2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hic uyumsdi bu gece kizim.9dan beri memede..sanki koparicakmis gibi emiyor hizlica..yorulur uyur diyorum memede uyuyor biraz aonra yine devam..ben bittim amaa..zaten 2 3 saatlik uykularla duruyordum bugun hic uyumadim su an bile memede benim icim gciyor.onsallah uyusun artik bende yatiym..gogus uclarim zonkluyor resmen

Benim kız da gündüz böyle yapıyor. Çıldırtıyor beni

Ben sadece anne sütü ile gidiyorum ona rağmen çok kusuyor sanki, umarım iyi besleniyordur tek endişem o.
benim bebeğimde 22 günlük bizimde şimdilik tek dert kusması. neredeyse her emmesinde kusuyor. Öyle ağız kenarından akıntı veya az birşey değil bildiğin içtiğini resmen çıkarıyor. Bazen sütü bazen de çökelek gibi. Şöyle bir yöntem denemeye başladım dünden itibaren, normalde 20 dakika civarı beslenen bebeğime şimdi 7-8 dakika emzirip biraz dik tutup hafif sırtına vurarak gaz alıp tekrar emziriyorum yani o uzun süreyi 2 ye 3 e bölüyorum. Tabi böyle olınca 3 saat civarında bir emzirmr sürem her bir bir buçuk saate düşse de yapcak bir şey yok. Birde artık emzirme şeklini değiştirdim. çocuk oturur gibi hafif dik şekilde emziriyorum. Bebeğimin reflü olmasından şüpheleniyorum. Bir aylık kontrolünde hem kusmasını hem de günde 3-4 defa olan hıçkırığını doktora soracağım.

Kızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere
Benimki de 50 gunluk sanki 2 yaşında gece 8 saat gündüz 2 saat okadar gündüz yaka iğnesi gibi kucağımda .papağan gibi omzumda kanguru yavrus gibi karnında şekilden şekile giriyoruz yani banamisin demiyor direniyor gündüzleri.

ay benimki aglamasin da omzumda dursun saatlerce

Kızlar gögüs ucu için ne kullanıyorsunuz sadece gümüş pek işe yaramıyor bende. Krem sürüyorum ama sürekli memede uyumak istediği için ona da fırsat vermiyor uzun süre bekletemiyorum

ay bugun fon makinasi da ise yaramiyor
zeytinyagina aci elma yagi koydum masaj yaptim oda fayda etmedi.
zaten damlalarini veriyorum duzenli.

ne yapacagimizi sasirdik vallahi

Kızlar günaydın ben geçen indirimde bez stoklamistim hiç bakmadan 10 paket külot bez almışım. İyi mi kötü mü bilemedim kargoya verilince gördüm indirim de bitti iade etsem daha pahalı alacağım ne yapayım ben

Kimi anneler bazı bebeklerde külot bez rahat oluyor dediği için ben 2 paket almıştım canım denemek için. Ama bebe sevmezse 10 paket biraz fazla olabilir

Günaydın analarrr analarımız
Bebemin uyutmaya çalışıyorum ki kahvaltı edeyim. Daha doğrusu uyuyor da zaar göğsümde uyuyor yatağına sakince, uyandırmadan bırakabilirsem anasının tomurcuğunu gidip bir şeyler yiyip çay içeceğim

Güncelleme: Yatağa bırakınca uyandı tabiki

Akıllı kızım anlar beni doğmak için babasının maaşını bekledi benim kızım 15 inden sonra geldi asker çocuğu anlar halden
Ahahah eveet hatırlıyorum ya, keşke 15inden sonra gelse diyordun cidden öyle olmuştu bu konuda da aile bütçesine gereken katkıyı yapar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…