- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Benim kazım da öyleydi alıştı bayağı şimdi sürekli ağlamıyor. Ben 2 meme arası açıyorum.Hanımlar benim bebito altını açtığımda kıyameti koparıyor. Sanki etinden et koparıyoruz, o derece. Ne yapabilirim, öneriniz var mı?
Ben içmiyorum canım. 1 fincan içiyorlar genelde. Ama hem kafein etkisi hem de gaz yapar diye kestim.Kızlar Türk kahvesi içebiliyor muyuz. İnternette bir sürür yazı var
Evet canım eğimli tutuyorum bugün oldu sadece aklım gittiEğimli tutuyorsun dimi kuzum o zaman olmuyor bende hafif aşağıya doğru.
Ayyy idolümsün vallaMesela evde 2 çeşit tahin varbiri çifte kavrulmuş diğeri normal onun bile aksiyonu oluyor evde benim tahinime kimse dokunamaz
Lahana sarmasına tahin sos yapacak önce bana sorulur hangisinden yapim diye
Calpolü aldık canım ,ateş 38 olursa ver dedi.Olmadığı için vermedim şükür.37.5 olursa ılık suyla alnına enseye ılık bez koy demişti..bende çok korkuyordum,şükür korktuğum gibi olmadı.Umarım sizinkide sorunsuz olurMaşallah kuzuya. Size aşı öncesi calpol verdirtmedi sanırım di mi doktorunuz? Bir de huzursuzluğu oldu mu çok korkuyorum şu aşıdan ya
Dikey pozisyonda emzirmeyi tazyikli süt için öneriyorlar. İnstagramda ebekadınhürcan diye bir ebe var o anlatmıştı tazyikli süt sorununu bir bak istersenAğzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık
Canım benimde problemim o ya genzine kaçıyor. Bende sağıyorum buzluğa atıyorum. Biberonla verdim bi kaç kez yürüyüşe çıkınca. Sonra alışır göğsümü almaz diye korkuyorum. Sende nasıl durumlar içiyor mu biberonla günde kaç kere veriyorsun?Ağzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık
Yatarak emzirin yatarak tazik olmaz .yerçekimi denAğzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık
Bak şimdi uyumuyor karnı tok meme süt gelince carliyorEvet canım eğimli tutuyorum bugün oldu sadece aklım gitti
Aynen ben de öyle yapıyorum canım çok rahatlıyorCanım ben şöyle yapıyorum bir flakonun yarısını bir burna sıkıyor diğer yarısını diğer burna. Her bir sıkışta ters çevirip sırtına pat pat vuruyorum burnundakiler akıyor zaten sonra siliyorum burnunu.
Canım şimdi bizim burda otel var otelin aile banyoları var ben orayı aradım sordum ama görevli biz alırız dedi ama 40 günlük bebek için doktorunuza sorun dedi.o yüzden kafam karıştı .sıcak sorun olur mu acaba .ben ilk kızımın evde çıkarmıştım.bunda böyle birşeye niyetlendik ama sen doktora danistinmi bu konuda.sali günü gidicez biz ben bir soruc
Hayır canım sormadım 4 kilogram üstünü alıyorlardı ama benimki 4 kilodan aşağı olduğu için ben iptal ettim 3 ayında sıpaya götüreceğim inşallah herkes götürüyor aslına sıpaya Bir sorun olacağını sanmıyorumCanım şimdi bizim burda otel var otelin aile banyoları var ben orayı aradım sordum ama görevli biz alırız dedi ama 40 günlük bebek için doktorunuza sorun dedi.o yüzden kafam karıştı .sıcak sorun olur mu acaba .ben ilk kızımın evde çıkarmıştım.bunda böyle birşeye niyetlendik ama sen doktora danistinmi bu konuda.sali günü gidicez biz ben bir sorucam
Ben kucakta tutuyorum sürekli konuşuyorum ben yorulunca eşim konuşuyor ağlaması fazla ise banyo yaptırıyoruz. Banyo yaptıramazsak kovaya su doldurup belden aşağısını içine koyuyoruz ne kadar tutabilirsek o kadar tutuyoruz. Evin içinde gezeliyoruz. Ama asla sallayarak değilHanımlar biz de bu saatlerde başlıyoruz uyanık kalmaya emiyor bir saat geçmeden tekrar emmek istiyor. Gaz stresinden emmek istiyor yoksa aç değil. Ve ağlıyor. Emdikçe gazlaniyor gazını da çıkaramıyor. Kısır döngü yani. Bebişi emzirmeden nasıl oyaliyorsunuz çözümü olan var mı? Emzik iyi tutamıyoruz onunla en fazla 15 dakika oyalayabiliyorumşu saatlerden gece 3 lere kadar hep cikmazlardayim
Yüz üstü göğsüne al başı sol tarafına senin kalp hizana gelsin,sırtını sıvazla gaz çıkarır gibi pat pat yap yavaş yavaş ve başını bebeğinin başına gelecek şekilde temas halinde tutup pışş pıışşş de canım benimkisi öyle olunca ben hep böyle yapıyorum sakinleşiyor sıcaklığını hissediyor ve kucağında uyuyor bırak öyle uyusunİnat etti 5 ten beri uyanıkne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.
Bana aşıdan 1 saat kadar önce ver dedi ölçüsünü hatırlamıyorum çay kaşığıydı galiba bi sorucam onu. Ay inşallah sorunsuz olsun sağ olCalpolü aldık canım ,ateş 38 olursa ver dedi.Olmadığı için vermedim şükür.37.5 olursa ılık suyla alnına enseye ılık bez koy demişti..bende çok korkuyordum,şükür korktuğum gibi olmadı.Umarım sizinkide sorunsuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?