- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Çok çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa süre de atlatırsınkizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Sonuc , karaciger ve safra degerlerim iki gunde iki katina cikmis.
Muhtemelen o damarlarimda tikaniklik varmis. pazartesi sabah ultrosona gidicem ona gore bir yol izlicez.
Agrim cok siddetli olur dayanamazsam diye cok guclu agri kesici verdiler ama süte gecebilirmiszaten bebegimi hepi topu 3-4 kere kucagima alabildim bugun agridan .
gebelik bitti ama cilesi bitmedi malesef
bir de hangi slingi kullanıyorsun?Çok sıkıyorsun sanırım ben sling olayını oturttum iyice açmadan emzirme ve normal pozisyona geri getirme bolluğunda oluyor. Ama bence yinede kanguru daha konforludur zamanı gelince hemen ona geçicem
kizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Muhtemelen o damarlarimda tikaniklik varmis. pazartesi sabah ultrosona gidicem ona gore bir yol izlicez.
Agrim cok siddetli olur dayanamazsam diye cok guclu agri kesici verdiler ama süte gecebilirmiszaten bebegimi hepi topu 3-4 kere kucagima alabildim bugun agridan .
Kizlar benim goguslerim 40 gun sonra yeniden yara olduama oyle boyle yara degil kenarlarina full kan oturdu cocugun vakumlayip cektigi yerler. Sutu bugun sagdim mecburen aglaya aglaya korka korka veriyordum memeyi ama artik dayanamadim.simdi de meme de uyumak istiyor oyle zor durumdayimki:/ krem surdum gogus pedi koydum arada bakiyorum dayanabilirsem memeyi veriyim diye ama yok kanamis hep gogus pedine.
Yani çok küçük. Anne yanında olacak ki güvende hissetsin. Ama olan olmuş. Üzme kendini artık. Neden uzamış peki?
Farklı bir durum olabilir şuan bir çocuk cerrahından doğru bilgi almam lazım aksi halde çıldırabilirim. Buvasin kullanılmış oğluma. Omuriliğe enjekte edilen bir anestezik!! Omuriliğe!!!! Bacağı titriyor dediğimde kasmaktan demişlerdi;!Ya varya okurken ben bile gerildimben 35 gunlukken yaptirdim oglumu hastane de yaptirmadim narkoz verecekleri icin instagrama necip fazil aras yazarsaniz gorursunuz yozgatta harika bir cocuk cerrahi agrisiz acisiz lokal anestezi ile yapti sunnetimizi el ele kucagimda severek. Cok uzuldum bebeginiz ve sizin adiniza zoe bir surec olmus
Evet cidden cok zor . Hemen evde ne yapabilirim diye dusundum cunku kotu durumdaydim once sutumu sagdim sonra guzelce kremledim pet bardagi kestim ucu acik sekilde uzerlerine koyup kiyafeti kapadim en azindan uclari acik kaldi kiyafetime yapismadi. Sukur kremi emdi en azindan lansinoh kremde suruyorum ama fayda etmiyor. Yara iyilestirici antibiyotikli krem surdum. Simdi biraz daha iyiyimGöğüs pedi pek önermiyorlar canım. Gümüş kapak al, ama krem sürüp kapatmak için değil. Kremini sür, açıkta bırak 20-30 dk. Krem olarak da lansinoh kullanabilirsin, biraz daha ağır olarak garmastan kullanabilirsin ama emzirmeden önce yıkaman gerekir. Bir de çok mecbur kalmadıkça pek vermiyorlar ama madecassol müydü (yanlış olmasın) öyle bir krem daha var, yine emzirmeden önce yıkaman gereken.
Kremleri sürüp kapatma hemen. Dediğim gibi açıkta bekle bir süre. Sonra iyice çekince temizler ya da temizlemeden gümüş kapakla kapat. Gümüş kapak serin geldiği için acısını da alıyor.
Çok geçmiş olsun. Yine derman olmazsa görün bi doktora. O acı çekilecek bi acı değil çünkü.
Çok geçmiş olsun tatlımkizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Teşekkürler güzellik bu bilgiler için ihtiyacım vardı bazen sadece ucunu tutuyor cok aciyor kahverengi kuruluk oluyorGöğüs pedi pek önermiyorlar canım. Gümüş kapak al, ama krem sürüp kapatmak için değil. Kremini sür, açıkta bırak 20-30 dk. Krem olarak da lansinoh kullanabilirsin, biraz daha ağır olarak garmastan kullanabilirsin ama emzirmeden önce yıkaman gerekir. Bir de çok mecbur kalmadıkça pek vermiyorlar ama madecassol müydü (yanlış olmasın) öyle bir krem daha var, yine emzirmeden önce yıkaman gereken.
Kremleri sürüp kapatma hemen. Dediğim gibi açıkta bekle bir süre. Sonra iyice çekince temizler ya da temizlemeden gümüş kapakla kapat. Gümüş kapak serin geldiği için acısını da alıyor.
Çok geçmiş olsun. Yine derman olmazsa görün bi doktora. O acı çekilecek bi acı değil çünkü.
Şimdi hala bacağı titriyormu alt açınca ağlıyormuFarklı bir durum olabilir şuan bir çocuk cerrahından doğru bilgi almam lazım aksi halde çıldırabilirim. Buvasin kullanılmış oğluma. Omuriliğe enjekte edilen bir anestezik!! Omuriliğe!!!! Bacağı titriyor dediğimde kasmaktan demişlerdi;!
Alt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!Şimdi hala bacağı titriyormu alt açınca ağlıyormu
Geçmiş olsun canım. Bebişlerimizin canı yanmasın yaaAlt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!
Şimdi kendi doktorumun sekreterine yazdım pazar kimseyi arayamıylrum da. 2 cerraha daha yazdım öyle birşey yoktur inşallah. Be demek omurga ne demek.Geçmiş olsun canım. Bebişlerimizin canı yanmasın yaa
Canım bugün 16.günümüz yaklaşık 1 haftadır sıfır acıyla emziriyorum bebeğimi. İlk birkaç gün mustela sürüp gümüş kapak kullandım sonra sadece gümüş kapak kullandım sütüm artmaya başlayınca da göğüs kalkanı kullandım o da bayağı nemli kalmasını sağlıyor. Şimdi sadece göğüs pedi kullanıyorum uçları kurumuyo acımıyor. ıslaklıkliga hiç tahammülüm yok o yüzden mecburen göğüs pedi kullanıyorumTeşekkürler güzellik bu bilgiler için ihtiyacım vardı bazen sadece ucunu tutuyor cok aciyor kahverengi kuruluk oluyor
hurafe canim tabikide , cinler banyoda oluyor gbi seyler soyluyorlardi ozamanlar duydugumda bu muhabbeti de ben zaten takmiyorjm o yuzden sorun degil
ya bizimki birde pamaklarini gozune soktu 2. gun o gunden beri hep capak var gozlerinde. sutumu suruyorum, arada cay damlatip pamuga koyuyoruz :)
Geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk toparlarsın nasıl oldu bebişinin gözlerikizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Ya bu sünnet meselesi erkek annelerini en çok yoran şey ben de oğlumda çok çektim maalesef inşallah en kısa sürede unutup iyileşirAlt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!
Benim kazım da öyleydi alıştı bayağı şimdi sürekli ağlamıyor. Ben 2 meme arası açıyorum.
Benimki de özellikle açken çığlık çığlığa oluyor. Ben tam olarak doyurduktan sonra açıyorum altını anca öyle duruyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahkizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Gündüz salonda reflü yatağında yatıyor gece beşiğinde yine reflü yatağının üzerinde yatıyor canim yanıma almıyorum alışır diye birazda deli yatıyorum korkuyorum birşey olur diye oyuzden gece hep beşiğinde anne yani zaten yanımda gibi bı nebzede olsaBeşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu
Amin valla hamilelikten o kadar şikayet ettim ama saçının teline zarar gelmesi daha zormış.Geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk toparlarsın nasıl oldu bebişinin gözleri
Ya bu sünnet meselesi erkek annelerini en çok yoran şey ben de oğlumda çok çektim maalesef inşallah en kısa sürede unutup iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?