Maşallah kuzuya. Size aşı öncesi calpol verdirtmedi sanırım di mi doktorunuz? Bir de huzursuzluğu oldu mu çok korkuyorum şu aşıdan yaKızlarÇok şükür bu geceyi ateş olmadan atlattık.Her saat başı ateş ölçtüm . En fazla 37.2 oldu , tek kat giydirdim. 3 gün sonra banyo serbest..Koldaki aşıya baktım demin kızarmış orası
Anca damla dayasinlarKıyamam ya onların içinde de ne fırtınalar kopuyor. O gaz sancısına ben bile dayanamıyorum yetişkin halimle kaldı ki onlar bebek. Zaten tıp dünyasına da çok sinirliyim. Küçücük bebeklerin gaz problemine kesin sonuç nasıl bulamazlar o kadar gelişmişken hiç anlamıyorum
Darisida bize kuzumKızlarÇok şükür bu geceyi ateş olmadan atlattık.Her saat başı ateş ölçtüm . En fazla 37.2 oldu , tek kat giydirdim. 3 gün sonra banyo serbest..Koldaki aşıya baktım demin kızarmış orası
Yenidoğanlarda normal kuzum beyazsa sorun yok sariysa doktor şart.Kızlar sizin bebislerin yüzünde de kızarıklıklar oluyor mu sivilce gibi bazen kızarıp bazen sönüyor pütür pütür kalıyor neden olur ki benim yediğim bi şey mi dokunuyor acaba
Gaz canım. O şekilde çıkıyormuş gazı ama kendi doktorumuz sabah iyi ki yaptırmamışsınız, henüz küçük dedi. Çaresiz kalınca yaptırıcam mecbur katılarak ağlıyor yavrumLavman neden dediler canım? Gaz dolayısıyla mı, kaka mı yapamıyor?
Ben de alerji sandım doktor isilik dedi canım. Bir şey olmaz dediKızlar sizin bebislerin yüzünde de kızarıklıklar oluyor mu sivilce gibi bazen kızarıp bazen sönüyor pütür pütür kalıyor neden olur ki benim yediğim bi şey mi dokunuyor acaba
Bakıyorum canım çok sağolYamuna korse efso bişe taytı da var mutlka bak bir
Yenidoğanlarda normal kuzum beyazsa sorun yok sariysa doktor şart.
Kızarıklık göz kapaklarında var
Kırmızı bebekler şeklinde isilik olabilir o zaman bazen de sivilce gibi oluyor kızarıp sondugunden alerji sandım ya yıkayacağım birazdan belki iyi gelirBen de alerji sandım doktor isilik dedi canım. Bir şey olmaz dedi
İşte elimle kafasını tutuyorum durduğu kadarı ile hemen sıkıyorumBen de senin gibi deneyeyim. Ama duruyor mu bebeğin? Benim ki kıyameti koparıyorkafa bi sağa bi sola. Bir damlayı zar zor döküyoruz.
Tamam canimCanm fizyolojik seruma her burun için 2 CC al yüz üstü Masalı çevir hafif başı aşağıya eğik olsun sık ikisine de sonra otri bebe ile çek pisliğini kuru kuru zaten onlada çekmezsin benm kızın da aşırı tikaniyo her gün yapıyorum
Izotonik serum sıkıp otri ile çekiyoruz birde buharini veriyoruz bugun daha iyi cok şükürNaptin kuzum çözdünmü hangisini kullandın biz deniz suyu sprey kullanıp sonra çekiyoruz hergün yapıyoruz
Yoksa hapsiriyor öksürüyor
Canım şimdi bizim burda otel var otelin aile banyoları var ben orayı aradım sordum ama görevli biz alırız dedi ama 40 günlük bebek için doktorunuza sorun dedi.o yüzden kafam karıştı .sıcak sorun olur mu acaba .ben ilk kızımın evde çıkarmıştım.bunda böyle birşeye niyetlendik ama sen doktora danistinmi bu konuda.sali günü gidicez biz ben bir sorucamBende 3.ayinda sıpaya götüreceğim artık 40inda çok istiyordum ama randevuda almıştım ama olmuyor işte nasip değilmiş evde kendimiz cikaricaz artık
Benim öyle kuzum .Kızlar tazyikli süt problemi olan var mı bebeğim iki fırt aldıktan sonra süt fışkırmaya başladi genzine kaçtı bir süre tıkandı aklım gitti
Ben o serumu beceremedim kuzum ağzından lak diye çıkarıyor genzine kaçar diye korktumIzotonik serum sıkıp otri ile çekiyoruz birde buharini veriyoruz bugun daha iyi cok şükür
Ağzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artıkBenim öyle kuzum .
Doyunca ağzında biriktiyor
Boş çekmek istedimi uykuya dalmak için geldikçe çıldırıyor memeyle savaşıyor
Emzik felanda tutmuyor 2 3 saatte uykuya geçiyor anca
Senin kuzu erken başlamış
Bizimki 2 haftadır böyle
Eğimli tutuyorsun dimi kuzum o zaman olmuyor bende hafif aşağıya doğru.Ağzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?