2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizim 25. Günümüz sarılığımız var maalesef bize de 2 haftaya geçmezse enzimlere bakılmalı dedi doktor degerimiz 10 küsurdu
Ne yapacağız ya gecmesi icin cok can sıkıcı İnternete bakmak gibi bir hataya düştüm uzayan sariliga giriyormus cunku canim daha cok sıkıldı

Atakta olabilir, çok zor ama bitecek bir şekilde doktorum bana kolik 3-4 ayda biter çok nadir 6. Aya uzar dedi az daha sabır
Ben de öyle kızıp yeter artık daha ne yapayım diyorum sonra pişman oluyorum çünkü onun bir suçu yok ama gece alttan üstten 20 defa gaz çıkarmasına rağmen hâlâ ağlayınca ve uykusuz olunca sinirleniyor insan. Bir de sadece o olsa neyse sabah da hızına yetişmem gereken bir de oğlum var onu düşününce ekstra geliyorlar bana

Canim bizim de 13.gunde 14 çıktı doktorumuz sinir değer 18 dedi tehlikeli bir durum yok dedi sadece yüzünde ve omuz kısmında sarılık var ayakları 6 çıktı. Ayaklara doğru sararirsa kandan takip etmemiz gerekir dedi.
16. Gunde 12.8 cikti
Cok endişelendiriyor beni bu durum
Haftaya düşüş olmazsa ek tahliller isteyecekmis

Korku yaratti bende
İnternete baktım okuduklarim beni cok gerdi
Ne zaman geçti sizin
Merhaba bizde 24 günlüğüz uzamış sarilik devam ediyo. Geçen haftadan bugüne kendiliğinden 20 den 15 e düştü. Doktor uzamis sarılık olduğundan bütün enzimlerine baktı idrarina baktı idrarda şeker çıktı genetik kalıtsal bi hastalık galatozemi olabilir dedi. Araştırınca cok can sıkıcı şeyler okudum. Özel bi laboratuvardan test verdik varmış yokmu diye cok şükür yokmuş. Haftaya kontrol var bakalim ne olacak. Bu arada inanır mısınız bilmem ama yer gök dua üzerine derler sarılık kesme diye bi dua yaptırdık biz hersey Allah’ın izniyle olur tabiki ama o duadan sonra değerleri düşmeye başladı onun öncesinde 23 e kadar çıktı 2 kere fatoterapi aldı sonra değer yine yükseldi sonra sabitlendi düşmek bilmedi duadan sonra düşmeye başladı doktor da şaşırdı. Suan 15 de bakalım haftaya ne olacak

Mantı yoğurttan dolayı mı gaz yapıyor ben de şimdi yiyecektim

Kizlar acil cevap masalin burnu tikali
Dpktoruna henuz ulasamadim
Serum fizyolojik var evde kullanabilir miyim
Otri bebe de almadim aldirayim mi hemen
Korkmalimiyim

Canım serum fizyolojiği şırınga ile kullanımdan mı bahsediyorsun? Biz o şekilde denemedik. Bizim doktor daha çok küçük dedi. Ama internette Yenidoğanda da kullanılabileceği yazıyor. Ç

Onun yerine flakon şeklinde olan minik tüplerden kullanıyoruz.

Canım flakton bende de var daha hiç kullanmadım.Nasıl yapıyorsun burun temizliğini? Kaç damla

Inanirim annem de soylemisti bana bunu
Cidden okudukça canı sıkılıyor insanin

O okuryazar eras0201
Sağolun kızlar çok şükür iyiyiz düşündüğümden çabuk toparladılar Allah’a şükür. Bu hafta 3lü aşıları vardı ağır olan onu yaptırmadık tetiklenir diye ağır geçiriyorlar dedi hemşire haftaya onu yaptıracağız yeni bir sınav beni bekliyor
Bu hafta içi annem yine geldi halimize dayanamayıp daha iyi geçti o yüzden aşı zamanı yine gelirim kötü olurlarsa diyerek gitti. O da çok şaşırdı bu sefer hiç iş yapamadı evde hep banlarındaydık bi şekilde, eskisi gibi değiller büyüdükçe zorlaşıyormuş gerçekten bende sürekli büyümelerini istiyordum.. artık yüzüme anlamlı bakıyorlar gülümsüyorlar bir kaç gündür Allahım çok güzel ‘Ama bi gülüşü var’ dedikleri buymuş
Siz nasılsınız bebekleriniz nasıl? Herşey yolundadır inşallah

Az az veririm diye düşündüm damla damla olmaz mi nette kullanılabilir yaziyor buhar olarak ta verebilirim sanirim değil mi

Ne yapacağız ya gecmesi icin cok can sıkıcı İnternete bakmak gibi bir hataya düştüm uzayan sariliga giriyormus cunku canim daha cok sıkıldı
Uzamış sarılıkta sanırım yapabileceğimiz birşey yok geçmezse detaylı kan idrar baktırmak gerek ben doktorun dediği gibi bekleyeceğim tabi bebeğimi gözlemliyorum sariliginda artış görünmüyor ama sarı hala maalesef inşallah tez zamanda geçer ben hiç kan vermek, hastaneye gitmek istemiyorum minicikler delik deşik oluyorlar çok mahfoluyorum

Korku yaratti bende
İnternete baktım okuduklarim beni cok gerdi
Ne zaman geçti sizin
İnternete takılma korkma canım, biz de altında yatan neden idrar yolu enfeksiyonuydu. Doktorumuz uzamış sarılığın en büyük nedeni dedi. Antibiyotik tedavisiyle direkt bitti sarılık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…