2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Normalde hep öyle uyurdu bugün nedense bir tuhaf

Kizlar benim goguslerim 40 gun sonra yeniden yara oldu ama oyle boyle yara degil kenarlarina full kan oturdu cocugun vakumlayip cektigi yerler. Sutu bugun sagdim mecburen aglaya aglaya korka korka veriyordum memeyi ama artik dayanamadim.simdi de meme de uyumak istiyor oyle zor durumdayimki:/ krem surdum gogus pedi koydum arada bakiyorum dayanabilirsem memeyi veriyim diye ama yok kanamis hep gogus pedine.

İyi geceler güzel anneler aklıma takılan bişey var ben sezeryan ile doğum yaptım bugün 24. günümüze girdik benim kanamam doğumdan sonra 15. gün kesildi fakat bugün önce sarı sonra kırmızı kan pıhtısı geldi afedersiniz sümük gibi böyle p.tesi doktora gitçem ama korktum da açıkçası normalmi yaşayanınız varmı benim gibi ... Doğumdan sonra kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım pıhtılaşma mı oluştu acaba tedirginim ağrım sancım yok şükür.

Benimde 15 gun dedi kesildi kanamam doktora gittim korkmustum cunku neden erken diye sukur bisey cikmadi rahmin kendini toparlamis ondan dedi doktor. Sende icini ferah tut seninde rahmin toplarlandiysa ondan da kanaman kesilmis olabilir. Ara ara oyle akintilar ileriki gunlerde de yasayabilirsin benden hala geliyo cunku

bikere göğüs pedinden kurtul çatlar.ya açıkda kalsın yada avent kalkanları var onlardan al .yaralar için Anestol önermişdi doktor bı arkadaşa bide ben sürüyorum madescar bunlar iyi geldi .yikayacaksin tabi emzirmeden önce.

Kirikkale yakin buraya bir saat hemen gelip yaptirip donebilirsiniz ben oglumu sunnet ettirdigimde bizden sonra corumlu bi aile geldi sunnet yaptirmaya. Cok sukur ben cok memnun kaldim.
Evet o seçeneği de değerlemdirebirim aslında ☺ Doktor beyle bır iletişime geçeyim.. Benim bebeğim şu an 26 günlük.. 2. Ayı doldugunda yaptırayım diyorum.. Siz kaç aylıkken yaptırdınız

Sizin beşik hakkını veriyormuş bugün bende beşiğe geçtim kullanılmayacak resmen yoksa

Gümüş kapak çok iyi. En uygunu e bebekte. Ondan al sıcak bir duş aldıktan sonra göğüs ucu kremini sür kapağı kapat yumuşatacaktır. Kapak hep takılı kalsın. Bi de kendi sütünden de sür kapağı kapat çok çabuk toparlar

İnşallah bir an önce düzelir

Benimde yakın zamanda o şekilde yara olmuştu. Bebeğim sürekli memede durmak istediği için, gümüş kapakta kullanıyordum, eczaneden lanolin aldım kokusu çok kötü ama o iyi geldi bana sana da öneririm canım.

Kızlar benimki de sürekli memede uyumaya bsşladı. E bebekteki gümüş kapağı aldım ama krem sürüp kapatıyorum ama sanki pek bir etkisi olmadı. Yorumlarda hep mucizevi bahsedildiği için beklentim çok yüksekti sanırım

kizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Sonuc , karaciger ve safra degerlerim iki gunde iki katina cikmis.
Muhtemelen o damarlarimda tikaniklik varmis. pazartesi sabah ultrosona gidicem ona gore bir yol izlicez.

Agrim cok siddetli olur dayanamazsam diye cok guclu agri kesici verdiler ama süte gecebilirmis zaten bebegimi hepi topu 3-4 kere kucagima alabildim bugun agridan .

gebelik bitti ama cilesi bitmedi malesef

Bizimki hiç sesleri duymuyor bile krize girdi mi banyo çok iyi fikir ama üşütür diye korkuyorum gece yıkamaktan. Suya sokmak olabilir bunu deneyebiliriz biz de

Çok geçmiş olsun guzum ya, Rabbim şifa versin.

Sıcak duştan sonra sür ve gümüş kapağı öyle kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…