2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızım bu saat oldu ağlıyor, ara sıra da gaz çıkarıyor, hastaneye gitsem çözüm olur mu çok zordayım artık
Eğer kaka yapamıyorsa ben akşama kadar alıyordum elime yağı karın masajı yapıp saat yönünde nette vardır videolar izle sonra ayaklarına karnina itiyordum bı kaç kere yapınca kakasi geliyirdu ittirirken sen de yap böyle.benim kızımın kakasını 2 ay böyle yaptırdım gazı varsada çıkıyordu gün içinde kendi yapmazsa çünkü gece ne kendi uyurdu nede bizi uyuturdu ağlamaktan bı hal olurdu.tavsiye ederim

Çıkıyor canım ağzından, ama 50 kez de aşağıdan çıkardı dün neredeyse, ama acıyla çıkardı hepsinş ağlayarak karnından şu an öyle sesler geliyor ki anlatamam

Bütün gece k masajları yaptım, bundan önce işe yarardı, hiç işe yaramadı (

Kızlar sizin bebişleriniz de sık kusuyor mu? Emdikten sonra yarım saat falan bekleyip yatırıyorum ama her seferinde kusuyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki.

Kızlar bana dana eri de yasak oldu. Bebişkomun kanlı geldi kakası. Çatlak varmış. Ama alerji konusunda da temkinli olalım dedi doktor. Süt ürünleri tüketmiyordum, aynen devam, ilave olarak dana eti de yok.

Yani çok küçük. Anne yanında olacak ki güvende hissetsin. Ama olan olmuş. Üzme kendini artık. Neden uzamış peki?

Benimki okula da gitmiyor ve sürekli evin içinde olmaktan aşırı hareketli ve durmuyor. Akşam yemeğini eşim yapıyor ben sabah, öğlen ve ara öğünleri hallediyorum sadece ama o bile çok yoruyor insanı iki gündür durmadığı için dün boşaltamadığım makinayı bu sabah ancak boşaltabildim. Uyku da sabaha karşı yarım saat uyusam yeter bu sabah yapabildim iyiyim şimdi şükür

Benimki artık saldı gitti çıkarmaya bile çalışmıyor direk ağlıyor
Kıyamam ya onların içinde de ne fırtınalar kopuyor. O gaz sancısına ben bile dayanamıyorum yetişkin halimle kaldı ki onlar bebek. Zaten tıp dünyasına da çok sinirliyim. Küçücük bebeklerin gaz problemine kesin sonuç nasıl bulamazlar o kadar gelişmişken hiç anlamıyorum

Evet kesinlikle katılıyorum. Nasıl çözüm bulunmaz? Korkunç bir acı. Sezaryen sonrası iki gün çektim. Öldüm öldüm dirildim. Yavrumun o acıyı çektiğini düşündükçe içim parçalanıyor. Üstelik aylarca çekiyorlar bu acıyı.

Tamam canım çok sağol.Aspiratörü bende duydum kimsr önermiyor basınç uyguladığı için.Bende şuan damlatıp sadece bekleyim demi içindeki pisliği nasıl alıyorsun peki?
Canım ben şöyle yapıyorum bir flakonun yarısını bir burna sıkıyor diğer yarısını diğer burna. Her bir sıkışta ters çevirip sırtına pat pat vuruyorum burnundakiler akıyor zaten sonra siliyorum burnunu.

Ben de senin gibi deneyeyim. Ama duruyor mu bebeğin? Benim ki kıyameti koparıyor kafa bi sağa bi sola. Bir damlayı zar zor döküyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…