2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnat etti 5 ten beri uyanık ne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.
Bide sıcak tut bebeğini yani battaniyesini falan mutlaka böyle yapınca sırtına ört

Çok sıkıyorsun sanırım ben sling olayını oturttum iyice açmadan emzirme ve normal pozisyona geri getirme bolluğunda oluyor. Ama bence yinede kanguru daha konforludur zamanı gelince hemen ona geçicem

Bugün iki kere verdim biberonla inşallah biberonun kolaylığına alışmaz Dr browns kullanıyorum bu arada gaz yapmasın diye

Beşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu

Ya varya okurken ben bile gerildim ben 35 gunlukken yaptirdim oglumu hastane de yaptirmadim narkoz verecekleri icin instagrama necip fazil aras yazarsaniz gorursunuz yozgatta harika bir cocuk cerrahi agrisiz acisiz lokal anestezi ile yapti sunnetimizi el ele kucagimda severek. Cok uzuldum bebeginiz ve sizin adiniza zoe bir surec olmus

Aynen agzinda birikiyor uyuyor birden farkediyorum en korktuğum anlardan

Gercekten anne olmak zor ben bulaşık makinesini eşim aksam evdeyken hallediyorum cumartesi pazar günü denk gelirse eşim yapıyo yaşıyoruz bi şekilde hafta sonu temizliği eşim yapıyo ben bi toz aldım bugün yarın tam kırkımız doluyo insallah gaz sorunu azalır rahat ederiz

yine benim kahverengi yapışkan akıntım geldi öğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
Merhaba acaba bu akıntının sebebi neydi? Aynısını yaşıyorum da sebebini merak ediyorum.

İnat etti 5 ten beri uyanık ne yaptıysam uyumuyor . Emzik 2 3 dk alıp atıyor . 5 dk uyuyor başlıyor ağlamaya. Sadece memede duruyor . Artık göğüslerim ağrımaya başladı.

Canım biz kucağımızda çök kalk hareketi yapıyoruz, sonra ben dans ediyorum, bildiğin kasap havasına kadar vardırıyorum işi. Berbat sesimle de şarkı mırıldanıyorum. IBiraz sakinliyor. uyursa ne ala uyumazsa da o sakin haliyle memeyi veriyorum, bu kez emiyor. Spotify’dan white noise da açıyorum bi yandan.

Bu saydıklarım her seferinde çözüm olmuyor tabi.

Çok sıkıyorsun sanırım ben sling olayını oturttum iyice açmadan emzirme ve normal pozisyona geri getirme bolluğunda oluyor. Ama bence yinede kanguru daha konforludur zamanı gelince hemen ona geçicem

Bir de gevşek bırakıp deneyeyim. Olmadı mini kangurular var. Onlardan alıcam. Ya da çapraz sling. Bu işi çözmem lazım

Kırıkkale 'ye de geliyormuş bir kaç sene öncesine kadar..Ben de bebeğim için o doktoru düşünüyordum fakat artık sadece Yozgat'ta calısma kararı almıs.. Kırıkkalede başka içime sinen bir doktor bulamadım.. Ankara'da yaptırmayı planlıyorum ben de. Ankara da yaşayan ve sünnet için doktor /hastane önerisinde bulunmak isteyen varsa alırım önerilerinizi

Beşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu

Reflü yatağı anne yanı beşiğinin içinde. O beşik de salonda hep onu kullanıyoruz. Henüz kendi odasındaki yatağına geçemedik. Kırkı çıkınca en asından gündüzleri kendi odasında yatıralım

Kirikkale yakin buraya bir saat hemen gelip yaptirip donebilirsiniz ben oglumu sunnet ettirdigimde bizden sonra corumlu bi aile geldi sunnet yaptirmaya. Cok sukur ben cok memnun kaldim.

Dans bende ediyorum arada babası
emzik verdi ancak onu da 10 dk emdi Memede uyudu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…