- 17 Mart 2022
- 2.811
- 2.313
- 83
- 40
Eğer kaka yapamıyorsa ben akşama kadar alıyordum elime yağı karın masajı yapıp saat yönünde nette vardır videolar izle sonra ayaklarına karnina itiyordum bı kaç kere yapınca kakasi geliyirdu ittirirken sen de yap böyle.benim kızımın kakasını 2 ay böyle yaptırdım gazı varsada çıkıyordu gün içinde kendi yapmazsa çünkü gece ne kendi uyurdu nede bizi uyuturdu ağlamaktan bı hal olurdu.tavsiye ederimKızım bu saat oldu ağlıyor, ara sıra da gaz çıkarıyor, hastaneye gitsem çözüm olur mu çok zordayım artık
Açlık durumu nasılKızım bu saat oldu ağlıyor, ara sıra da gaz çıkarıyor, hastaneye gitsem çözüm olur mu çok zordayım artık
Çıkıyor canım ağzından, ama 50 kez de aşağıdan çıkardı dün neredeyse, ama acıyla çıkardı hepsinş ağlayarakMaşAllah kuzuma
Kuzum mesela sen gazını çıkarmaya çalışıyorsun ya emdikten sonra
Geyirmiyormuda geyirince gazı rahat çıkarıyorlar yatağa kattinmi bir süre sonra kendi çabalıyor evet kızarıp morariyor ama çabalıyor
Bütün gece k masajları yaptım, bundan önce işe yarardı, hiç işe yaramadıEğer kaka yapamıyorsa ben akşama kadar alıyordum elime yağı karın masajı yapıp saat yönünde nette vardır videolar izle sonra ayaklarına karnina itiyordum bı kaç kere yapınca kakasi geliyirdu ittirirken sen de yap böyle.benim kızımın kakasını 2 ay böyle yaptırdım gazı varsada çıkıyordu gün içinde kendi yapmazsa çünkü gece ne kendi uyurdu nede bizi uyuturdu ağlamaktan bı hal olurdu.tavsiye ederim
Sürekli emip kusuyorAçlık durumu nasıl
Gece acile gittik, lavman dediler uyuyordu kıyamadım, arabasına bindirdik bu soğukta işe yaramadı5 te uyudu artık mahvolduk
Mesela evde 2 çeşit tahin varbiri çifte kavrulmuş diğeri normal onun bile aksiyonu oluyor evde benim tahinime kimse dokunamaz
Lahana sarmasına tahin sos yapacak önce bana sorulur hangisinden yapim diye
Artık kusuyor canım evet. Ben de çok üzülüyorum.Kızlar sizin bebişleriniz de sık kusuyor mu? Emdikten sonra yarım saat falan bekleyip yatırıyorum ama her seferinde kusuyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki.
Yani çok küçük. Anne yanında olacak ki güvende hissetsin. Ama olan olmuş. Üzme kendini artık. Neden uzamış peki?Steril ortam bla bla. İki cerrah vardı yaptırmayı düşündüğüm biri bu diğeri anneyi emerken yapan. 15 dk da çıkacak diyince kabul ettim steril olsun falan diye. Ama 44 dk da öıktı yavrum. O kadar dk nasıl ağladı kim bilir. Altını değiştirirken o 2 dklık işi bile gönlünü göre göre gerekirse bez bağlamadan kucağıma bi milyon kez alarak yapıyorum. (nedeni bilmediğiö için hala aşamadkk alt açılmasjnı sevmiyor) elim ılık bile olsa hoşlanmıyor. O ameliyathane ortamında nasıl feryat etmiştir kim bilir. Burnu falan akmıştı
Benimki okula da gitmiyor ve sürekli evin içinde olmaktan aşırı hareketli ve durmuyor. Akşam yemeğini eşim yapıyor ben sabah, öğlen ve ara öğünleri hallediyorum sadece ama o bile çok yoruyor insanı iki gündür durmadığı için dün boşaltamadığım makinayı bu sabah ancak boşaltabildim. Uyku da sabaha karşı yarım saat uyusam yeter bu sabah yapabildim iyiyim şimdi şükürAynından bende de var canım oglum var 6yaşından gün alıyo anaokuluna gidiyo öğlen 1aksam 5arası beslenme derdi sabah kargalar seyini yapmadan kahvaltı derdi ufaklığım zaten kolik durmuyo gözümden uyku akarken her seye yetişeyim diye ugrasmak aman aç kalmasın derdiuykusuz geceler günler yüzüm gözüm garip oldu
Kıyamam ya onların içinde de ne fırtınalar kopuyor. O gaz sancısına ben bile dayanamıyorum yetişkin halimle kaldı ki onlar bebek. Zaten tıp dünyasına da çok sinirliyim. Küçücük bebeklerin gaz problemine kesin sonuç nasıl bulamazlar o kadar gelişmişken hiç anlamıyorumBenimki artık saldı gitti çıkarmaya bile çalışmıyordirek ağlıyor
Evet kesinlikle katılıyorum. Nasıl çözüm bulunmaz? Korkunç bir acı. Sezaryen sonrası iki gün çektim. Öldüm öldüm dirildim. Yavrumun o acıyı çektiğini düşündükçe içim parçalanıyor. Üstelik aylarca çekiyorlar bu acıyı.Kıyamam ya onların içinde de ne fırtınalar kopuyor. O gaz sancısına ben bile dayanamıyorum yetişkin halimle kaldı ki onlar bebek. Zaten tıp dünyasına da çok sinirliyim. Küçücük bebeklerin gaz problemine kesin sonuç nasıl bulamazlar o kadar gelişmişken hiç anlamıyorum
Canım ben şöyle yapıyorum bir flakonun yarısını bir burna sıkıyor diğer yarısını diğer burna. Her bir sıkışta ters çevirip sırtına pat pat vuruyorum burnundakiler akıyor zaten sonra siliyorum burnunu.Tamam canım çok sağol.Aspiratörü bende duydum kimsr önermiyor basınç uyguladığı için.Bende şuan damlatıp sadece bekleyim demi içindeki pisliği nasıl alıyorsun peki?
Geçmesi için ne yapılmıştı hatırlıyor musunuzAynen yigenim 3 ay esmer bı bebek olmuştu sariydi suratı 3 ay bitiminde beyaz rengine döndü uzayan sarılık diyorlarmış geçecek ins sizinde.
Canım ben şöyle yapıyorum bir flakonun yarısını bir burna sıkıyor diğer yarısını diğer burna. Her bir sıkışta ters çevirip sırtına pat pat vuruyorum burnundakiler akıyor zaten sonra siliyorum burnunu.
Bir buçuk satte bir emzirmis sağdı sagdigini verdi hemen sürekli emzirdi.3 ay sonunda tombul yanaklı pamuk gibi çocuk oldu.tabi doğduğunda beyazdi sarilikdan.dolayi yüzünde kaldı uzun süre.Geçmesi için ne yapılmıştı hatırlıyor musunuz
Dün 2 tane yedimAhhh iki gözüm lahana yiyebiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?