Ne yapacağız ya gecmesi icin cok can sıkıcıBizim 25. Günümüz sarılığımız var maalesef bize de 2 haftaya geçmezse enzimlere bakılmalı dedi doktor degerimiz 10 küsurdu
Canım ben sana dün cevap yazdım gördün mü bilmiyorum bizim uzamış sarılıktı. İçin rahat edecekse ek tahlilleri yaptır derim16. Gunde 12.8 cikti
Cok endişelendiriyor beni bu durum
Haftaya düşüş olmazsa ek tahliller isteyecekmis
Hepsini aynı gün mü yapıyorlarAblaları 2 aylık aşılarını olduk geldik, rotavirüsle birlikte toplam 4 aşı oldu yavrum❣ en çok bacaklardan olanlar ağrıttı ,ağlamaktan nefesi gitti
Atakta olabilir, çok zor ama bitecek bir şekilde doktorum bana kolik 3-4 ayda biter çok nadir 6. Aya uzar dedi az daha sabırYa kızlar sabahtan beri oturdum düşünüyorum gerçekten bu yaşadıklarınızı yaşıyoruz 3-4 gündür gece 3’ten sonrw öyle ağlıyor ki sanki bi yerine bir şey olmuş gibi sarıp sarmalayıp evin içinde hızlıca yürütüyor babası o an susuyordu artık o da olmuyor bazen ağlamaktan katılıyor ve ben panikten ölüyorum nefes alamayacak diye bir de yoğun bakım geçmişi olunca elim ayağıma dolanıyor ,8.hafta atağı diye düşünüyoruz umarım geçicidir yani kolikse ve böyle devam edecekse çok zor gerçekten benim psikolojim kaldırmıyor çok üzüliyorum canı açıyor diye en azından gündüz çok uyuyordu şimdi gündüz de kısa kısa dalamıyor ,umarım ataktandır ve bir an önce geçer
Ben de öyle kızıp yeter artık daha ne yapayım diyorum sonra pişman oluyorum çünkü onun bir suçu yok ama gece alttan üstten 20 defa gaz çıkarmasına rağmen hâlâ ağlayınca ve uykusuz olunca sinirleniyor insan. Bir de sadece o olsa neyse sabah da hızına yetişmem gereken bir de oğlum var onu düşününce ekstra geliyorlar banaBi sekil idare ediliyo ben 2cocukla eşim nöbetçiydi oyle idare ettim ama gece cok sabır gerektiriyo
Umarım gecicidir ama kolik zor yani ceken bilir
Evet bazen ben de cok sinirleniyorum susmayıncs ne kucakta ne meme de ne sallanınca hiç bi sekılde susmuyo bas bas bağırıyor ne istiyosun oglum ya yeter artık diyorumAllah yardımcımız olsun zor ama bğyüycekler ne yapalım
Anladım canım ben her emzirmede olarak düşündüm deKuzum günde bir kere geliyor o 60 sonrq daha damla yok
Korku yaratti bendeCanım ben sana dün cevap yazdım gördün mü bilmiyorum bizim uzamış sarılıktı. İçin rahat edecekse ek tahlilleri yaptır derim
16. Gunde 12.8 cikti
Cok endişelendiriyor beni bu durum
Haftaya düşüş olmazsa ek tahliller isteyecekmis
Merhaba bizde 24 günlüğüz uzamış sarilik devam ediyo. Geçen haftadan bugüne kendiliğinden 20 den 15 e düştü. Doktor uzamis sarılık olduğundan bütün enzimlerine baktı idrarina baktı idrarda şeker çıktı genetik kalıtsal bi hastalık galatozemi olabilir dedi. Araştırınca cok can sıkıcı şeyler okudum. Özel bi laboratuvardan test verdik varmış yokmu diye cok şükür yokmuş. Haftaya kontrol var bakalim ne olacak. Bu arada inanır mısınız bilmem ama yer gök dua üzerine derler sarılık kesme diye bi dua yaptırdık biz hersey Allah’ın izniyle olur tabiki ama o duadan sonra değerleri düşmeye başladı onun öncesinde 23 e kadar çıktı 2 kere fatoterapi aldı sonra değer yine yükseldi sonra sabitlendi düşmek bilmedi duadan sonra düşmeye başladı doktor da şaşırdı. Suan 15 de bakalım haftaya ne olacakKorku yaratti bende
İnternete baktım okuduklarim beni cok gerdi
Ne zaman geçti sizin
Mantı yoğurttan dolayı mı gaz yapıyorCanım eğer kolikse istediğin kadar çıkar gazı ya da gaz damlası kullan yetmiyor. Biraz sabredeceksiniz geçecek zamanla inşallah. Yani sütün yetmese bunu sana doktor söylerdi zaten. Sütüm yetmiyor diye düşünmeyi bırak bence. Oğlum sürekli zart zurt çıkarıyor maşallah ama yetmiyor. Hala ağlıyor ara ara. Yediklerimiz de önemli. Dün mantı yemek gibi bir gaflette bulundum. Çocuğum mahvoldu resmen. Yani üç ay dolana kadar gazlı şeylere tövbe ediyorum artık.
Kizlar acil cevap masalin burnu tikali
Dpktoruna henuz ulasamadim
Serum fizyolojik var evde kullanabilir miyim
Otri bebe de almadim aldirayim mi hemen
Korkmalimiyim
Evet canm 2 ay aşıları zaten 3lü oluyo, 1 kol,2 bacak .Biz bunlara ek Rotavirüsü de yaptırdık..rota aşısı ağızdan damla şeklinde zatenHepsini aynı gün mü yapıyorlar
Yani tek başına değil ama yoğurt ve sarımsak yapiyor canım.Mantı gaz mı yapıyor bugun de yemekte mantı vardı benim
Yoğurt ve sarımsak canım.Mantı yoğurttan dolayı mı gaz yapıyorben de şimdi yiyecektim
Canım flakton bende de var daha hiç kullanmadım.Nasıl yapıyorsun burun temizliğini? Kaç damlaCanım serum fizyolojiği şırınga ile kullanımdan mı bahsediyorsun? Biz o şekilde denemedik. Bizim doktor daha çok küçük dedi. Ama internette Yenidoğanda da kullanılabileceği yazıyor. Ç
Onun yerine flakon şeklinde olan minik tüplerden kullanıyoruz.
Inanirim annem de soylemisti bana bunuMerhaba bizde 24 günlüğüz uzamış sarilik devam ediyo. Geçen haftadan bugüne kendiliğinden 20 den 15 e düştü. Doktor uzamis sarılık olduğundan bütün enzimlerine baktı idrarina baktı idrarda şeker çıktı genetik kalıtsal bi hastalık galatozemi olabilir dedi. Araştırınca cok can sıkıcı şeyler okudum. Özel bi laboratuvardan test verdik varmış yokmu diye cok şükür yokmuş. Haftaya kontrol var bakalim ne olacak. Bu arada inanır mısınız bilmem ama yer gök dua üzerine derler sarılık kesme diye bi dua yaptırdık biz hersey Allah’ın izniyle olur tabiki ama o duadan sonra değerleri düşmeye başladı onun öncesinde 23 e kadar çıktı 2 kere fatoterapi aldı sonra değer yine yükseldi sonra sabitlendi düşmek bilmedi duadan sonra düşmeye başladı doktor da şaşırdı. Suan 15 de bakalım haftaya ne olacak
Az az veririm diye düşündüm damla damla olmaz mi nette kullanılabilir yaziyor buhar olarak ta verebilirim sanirim değil miCanım serum fizyolojiği şırınga ile kullanımdan mı bahsediyorsun? Biz o şekilde denemedik. Bizim doktor daha çok küçük dedi. Ama internette Yenidoğanda da kullanılabileceği yazıyor. Ç
Onun yerine flakon şeklinde olan minik tüplerden kullanıyoruz.
Ah keşke öyle olsa o zaman 1 ölçek mama verirdimAnladım canım ben her emzirmede olarak düşündüm de
Uzamış sarılıkta sanırım yapabileceğimiz birşey yok geçmezse detaylı kan idrar baktırmak gerek ben doktorun dediği gibi bekleyeceğim tabi bebeğimi gözlemliyorum sariliginda artış görünmüyor ama sarı hala maalesefNe yapacağız ya gecmesi icin cok can sıkıcıİnternete bakmak gibi bir hataya düştüm uzayan sariliga giriyormus cunku canim daha cok sıkıldı
İnternete takılma korkma canım, biz de altında yatan neden idrar yolu enfeksiyonuydu. Doktorumuz uzamış sarılığın en büyük nedeni dedi. Antibiyotik tedavisiyle direkt bitti sarılık daKorku yaratti bende
İnternete baktım okuduklarim beni cok gerdi
Ne zaman geçti sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?