Benim kız da gündüz böyle yapıyor. Çıldırtıyor beniHic uyumsdi bu gece kizim.9dan beri memede..sanki koparicakmis gibi emiyor hizlica..yorulur uyur diyorum memede uyuyor biraz aonra yine devam..ben bittim amaa..zaten 2 3 saatlik uykularla duruyordum bugun hic uyumadim su an bile memede benim icim gciyor.onsallah uyusun artik bende yatiym..gogus uclarim zonkluyor resmen
benim bebeğimde 22 günlük bizimde şimdilik tek dert kusması. neredeyse her emmesinde kusuyor. Öyle ağız kenarından akıntı veya az birşey değil bildiğin içtiğini resmen çıkarıyor. Bazen sütü bazen de çökelek gibi. Şöyle bir yöntem denemeye başladım dünden itibaren, normalde 20 dakika civarı beslenen bebeğime şimdi 7-8 dakika emzirip biraz dik tutup hafif sırtına vurarak gaz alıp tekrar emziriyorum yani o uzun süreyi 2 ye 3 e bölüyorum. Tabi böyle olınca 3 saat civarında bir emzirmr sürem her bir bir buçuk saate düşse de yapcak bir şey yok. Birde artık emzirme şeklini değiştirdim. çocuk oturur gibi hafif dik şekilde emziriyorum. Bebeğimin reflü olmasından şüpheleniyorum. Bir aylık kontrolünde hem kusmasını hem de günde 3-4 defa olan hıçkırığını doktora soracağım.Ben sadece anne sütü ile gidiyorum ona rağmen çok kusuyor sanki, umarım iyi besleniyordur tek endişem o.
Benimki de 50 gunluk sanki 2 yaşında gece 8 saat gündüz 2 saat okadar gündüz yaka iğnesi gibi kucağımda .papağan gibi omzumda kanguru yavrus gibi karnında şekilden şekile giriyoruz yani banamisin demiyor direniyor gündüzleri.Kızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere
ay benimki aglamasin da omzumda dursun saatlerceBenimki de 50 gunluk sanki 2 yaşında gece 8 saat gündüz 2 saat okadar gündüz yaka iğnesi gibi kucağımda .papağan gibi omzumda kanguru yavrus gibi karnında şekilden şekile giriyoruz yani banamisin demiyor direniyor gündüzleri.
Bildiğim bir uygulama yok canım. Oradan buradan okuduklarım. Varsa bilen paylassa iyi olur.Bu atak haftalarını takip edenilicemiz bir uygulama var mı biliyor musunuz? Harika haftalar var ama o ücretli galiba, mümkünse ücretsiz arıyorum
Kimi anneler bazı bebeklerde külot bez rahat oluyor dediği için ben 2 paket almıştım canım denemek için. Ama bebe sevmezse 10 paket biraz fazla olabilirKızlar günaydın ben geçen indirimde bez stoklamistim hiç bakmadan 10 paket külot bez almışım. İyi mi kötü mü bilemedim kargoya verilince gördüm indirim de bitti iade etsem daha pahalı alacağım ne yapayım ben
Gözüm dönmüş gibi aldım sinirim bozuldu ya 6 paket 3 numara 4 paket 4 numara aldım inşallah severKimi anneler bazı bebeklerde külot bez rahat oluyor dediği için ben 2 paket almıştım canım denemek için. Ama bebe sevmezse 10 paket biraz fazla olabilir
Bu ekonomik şartlarda seçme şansı yok. Sen ona uygun dille anlatGözüm dönmüş gibi aldım sinirim bozuldu ya 6 paket 3 numara 4 paket 4 numara aldım inşallah seversevmek zorunda şuan
Akıllı kızım anlar beniBu ekonomik şartlarda seçme şansı yok. Sen ona uygun dille anlat
Güncelleme: Yatağa bırakınca uyandı tabikiGünaydın analarrr analarımız
Bebemin uyutmaya çalışıyorum ki kahvaltı edeyim. Daha doğrusu uyuyor da zaar göğsümde uyuyoryatağına sakince, uyandırmadan bırakabilirsem anasının tomurcuğunu gidip bir şeyler yiyip çay içeceğim
Al benden de o kadar gece uykusu oturmazsa yandım çünkü ben gündüz de uyuyamıyorumSu an ayni seyi yasiyorum..bu gece bi anda hircinlasti,sicriyor,hep memede durmak istiyor.napcagimi saisrdim su an..uykusuzluktan bayilmak uzereyim
Ahahah eveet hatırlıyorum ya, keşke 15inden sonra gelse diyordun cidden öyle olmuştuAkıllı kızım anlar benidoğmak için babasının maaşını bekledi benim kızım 15 inden sonra geldi asker çocuğu anlar halden
Yav sorma sinir stres az gibi bide o başladıHenuz birsey yok bende. Bir o eksikti suan hayatimda
Ben bugün hafiften bi salladım baktım sevdi gibi hemen bıraktımvalla bugun bizde sallasak mi acaba diye dusunduk esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?