- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Bide sıcak tut bebeğini yani battaniyesini falan mutlaka böyle yapınca sırtına örtİnat etti 5 ten beri uyanıkne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.
Çok sıkıyorsun sanırım ben sling olayını oturttum iyice açmadan emzirme ve normal pozisyona geri getirme bolluğunda oluyor. Ama bence yinede kanguru daha konforludur zamanı gelince hemen ona geçicemKızlar, sling kullananlar, nasıl yapıyorsunuz? Benimki sıkışmış gibi kızıyor, ağlıyor. Üstelik birinin yardımına ihtiyaç duyuyorum. Ben çok mu sıkıştırıyorum? Çok mu gevşek bırakıyorum? Sabretmiyor muyum? Yanlış mı koyuyorum bebetomu?
Bugün iki kere verdim biberonla inşallah biberonun kolaylığına alışmaz Dr browns kullanıyorum bu arada gaz yapmasın diyeCanım benimde problemim o ya genzine kaçıyor. Bende sağıyorum buzluğa atıyorum. Biberonla verdim bi kaç kez yürüyüşe çıkınca. Sonra alışır göğsümü almaz diye korkuyorum. Sende nasıl durumlar içiyor mu biberonla günde kaç kere veriyorsun?
Ya varya okurken ben bile gerildimBugün sabah sünnet yaptırdık. Valla Allah herkesr yardım etsin o kadar zorlayıcı geldi ki süreç. Benim hatam ameliyathane de yapılmasını kabul etmek oldu. Diğer belirlediğim doktor anneyi emerken yapıyordu. Yavrum 43 44 dk ameliyathane de kaldı. Napıyor nasıl bilemedim göremedim duyamadım. Ağlayıp çığöıklar attığında nasıl davrandılar neler yaşadı bilmiyorum. Sabah oldu sünnet ve bi iki saat önceye kadar iç çeke çeke ağliyordu. Hala uyurken sıçrıyor hemen dokunuyorum konuşarak. Daha 32 günlük etkilenmez yenidoğan psikolojisinde dediler ama neden böyle o zaman bilmiyorum. O 44 dk ya değinmiyorum bile. 15 dk maksimum 30 dk demişlerdi. Sadece maması ve bezi ile kucakta izleye izleye girdi yavrum ameliyathaneye. Çıktuğında buz gibiydi battaniye bile vermemişim o kafayla. Versem de saramazlardı zaten ama en azından bildiği bişey olurdu.
Arada paslanmasin işe yarasın diye reflü yatağıyla katıyorumBeşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu
Aynen agzinda birikiyor uyuyor birden farkediyorum en korktuğum anlardanAğzına dolunca memeyi bırakıyor gözüne burnuna süt geliyo . Benimki de biriktiriyor ağzında memeyi çıkarınca da fos diye dışarı çıkarıyo. Genzine kaçmasın diye ne yapicaz ki sağmak tam tersi daha da artmasına sebep oluyor ben birini emzirirken diğerini mochi ile sağıp biberonla veriyorum artık
Ben içiyorum kuzuKızlar Türk kahvesi içebiliyor muyuz. İnternette bir sürür yazı var
Valla Allah yardımcımız olsun anne olmak zorTam olarak beni anlatmışsınBir de büyük oğlum doğru düzgün bir şey yemiyor. Her sabah ne yedirecegim yanına ne koyacağım derdi. Allah kolaylık versin hepimize
Şifa olsunBen içiyorum kuzu
Diyetisyenimde her hafta listede var 2 Medine hurmasiyla
Gercekten anne olmak zorBenimki okula da gitmiyor ve sürekli evin içinde olmaktan aşırı hareketli ve durmuyor. Akşam yemeğini eşim yapıyor ben sabah, öğlen ve ara öğünleri hallediyorum sadece ama o bile çok yoruyor insanı iki gündür durmadığı için dün boşaltamadığım makinayı bu sabah ancak boşaltabildim. Uyku da sabaha karşı yarım saat uyusam yeter bu sabah yapabildim iyiyim şimdi şükür
Amin canım kesinlikle zor zanaat.Valla Allah yardımcımız olsun anne olmak zor
Merhaba acaba bu akıntının sebebi neydi? Aynısını yaşıyorum da sebebini merak ediyorum.yine benim kahverengi yapışkan akıntım geldiöğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
İnat etti 5 ten beri uyanıkne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.
Çok sıkıyorsun sanırım ben sling olayını oturttum iyice açmadan emzirme ve normal pozisyona geri getirme bolluğunda oluyor. Ama bence yinede kanguru daha konforludur zamanı gelince hemen ona geçicem
Kırıkkale 'ye de geliyormuş bir kaç sene öncesine kadar..Ben de bebeğim için o doktoru düşünüyordum fakat artık sadece Yozgat'ta calısma kararı almıs..Ya varya okurken ben bile gerildimben 35 gunlukken yaptirdim oglumu hastane de yaptirmadim narkoz verecekleri icin instagrama necip fazil aras yazarsaniz gorursunuz yozgatta harika bir cocuk cerrahi agrisiz acisiz lokal anestezi ile yapti sunnetimizi el ele kucagimda severek. Cok uzuldum bebeginiz ve sizin adiniza zoe bir surec olmus
Beşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu
Kirikkale yakin buraya bir saat hemen gelip yaptirip donebilirsinizKırıkkale 'ye de geliyormuş bir kaç sene öncesine kadar..Ben de bebeğim için o doktoru düşünüyordum fakat artık sadece Yozgat'ta calısma kararı almıs..Kırıkkalede başka içime sinen bir doktor bulamadım.. Ankara'da yaptırmayı planlıyorum ben de. Ankara da yaşayan ve sünnet için doktor /hastane önerisinde bulunmak isteyen varsa alırım önerilerinizi
Dans bende ediyorum arada babasıCanım biz kucağımızda çök kalk hareketi yapıyoruz, sonra ben dans ediyorum, bildiğin kasap havasına kadar vardırıyorum işi. Berbat sesimle de şarkı mırıldanıyorum. IBiraz sakinliyor. uyursa ne ala uyumazsa da o sakin haliyle memeyi veriyorum, bu kez emiyor. Spotify’dan white noise da açıyorum bi yandan.
Bu saydıklarım her seferinde çözüm olmuyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?