2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayy ne güzel ya
Benim de düşmedi daha ne zaman erir acaba? 12 gün oldu doğum yapalı
benim 23 gün oldu

İnş canım ya ,Gece eşimde geç gelcek napcam bilmiyom ☹
Bi sekil idare ediliyo ben 2cocukla eşim nöbetçiydi oyle idare ettim ama gece cok sabır gerektiriyo
Umarım gecicidir ama kolik zor yani ceken bilir
Evet bazen ben de cok sinirleniyorum susmayıncs ne kucakta ne meme de ne sallanınca hiç bi sekılde susmuyo bas bas bağırıyor ne istiyosun oglum ya yeter artık diyorum Allah yardımcımız olsun zor ama bğyüycekler ne yapalım

Öyle ağladığı zamanlarda gaz damlası ver bence. Benim kızım da arada çığlık çığla kalarak ağlıyor nefesi kesilmiyor o kadarına izin vermiyorum. Hemen gaz damlası veriyorum yavrum sakinleşiyor. Sürekli damla vermiyorum sadece aşırı ağladığı zamanlarda veriyorum iyi geliyor bi dene istersen

Hangi damlayı kullanıyorsunuz

Bi de altını açtığın zamanlarda sürekli gaz masajı yap. Ben her akşam duş aldırmaya çalışıyorum suyun için de o bırakıyor gazını. Banyo yaptıramıyorsan kovanın içine banyo suyundan azıcık daha sıcak olacak şekilde belinden aşağısı su da bir müddet dursun o da çok iyi geliyor

Eşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler
Benim koca da anlamıyordu. Hatta ne dedi biliyor musun annemle babama soğuk davranıyorsun dedim ki madem annene babana bu kadar düşkündün benim niye haberim yok. Haberim olsaydı seninle evlenmezdim ama yol uzak değil yakınken dönmeyi de bilirim. Ohh iyi dedim şimdi aramız çok iyi. Bunları Altan alıp cevap vermeyince tepemize çıkıyorlar. Bizim el kızı olduğumuzu unutuyorlar ama hatırlatmak lazım. Sen de rahat bırak artık kendini gelişine cevap ver lohusasın zaten. bazen geç lohusalık olabilir kimseye kendini ezdirme ver cevaplarını içine çekildikçe yaptıkları yanlışları fark etmiyorlar. Fark ettir onlara.

Son düzenleme:
Kızlar owlinib korsesini almıştım ama çok kullanışlı değil gibi bazen yarım saat takıp çıkarıyorum. Göbek kısmım yumuşak. Külot korse almak istiyorum aranızda kullanıp memnun varsa önerir misiniz?

@A
ben Kilot korse kullanıyorum güzel ama o da darlıyor insanı. Giyince yürüş yapıp gelince çıkarmak en güzeli. Evin için de sürekli giyilecek gibi değil.

Veriyorum canım vermez miyim bizim damla günde 6 kereye kadar kullanılıyor zaten ,doğal yağlardan ama veriyorum kaka yapıyor gaz çıkarıyor da bir faydası olmuyor bu 4 gündür olan bir mevzu öncesinde hiç böyle bir şey yoktu

Kızlar bebeğim 56 günlük biraz fazla kaka yapıtor gibi ama ishal gibi de değil gazlı ve fışkırarak da yapıyor ama doktor normal diyor,tamamen sulu da değil pütürlü ama iki gündür huzursuz da aynı zamanda biraz sık geldi bana ya da huzursuz diye her zamanki hali bana öyle geliyor 2 aylık bebek günde kaç kere kaka yapar en fazla farklı farklı dr görüşleri var

Mantı gaz mı yapıyor bugun de yemekte mantı vardı benim

@A

ben Kilot korse kullanıyorum güzel ama o da darlıyor insanı. Giyince yürüş yapıp gelince çıkarmak en güzeli. Evin için de sürekli giyilecek gibi değil.
Çok fazla tipte korse var iyice araştırıp almak lazım. Ama dediğim gibi istikrarlı çok kullanılmıyor sıkıcı oluyor

16. Gunde 12.8 cikti
Cok endişelendiriyor beni bu durum
Haftaya düşüş olmazsa ek tahliller isteyecekmis

Kizlar acil cevap masalin burnu tikali
Dpktoruna henuz ulasamadim
Serum fizyolojik var evde kullanabilir miyim
Otri bebe de almadim aldirayim mi hemen
Korkmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…