamadim
Benimki atak haftasında diyordumda 38.haftada dogdu ya 40.haftadan hesap oluyormuş benimki hep ataktaKızlar cumartesi evime döndüm ve çok yoğun bir koşuşturmanın içine girdik o yüzden giremedim hiç buralara. Kızım da sağ olsun kaç gündür atak haftasına girdi sanırım. Geceleri zaten uyumuyordu ama şimdi uyuması gereken saatte de uyumuyor. Sabah 6 ya kadar onunla uğraştığım kaç gece olmuştur saymıyorum artık. Şu gaz olayları bitse de ikimiz de rahat etsek sadece onu istiyorum
Hep bizimkinin burnunu hastahanedekiler yaptı yok tıkalı diyip 2. Gün çocuğa serum fizyolojik dayadilar sonra hep tıkandı.Ay evet ben de öyle kendime bir garip kokuyorum artık sıkıldım duş almaktan saçımı tepeden toplayıp giriyorum duşa.Bir de göğüs pedi de koku yapabiliyor dikkat et ben 1 kutu lansinoh 1 kutu avent bitirdim koku yaomadi baby me kim renkli olanına baslamistim eksi eksi süt kokutuyor sabahlari. Dün babybmenin ince beyaz jellisini aldım o daha iyi.
Ben de gün aşırı yaptırıyorum canım senin gibi. Çok rahatlıyor küvette ağlamıyor da giydirirken ağlıyorburnu iki kere tıkandı bizimkinin sonra düzene girdi şimdi tıkanmiyor banyodan sonra hasta oldu sandım hatta burnu akinca kendi kendine düzeldi
Seninki de az değilmişBenimki atak haftasında diyordumda 38.haftada dogdu ya 40.haftadan hesap oluyormuş benimki hep atakta
gece uyusa gündüz acısını çıkarıyor gündüz uyusa gece ay birde uyudu zannedip gaz için koynuma alıyorum çipil çipil acıyor gözlerini emme refleksiyle kafasıyla vura vura koynumu emmeye çalışıyor arada kafayı kaldırıp gözüme bakıyor tok ama boş meme için çabasıee tekrar memeye daya baktı süt geliyor basıyor yaygarayi gözyaşı bile yok
Gazda ellerini yumruk yapıp ayaklarını kendine çekip morarana kadar ağlar sallayınca rengi yerine geliyor çıkarana kadar sallıyorum masaj felan bir süre sonra işlemiyorSeninki de az değilmişbenimkinin ne istediğini anlamıyorum ben geceleri sürekli ağladığı için gazi var diye düşünüyorum sonra çıkarmayınca bakıyorum meğer uyumak istiyor falan bir yerde de beynim duruyor açıkçası ne yalan söyleyeyim ama öyle böyle idare ediyoruz işte yapacak bir şey yok dayanacağız bir iki ay daha
İyi bakalım canım benimKuzum hayırlısıyla yarın
Taş bulamadım bende süs olan çakıl taşlarını aldım
Künyesini atacağım zeytin yaprağı güller kenarina tuz şeker felan
Kendi suyumada öyle yaparım sanırım
Bebek nasıl oldu
Yediğin ya da içtiğin bir şey alerji yapıyor olabilir mi? Bende hiç terleme olmuyorOda sicakligini 22-23 lere sabitliyoruz geceleri ama ben perişan oluyorum afedersin donum bile ıslak uyanıyorumhani lohusalar üşürdü
Bizimkinin ayağı sürekli karnına çekip ve her seferinde katılarak morarana kadar ağlıyor o yüzden anlamıyorum.Gazda ellerini yumruk yapıp ayaklarını kendine çekip morarana kadar ağlar sallayınca rengi yerine geliyor çıkarana kadar sallıyorum masaj felan bir süre sonra işlemiyorbanyo sonrası pıt pıt çıkarıyor su rahatlatıyor
2 aya geçse iyi1 yaşına kadar sürer gibi
Çabuk alısırsın insallah iyi olmus evine gittiğin canım gaz olayı herkez de var benimki de oyle saatleri var sabaha karşı yapıyor 2saat aralıksız aglıyor kucak da da tutsan fayda etmiyo dün aksam yaptı bir basladı 10da 12ye kadar susturamadık karı koca ugrasıyoruz en son yıkayalım da rahatlasın uyur belki dedim yıkadık emzirdim yorgunluktan uyudu en son sonra emmek için kalkıp uyudu 5gibi bi daha aynı sey ya kolik yada huy bilemiyorum ama gazlı bi bebek ne agzı duruyo ne poposuKızlar cumartesi evime döndüm ve çok yoğun bir koşuşturmanın içine girdik o yüzden giremedim hiç buralara. Kızım da sağ olsun kaç gündür atak haftasına girdi sanırım. Geceleri zaten uyumuyordu ama şimdi uyuması gereken saatte de uyumuyor. Sabah 6 ya kadar onunla uğraştığım kaç gece olmuştur saymıyorum artık. Şu gaz olayları bitse de ikimiz de rahat etsek sadece onu istiyorum
Geçmiş olsun yıkama falan dediler mi ateş yapıyo diye biliyorum Allah kolaylık versin cümlemizeAblaları 2 aylık aşılarını olduk geldik, rotavirüsle birlikte toplam 4 aşı oldu yavrum❣ en çok bacaklardan olanlar ağrıttı ,ağlamaktan nefesi gitti
Sağol tatlımGeçmiş olsun yıkama falan dediler mi ateş yapıyo diye biliyorum Allah kolaylık versin cümlemize
Öyle hatırladım bian zor oluyo insallah gece zorlamaz seni ilk oglumdan hatırlıyorum anamızı aglatırdı aşı zamanları sıpaSağol tatlımCalpol verdiler canım, 3 gün banyo yok, kolundan olan verem aşısıymış akıntı kızarma olabilir normal dedi. Ateş olursa vercem şurubu
İnş canım ya ,Gece eşimde geç gelcek napcam bilmiyom ☹Öyle hatırladım bian zor oluyo insallah gece zorlamaz seni ilk oglumdan hatırlıyorum anamızı aglatırdı aşı zamanları sıpa
Benimkine kolik dediler. Normalde gece 3 ile 6 arası tutuyor sancısı ama bir kaç gece sabaha kadar sürdü hiç bir şekilde sakinleşmedi. Eşim de kalkıp bakıyor çünkü gündüz de oğlum çok hareketli ve durmuyor. Kızım da 2 gündür gündüzleri de uyumuyor ondan atak olduğunu düşünüyorumÇabuk alısırsın insallah iyi olmus evine gittiğin canım gaz olayı herkez de var benimki de oyle saatleri var sabaha karşı yapıyor 2saat aralıksız aglıyor kucak da da tutsan fayda etmiyo dün aksam yaptı bir basladı 10da 12ye kadar susturamadık karı koca ugrasıyoruz en son yıkayalım da rahatlasın uyur belki dedim yıkadık emzirdim yorgunluktan uyudu en son sonra emmek için kalkıp uyudu 5gibi bi daha aynı sey ya kolik yada huy bilemiyorum ama gazlı bi bebek ne agzı duruyo ne poposu
Humana içiyorum akşamlari farklı olarak o yapar mı acabaYediğin ya da içtiğin bir şey alerji yapıyor olabilir mi? Bende hiç terleme olmuyor
Bence gayet iyi canım aslnda yetmediğini sen mi düşündün dr mu söyledi ,kaka çiş falan yeterli yapmıyor muyduSağıyorum canım günde 60 çıkıyor çıkmıyor
Ya kızlar sabahtan beri oturdum düşünüyorum gerçekten bu yaşadıklarınızı yaşıyoruz 3-4 gündür gece 3’ten sonrw öyle ağlıyor ki sanki bi yerine bir şey olmuş gibi sarıp sarmalayıp evin içinde hızlıca yürütüyor babası o an susuyordu artık o da olmuyor bazen ağlamaktan katılıyor ve ben panikten ölüyorum nefes alamayacak diye bir de yoğun bakım geçmişi olunca elim ayağıma dolanıyor ,8.hafta atağı diye düşünüyoruz umarım geçicidir yani kolikse ve böyle devam edecekse çok zor gerçekten benim psikolojim kaldırmıyor çok üzüliyorum canı açıyor diye en azından gündüz çok uyuyordu şimdi gündüz de kısa kısa dalamıyor ,umarım ataktandır ve bir an önce geçerBenimkine kolik dediler. Normalde gece 3 ile 6 arası tutuyor sancısı ama bir kaç gece sabaha kadar sürdü hiç bir şekilde sakinleşmedi. Eşim de kalkıp bakıyor çünkü gündüz de oğlum çok hareketli ve durmuyor. Kızım da 2 gündür gündüzleri de uyumuyor ondan atak olduğunu düşünüyorum
Canım eğer kolikse istediğin kadar çıkar gazı ya da gaz damlası kullan yetmiyor. Biraz sabredeceksiniz geçecek zamanla inşallah. Yani sütün yetmese bunu sana doktor söylerdi zaten. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyi bırak bence. Oğlum sürekli zart zurt çıkarıyor maşallah ama yetmiyor. Hala ağlıyor ara ara. Yediklerimiz de önemli. Dün mantı yemek gibi bir gaflette bulundum. Çocuğum mahvoldu resmen. Yani üç ay dolana kadar gazlı şeylere tövbe ediyorum artık.Kontrole gittik 2 hafta önce,doktor kilo alımı gayet iyi dedi sarılık vardı oda geçmiş dedi,ama gazını alıyorum bebeğimin bide gaz damlası da kullanıyoruz ağızdan çıkarıyor ama alttan zor çıkarıyor belkide o zorluyodur bilmiyorum ki
Sadece gece cikarmiyorum canım. Uykusu açılıyor. Zaten gazı çok varsa yatağa koydugumda ıkınıyor, ağlıyor. Bir süre takip ediyorum, yan yatırıyorum.Kızlar geceleri emzirdiğinizde ya da mama verdiğiniz her seferde gazını çıkartıyor musunuz ben uykusu acılacak diye çıkarmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?