2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah kuzuya. Size aşı öncesi calpol verdirtmedi sanırım di mi doktorunuz? Bir de huzursuzluğu oldu mu çok korkuyorum şu aşıdan ya
Calpolü aldık canım ,ateş 38 olursa ver dedi.Olmadığı için vermedim şükür.37.5 olursa ılık suyla alnına enseye ılık bez koy demişti..bende çok korkuyordum,şükür korktuğum gibi olmadı.Umarım sizinkide sorunsuz olur

Dikey pozisyonda emzirmeyi tazyikli süt için öneriyorlar. İnstagramda ebekadınhürcan diye bir ebe var o anlatmıştı tazyikli süt sorununu bir bak istersen

Canım benimde problemim o ya genzine kaçıyor. Bende sağıyorum buzluğa atıyorum. Biberonla verdim bi kaç kez yürüyüşe çıkınca. Sonra alışır göğsümü almaz diye korkuyorum. Sende nasıl durumlar içiyor mu biberonla günde kaç kere veriyorsun?

Yatarak emzirin yatarak tazik olmaz .yerçekimi den ne güzel sütünüz bol.

Aynen ben de öyle yapıyorum canım çok rahatlıyor

Hanımlar biz de bu saatlerde başlıyoruz uyanık kalmaya emiyor bir saat geçmeden tekrar emmek istiyor. Gaz stresinden emmek istiyor yoksa aç değil. Ve ağlıyor. Emdikçe gazlaniyor gazını da çıkaramıyor. Kısır döngü yani. Bebişi emzirmeden nasıl oyaliyorsunuz çözümü olan var mı? Emzik iyi tutamıyoruz onunla en fazla 15 dakika oyalayabiliyorum şu saatlerden gece 3 lere kadar hep cikmazlardayim

Ben kucakta tutuyorum sürekli konuşuyorum ben yorulunca eşim konuşuyor ağlaması fazla ise banyo yaptırıyoruz. Banyo yaptıramazsak kovaya su doldurup belden aşağısını içine koyuyoruz ne kadar tutabilirsek o kadar tutuyoruz. Evin içinde gezeliyoruz. Ama asla sallayarak değil

İnat etti 5 ten beri uyanık ne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.

İnat etti 5 ten beri uyanık ne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.
Yüz üstü göğsüne al başı sol tarafına senin kalp hizana gelsin,sırtını sıvazla gaz çıkarır gibi pat pat yap yavaş yavaş ve başını bebeğinin başına gelecek şekilde temas halinde tutup pışş pıışşş de canım benimkisi öyle olunca ben hep böyle yapıyorum sakinleşiyor sıcaklığını hissediyor ve kucağında uyuyor bırak öyle uyusun

Bana aşıdan 1 saat kadar önce ver dedi ölçüsünü hatırlamıyorum çay kaşığıydı galiba bi sorucam onu. Ay inşallah sorunsuz olsun sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…