Ayy ne güzel yaSeninki dilli demek kuzum
Benimki birşey demez .
Anneme der annem benim huyumu bildiği içindaha doğrusu hepsi alışık.
Evet anne güzelmiş derim ertesi gün atarım
Onunda içi gider artık ya soruyor yada almıyor getirmiyoryoksa çöpe gider yada kırılır
benim 23 gün olduBenim de düşmedi daha ne zaman erir acaba? 12 gün oldu doğum yapalı
Ay ben türünün tek örneği sanıyodum demek senin de öyle:/Kız benim kv de sana mı geldiaynı benim densizi tarif ettin benim ki de bana kendi sütyenini vermeye çalıştı bunları Allah alsın elimizden
Rota aşısı 3 aylıkken olmuyormuydu. Ben en azından 10 yıl önce öyleydi şimdi 2 aydaki yapiyorlarAblaları 2 aylık aşılarını olduk geldik, rotavirüsle birlikte toplam 4 aşı oldu yavrum❣ en çok bacaklardan olanlar ağrıttı ,ağlamaktan nefesi gitti
Bi sekil idare ediliyo ben 2cocukla eşim nöbetçiydi oyle idare ettim ama gece cok sabır gerektiriyoİnş canım ya ,Gece eşimde geç gelcek napcam bilmiyom ☹
Umarım gecicidir ama kolik zor yani ceken bilirBenimkine kolik dediler. Normalde gece 3 ile 6 arası tutuyor sancısı ama bir kaç gece sabaha kadar sürdü hiç bir şekilde sakinleşmedi. Eşim de kalkıp bakıyor çünkü gündüz de oğlum çok hareketli ve durmuyor. Kızım da 2 gündür gündüzleri de uyumuyor ondan atak olduğunu düşünüyorum
Evet bazen ben de cok sinirleniyorum susmayıncs ne kucakta ne meme de ne sallanınca hiç bi sekılde susmuyo bas bas bağırıyor ne istiyosun oglum ya yeter artık diyorumYa kızlar sabahtan beri oturdum düşünüyorum gerçekten bu yaşadıklarınızı yaşıyoruz 3-4 gündür gece 3’ten sonrw öyle ağlıyor ki sanki bi yerine bir şey olmuş gibi sarıp sarmalayıp evin içinde hızlıca yürütüyor babası o an susuyordu artık o da olmuyor bazen ağlamaktan katılıyor ve ben panikten ölüyorum nefes alamayacak diye bir de yoğun bakım geçmişi olunca elim ayağıma dolanıyor ,8.hafta atağı diye düşünüyoruz umarım geçicidir yani kolikse ve böyle devam edecekse çok zor gerçekten benim psikolojim kaldırmıyor çok üzüliyorum canı açıyor diye en azından gündüz çok uyuyordu şimdi gündüz de kısa kısa dalamıyor ,umarım ataktandır ve bir an önce geçer
Bir kaç gün bırak istersen. Bi de öyle bakHumana içiyorum akşamlari farklı olarak o yapar mı acaba
Öyle ağladığı zamanlarda gaz damlası ver bence. Benim kızım da arada çığlık çığla kalarak ağlıyor nefesi kesilmiyor o kadarına izin vermiyorum. Hemen gaz damlası veriyorum yavrum sakinleşiyor. Sürekli damla vermiyorum sadece aşırı ağladığı zamanlarda veriyorum iyi geliyor bi dene istersenYa kızlar sabahtan beri oturdum düşünüyorum gerçekten bu yaşadıklarınızı yaşıyoruz 3-4 gündür gece 3’ten sonrw öyle ağlıyor ki sanki bi yerine bir şey olmuş gibi sarıp sarmalayıp evin içinde hızlıca yürütüyor babası o an susuyordu artık o da olmuyor bazen ağlamaktan katılıyor ve ben panikten ölüyorum nefes alamayacak diye bir de yoğun bakım geçmişi olunca elim ayağıma dolanıyor ,8.hafta atağı diye düşünüyoruz umarım geçicidir yani kolikse ve böyle devam edecekse çok zor gerçekten benim psikolojim kaldırmıyor çok üzüliyorum canı açıyor diye en azından gündüz çok uyuyordu şimdi gündüz de kısa kısa dalamıyor ,umarım ataktandır ve bir an önce geçer
Hangi damlayı kullanıyorsunuzKontrole gittik 2 hafta önce,doktor kilo alımı gayet iyi dedi sarılık vardı oda geçmiş dedi,ama gazını alıyorum bebeğimin bide gaz damlası da kullanıyoruz ağızdan çıkarıyor ama alttan zor çıkarıyor belkide o zorluyodur bilmiyorum ki
Bi de altını açtığın zamanlarda sürekli gaz masajı yap. Ben her akşam duş aldırmaya çalışıyorum suyun için de o bırakıyor gazını. Banyo yaptıramıyorsan kovanın içine banyo suyundan azıcık daha sıcak olacak şekilde belinden aşağısı su da bir müddet dursun o da çok iyi geliyorKontrole gittik 2 hafta önce,doktor kilo alımı gayet iyi dedi sarılık vardı oda geçmiş dedi,ama gazını alıyorum bebeğimin bide gaz damlası da kullanıyoruz ağızdan çıkarıyor ama alttan zor çıkarıyor belkide o zorluyodur bilmiyorum ki
Benim koca da anlamıyordu. Hatta ne dedi biliyor musun annemle babama soğuk davranıyorsunEşim bu durumu biliyor ama birşey demiyor malesef,hatta eşimlede bu konu hakkında tartıştığımız oldu,kimse yeni annenin durumundan anlamıyor oysaki bütün kaynanalar falan bu dönemden geçtiler
ben Kilot korse kullanıyorum güzel ama o da darlıyor insanı. Giyince yürüş yapıp gelince çıkarmak en güzeli. Evin için de sürekli giyilecek gibi değil.Kızlar owlinib korsesini almıştım ama çok kullanışlı değil gibi bazen yarım saat takıp çıkarıyorum. Göbek kısmım yumuşak. Külot korse almak istiyorum aranızda kullanıp memnun varsa önerir misiniz?
Veriyorum canım vermez miyim bizim damla günde 6 kereye kadar kullanılıyor zaten ,doğal yağlardan ama veriyorum kaka yapıyor gaz çıkarıyor da bir faydası olmuyor bu 4 gündür olan bir mevzu öncesinde hiç böyle bir şey yoktuÖyle ağladığı zamanlarda gaz damlası ver bence. Benim kızım da arada çığlık çığla kalarak ağlıyor nefesi kesilmiyor o kadarına izin vermiyorum. Hemen gaz damlası veriyorum yavrum sakinleşiyor. Sürekli damla vermiyorum sadece aşırı ağladığı zamanlarda veriyorum iyi geliyor bi dene istersen
Bugün 12 canımKaç günlük
Canım çocuk doktorumuz ilk dozu 15 haftalık olmadan yapılması lazım dedi,yani 3 aya falan tekabül ediyoRota aşısı 3 aylıkken olmuyormuydu. Ben en azından 10 yıl önce öyleydi şimdi 2 aydaki yapiyorlar
Mantı gaz mı yapıyor bugun de yemekte mantı vardı benimCanım eğer kolikse istediğin kadar çıkar gazı ya da gaz damlası kullan yetmiyor. Biraz sabredeceksiniz geçecek zamanla inşallah. Yani sütün yetmese bunu sana doktor söylerdi zaten. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyi bırak bence. Oğlum sürekli zart zurt çıkarıyor maşallah ama yetmiyor. Hala ağlıyor ara ara. Yediklerimiz de önemli. Dün mantı yemek gibi bir gaflette bulundum. Çocuğum mahvoldu resmen. Yani üç ay dolana kadar gazlı şeylere tövbe ediyorum artık.
Çok fazla tipte korse var iyice araştırıp almak lazım. Ama dediğim gibi istikrarlı çok kullanılmıyor sıkıcı oluyor@A
ben Kilot korse kullanıyorum güzel ama o da darlıyor insanı. Giyince yürüş yapıp gelince çıkarmak en güzeli. Evin için de sürekli giyilecek gibi değil.
Kuzum günde bir kere geliyor o 60 sonrq daha damla yokBence gayet iyi canım aslnda yetmediğini sen mi düşündün dr mu söyledi ,kaka çiş falan yeterli yapmıyor muydu
16. Gunde 12.8 ciktiCanım 15 günlükken 11 falandı bizim 8 den artmıştı ama gün geçtikçe tehlike siniri da yükseliyormus doktor kendiliğinden geçer dedi rengi sarıydı göz çevresinin falan geçti çok şükür sizin kan degeri kaç üzme kendini bol bol besle çiş ve kalayla atar mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?