2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun guzum ya, Rabbim şifa versin.

Çok çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa süre de atlatırsın

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tatlım
Allahım acil şifa versin
Olumlu düşün o hapın etkisi gidince bebeğin daha güçlü emecek hiç stres yapma
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

sagolun kizlar

cok gecmis olsun , insallah bir an once toparlar yavrun

Bi forumda daha üyeliğim var orda da adanadan bi bayan var öyle birşeyin imkansız olduğunu(sünnet için belden uyuşturma) kendisinin de 2018 de ali beyde yaptırdığını söyledi H a p p y

Valla ne yapın edin yanınızda olsun bayanlar hala ne şüphelerim var cevap da bekliyoruz bakalım bi mesele ne kadar yıprattı.

Kırıkkale'de mi yaşıyorsunuz

Çok geçmiş olsun canım İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin Rabbim acil şifalar versin

Kizlar var mi aranızda 18. Gune kadar sariligi uzayan
Kafama cok takılıyor
Ben daha iyi oldu diye düşünürken bunlari duymak
Canim 21.gun bizim hala 12.1di. Ej son 2 hftalikken de 12.9du. Hala yuksek yani. Ama 2. Haftda kilo almaya basladigi icin artik onemsemedik. Kan uyusmazligina bagli uzayan sarilik boyle oluyo hemen düşmüyo
Bu arada bizim hastane sariliga kandan bakmiyo. Atesolcer gibi bi cihzlri vr cocugun gogsune koyuyo bi isik yniyo 1sn. Oyle degerini olcuyolr. Hic cni yanmiyo ne iyi.biseymis. haftda 1gidip baktiriyoruz rahat olunca

islem dosyasini talep edebilirsin dr dan yada hastaneden. tam bilgin olur hemde.
benim gorumcem de iki haftalikken sunnet ettirdi cunku bir aylik olursa anestezi vermek zorundayiz demisler ama hangi cesit anestezi bilmiyorum. O da anestezi almasin diye kuccken yaptirdi

Onu da ameliyathane de yaptilar Acibadem de
Spicelover şimdi gördüm senin cevaplardan. Çok geçmiş olsun gebelikteki çileleri küçümseyen bi kesim vardı biraz haklı bulmaya başladım bende. Dertler büyüyor sanki
sagol canim
Vallahi duzeliriz dogumdan sonra dedik ama iyice dagildik gibi duruyor.

Kızlar benim durumumda olan var mı çok merak ediyorum. 2 hafta önce falan birden titreme, ateş, sol memede kızarıklık ve şişlik başladı. 2 3gün yataktan çıkamadım. Biraz toparlayinca genel cerraha gittim. Mastit diye antibiyotik verdi, emzirdikten sonra kalanı sağ dedi. Ilaci bitirdim ama çok fena ağrı ve sızlama kaldı. Iki memede de emzirmeye başlarken uçlari felaket aciyor, tepiniyorum resmen acıdan. Düzgün tutamadığı için mi acıyor diyorum ama meme ucunda yara vs yok içten bir acı. Emzirme bittikten 3 5 dk sonra da yanık acısı gibi farklı bir sızlama başlıyor ta sırtıma kadar uzanıyor emzirmek resmen işkence oldu. Sadce emzirirken değil emzirmedigim zamanlarda da bukadar yanma olmasına anlam veremiyorum. Böyle bisey yaşayan oldu mu hiç acaba.. dokunamiyorum bile goguslerjme okadar fena durumdayim. Ama yara falan yok. Çok çaresiz kaldım. Krem kalkan hepsini kullaniyorum ama içten geleni engellemiyor..

Aa benimkide öyle yatıyor refu yatağında ..besige yatiracagim zaman refu yatagiyla yatırıyorum bende

ilaçların yan etkileri bebeklerde titreyemeye sebep olabilir dedi geçen doktor çok geçmiş olsun şuan nasıl

İçimi rahatlattın valla canım teşekkür ederim büyük kızımda kırkımız çıkana kadar kanamam ara ara devam etmişti şimdi böyle olunca endişe etmiştim yarın kontrole gitçem bakalım inşallah sorun yoktur teşekkür ederim tekrardan

Ay canım ya buvasin neymiş ya Allah'ım yarabbim. Umarım korktuğun gibi bir şey değildir.

Çok geçmiş olsun tekrar mı bi görünsen doktora? Geçmedi mi acaba iltihaplanma? Kitlemsi şeyler var mı göğsünde? Süt kanalları tıkanıyormuş ya, ondan soruyorum.

Çok geçmiş olsun tekrar mı bi görünsen doktora? Geçmedi mi acaba iltihaplanma? Kitlemsi şeyler var mı göğsünde? Süt kanalları tıkanıyormuş ya, ondan soruyorum.
Tesekkur ederim. Yarin tekrar gidicem evet. Dayanamiyorum çünkü. Kitleler baya yokoldu gibi elime pek bisey gelmiyor ama bir sorun olduğu kesin. Ilk cocugumda emzirememistim cok vicdan azabı yasamistim. Bunda da cocuk emmek istiyor ben acıdan emziremiyorum kahroluyorum insaalah çözümü olan birşeydir dayanamiycam diye korkuyorum..

Merhabalar kızlar, yemek buldum mu yiyorum vakit buldum mu uyuyorum yada dus aliyorum. Hergun 1-2 kere girer, sizden haberleri okurdum. O da azaldi girmeye vaktim yok. Sokaga son 1 aydir 3-4 kere ciktim zaten geneli doktor ziyareti. Boyle asosyal, memeden ibaret olma hayati iste. Buna da sukur.
Ben de sagip buzdolabina koymaya basladim. Sagip buzluga koyanlar, gunde emzirme harici kac kere sagiyorsunuz? Bir de kac cc sagiyorsunuz?

Ben nerdeyse hergün sağıyorum 100 ml yaklaşık. Atıyorum buzluğa. Bi kaç defa da buzdolabında sakladım biberonla içirdim. Sizin bebiş kaç dakika emiyor sizde bi sağ bi sol meme mi veriyorsunuz?

Bebeğimiz göbeği düştüğünden beri satı bir iltihap vardır doktor batikon verdi her gün sürdük iltihap geçti ancak şimdi de hafif kanama geliyor bu durumu yaşayan var mı

Canım o sertlikler bende de olmuştu, bir kaç gün sürdü göğsümü sağdım boşalttım ancak öyle düzeldi tabi uclarıda yara olmuştu sık sık emzirmekten. Bir de sakın göğüslerinin üzerine yatma hep sırt üstü yat, ondan da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…