2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar Çok şükür bu geceyi ateş olmadan atlattık.Her saat başı ateş ölçtüm . En fazla 37.2 oldu , tek kat giydirdim. 3 gün sonra banyo serbest..Koldaki aşıya baktım demin kızarmış orası
Maşallah kuzuya. Size aşı öncesi calpol verdirtmedi sanırım di mi doktorunuz? Bir de huzursuzluğu oldu mu çok korkuyorum şu aşıdan ya

Anca damla dayasinlar
Yada gezdirin
Geçmez diyorlar
Gaz masajıda bir yere kadar işe yarıyor

Kızlar sizin bebislerin yüzünde de kızarıklıklar oluyor mu sivilce gibi bazen kızarıp bazen sönüyor pütür pütür kalıyor neden olur ki benim yediğim bi şey mi dokunuyor acaba

Kızlar sizin bebislerin yüzünde de kızarıklıklar oluyor mu sivilce gibi bazen kızarıp bazen sönüyor pütür pütür kalıyor neden olur ki benim yediğim bi şey mi dokunuyor acaba
Yenidoğanlarda normal kuzum beyazsa sorun yok sariysa doktor şart.
Kızarıklık göz kapaklarında var

Tamam canim

Bende 3.ayinda sıpaya götüreceğim artık 40inda çok istiyordum ama randevuda almıştım ama olmuyor işte nasip değilmiş evde kendimiz cikaricaz artık
Canım şimdi bizim burda otel var otelin aile banyoları var ben orayı aradım sordum ama görevli biz alırız dedi ama 40 günlük bebek için doktorunuza sorun dedi.o yüzden kafam karıştı .sıcak sorun olur mu acaba .ben ilk kızımın evde çıkarmıştım.bunda böyle birşeye niyetlendik ama sen doktora danistinmi bu konuda.sali günü gidicez biz ben bir sorucam

Kızlar tazyikli süt problemi olan var mı bebeğim iki fırt aldıktan sonra süt fışkırmaya başladi genzine kaçtı bir süre tıkandı aklım gitti
Benim öyle kuzum .
Doyunca ağzında biriktiyor
Boş çekmek istedimi uykuya dalmak için geldikçe çıldırıyor memeyle savaşıyor
Emzik felanda tutmuyor 2 3 saatte uykuya geçiyor anca
Senin kuzu erken başlamış
Bizimki 2 haftadır böyle

Ağzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık

Hanımlar benim bebito altını açtığımda kıyameti koparıyor. Sanki etinden et koparıyoruz, o derece. Ne yapabilirim, öneriniz var mı?

Eğimli tutuyorsun dimi kuzum o zaman olmuyor bende hafif aşağıya doğru.

Kızlar, sling kullananlar, nasıl yapıyorsunuz? Benimki sıkışmış gibi kızıyor, ağlıyor. Üstelik birinin yardımına ihtiyaç duyuyorum. Ben çok mu sıkıştırıyorum? Çok mu gevşek bırakıyorum? Sabretmiyor muyum? Yanlış mı koyuyorum bebetomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…