2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benm bebeğim de bembeyaz doğdu elleri hala kar gibi ama vücudu yüzü sarı oldu esmer gibi aynı yavrum dün kalca cikikligi için götürdük doktor hala sarılığı var kan vermeniz lazm 10 un altında değilse başka çözümler bulucaz dedi çok üzüldüm demekki bebegm o yüzden mi böyle esmerimsi sarı

Kizlar acil cevap masalin burnu tikali
Dpktoruna henuz ulasamadim
Serum fizyolojik var evde kullanabilir miyim
Otri bebe de almadim aldirayim mi hemen
Korkmalimiyim
Canm fizyolojik seruma her burun için 2 CC al yüz üstü Masalı çevir hafif başı aşağıya eğik olsun sık ikisine de sonra otri bebe ile çek pisliğini kuru kuru zaten onlada çekmezsin benm kızın da aşırı tikaniyo her gün yapıyorum

Yamuna korse efso bişe taytı da var mutlka bak bir

Kuzun lansinoh marka göğüs için olan
Diyetisyenin dediğide 1 çay kaşığı Çörekotu kahvaltıda
Yürüyüş bugün kahve almaya diye çıktım 15 dk yürüdüm 10 katta merdiven çıktım hiç yoktan iyidir diyip misafir gelecek belki yürüyemem diye ne zaman fırsat bulursam atıyorum kendimi dışarı

B12 abartmayın derim benim 1020 lerde çıkmış fazlası idrarla atiliyormusta olsun fazlasida zarar ben düşük çıkar dedimde şaşırttı

Canım Hayırlı uğurlu olsun öncelikle bu kadar minik bebeklerin yanına aslında anne ya da babayı alsalar operasyonda iyi olur diye düşünüyorum ben de yaptırmak istiyorum ama korkuyorum
Kesinlikle anne baba yanı olanı tercih etmenizi öneririm. Yaşadıkları neler bilmiyorum ama nasıl tuttularsa 44 dk yavrumun bacakları titriyor hala. Kasmaktan veya acıdanmış. Ağzı var dili yok resmen anlatamıyor yavrum. Pazartesi kontrol var konuşcaz doktorla bakalım. Uzun sürmesinin bi etkeni klipsli değil dikişli olması imiş. İlk 20 günde dikiş atılmıyormış doğru mu bilmiyorum. Klipsli de süreyi ve işlem sonrası acıyı azaltıyormuş güya. Dikişli nin olası koplikasyonları daha çokmış bu yüzden uzun sürermiş günümüzde önerilen klipsli ymiş. Ömrümde nadiren yaptığım bir şey yaptım araştırmadan birinin önerisini dinledim doktor çok da iyi ona bişey diyemem ama bu konuda keşke diğer doktoru tercih etseydim dikişsiz bunun 4 te biri süresinde belki 5 te 1 . Oğlum kollarımdayken onu görüp duyarken daha az travma ve acı yaşarken biterdi herşey.

Kizlar acil cevap masalin burnu tikali
Dpktoruna henuz ulasamadim
Serum fizyolojik var evde kullanabilir miyim
Otri bebe de almadim aldirayim mi hemen
Korkmalimiyim
Naptin kuzum çözdünmü hangisini kullandın biz deniz suyu sprey kullanıp sonra çekiyoruz hergün yapıyoruz
Yoksa hapsiriyor öksürüyor

Gece acile gittik, lavman dediler uyuyordu kıyamadım, arabasına bindirdik bu soğukta işe yaramadı 5 te uyudu artık mahvolduk

Şimdi bi cerrahla daha konuştum o da klipsli kısa sürer estetik durur yapıştırma da estetik durur ama geç iyleşir ve daha çok acı olur dedi. Dikişli ve yapıştırma daha çabuk iyleşirmiş. Zaten sormadım ama araştırdığım kadarı ile lazer asla önerilmiyor ve galiba yasaklanmış da. Dünden beri kafayı yiyordum neden klipsli yaptırmadım diye(daha az acı çeker sandım) a önceki mesajım yanlış bilgi içerdiği için gelip yazmak istedim. klipsli veya değil yanınızda olanı tercih edin.

Ağlıyor mu? Bizimki katılıyordu gece
Evet yatağa bırakınca başlıyor ağlamaya. Meme veriyorum 10 dk emip bırakıyor uyuyor kucakta sonra gazını çıkırmak için gezdiriyoruz yatağa bırakınca elini kolunu çok oynatıyor uyumuyor.
Siz katıla katıla ağlıyor demişşiniz nasıl sakin kalıyorsunuz o durumda, napıyorsunuz mesela. Gece boyu hiç uyumadı mesela benimki ağlamadı çok ama huzursuzdu

Ben ağladım sakin kalamadım, acile gittik kıyamadım lağman yaptırmaya, meme veriyorum biraz alıyor sonra parmağımı verdim valla her şeyi yaptık, memede sakinleşiyor o da 10 saniye falan, çok yıprandım. Arabasında gezdirirken sokakta çok ağladı

Aynen yigenim 3 ay esmer bı bebek olmuştu sariydi suratı 3 ay bitiminde beyaz rengine döndü uzayan sarılık diyorlarmış geçecek ins sizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…