Çok geçmiş olsun guzum ya, Rabbim şifa versin.
Çok çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa süre de atlatırsın
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun tatlım
Allahım acil şifa versin
Olumlu düşün o hapın etkisi gidince bebeğin daha güçlü emecek hiç stres yapma
Geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk toparlarsın nasıl oldu bebişinin gözleri
Ya bu sünnet meselesi erkek annelerini en çok yoran şey ben de oğlumda çok çektim maalesef inşallah en kısa sürede unutup iyileşir
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
cok gecmis olsun , insallah bir an once toparlar yavrunAlt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!
Kırıkkale'de mi yaşıyorsunuzKırıkkale 'ye de geliyormuş bir kaç sene öncesine kadar..Ben de bebeğim için o doktoru düşünüyordum fakat artık sadece Yozgat'ta calısma kararı almıs..Kırıkkalede başka içime sinen bir doktor bulamadım.. Ankara'da yaptırmayı planlıyorum ben de. Ankara da yaşayan ve sünnet için doktor /hastane önerisinde bulunmak isteyen varsa alırım önerilerinizi
Çok geçmiş olsun canım İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin Rabbim acil şifalar versinkizlar ben bir kac gundur gogus ve sirt agrisiyla ugrasiyordum. bir kac kere de acile gittim.
Sonuc , karaciger ve safra degerlerim iki gunde iki katina cikmis.
Muhtemelen o damarlarimda tikaniklik varmis. pazartesi sabah ultrosona gidicem ona gore bir yol izlicez.
Agrim cok siddetli olur dayanamazsam diye cok guclu agri kesici verdiler ama süte gecebilirmiszaten bebegimi hepi topu 3-4 kere kucagima alabildim bugun agridan .
gebelik bitti ama cilesi bitmedi malesef
Canim 21.gun bizim hala 12.1di. Ej son 2 hftalikken de 12.9du. Hala yuksek yani. Ama 2. Haftda kilo almaya basladigi icin artik onemsemedik. Kan uyusmazligina bagli uzayan sarilik boyle oluyo hemen düşmüyoKizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
islem dosyasini talep edebilirsin dr dan yada hastaneden. tam bilgin olur hemde.Bi forumda daha üyeliğim var orda da adanadan bi bayan var öyle birşeyin imkansız olduğunu(sünnet için belden uyuşturma) kendisinin de 2018 de ali beyde yaptırdığını söylediH a p p y
Valla ne yapın edin yanınızda olsun bayanlar hala ne şüphelerim var cevap da bekliyoruz bakalım bi mesele ne kadar yıprattı.
sagol canimSpicelover şimdi gördüm senin cevaplardan. Çok geçmiş olsun gebelikteki çileleri küçümseyen bi kesim vardı biraz haklı bulmaya başladım bende. Dertler büyüyor sanki
Aa benimkide öyle yatıyor refu yatağında ..besige yatiracagim zaman refu yatagiyla yatırıyorum bendeGündüz salonda reflü yatağında yatıyor gece beşiğinde yine reflü yatağının üzerinde yatıyor canim yanıma almıyorum alışır diye birazda deli yatıyorum korkuyorum birşey olur diye oyuzden gece hep beşiğinde anne yani zaten yanımda gibi bı nebzede olsa
ilaçların yan etkileri bebeklerde titreyemeye sebep olabilir dedi geçen doktor çok geçmiş olsun şuan nasılAlt açınca önceden de ağlardı ama şimdi pijamaskna dokunduğum an öyle bir feryat ediyor ki nefes bile almayıp saniyesinde mosmor oluyor. Ve evet hala titriyor. İlk gece sağ bacak sol bacak titredi bi ara vücudu da titredi. Wp dan yazdım sekreter numarasıymış sabah aradı kasmaktan diyor doktor bey dedi. Spinal anestezi yapılmış oğluma!!
İçimi rahatlattın valla canım teşekkür ederim büyük kızımda kırkımız çıkana kadar kanamam ara ara devam etmişti şimdi böyle olunca endişe etmiştim yarın kontrole gitçem bakalım inşallah sorun yoktur teşekkür ederim tekrardanBenimde 15 gun dedi kesildi kanamam doktora gittim korkmustum cunku neden erken diye sukur bisey cikmadi rahmin kendini toparlamis ondan dedi doktor. Sende icini ferah tut seninde rahmin toplarlandiysa ondan da kanaman kesilmis olabilir. Ara ara oyle akintilar ileriki gunlerde de yasayabilirsin benden hala geliyo cunku
Ay canım ya buvasin neymiş yaFarklı bir durum olabilir şuan bir çocuk cerrahından doğru bilgi almam lazım aksi halde çıldırabilirim. Buvasin kullanılmış oğluma. Omuriliğe enjekte edilen bir anestezik!! Omuriliğe!!!! Bacağı titriyor dediğimde kasmaktan demişlerdi;!
Evet ☺ Siz de mi yoksa?Kırıkkale'de mi yaşıyorsunuz
Kızlar benim durumumda olan var mı çok merak ediyorum. 2 hafta önce falan birden titreme, ateş, sol memede kızarıklık ve şişlik başladı. 2 3gün yataktan çıkamadım. Biraz toparlayinca genel cerraha gittim. Mastit diye antibiyotik verdi, emzirdikten sonra kalanı sağ dedi. Ilaci bitirdim ama çok fena ağrı ve sızlama kaldı. Iki memede de emzirmeye başlarken uçlari felaket aciyor, tepiniyorum resmen acıdan. Düzgün tutamadığı için mi acıyor diyorum ama meme ucunda yara vs yok içten bir acı. Emzirme bittikten 3 5 dk sonra da yanık acısı gibi farklı bir sızlama başlıyor ta sırtıma kadar uzanıyoremzirmek resmen işkence oldu. Sadce emzirirken değil emzirmedigim zamanlarda da bukadar yanma olmasına anlam veremiyorum. Böyle bisey yaşayan oldu mu hiç acaba.. dokunamiyorum bile goguslerjme okadar fena durumdayim. Ama yara falan yok. Çok çaresiz kaldım. Krem kalkan hepsini kullaniyorum ama içten geleni engellemiyor..
Tesekkur ederim. Yarin tekrar gidicem evet. Dayanamiyorum çünkü. Kitleler baya yokoldu gibi elime pek bisey gelmiyor ama bir sorun olduğu kesin. Ilk cocugumda emzirememistim cok vicdan azabı yasamistim. Bunda da cocuk emmek istiyor ben acıdan emziremiyorum kahroluyorumÇok geçmiş olsuntekrar mı bi görünsen doktora? Geçmedi mi acaba iltihaplanma? Kitlemsi şeyler var mı göğsünde? Süt kanalları tıkanıyormuş ya, ondan soruyorum.
Ben nerdeyse hergün sağıyorum 100 ml yaklaşık. Atıyorum buzluğa. Bi kaç defa da buzdolabında sakladım biberonla içirdim. Sizin bebiş kaç dakika emiyor sizde bi sağ bi sol meme mi veriyorsunuz?Merhabalar kızlar, yemek buldum mu yiyorum vakit buldum mu uyuyorum yada dus aliyorum. Hergun 1-2 kere girer, sizden haberleri okurdum. O da azaldi girmeye vaktim yok. Sokaga son 1 aydir 3-4 kere ciktim zaten geneli doktor ziyareti. Boyle asosyal, memeden ibaret olma hayati iste. Buna da sukur.
Ben de sagip buzdolabina koymaya basladim. Sagip buzluga koyanlar, gunde emzirme harici kac kere sagiyorsunuz? Bir de kac cc sagiyorsunuz?
Canım o sertlikler bende de olmuştu, bir kaç gün sürdü göğsümü sağdım boşalttım ancak öyle düzeldi tabi uclarıda yara olmuştu sık sık emzirmekten. Bir de sakın göğüslerinin üzerine yatma hep sırt üstü yat, ondan da oluyor.Tesekkur ederim. Yarin tekrar gidicem evet. Dayanamiyorum çünkü. Kitleler baya yokoldu gibi elime pek bisey gelmiyor ama bir sorun olduğu kesin. Ilk cocugumda emzirememistim cok vicdan azabı yasamistim. Bunda da cocuk emmek istiyor ben acıdan emziremiyorum kahroluyoruminsaalah çözümü olan birşeydir dayanamiycam diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?