2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kızımın yüzü esmerlesti sarılıktan mi acaba elleri ayakları bembeyaz yüzü esmerce
Aynen benim 2. Kızımın 40 kuranında bile sarılığı devam ediyordu. şimdi oglumda 20. Günden sonra doğduğu rengine döndü. sariligimiz kalmadı.pamuk gibi oldu paşam.bol bol emzir gerekirse mama ver bu dönemde ama biberonla verme red yaşanma ihtimali var kaşık biberonla ver ben öyle yapıyorum.

Bugün sabah sünnet yaptırdık. Valla Allah herkesr yardım etsin o kadar zorlayıcı geldi ki süreç. Benim hatam ameliyathane de yapılmasını kabul etmek oldu. Diğer belirlediğim doktor anneyi emerken yapıyordu. Yavrum 43 44 dk ameliyathane de kaldı. Napıyor nasıl bilemedim göremedim duyamadım. Ağlayıp çığöıklar attığında nasıl davrandılar neler yaşadı bilmiyorum. Sabah oldu sünnet ve bi iki saat önceye kadar iç çeke çeke ağliyordu. Hala uyurken sıçrıyor hemen dokunuyorum konuşarak. Daha 32 günlük etkilenmez yenidoğan psikolojisinde dediler ama neden böyle o zaman bilmiyorum. O 44 dk ya değinmiyorum bile. 15 dk maksimum 30 dk demişlerdi. Sadece maması ve bezi ile kucakta izleye izleye girdi yavrum ameliyathaneye. Çıktuğında buz gibiydi battaniye bile vermemişim o kafayla. Versem de saramazlardı zaten ama en azından bildiği bişey olurdu.

Öyle yapmaya çalışıyorum öte yandan gazla savaşımız başlıyor bu defa biberonla veriyorum ben kaşık biberonla çok zahmetli geldi bana şimdilik meme reddi olmadı fazla mama vermiyorum ama daha çok anne sütü vermeye çalışıyorum bakalım tez zamanda kurtuluruz su sarılık ilettinden inşallah

Kızım bu saat oldu ağlıyor, ara sıra da gaz çıkarıyor, hastaneye gitsem çözüm olur mu çok zordayım artık

Kızım bu saat oldu ağlıyor, ara sıra da gaz çıkarıyor, hastaneye gitsem çözüm olur mu çok zordayım artık
Hastane çözüm olmaz canım. Ayaklarını karnına çekiyorsa gazdır ve çıkarması gazın bittiği anlamına gelmiyor. Yeterince cikaramiyordur. Gaz damlası verir belki doktor o yönden işe yarayabilir. Bir de için rahat eder.

Geçmiş olsun canım. Neden ameliyathanede yaptılar ki? Oğlum altı yıl önce odada yanımızda yapıldı. Emzirerek değil de ben biberonla mama vermiştim. Hiç de ağlamadı. Kötü bir deneyim olmuş. Ama unutur merak etme.

16. Gunde 12.8 cikti
Cok endişelendiriyor beni bu durum
Haftaya düşüş olmazsa ek tahliller isteyecekmis
Bizim tekrar bakmaya gerek gormedi canim rengi falan düzelmişti beslenmesi uyku durumu düzene girmisti cunku, tabi takipte olmak daha iyi bebislerin cani yanıyor biraz ama her şey onların iyiliği için iyi düşün iyi olsun inşallah

Neden yüzünü örtüyorsun ki ilk defa duydum ben kundakliyorum battaniyeyle ağız mendili koyuyorum gidisina kustuğu için kolları açıkta olmazsa uyumuyor mesela o ağız mendili bile yüzüne gelir diye korkumdan sürekli kontrol halindeyim uyumuyorum desem yeridir günde sansliysam toplamda 4 5 saat uyuyabiliyorum bebisin yaninda biri durursa

Hastanede bi şey yapmazlar canim riske atma bu havada bebişi boşuna, sıcak su torban varsa ayağına yakin bir yere koyabilirsin o sıcaklıkla gazi rahat çıkarıyorlar yoksa şişeye koy o şekilde de oluyor, benimki yüzüstü yatınca sakinleşiyor bi yastığın ustunde ya da dizinde o şekilde tutabilirsin çok zor sancılar Allah yardımcımız olsun valla

Steril ortam bla bla. İki cerrah vardı yaptırmayı düşündüğüm biri bu diğeri anneyi emerken yapan. 15 dk da çıkacak diyince kabul ettim steril olsun falan diye. Ama 44 dk da öıktı yavrum. O kadar dk nasıl ağladı kim bilir. Altını değiştirirken o 2 dklık işi bile gönlünü göre göre gerekirse bez bağlamadan kucağıma bi milyon kez alarak yapıyorum. (nedeni bilmediğiö için hala aşamadkk alt açılmasjnı sevmiyor) elim ılık bile olsa hoşlanmıyor. O ameliyathane ortamında nasıl feryat etmiştir kim bilir. Burnu falan akmıştı

Yok canım örtmüyorum hastanede yatarken kayınvalidem bir kere örtmüştü Doktorlar çok kızdılar aşırı karşılar bebek ölümlerinin çoğu bu yüzden oluyor dediler

Canım Hayırlı uğurlu olsun öncelikle bu kadar minik bebeklerin yanına aslında anne ya da babayı alsalar operasyonda iyi olur diye düşünüyorum ben de yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…