2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa süre de atlatırsın

Kızlar selam. Benim kız böyle uyuyor sizde de böyle mi.Kucakta uyuması ne bilimGece uyumadı gündüz maşallah uyuyor gece gündüzü ayırt edemedik daha.
Birde bebeğiniz uyanınca kaç dakika emiyor benim bazen 10 bazen 20 dk. Sütüm tazyikli hemen doyuyor olabilir mi akış hızı hızlı. Bana az gibi geliyor emme süresi sizde nasıl?

Çok geçmiş olsun

Göğüs pedi pek önermiyorlar canım. Gümüş kapak al, ama krem sürüp kapatmak için değil. Kremini sür, açıkta bırak 20-30 dk. Krem olarak da lansinoh kullanabilirsin, biraz daha ağır olarak garmastan kullanabilirsin ama emzirmeden önce yıkaman gerekir. Bir de çok mecbur kalmadıkça pek vermiyorlar ama madecassol müydü (yanlış olmasın) öyle bir krem daha var, yine emzirmeden önce yıkaman gereken.

Kremleri sürüp kapatma hemen. Dediğim gibi açıkta bekle bir süre. Sonra iyice çekince temizler ya da temizlemeden gümüş kapakla kapat. Gümüş kapak serin geldiği için acısını da alıyor.

Çok geçmiş olsun. Yine derman olmazsa görün bi doktora. O acı çekilecek bi acı değil çünkü.

Yani çok küçük. Anne yanında olacak ki güvende hissetsin. Ama olan olmuş. Üzme kendini artık. Neden uzamış peki?

Farklı bir durum olabilir şuan bir çocuk cerrahından doğru bilgi almam lazım aksi halde çıldırabilirim. Buvasin kullanılmış oğluma. Omuriliğe enjekte edilen bir anestezik!! Omuriliğe!!!! Bacağı titriyor dediğimde kasmaktan demişlerdi;!

Evet cidden cok zor . Hemen evde ne yapabilirim diye dusundum cunku kotu durumdaydim once sutumu sagdim sonra guzelce kremledim pet bardagi kestim ucu acik sekilde uzerlerine koyup kiyafeti kapadim en azindan uclari acik kaldi kiyafetime yapismadi. Sukur kremi emdi en azindan lansinoh kremde suruyorum ama fayda etmiyor. Yara iyilestirici antibiyotikli krem surdum. Simdi biraz daha iyiyim

Çok geçmiş olsun tatlım
Allahım acil şifa versin
Olumlu düşün o hapın etkisi gidince bebeğin daha güçlü emecek hiç stres yapma

Teşekkürler güzellik bu bilgiler için ihtiyacım vardı bazen sadece ucunu tutuyor cok aciyor kahverengi kuruluk oluyor

Şimdi hala bacağı titriyormu alt açınca ağlıyormu

Şimdi hala bacağı titriyormu alt açınca ağlıyormu
Alt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!

Geçmiş olsun canım. Bebişlerimizin canı yanmasın yaa

Teşekkürler güzellik bu bilgiler için ihtiyacım vardı bazen sadece ucunu tutuyor cok aciyor kahverengi kuruluk oluyor
Canım bugün 16.günümüz yaklaşık 1 haftadır sıfır acıyla emziriyorum bebeğimi. İlk birkaç gün mustela sürüp gümüş kapak kullandım sonra sadece gümüş kapak kullandım sütüm artmaya başlayınca da göğüs kalkanı kullandım o da bayağı nemli kalmasını sağlıyor. Şimdi sadece göğüs pedi kullanıyorum uçları kurumuyo acımıyor. ıslaklıkliga hiç tahammülüm yok o yüzden mecburen göğüs pedi kullanıyorum

Geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk toparlarsın nasıl oldu bebişinin gözleri
Ya bu sünnet meselesi erkek annelerini en çok yoran şey ben de oğlumda çok çektim maalesef inşallah en kısa sürede unutup iyileşir

Benim kazım da öyleydi alıştı bayağı şimdi sürekli ağlamıyor. Ben 2 meme arası açıyorum.

Benimki de özellikle açken çığlık çığlığa oluyor. Ben tam olarak doyurduktan sonra açıyorum altını anca öyle duruyor

Özellikle dikkat ediyorum açken açmamaya, uykulu iken açmaya, inşallah alışır yakında. Göbeği düştü diye sevindim banyo yaptıracaktım ama göbek içi kanamış, pıhtının kurumasını bekleyeceğim şimdi de. Annem çok ağlattın alt açarken o yüzden göbeği şişti, kanadı diyor. Şimdi ekstra dikkat etmeye çalışıyorum korkumdan.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Beşiklerinizi aktif kullanıyor musunuz ya? Reflü yatağıyla ortamızda yatıyor bizim. Beşik resmen alt değiştirme ve fazla eşya yeri gibi bir şey oldu
Gündüz salonda reflü yatağında yatıyor gece beşiğinde yine reflü yatağının üzerinde yatıyor canim yanıma almıyorum alışır diye birazda deli yatıyorum korkuyorum birşey olur diye oyuzden gece hep beşiğinde anne yani zaten yanımda gibi bı nebzede olsa

Amin valla hamilelikten o kadar şikayet ettim ama saçının teline zarar gelmesi daha zormış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…